Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
hi

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

FREAK
akkor nem értem, miért eleve rossz példát hozol fel

Riszpekk

Bandew
De utálom ha kiforgatják a szavaimat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
Bush meg azért "rossz" elnök, mert az apja fia, utálja az arabokat és imádja az olajat, és ezért képes háborúzni. 500 éve istenített hõs hódító lett volna, a mai világban barbár geci. Ez van, nézõpont kérdése.

Riszpekk

repro
igazad van, de ez akkor se egy meggyõzõ film, nem egy áttörõ, aminek láttán az utcára rohanva követlnénk Bush lemondását. Pedig ezt hangoztatják róla.
Ajánlom pont azért nézze meg mindenki, h mennyire szar.
Tipikus példája a bárgyú tömegpszichózisnak. Hasonlókkal lehetett elérni, h az elégedetlen tömeg egy kis része nácivá váljon.

N0 TXT TLK PLZ!4!

FREAK
"Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok mit csinálnak?"

Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok a követendõ példák?

Riszpekk

Bandew
"Bush azért rossz elnök, mert hülye"

Akár szájbarágós akár nem, de ez így van. :-D

"Mutat pár megrázó felvételt elesett katonákról (szvsz undorító cselekedet a hozzátartozók felé)"

Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok mit csinálnak?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

repro
a film magyarra lefordítva kb úgy nézne ki, h Megyó beszédeit fekete-fehérben lejátszanánk és egy narrátor mondaná, h "Hallották mekkora balfasz, még beszélni se tud. monyjon le! követelem, h monyjon le!"

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Megnéztem a 9/11-et és ki kall mondanom, h megdöbbentõen bárgyú szar.
Szájbarágó módon adja elõ, h Bush azért rossz elnök, mert hülye. ennyi, semmi bizonyíték, semmi érvelés.
Mutat pár megrázó felvételt elesett katonákról (szvsz undorító cselekedet a hozzátartozók felé)
Az iraki életet a háború elõtt úgy mutatja be, h arab kiskölök játszik az utcán, arab nõk kacéran kacsingatnak a kendõjük mögül.
Nem értem miért istenítik ezt a faszit. Borzansztóan rossz film.
Egyáltalán nem vagyok Bush párti, de ezzel a filmmel csak az idióta amerikaikat lehet befolyásolni. És ezzel a giccsel akarják Busht lemondatni? nevetséges.

N0 TXT TLK PLZ!4!

FREAK
hát kábé, így annyira felelõs az elnök, mint az az apa, akit hátbaszúr a felnõtt gyereke <- pedig õ etette

ugyanez elõfordulhat a jövõben is, most benyomnak pár dollárt Irakba, aztán ki tudja, mi lesz a vége

Riszpekk

Nincs ezzel semmi gond.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, ezt egy kcsit elírta Csocso szvsz, ugyanis nem ez van benne 😊
Arról van szó, hogy tizenvalahány éve (92?) a cia Bin Ladent, és még jónéhány társát képezte és támogatta, hogy jó belsõ ellenzék legyenek az országukban, csak azon "picit" túlnõtték magukat.
Ennyi. Ez egyébként kapott publicitást eleget, a wtc tragédia napján pl. a tévében már mondták.
Úgyhogy ha nagyon-nagyon-nagyon meg akarjuk ideologizálni, akkor tényleg az elnök pénzelte - egyszer, kurva régen, teljesen más célból 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Na jó ez már túl nagy OFF. Sry! :-)

Bandew
Nem kell Bin Ladennek kurvákat küldenie:
:-DDD

FREAK
nekem mindegy, mindenki azt hisz, amit akar, ha attól jobban alszik....

sõt, szerintem az is valószínû, hogy Bin Laden meg kurvákat küld Bushnak a háremébõl, és Mandela viszi a kokaint, miközben Putyin Clintonnal kefél 😊

Riszpekk

Bandew
Pont ezért! :-D

FREAK
ahol csak a bûnözõnek van fegyvere, ott elõnyben van, és bátran "bûnöz", de ha megvan rá az esély, hogy az utcán sétáló békés polgárok ronggyá lövik, akkor azért meggondolja, mikor kit raboljon ki

"miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent"

Jajmááá..... 😊))))))))))))))))))))))))))))) Hagyjuk már az ilyen baromságokat 😊

Riszpekk

CSOCSO
kola puska sultkrumpli

pppffff ez aztan jo kis dok film volt.. de en mar csak megen nem ertem azt hogy ilyenkor miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent.. vagy hogy lehet hogy az egesz wtc cuccost bush csinalta ( bar a pentagont minek bantottak es a pentagon miert nem tett semmit vagy oket is lefizettek?
szal a lenyeg hogy kurvaerdekes ez a fegyver dolog...
amihez csak ennyit tudnek hozzafuzni:

valamikor... nem.. valahol a foldon vannak tarsadalmak ahol ugyanigy betorhetnek hozzad, bantalmazhatnak.. mivel nincs annyi fegyver ezert megszurkalnak megvernek...ESETLEG lelonek... de megvedeni se tudod magad mert nincs fegyvered...
de a nagy amerikaban a sok barom faz azthiszi hogyha fegyvert vehet legalisan es milliardnyi toltenyt akkor biztonsagban van..csak a bokkeno az hogy aki ra fog tamadni az is akarmennyi loszert vehet a kis fegyverebe.. mennyivel biztonsagosabb a dolog?? hat szemmel lathatoen rosszabb a helyzet es valoban kitudja hany % al szarabb a helyzet mint a vilagon mashol...
amugy a K MART ban lattam mas shotgun fele fegyvereket..igaz vitrinben voltak..es talan loszerek is voltak.. nemtom.. nem neztem utanna...
a lenyeg hogy kemeny a dolog. nagyon varom a fahrenheit 911 et... es rohadtul erdekel hogy egy ilyenre mit tudna mondani a sok amcsi politikus, nagyfejes stb...
I.C.ram
Még mindig a filmekbõl van a legnagyobb bevételük. Lehet, hogy mondjuk ez a film kellett neki, hogy beruházzon, egy Brad Pitt babákat gyártó gyár megvásárlására.
CSOCSO
en a tv ben lattam mar ketszer is jo.. mondjuk ez nem jelent semmit..comingsoon.net
azhem azon a cimen fentvan minden trailer
Bandew
Még nem láttam, csak posztert.

CSOCSO
artur kiraly bemutatoja nem is rossz
Bandew
Most jut eszembe, hogy nemrég megnéztem az Elveszett jelentés-t. Jó kis film volt, de nem hiszem, hogy mégeccer megnézem.

7,5/10

FREAK
ahogy bejön a pénz, csökken az igényesség

Riszpekk

Tikal
persze, biztos leszarja... 😄 inkább az a szomoru hogy efelé halad a világ... az ilyen szarok felé mindenben nem csak filmekben. ( pokember2 váááá)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Jaja. Nagyon sok ilyen film készül most. LEsz Artúr király is meg minden! :-D

Tikal
reneszánszát élik a mitologiai/történelmi filmek? remélem jobb lesz mint a troy.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
szerintem sincs rászorulva, de ha belegondolsz, egyszer élünk, talán neked is megérne annyi pénzt, hogy a világ másik felén pár monitorfejû csúnyákat írjon az új filmedrõl 😊

Woody Allen a te embered, õ soha nem fog más csinálni, mint amiben ász 😊

Riszpekk

Tikal
ne hulyéskedj már... szerinted egy ilyen szinész a fizetésébõl él???
tuti mindnek van más üzlete, nem hiszem hogy nem fektetik vmibe a lovét, ugyhogy nem ezen mulik lesz a benzin a H2-be.
Szerintem ez bénaság, és igenis válogasson, rengeteg olyan szinész van akik tehetségwsek és nem is vállalnak el szar szerepeket és mégis megélnek. Talán aban igaza van blastának hogy néha kellenek ilyen limonádé szerepek is hogy a lelki szegény tinilányoknak legyen miér sikongatni de azért nem hittem hogy ilyen mumia szinvonalra csokken bradd pitt, ez a film a mumiás csávonak valo 😊

szvsz is zseniális 😊 már kétszer láttam, de elmegyek moziba is megnézni 😊
CSOCSO
hat azert a vasalarc ban nagyon is helyen volt a csako!! es kurvare tetszett a film
CSOCSO
a titanik es a romeo es a julia is bejott... foleg a young heart...run freee zenes resz😊
CSOCSO
es az alienes hasrobbantos jelenet?😊
Sephi
Shrek 2 -

Nos vegre meg tudtam nezni rendesen. Hat mit mondjak az elso trombitas jelenetnel en mar a foldon fetrengtem 😊 Nem jobb az elsonel de majdnem utoleri. Kotelezo megnezni 😊 Eszmeletlen volt baz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jó, csak fekázták, hogy nem kéne nagysanyinak 😊
szerintem abban mindenki egyetért, hogy le dicaprio jó színész, elég csak olyan filmeket említeni, mint a gilbert grape, az egy kosaras naplója vagy a teljes napfogyatkozás (plusz a mostani ismert cuccokat is jól hozta)
nem tom, ízlések és pofonok 😊 nekem túl romantische volt
Ryleh
a stohl pici meg lehetne a Klonok háborujában mert éppen reflektorfényben tobzodik a bulvárlapokon,meg a ........na ne,kérem........az amik ugyis gagyi történelmi filmeket produkálnak ...minek ezt tetézni......

Bandew
Miért nem tetszik az embereknek a Titanic? Sztem jó kis film volt.

szvsz Caprio nem rossz színés :$ jó, a Tipánik meg a Rómeó és Júlia nekem se tetszett, de õ még így is alakít... aztán nem csak ezek a filmjei vannak 😉 amúgy Nagy Sándor 20 évesen lett király, tehát akár játszhatja is Kaprió
Ryleh
Huu bazzzz😊)))ezt kár volt mondanod,mert most belendûl valami nagyokos kiokitani a népet Dikaprio és Nagy Sándor közotti történelmi párhuzamrol...😊))))).....dikaprio nálam max. egy tûntetés tömegjelenében kapna szerepet...

Bandew
Márcsak azért is, mert egy olyan hadvezér aki elfoglalja az egész világot, annak igen sok tapasztalata kell hogy legyen, DiCaprio meg elég tejfölös szájú. :-D

FREAK
ebben nem sok logikát látok, bárki hasonlíthat bárkire... várjuk ki a végét!

Riszpekk

Bandew
Miért a törikönyveket nem írják? :-D

NEm igazán hiszem, hogy a törénelemben akármelyik hadvezér saonlít DiCapriora. :-)

FREAK
én nem mondtam, hogy fikáztad, de megjegyzem, Nagy Sándor szerepét nem írták, hanem megtörtént 😊

mi a baj vele, nem hasonlít? láttál már fotót Sanyiról? 😄

Riszpekk

Bandew
Bocsika de én nem fikáztam DiCapriot, mert szvsz NAGYON jó színész, de azt te is beláthatod, hogy Nagy Sándor szerepét nem rá írták.

FREAK
két szépfiú, akiket divat fikázni

DiCaprio - nagy színész, fiatalabb korában is nagyokat alakított és most is jó, van jövõje

Farrell - bevallom õszintén, a Minority Reportban láttam elõször, és a Fülkében nagyon megkedveltem, ennek ellenére, nem biztos, hogy sokáig fogjuk még látni, pedig õ is nagyon jó

én inkább azon vagyok kiakadva, hogy az elvileg készülõ Thief film fõszerepét Toby McGuire-nek adják, aki biztos jó pókember volt, de ehhez semmi köze

Riszpekk

Bandew
Pedig õ lesz. Bár sz amcsik mentségére legyen mondva, hogy Nagy Sándor egy gyenge fizikumú ember volt. :-D

Ryleh
Di Caprio valami buzi ágyst fog alakitani?...mert ha ö lesz Alexandros akkor amerikában tényleg valami nem ok..😊))))

Bandew
Nem csak hogy lesz Nagy Sándor, hanem KETTÕ is lesz. AZ egyikben Colin Farrel lesz Nagy Sándor a másikban pedig (kapaszkodjatok).....Leonardo DiCaprio!!!