Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Mihez kepest?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
SPOILER -

Amiko bent ull a gardrouban es hija a a felesege :

-Dragam bisztos minden ok? -kerdi a felesege.
-Ura vagyok a helyzetnek! Minden a legnagyobb rendben van! -mondja o mire egy balta csapodik be az ajtoba.

En majdnem leestem a szekrol 😊 Komolyan ... ugy rohogtem ezen a hulye jeleneten hogy azonyt-nak kellet befognia a szamat 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pont ma néztem meg. Egyszer megéri, de nem egy nagy szám.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
Cheaper by the dozen
egesz ari kis film volt😊
fifi
úgy-úgy

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew

Pedig az Intacto egy nagyon jó kis film!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Akkor is LOL az értékelésed!
"ennél jobbat mégh nem"
"megnézem vagy 100-szor"

Látatlanban megmondom, hogy egy középszintû akció/sci-fi és semmi több. (trailert láttam csak)

Ha netán -1:26756475637567 az esélye, de- mégis igazad lesz akkor ünnepélyesen bocsánatot kérek!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Jo most ma' nem kell mi? Tagadod a tegnap estet?

CSOCSO
??????????????????????????????????????????😊
El. Láttad már? MErt ha nem ne ird le a filmet addig.
NAgyon jol eltalált fantasy/askico film, aki szereti a témát, annak nagyon fog tetszeni. Meg aki látta az elsõ részt annak is.
Nekem jobban tetszett a lotr trilogiánál, és a matrixnál is.

zaki
én még nem, de sztném már nagyon meglesni, csak még nincs hozzá magyar felirat asszem

Blasta
Érdekes, én jókat hallottam róla.

Sephi
Bogar! Van meg neked az a jo kis motor elado? Mert adok erte , ha erdekel csere, egy tokeletes alapotban levo vagodeszkat...?

Sephi
Intacto -

Ujjab film ami a "Kar volt megnezni" listamra kerult.

CSOCSO
???????????????????????????
Blasta
Aha.
És Te elmúltál 18?????????

Bandew
Hideghegyet ki látta? Jó film?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Most néztem meg egy régi filmet, Az asszony illatát (Al Pacino). Szerintem nagyon jó film.

Én most néztem meg a Chronichles of Riddick-et.
Eszméletlen király volt, ennél jobb filmet még nem láttam.
majd ha adják moziba megnézem vagy 100-szor.
amugy most nézem ujra másodjára. 😊

Bandew
Hány volt!
ÉRTED!!!!!! MEGRÁZÓ -> VOLT!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHIHIHIHIHIHOHOOHOHOHOHO!!!!!!4

Most néztem meg a 21 grammot. Nagyon súlyos film. Megrázó.

LittleL
Én láttam a Taxisofõrt.
Milyen fiatal volt akkor a Robert de Niro

jó film volt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Ryleh
thx........

Én is szenvedtem.
WMA codec kell hozzá. Most egybõl nem jut eszembe hol van de minnyárt adok linket

Blasta
Fúúúúúúúúúúúúúú ezt a fost, anyááááááááááám

Ryleh
hi...én naon régen láttam a taxisofört,viszont a napokban huztam le a dc-röl,de nincs hangja...avi-s....nálam ilyen szar vagy más is szedett le ilyen verziot?...codecek rendben,minden más filmem mûxik rendesen...

Én tegnap néztem meg. Nagyon állat volt. De a végén sajnáltam. Kicsit olyan volt amikor azzal a nagy géppusgával kaszabolt mint a Milliókért a Pokolba végén Kevin Costner. 😊
Taxisofõrt ki látta?

Ryleh
Láttam a Suicide Club-ot........naggggyon állat,aki szereti a japán filmeket annak kötelezö darab...meg másoknak is....

CSOCSO
nah vegiglestem az egeszet.. hat most. ez.. mi a fasz?
csajok meg minden... gagyesz.. talan meg jo lenne ha betennek mike mayers.. annak jo az arc mimikaja😊
meg a vegen az az ugratas...???? most ez ugyan az a sztori mint a francia taxinak vagy mi??? mijezafika?
CSOCSO
LOL😊))))ez az amcsi taxi mar kiraly lehet😊 a masodik kocsi amit osszetortek benne egy mk3 as Supra😊 LOAL
amikor a csako az ut kozepen all.. majd egy fekete camaro atmegy a mellette levo savon bele a parkolo autoba..es a camaro seggebe megy a supra😊
PetruZ
Ahogy Bandew is írta, azaz a hardwired.hu-n. Itt a közvetlen link: katt
Bandew
Igen. :-)

Sephi
.hu?

Bandew
Hardwired

Sephi
Remake?

Linket!

repro
esetleg link? had röhögjünk

N0 TXT TLK PLZ!4!

PetruZ
És várj csak, én tegnap láttam az amerikai Taxi (1) remake trailerét. Hát az valami iszonyat hullaf*s lesz, ahhoz képest ez a 3. rész maga az Oscar díjesõs alkotás... :/
PetruZ
Én nem láttam a filmet. De többen, akik látták, azt mondják, hogy nagyon szép filmes trükkök, tkp. összevágások vannak benne, amelyek erõsen megkérdõjelezik bizonyos jelenetek hitelességét. Nekem azt mondták, voltak bizonyos riportok, amelybõl kihagytak olyan részeket, amelyben a másik oldal is megszólalhatott volna.
Ennyi.
Két teljesen különbözõ dologról beszélünk, egymás mellett szépen el.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien!
pffff.....Most sikerült megnéznem a Taxi 3-at...Hogy ez mekkora egy szenny....nagyon szar poénok,nagyon erõltetett dolgok,80 perc hossz(nevetséges)......2/10 (a DTS hang miatt...😊)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nem.

En leginkabb azt nem ertem, hogy Petruz mire ertette azt, kihagy ellenerveket. Megkerdezte a COPS produceret aki elmondja miert csinalnak ilyen musorokat. Nem itelkezett csak leadta a mit mondott. Aztan a fegyvertartokat (amikor a pelenkas kislany elott meseli az anyja terepruhaban es m16-ssal hogy miert is tart fegyvert). Akkor sem itelkezik csak kerdez. O is NRA tag es meg is rakerdez kenyes dolgokra. Filmben van olyan jelenet is, hogy elzavarjak vagy nem allnak vele szoba az ellenervvel elo allni tudo egyenek. (ez aztan jo kifejezes).

Esetleg mert akkor ugyanolyan szintre kerül, mint az általa elítéltek?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ha az amerikai kormany megteheti ugyanezt, akkor a rendezo miert nem?

PREMIERE1
Nem! 9/11, mert az a következõ filmje a rendezõnek!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

jaja, és ha már jet li - még a once upon a time in china 1. része is volt 😮 micsoda idõk voltak!!!
PetruZ
Ez biztos? Emlékeim szerint az ertéelen csak két korai Woo/Yun-Fat filmet adtak, a The Killer-t (Gyilkosok gyilkosa) és a The Corruptor-t (Mocskos zsaruk), mást nem. Bár attól még lehetett, hiszen a karikázás elõtti idõkben lement pár korai Jet Li film is, mint pl. a Black Mask.
PetruZ
Nem, a film jeleneteiben nincs hazugság. Abban van, ahogy összevágták egy filmmé, ugyanis szándékosan eltorzít dolgokat, illetve szándékosan kihagy ellenérveket.
Kola, puska, sultkrumpli: Most neztem meg, pedig mar reg akartam. Elotte sok mindent olvastam a filmrol. Azt is hogy tele van hazugsaggal. Ha csak a fele igaz, az mar szomoru. A media befolyasarol eleg sok igazsagot mond el. 9/10.

bakk, a hard boiled-ról és az rtl-köpködésrõl jut eszembe, hogy anno ezt a filmet még az rtlklubon láttam