Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a showmûsorokat dolgozza fel "Szûletett gyilkosok stilusban"
nagyon beeeteeegggg.
Majdnem felröhögtam :-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Akkor is többen ülnek be egy Troy-ra mint pl. egy snatch-re vagy egyéb nem túl látványos megaprodukcióba.
pff, most elkezdik hollywoddban okitani a taplo amcsikat történelembõl? 😊
egyik nagy poén trojában: hektor küzdelme az áll akhileusszal, több tizezer ember megáll abban a pillanatban és mindenki oket figyeli, majd beszol az egyik miután meghalt a kis unokaöcs: mára ennyi elég, menjunk haza 😄DDD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Arra a raka fosra? :-DDDDD
Én egy kanyit nem adnék rá :-)
KJ1: 6
KJ2: 4
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
jó kis bankrablás, meg poénok
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Hat mit mondjak errol? Semmit. Ez ugy tokeletes ahogy van. Egyet sem asitottam egesz film kozben es ez nalam mar azt jelenti hogy le tudot kotni. Mestermu.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Trója csak egy rég elfeledfett város, míg szép Heléna egy jó nõ.
😉
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"baze, nesze az új történelmi szuperprodukció amiben te jáccanád achiles-t a félisten görögöt 20 milláért, vállalod?" hát ne mond már, hogy szégyelnéd elfogadni???!!!!
Brad Pittel ebben a filmben se volt semmi gond, tény, hogy egyéb filmjeiben nagyobbakat alakított.
De attól, hogy nyáltengert csináltak aziliászból még nem lett kisebb vagy szarabb színész...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
21grams 5/5
tul sok szot nem érdemel mert jo kis film volt 😄
ellenben a troja egy nagy rakás fos, csak jol felbasztam magam azon hogy kidobtam rá a pénzt... már az elsõ jelenet után kapartam magam mikor brad pitt kinyirta az a hustornyot... vááá
szirups szart csináltak ebbbol is... a troya rendezõje pedig fekete listára kerult nálam meg brad pitt is, csunyán mellé fogott ezzel a szereppel.

Kill Bill 2 nem lattam meg 😞
Mulholland Drive meg nalam egy 0. En nem ertekelm az ilyen DL filmeket.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Aszitem nem letezik meg olyan film amiben Robert DeNiro jaccik es rosz de tevedtem. Ennek se fule se farka. Siman ki lehetett mar talani a kozepe fele hogy mirol is szol. Tiszta baromsag volt. En mar annyira unom hogy mar egy jo filmet nem lehet latni 😞
Hatásvadász, mert sok a lassítás, a fájdalmas kamerába nézegetés, a görcsös földtúrás stb.
Öncélú, mert brutális módon mutatja be Jézus megkínzását, túlságosan is részletesen és elnyújtva.
Elnyújtott, mert túlságosan is szöszmötölve akar megmutatni minden szenvedést. A kereszt cipelése közben vagy négyszer elesik Jézus, mindezut lassítva mutatja állandóan a kamera. A film nagyjából két óra elnyújtott szenvedés.
Mert ugye ez volt a cél. Minél inkább bemutatni, hogy Krisztus mennyit szenvedett, hogy megszabadítsa bûneitõl az emberiséget. Nem vagyok vallásos, talán ezért is lehet az, hogy engem nem azok a részek ragadtak meg, amelyekben Mária néz a kamerába világfájdalmas tekintettel, meg amikor Jézus mondogatja, hogy: "bocsásd meg bûneiket, nem tudják mit cselekednek!" Én a filmnek egyetlen tanulságát látom, amelyet más mások is elmondtak Mel Gibson elõtt: hogy mennyire kegyetlen tud lenni az ember a másik embertársával. Mikor cafatosra korbácsolják Jézus hátát, és utána megfordítják, hogy elölrõl is elvégezzék a munkát, akkor éreztem ezt, illetve a keresztre szögelés pillanatában. Az, hogy ez Jézussal történet meg, csak egy vallás körítése. Ettõl nem lesz jó film. Mert semmi különös nincs benne a passiótörténet bemutatásán, és eltúlzásán kívül. Ez nem jó film, de nem is rossz. Közepes. Azért lenne nagy mû, mert Jézusról szól? És? Az ember mással is kegyetlen, vagy még kegyetlenebb...
spoiler
Na kerem. Ez nem is lett volna rosz film de nagyon elcsesztek. Hogy miert? Lassuk csak.
-Sok olyan jelenet volt amikor egy normalis ember idegrohamott kaott volna felelemtol de filmunkben parszor oly nyugodtak voltak , foleg a noi karakterek , mintha minden a legnagyobb rendben lett volna. Remek pelda az amikor a mar zombi Andy veri az ajtot es amiutan fejbe lovik es kinyisak a kicsaj bent tok nyugodtan maszik ki.
-Minden egyes szereplonk mesterlovesz. Mindeki akinel fegyver volt hihetettlen modon mindig a fejre celzott igy nem is volt annyira nehez kinyiorni masfel tonna zombit. Gondolom hogy a nok foleg meg az incidens elott a hadseregben voltak elso osztaju sniperesek es mar csak par honap kellet hogy ujra besorozzak.
-A szereplokon bisztos lathatattlan tuzpajzs volt mert annal a jelenetnel amikor a tomegben all a ket kocsi hirtelen felrobatjak ugye a gaz palackot es minden zombi elszal de nekik semmi bajuk. Itt talan az a bibi hogy minaket kocsin csak racsok voltak ugyhogy siman ok is be kellet volna gyuladniuk.
-Egy ket jelenet tulsagosan el volt tulozva. Vegyuk peldaul a babas jelenetet mert akkor majd majdnem falatunk es kimentunk.
-Erdekesen egy par szereplonel mashogyan hatott a atvaltozas idozitese. Egyiknek ket nap kellet masiknak csak fel nap es volt aki par perc utan. Igen mondtak hogy halal utan azzonal atvaltoznak de a fentiek kozul csak egy halt meg es aztan valtozott.
-Amikor visza tertnek a hihetettlen mento akciobol a csatornabol az ajto be volt zarva ugye. Majd kesobb Steve aki az ajtora kellet volna vigyazon ott alt es rohogott a kocsiknal. Szerintem kicsit ott kellet volna agyoutni mert ugye csak a 90%-at a tarsasagnak veszejeztette.
Itt be is fejeznem mert meg tudnek irni. Ha a fenti jelenetek nem lettek volna vagy eppen maskepp lettek volna megoldva joggal alithatom hogy nem is lett volna annyira rosz film.

A filmekhez képest. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
egyetértek