106845

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dwayne Johnson a főszereplő... Mégis mire számítottál? :D -
Shape of Water
6/10
A latvanyvilagon kivul, szinte semmi nem fogott meg a filmben. Maga a tortenet sem. Nagyon messze van ez a Faun labirintusahoz kepest.
Szamomra egy ilyen filmnek, nem szabadna semmilyen Oscart nyernie. -
végül is nem dokumentum film volt :) -
Three Billboards Outside Ebbing:
Hát, én ettől kicsit jobbat vártam azután, hogy mindenki mondta mennyire jó. Nekem kicsit komolytalan volt az egész.
-
Prof William #99405 Még a színész is ugyanaz, mint aki Abe-t játszotta.
+ a Hellboy képregényekben is nagyon hasonló Abe kinézete. Ez akér még egy Spin-Off nak is felfogható. :)
-
Viccesnek vicces, de a futottak még kategória.
Kár volt a mozijegyet megvennem. :( -
Jumanji
még szerencse hogy nem mentem el rá moziba... nem érte volna meg az árát, nem is értem miért kaszált. Egy átlagos vicces film... -
Eléggé takarékon vagyok most, így lehet, hogy a sok faszság szimplán csak elment mellettem. Sokszor meg a telefon érdekesebb volt... :D -
Szerintem (!!), túl jólelkű vagy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![2017] - (imdb) - "Geostorm" / (Űrvihar) - 3/10
(2018.02.07) (110 perc**, amerikai) - Action, Sci-Fi, Thriller
Fostenger.
//** = ebből 7 perc a stáblista! -
Geostorm
Nem könnyű manapság 2 óra alatti filmet találni. A másik, hogy a nehéz családi ebéd után kellett valami olcsó és könnyű film. Végül a Geo lett a kiválasztott. Béna, unalmas, erőltetett konfliktusok és dráma van benne. De a célnak bőven megfelelt...
4/10 -
[2017] - (imdb) - "브이아이피 (Beuiaipi)" - (V.I.P.) - 7/10
(2018.03.09) (128 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
Director: Park Hoon-jung
Writer: Park Hoon-jung
Stars: Jang Dong-gun, Kim Myung-min, Lee Jong-Suk -
Tad, az utolsó felfedező
7/10
Egy tök aranyos animációs film, szerethető, aranyos karakterekkel. Felnőttnek-gyereknek egyaránt élvezhető. A Tad Jones csudálatos kalandjait (1. része ennek a filmnek) nem láttam, de kb. így is érthető volt az egész. -
-
Hegylakó / Highlander (1986):
Igen, most láttam először.:D
Bár a koncepciót mindig is ismertem, szóval nagy meglepetések nem értek. Nem mintha lenne bárminemű nagy fordulat a cselekményben.
Az egyetlen, ami ledöbbentett, az Sean Connery szerepe. Főleg, hogy miatta néztem meg. Meg voltam győződve, hogy ő lesz a fő-főellenség. Hát pofára kellett esnem.:D
Valamint a végén a mindent lezáró csata után az a rajzolt, animált démonos effekt kegyetlen jól nézett ki. De komolyan. Szerintem nem sűrűn látni ilyet más filmben.
-
The Shape of Water
Visszaolvasgatva látom nem vagyok egyedül a filmmel kapcsolatban ("3.: amúgy én sem tudtam beleélni magam és átérezni, ezek tudatában sem :))" stb)
10/
-
SzinesGeza #99394 Egyébként nem is hal.
Abe Sapien-nek nyilván rokona. -
"Szamomra gusztustalan ,hogy kikezdett a hallal"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a csaj azért vonzódik a "halhoz" mert a csaj is kvázi valami "kis hableány". Sok minden utal erre. Egy tenger partján találtak rá gyerekkorában vágásokkal a nyakán. A kis hableány mesében (Andersen verzió) ugyebár megkapta a boszorkánytól az emberi létet, de kivágta a nyelvét cserében. Illetve a mesében még táncolási készséget is kap a lány, amire szintén van utalás a filmben.
A vágás a nyakán meg valószínűleg a kopoltyú helye lehetett, amit a hal visszacsinált a végén a már korábban demonstrált gyógyítási skilljével
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2018.03.10. 09:42:22 -
Köszi - megspóroltál nekem egy kis időt. :) -
The Outsider
Jared Leto jakuza filmje. Leto vagy úgy választ filmet, hogy minél kevesebbet kelljen beszélnie vagy csak fáradt volt és a szövege felét lehagyta, a többiek meg method acting néven rolled with it. Olyan volt Leto, mint azok a COD karakterek, akik soha nem szólnak semmit és csak azért vannak, hogy első kézből és az események közepette láss mindent. Akárhogy is, nagyon művészire próbálták venni ezt a jakuza világot, ami nem igazán sikerült. Mire elkezdődött a háború már késő volt, túl rövid volt és nem igazán tudta már megmenteni a filmet.
5/10 -
a Genysisnek is terveztek mindenféle folytatást.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.09. 19:09:36 -
Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főszálhoz tartozó történetláncban ő volt az egyik "eltakarító" ügynök. Is! -
SzinesGeza #99387 Ami a "Salvation"-t illeti, eleve három részt terveztek, aztán a folytatás(ok) kaszálva lett(ek). -
Én még lematadtam ott, hogy abban D.Duchovny szerepel :) Aki a kaliforgiában is..
Brian kit alakított az X-aktákban?
-
MrAndree #99385 Vitatkoznék, hogy kellett-e, vagy csak kényelmesebb volt-e. Bár bevételi szempontból nyilván így jött ki jobban. :) Várom már a 2020 utáni időszakot amikor ejtik végre Skywalkeréket. -
na jó, de ott az 1-3-nak meghatározott volt, hogy miről szólhat. A 7-9-nek pedig építenie kellett a régi vonalra. Viszont ezután az új filmek úgy néz ki, hogy már elszakadnak a Skywalker családtól. Nem fog évezredeket utazni vissza, hogy régi sztorikat meséljen el, de új lesz remélhetőleg... -
Sequoyah #99383 Az megvan, hogy az X-aktakat eredetileg fullHD-ban forgattak? Nemreg neztuk igy ujra az egeszet (amig meg fentvolt Netflixen), es igy olyan mintha egy mai sorozatot neznenk minoseget tekintve. -
Prof William #99382 Kb ugyanaz a helyzet mint a Star Warsban. Ott van több ezer éves történelem és biztos sokan megnéznék már végre Sith háborúkat de ehelyett ott is évtizedek óta be vagyunk ragadva abba nyamvadt 20 éves időintervallumba. -
most ezt a Mckenzie-t elnézve csak azért castingolhatták, mert valami producer legalább kiélhette vele a kisfiús perverzióját... mást nem tudok elképzelni a döntés mögött.
lehet hogy nem kellene facsarniuk mostmár ezt a sztorit, hiszen a Terminator 2 végén Sarah Connor 2027-ben boldogan él, tudjuk hogy John szenátor lesz stb stb...
Inkább megnéznék valamilyen tök más irányt, van egy egész sci-fi post-apo univerzumuk, és mindig californiába kell elrepülnünk.
Csinálnának egy kikúrt rebootot, amiben még nincs időhurok, még nem ment vissza senki az időben. Mondjuk Kelet-Európában. Nincs időutazás, csak emberek (túlélők) vs. skynet.
Annyi, de annyi lehetőség lenne a filmben. Amolyan tökösen megcsinálni, mint a mostani Mad Max-et.
Na de ezek még mindig gyakorlatilag a 2003-as War of the Machines-t toldozzák-foltozzák és tartják életben, mint egy abonimációt. Pedig el lehetne már engedni ezt az izzadságszagú Sarah Connor vonalat, lehetne pár eseménydús évtized, pár kreatív helyszín, nem kellene ugrálni az Ítéletnap környékén az idővonalban.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.03.09. 14:39:24 -
igazából röhej mennyit szenvednek ezzel a Terminátorral és hogy már 15 éve nem bírják békén hagyni. Igazából még ha a 4 nem is volt egy kifejezetten jó film (elmegy kategória nálam) az még folytatható lett volna azt hiszem. Abban volt potenciál.
Ha Cameronnak lenne ideje ténylegesen részt venni a készítésben, akkor biztató lenne a dolog. De így csak Tim Millerben kell bízni, ami Deadpool ide v oda, nem túl sok... -
Mckenzie Davis lesz a terminátor film új főszereplője. -
Ne felejtsük ki a T-1000 (Robert Patrick) szerepét sem, aki a 8-dik évadtól az egyik főszereplő lesz a sorozatban. Még finom utalások is vannak nála a Terminátor 2-re: mikor egy kihallgatott szemtanútól úgy távozik, hogy megköszöni az együttműködést. :D Lehetetlen hogy ezek véletlenek. -
"igazi eyecandy mai fejjel nézni a régi szériát"
- megint végig kellene néznem :)
-
Nekem örökre Shao Kahn-ként égett bele a memóriámba... a kaján vigyorát maximum csak Willem Dafoe-é veri. Amúgy szerintem nem rossz színész, de valahogy sose tudott kitörni a tipikus mellékszereplő státuszából.
Egyébként az új X-akták évad miatt nemrég újra kezdtem nézni a régi 9 évadot, és rengeteg olyan vendégszínészt véltem felfedezni benne, akiket régen észre sem vettem. Nyilván azért, mert akkor még nem is nagyon ismertem őket.
De pl. ledöbbentett, mikor az egyik régi epizódban megpillantottam a fiatal Mark Sheppard-ot, (Odaát: Crowley) de Giovanni Ribisi, Jack Black, Ryan Reynolds, Lucy Liu, Luke Wilson, Mark Pellegrino (szintén Odaát: Lucifer), Joe Morton (Terminátor: M. B. Dyson), de még kisgyerekként Shia Labeouf is feltűnik akit a Transformersből ismerhetünk leginkább. Szóval igazi eyecandy mai fejjel nézni a régi szériát. -
Mi volt szpojleres? Az, hogy az oreg buzi az semmit nem valtoztat a sztorin. Eleg hamar kiderul a dolog. A halszexet pedig kb mindenhonnan hallottam. Mar mindenki lelotte minden socialmedian mert eleg sok ember kiakadt miatta. Elnezest ha esetleg te nem tudtal rola. -
Akkor az X-akták sorozatot ezek szerint nem is láttad... Brian Thompson abban alakít csak igazán. -
25 év után újranézve:
Lionheart (Oroszlánszív) 1990 IMDb
Hozzám annak idején ez még 4:3-as képaránnyal érkezett VHS-en. Ezt onnan tudom 25 év után ennyire biztosan, hogy valamikor az idők folyamán bedigiztem DVD-re és maradt a 4:3
A filmről tőmondatokban: Lyon utcai bunyósnak áll, hogy megsegítse árván maradt unokahúgát és egykori sógornőjét.
Amikor Russel (Brian Thompson) feltűnt a sztoriban, egykoron még csak a Stallone féle Kobrában alakított rossz fiús szerepe ugrott be (máig a legemlékezetesebb alakítása), de most újratekintve már a Terminátorbéli rövid punkos jelenete is beugrott (amikor megszerzi a bőrjakót a meztelen Schwartzi még az elején). Ebben a filmben a legjobb jelenete az lett, amikor Attila mellett megkapja a fejberúgást Vén-Dám-tól..
Azt mondjuk így utólag már nem értem, hogy amikor először láttam ezt a filmet, a végén miért pityeregtem el magam.
Biztos, csak valami a szemembe ment..
..most elmaradt a könnyzáporeső
és valamiért még olyan felgyorsítottnak is tűnt az egész sztori.
Azt hittem, hogy több jelenetet is elfelejtettem már a sztoriból, de nem. Semmi meglepő és váratlan nem történt..
Illetve egyvalami mégis: eldöntöttem, hogy előkaparom a szekrény aljáról a Tökéletes célpontot is.
Abban meg ugyanis (emlékeim szerint) Lance Henriksen is zseniálisat alakított..
Igaz, egy tucat más filmben is mellette még (Alien, Terminator vagy épp a Hideg, mint a kő..)
Jobbra emlékeztem, így ez most nálam csak 5/10. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mótvá!!!!444 -
A Traffik c. film is inkább elhurcolkodott április 20-ra, minthogy az Infinity Warral kelljen küzdenie. Már csak a Geostorm rendezőjének új filmje a Bad Samaritan maradt 27-én, hogy versenyezzen a Marvellel. Többiek inkább messziről elkerülik... :D
250 milliós nyitóhétvége here comes...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.08. 13:56:46 -
ennél már csak az lenne jobb ha D&D-ben játszanák le a filmet... -