106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BenedekFeco
    maradjunk annyiban, hogy azért írtam, mert vidéki parasztgyerek vagyok és rengeteg disznóvágáson voltam :)
  • IMYke2.0.0.0
    "meg kinyitják, mint egy ajtót"

Ha jártál (volna) már életedben disznóvágáson, ilyet nem írsz...
  • BenedekFeco
    Annihilation

Nem volt ez rossz. Mondjuk, azért kiemelkedően jó se :) Ha az alapjait nézem, minden egyben van. Jó a sztori, jók a szereplők (különösen bírtam a pszihómókus főnökcsajt), jó, ahogy megtudjuk a háttérben zajló "motivációkat", és működik a sci-fi része is. Bár szerintem nem attól lesz valami "agyas" sci-fi, hogy nem rágnak a szánkba mindent :)
    A "maci" az "áll-leejtős" volt! :)
    Nálam ez a film a megvalósításon csúszik el. Az egész csilli-villi, álomszerű környezet, ami a legvégén kb egy LSD-triphez hasonlít, nekem nem tetszett. + Amikor megtalálják az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    első videót és felvágják a csávót, a sebet meg kinyitják, mint egy ajtót
    az vérgagyi volt szerintem.

7/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.03.15. 20:32:34
  • Tikal #99445

• IMYke2.0.0.0
    Nem olyan film, ami készen adja neked a megoldásokat...
  • tigeroo
    aki agyatlan sci-fit vár annak csalódás :(
  • Jim Morrison
    Annihilation

Kicsit csalódtam :( nagyobb volt a füstje
  • Tikal #99441
    én nem is lepődtem meg a 9 ponton:)
  • Zephyr Retiring
    Ebben a 9 pontban nincs semmi meglepő, hisz nem szerintem minden idők legjobb akciófilmje, hanem csak a nép szerint..
    Ami meg a gagyi vígjátékokat illeti, az továbbra is csak nézőpont kérdése. Ami nekem erős 8, az minden további nélkül lehet másnak csak 5,9.

Ma este hamarosan egy olyan 6,9-es imdb pontos kétrészes filmet nézünk az asszonnyal, amiben együtt játszott a '98-ra már ismert Peter O'Toole és a már 5. éve felfutóban lévő Keira Knightley. De ez korántsem jelenti azt, hogy én nem dobok majd rá egy erős 8-ast...vagy 8,5-öt..vagy esetleg netán egy gyenge 5-öst ha elégedetlen leszek a játékukkal..
  • Jim Morrison
    tyty
  • Kandurex
    Hibátlan választás a szerepre!
  • IMYke2.0.0.0
    Azoknak, akik akciófilmet keresnek a hosszú hétvégére, és nem restellnek ázsiait is nézni:

A videón lévő lista és amit láttam róla:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    10 -- [2013] - (imdb) - "Gam-si-ja-deul" (Cold Eyes) - 8/10
    (2015.07.26) (119 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
    09 -- [2015] - (imdb) - "Beterang" (Veteran) - 6/10
    (2016.04.21) (124 perc, dél-koreai) - Action, Comedy, Crime
    08 -- [2017] - (imdb) - "The Villainess" (Ak-Nyeo) / (-) - 9/10
    (2017.11.07) (129 perc, dél-koreai) - Action
    07 -- [2014] - (imdb) - "Sin-ui Hansu" - (The Divine Move) - 9/10
    (2014.12.10) - (119 perc, dél-koreai) - Action
    06 -- [2013] - imdb - "Yong-eui-ja" - (The Suspect) - 8/10
    (2014.05.27) - (127 perc, dél-koreai) - Action
    05 -- [2006] - imdb - "Jjakpae" - (The City of Violence) --- nem láttam még
    04 -- [2008] - (imdb) - "Joheunnom nabbeunnom isanghannom" (The Good, the Bad, the Weird) - 6/10
    (2015.08.03) (136 perc, dél-koreai) - Action, Adventure, Western
    03 -- [2017] - (imdb) - "Gongjo" / (Confidential Assignment) - 7/10
    (2017.04.09) (125 perc, dél-koreai) - Action, Comedy, Drama
    02 -- [2011] - (imdb) - "Choi-jong-byeong-gi hwal - War of the Arrows" - (-) - 8/10
    (2012.04.18) (123 perc, dél-koreai) - Action, History
    01 -- [2010] - imdb - "Ajeossi - The Man From Nowhere" - (Bácsi) - 7/10
    (2014.03.21) - (120 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "Jang-san-beom (Jang-san Tiger) - The Mimic" - (-) - 8/10
    (2018.03.15) (100 perc, amerikai) - Drama, Fantasy, Horror

Director: Huh Jung
    Writer: Huh Jung
    Stars: Yum Jung-Ah, Shin Rin-Ah, Park Hyuk-kwon, Heo Jin

A trailer azoknak, akiket érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    "Remélem később alakul még a sztori, mert eddig egyelő a nullával..."

Lesz benne pár pozitív elem, de...
  • Tikal #99434
    Meglepett, és mégis csak fél ponttal adtál rá többet mint a nép, a két gagyi vígjátékra meg rászórtál még 2 pontot (iMDb 5.9)
  • Zephyr Retiring
    Laws of Attraction (Válótársak) 2004 IMDb

Ütős komédia ütős szereplőkkel, ütős punk megbízókkal és kellemes befejezéssel.
    10/8.

Don't Tell Her It's Me (A szerelem Harley Davidsonon érkezik) 1990 IMDb

Az egykori Rendőrakadémiák sztárja itt csajozni szeretne. Amiben nővére segít, aki lányregényeket ír.
    Klasszikus romantikus vígjáték jó humorral ismerős arcokkal.
    10/8.

T2 Judgment Day (Az ítélet napja) 1991 IMDb

A 8,5 egy kicsit meglepett az imdb-n ahhoz képest, hogy a legtöbben minden idők egyik legjobb akciófilmjének titulálják.
    A digitális felújítás rengeteget dobott a filmen, ahogy a 3D is, látszik, hogy 3 évig foglalkoztak vele.
    Külön öröm, hogy a különleges gyűjtői 3DBD kiadás is megkapta az eredeti magyar szinkront egy olyan korból, amikor még készültek jó szinkronok.
    Persze az angol DTS-HD Master keverés mellé bónuszként..
    10/9.

Ezt a filmet pedig most félbehagyom bokros teendőim végett, és majd folytatom holnap. Vagy ha lesz rá időm megint...
    Ami az első 50 percet illeti, arra tök felesleges volt a 3D. Gosling is elég gagyi még idáig.
    Remélem később alakul még a sztori, mert eddig egyelő a nullával...
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.03.14. 12:01:54
  • Tikal #99432
    mindig öreg volt :)
  • LasDen #99431
    Jude Law nagyon laza Dumbledore... :D
  • TBTPumpa
    Grindelwald bűnei:
  • IMYke2.0.0.0
  • Seth
    Kutakodtam, tényleg az :D
  • Seth
    "The movie stars Robert Kovacs (who bears an uncanny resemblance to Charles Bronson)"

És a végén kiderül , hogy még magyar is :D
  • darkSectorxxx #99426
    Ez semmit nem öregedett. :)
  • Seth
    Charles Bronson feltámadt :D

• IMYke2.0.0.0
    A vége jelenetet (vagy hozzá hasonlót) ugye már láttunk itt-ott ... de itt mégis csak borsódzik tőle az ember háta: mert
    az idegenek is UGYANAZT csinálják, mint mi ... tökéletes másolat.
  • tigeroo
    Annihillation

Na hát. Ez beteg volt. Nagyon tetszett hogy klasszikus sci-fihez méltóan nem rágott a szánkba semmit. 2001 Space Odyssey jutott az eszembe róla. Ez nem az a tipikus hollywoodi "ámérika vs valami" film. elgondolkodtat. A kulcsmondatot a pszichológus nő mondja ki
    nem akarnak ők szuicid hajlamúak lenni, inkább csak "önpusztítókká" válnak. Így a 3 idősíkon mesélt sztoriból szépen kibontakozik a mögöttes célja a szereplőknek - a katona távol van, a nő közben félrekefél, ezt megtudja a férj, emiatt egyre merészebb küldetésekre megy, a legutolsó alkalommal már inkább bemegy a Shimmeringbe és már kedve sincs időzni a búcsú előtt, mert tudja hogy megint kefélni fog a nő. ördögi kör

A tanulság: Elvégre is, csak emberek vagyunk.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.03.13. 08:59:17
  • Mentol
    Annyira kíváncsi vagyok erre a filmre (annihilation) - a könyvet el sem bírtam olvasni, annyira fogalmam nem volt, hogy mi a felállás... (pedig, azért scifi téren olvastam már furákat)
  • Kongy
    Annihilation - Aztak.rva/10

Hát ez a film fogta és felmosta velem a padlót :D Kellően adagolja a feszültséget, a kérdéseket, és szépen bontakozik ki a cselekmény. Natalie Portman meg végre örülhet, hogy a film nagy részében csak nőket látunk a vásznon. Bár, kicsit úgy érzem itt a férfiak hátrányos helyzetbe kerültek. Viccet félretéve rég láttam ilyen remek sci fi / thrillert, emésztgetni kell még, az biztos.
  • LasDen #99420
    Annihilation (I Don't Know - The Movie)

Mondhatni nagy reményekkel ültem le a film elé és Alex Garland megint nem okozott csalódást. Az Ex-Machina nekem tetszett, de azért nem volt az annyira jó szerintem.
    Nagyon jól vezeti az embert a film egészen a végéig. Szépen építi fel a történetet, a hely titokzatosságát és adagolja a kérdéseket. Én bírom Oscar Isaacet, de miért van az, hogy gyakran néz úgy ki, mint aki 2 pillanatra van attól, hogy megöljön engem és az egész családomat? :D

8/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2018] - (imdb) - "Annihilation" - (Expedíció)*** - 8/10
    (2018.03.12) (116 perc, amerikai) - Adventure, Drama, Fantasy --- 'R'

Director: Alex Garland
    Writers: Alex Garland (written for the screen by), Jeff VanderMeer (based on the novel by)
    Stars: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson

//*** = "aranyos" direkt címferdítés. Gondolom, nem akartak spoilerezni...
  • LasDen #99418
    Más körítése van a dolognak, de így se úgy se ér annak a közelébe...
  • Count Adyn
    akkor ez olyan mint a Man from Earth, csak szar?:D
  • DantszEE
    Pont 2018-ban nem értitek a poént?:D
  • Kongy
    Mégis miért? Nem a bőrszínére utalt... Ennyi erővel, ha azt mondod, hogy az a film, amiben Adam Sandler van, az már nem lehet jó akkor az is rasszista.
  • Nyiri
    Én, Tonya: Nem akartam megnézni. Barátnőm elkezdte nézni és én ott ragadtam. Jó film. Elég nyomorult élete volt ennek a csajnak. Rengeteg hátrányból indult. Egyszer mindenképp érdemes megnézni. 8 pont simán megvan.
  • Jim Morrison
    ???
  • Mentol
    Fú, ez rasszista volt...
  • LasDen #99411
    The Shack

Sam Worthingtont elhívja Isten egy kunyhóba, hogy beszéljék meg a dolgokat. 2 óra elment erre a szarra. Isten és slapje puffogtatja a nagyon elmés megszólalásokat, de igazából nem mondanak semmit.

Összefoglalva, hogy megspóroljam a filmet mindenkinek...
    Isten jó, mindenki jó, mindenkit szeret, a gonoszt nem lehet megállítani és ez szomorú. Ennyi. Have a good night...

3/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.11. 19:48:40
  • Tikal #99410
    ezért nem néztem meg moziban :)
  • BaliBoy
    Dwayne Johnson a főszereplő... Mégis mire számítottál? :D