Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Imadtam azt a filmet 😊

Izi rajder 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azt nem ismerem sajnos.
Roncsfilm viszont fasza. Nem tökéletes, de igen jó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dynamic
Pl. a Dögkeselyû is nagyon jó.Persze az több, mint 20 éves alkotás, így hasonló stílusjegyeket kár is lenne keresni a filmben, és inkább krimi, mint thriller.
Dynamic
Roncsfilm😄
Jano
Csapd le csacsi!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
Üvegtigrist is végigröhögtem, de nekem jobban beütött a Kontroll nyers humora 😊

Riszpekk

burkusdió
pl nekem a Csocsó is jobban teccett
a Tanú meg a kedvencem!!!!
de ha megépül "Etyekwood",akkor még az amerikaiakat is le fogjuk körözni filmgyártásban 😄DD

A könnyedebb kategóriában tudnék mondani sok jobbat (pl. Üvegtigris, Tanú), de a komolyabbak között nem nagyon.

Bár tudom, hogy sokaknak ez is egy egyszerû thriller, de szvsz jóval több annál.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az elsõ kettõ stimmel, de a harmadik számomra új 😄

FREAK
pl?

Riszpekk

FREAK
Ramza=Jano=jó csaj szóval ez várható volt 😊

Riszpekk

burkusdió
nekem nem teccett annyira...
láttam már jobb magyar filmet is...

Jano
Osztom.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Megnéztem végre a Kontrollt.
Szép kerek a történet, jók a jelképek, teljesen rendben van a film.

FREAK
a pénz szerintem sem számít, LA-ben minden sarokra jut egy Visual FX cég, szóval van olyan túlkínálat, hogy akér ingyen is meg lehetne csináltatni, ha nem a családi kapcsolatok (meg a producer saját vállalkozásai) lennének elsõbbségben 😊

Riszpekk

CalebJoe
Szart számít Hollywood-ban a pénz amûgy meg nem mondtam ilyet ,hogy egy részben legyen 20 ellenfele.
FREAK
hát az elv, az elv 😊

én szeretem a vámpírmítoszt, erõsen vonz a téma, csak sajnos játékban, könyvben ezerszer jobban feldolgozzák mint filmekben

Riszpekk

Sephi
Te el tudod kepzelni mennyi penz kellet volna hogy tobb ellenseet is meggrafikazanak... szerintem ez igy jo ahogy van. Haver jovo heten hoza videon a regi Pokembert 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En nem tudom de mar elvbol nem erdekel semmilyen vampiros film. En mar ugy meguntam oket... es jon az uj Blade... paahh

CalebJoe
Most bámultam meg a Pókember 2-õt hát mit mondjak még most se adja meg a képregény élményt de azért vannak benne látványos effektek.
Érdekes itt kiderül ,hogy Peter Parker a pókember ,de a képregényben egész idõ alatt sikerül titokban tartania.
Ja meg ,hogy így elintézi Dr.Octopus pedig ennél ezerszer keményebb ellenfele is vannak meg lesznek.
FREAK
most hadd ne kelljen belemenni egy "eredetiségvizsgálatba", hogy melyik ötletben van több fantázia, a rocksztárban vagy a félvérben, aki véletlenül csont néger és szamurájkarddal harcol a svéd fõgecivámpír ellen....

mellesleg a vámpírmítosz nem határozza meg a vámpírok köznapi foglalkozását, így ha asztalos lehet, akkor énekes is, sõt...

Riszpekk

Igen, kb 😊

Blasta
Úgy kell neked.

Én a SZEM-et fogom megnézni holnap asszem.
Álítólag jó lett...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Khmmmmm bruhahahahahahahahahahaahhaha

Blasta
KéBzelem, olyan vicces mint a Bad Taste??? :-DDDDDD

Amúgy ezt néztem ma:
Onibaba

És nem emlékszem, hogy az elmúlt 10 évben szenvedtem-e ennyire mûvészfilmtõl.

"pozitív kivétel"

LOL, ami ezek között kivételnek számít, az csak pozitív lehet 😊

Csak hogy pozitív kivétel is legyen:
Mr. Vampire

Janoval eztet szeressük, mert betegre röhögi magát rajta az ember.

Mer' Mexikó az már misztikus hely!!!!
Rodriguez-nek azért bejött 😊

Blasta
Jaaajjjjj télleg, az is ilyen mexikói állatság, ugye?
Ezt is ki találta ki, melyik elmeroggyant szétkokózott forgatókönyvíró fejébõl pattant ki, hogy MEXIKÓ ideális hely a vámpír mítosz új fejezetének?????????
Ehh...

A "nagyszerû" vámpíros filmek és alakítások sorából semmiképpen ne hagyjuk ki a Jon Bon Jovi fõszereplésével készült csoádt sem 😄

Blasta
Mennymá, az a rocksztár vámpír, pfffffff
Hülyét kaptam az egésztõl :-)))

FREAK
inkább ez a tragédia adja el a filmet szerintem

Riszpekk

FREAK
Kárhozottak királynõje szvsz korrekt volt, nem vettem észre benne ilyen jellegû hibákat

Riszpekk

E-maiben nem.
Icq-t meg hasonlókat nem használok.
Ha adsz ftp-t, felrakom.

Blasta
Mostanában az összes fõvámpír alakítás nevetséges.

Lásd:
-Dracula 2000. Maga film is fos.
-Kárhozottak királynõje (ha jól rémlik, ugyan az a fickó játsza itt is a fõvámpírt mint a Dracula 2000-ben)
-Van Helsing (Idióta Drakula ismét. Hülyét kapok ezektõl).

Blasta
Meg a hülye banda beszólásai (jó a szinkron nagyon), Holló idézetei (Edgar A. Poe-tól pl.), meg a szomorú sztori.
Nekem nagyon bejött.
És még egy pluszt ad, hogy a forgatás közben halt meg Brandon. Van egy érsz a filmben, amit belassítanak és ott nagyon meg tud fogni hogy a Hollót (aki meghalt már) a bosszúhadjárata közben mosolyogni látod. Utoljára.

Ekkor bevillan, hogy a fõszereplõ sem mosolyog többet.
Hatásos, legalábbis nekem...

Blasta
Hát ez a vámpír-hárborús sztori, meg a félig ember-félig vámpír fõhõs.
Egyébként más nem.

Blasta
...kihyagytad a lightos-t mint jelzõt, amit szintén használ a magyar fiatalság. :-)

Szal Galy BEKAPHASSA 😄DDD

CSOCSO
nemtod nekem elkuldeni? mert en nem latom innen az usteamot😞
20

CSOCSO
usteam😞
amcsibol nemtom elerni...
hany mega?
Igen, Berzerk Total Eclipse néven futnak azok a részek, usteam-en fent volt még jó régen.

CSOCSO
tudom.. meg azhem 2-3 resz maradt... neked hogy van meg mangaban? gepen?
Dynamic
Ezt a filmet akkor sem nézném meg ha ingyen jegyet kapnék rá.
Sephi
Tudd meg hogy neha azt is felulmulja 😊

CalebJoe
Egyem azt a nigger picsáját!

FREAK
olyan, mint a szomorús, vidámos, sötétes, világosos 😄

Riszpekk

Galy
darkos ????

milyen kifejezés ez???
oké.
Meg jók a beállítások, szépen van fényképezve - ezt is elismerem. De tényleg nem fogott meg ettõl függetlenül.