Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Riszpekk
Ajánlom pont azért nézze meg mindenki, h mennyire szar.
Tipikus példája a bárgyú tömegpszichózisnak. Hasonlókkal lehetett elérni, h az elégedetlen tömeg egy kis része nácivá váljon.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok a követendõ példák?
Riszpekk
Akár szájbarágós akár nem, de ez így van. :-D
"Mutat pár megrázó felvételt elesett katonákról (szvsz undorító cselekedet a hozzátartozók felé)"
Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok mit csinálnak?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Szájbarágó módon adja elõ, h Bush azért rossz elnök, mert hülye. ennyi, semmi bizonyíték, semmi érvelés.
Mutat pár megrázó felvételt elesett katonákról (szvsz undorító cselekedet a hozzátartozók felé)
Az iraki életet a háború elõtt úgy mutatja be, h arab kiskölök játszik az utcán, arab nõk kacéran kacsingatnak a kendõjük mögül.
Nem értem miért istenítik ezt a faszit. Borzansztóan rossz film.
Egyáltalán nem vagyok Bush párti, de ezzel a filmmel csak az idióta amerikaikat lehet befolyásolni. És ezzel a giccsel akarják Busht lemondatni? nevetséges.
N0 TXT TLK PLZ!4!
ugyanez elõfordulhat a jövõben is, most benyomnak pár dollárt Irakba, aztán ki tudja, mi lesz a vége
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Arról van szó, hogy tizenvalahány éve (92?) a cia Bin Ladent, és még jónéhány társát képezte és támogatta, hogy jó belsõ ellenzék legyenek az országukban, csak azon "picit" túlnõtték magukat.
Ennyi. Ez egyébként kapott publicitást eleget, a wtc tragédia napján pl. a tévében már mondták.
Úgyhogy ha nagyon-nagyon-nagyon meg akarjuk ideologizálni, akkor tényleg az elnök pénzelte - egyszer, kurva régen, teljesen más célból 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
:-DDD

sõt, szerintem az is valószínû, hogy Bin Laden meg kurvákat küld Bushnak a háremébõl, és Mandela viszi a kokaint, miközben Putyin Clintonnal kefél 😊
Riszpekk
"miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent"
Jajmááá..... 😊))))))))))))))))))))))))))))) Hagyjuk már az ilyen baromságokat 😊
Riszpekk
pppffff ez aztan jo kis dok film volt.. de en mar csak megen nem ertem azt hogy ilyenkor miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent.. vagy hogy lehet hogy az egesz wtc cuccost bush csinalta ( bar a pentagont minek bantottak es a pentagon miert nem tett semmit vagy oket is lefizettek?
szal a lenyeg hogy kurvaerdekes ez a fegyver dolog...
amihez csak ennyit tudnek hozzafuzni:
valamikor... nem.. valahol a foldon vannak tarsadalmak ahol ugyanigy betorhetnek hozzad, bantalmazhatnak.. mivel nincs annyi fegyver ezert megszurkalnak megvernek...ESETLEG lelonek... de megvedeni se tudod magad mert nincs fegyvered...
de a nagy amerikaban a sok barom faz azthiszi hogyha fegyvert vehet legalisan es milliardnyi toltenyt akkor biztonsagban van..csak a bokkeno az hogy aki ra fog tamadni az is akarmennyi loszert vehet a kis fegyverebe.. mennyivel biztonsagosabb a dolog?? hat szemmel lathatoen rosszabb a helyzet es valoban kitudja hany % al szarabb a helyzet mint a vilagon mashol...
amugy a K MART ban lattam mas shotgun fele fegyvereket..igaz vitrinben voltak..es talan loszerek is voltak.. nemtom.. nem neztem utanna...
a lenyeg hogy kemeny a dolog. nagyon varom a fahrenheit 911 et... es rohadtul erdekel hogy egy ilyenre mit tudna mondani a sok amcsi politikus, nagyfejes stb...
azhem azon a cimen fentvan minden trailer
7,5/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Woody Allen a te embered, õ soha nem fog más csinálni, mint amiben ász 😊
Riszpekk
tuti mindnek van más üzlete, nem hiszem hogy nem fektetik vmibe a lovét, ugyhogy nem ezen mulik lesz a benzin a H2-be.
Szerintem ez bénaság, és igenis válogasson, rengeteg olyan szinész van akik tehetségwsek és nem is vállalnak el szar szerepeket és mégis megélnek. Talán aban igaza van blastának hogy néha kellenek ilyen limonádé szerepek is hogy a lelki szegény tinilányoknak legyen miér sikongatni de azért nem hittem hogy ilyen mumia szinvonalra csokken bradd pitt, ez a film a mumiás csávonak valo 😊
Nos vegre meg tudtam nezni rendesen. Hat mit mondjak az elso trombitas jelenetnel en mar a foldon fetrengtem 😊 Nem jobb az elsonel de majdnem utoleri. Kotelezo megnezni 😊 Eszmeletlen volt baz 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
NEm igazán hiszem, hogy a törénelemben akármelyik hadvezér saonlít DiCapriora. :-)
mi a baj vele, nem hasonlít? láttál már fotót Sanyiról? 😄
Riszpekk
DiCaprio - nagy színész, fiatalabb korában is nagyokat alakított és most is jó, van jövõje
Farrell - bevallom õszintén, a Minority Reportban láttam elõször, és a Fülkében nagyon megkedveltem, ennek ellenére, nem biztos, hogy sokáig fogjuk még látni, pedig õ is nagyon jó
én inkább azon vagyok kiakadva, hogy az elvileg készülõ Thief film fõszerepét Toby McGuire-nek adják, aki biztos jó pókember volt, de ehhez semmi köze
Riszpekk