Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
SZó szerint idegesített már a szereplõk bénázása, meg ahogy megkattannak.
EGy idióta film, nekem abszolute az egyik legroszabb filmélményam mostanában.
Emléxem, miután megnéztem, egybõl írtam is ide, hogy kerüljétek amennyire tudjátok :-DDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Zool
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
Az a megveszekedett qr..*** életbe abba a jó...***!!!!
Beszart az íróm. Azt hittem elrerült az op. mert nem jött be semmi.

Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.

Blasta
Jááááááááájjjj!
Az az egyik legnagyobb fos amit mostanában láttam!
Sztorija eredeti?
Mi abban az eredeti?

"a nagy fekete autó elviszi az embereket akik arra az útra tévedtek"

GRATULA

LezLee
LezLee
Nem hiszem hogy egyre gondolunk.
Dead end sztori dióhéjban: A család igyekszik a szülõkhöz kocsival a karácsonyi ünnepségen. Az apa kitalálja hogy most másik úton mennek, természetesen eltévednek az éjszaka közepén, és egy idõ után fölvesznek egy stopos csajt, kisbabával a kezében. Egy idõ után észre veszik, hogy bûzlik a csaj. És mikor megnézik közelebbrõl a bébit, akkor veszik észre, hogy halott csecsemõt tart a csaj a kezében. És innen kezdõdnek a problémák, és a halálozások. Igazából semmi látványos nincs a filmben, sõt a gonoszt sem mutatják, de hihetetlen feszültséget gerjeszt végig a film, és a színészek is nagyon jók, bár kevésbé ismertek, és a végén k.rva jó ahogy egyre jobban kattannak be a félelemtõl. Szóval nézze meg MINDENKI!!!! 😊))

Nálam 10/9
Alien
jaja

Blasta
Dead end az a hegyiemberes sztori?

LezLee
Amúgy sokan szídják, de nekem a Kaptár is bejött, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást.
LezLee
Szerintem már kész van, csak még nem mutatták be 😊)
A Kaptárnak már megvan a második része?

LezLee
Nézzétek meg a dead endet nagyon állat, és a vége nagyon üt. Szerintem az utóbbi évek egyik legjobban sikerült horrorja, és szerintem a sztori is elég eredeti.
LezLee
Én se láttam a régit, csak a remake-t, úgyhogy szintén nagyon bejött. Hú bazz az elején amikor a kamera átmegy a csajszi átlõtt fején keletkezett lyukon az nagyon ász 😊)
Zool
A régiek se rosszak, csak mind egy kaptafa. Mondjuk ez a legújabb a legjobb része.

Én a régieket nem láttam, úgyhogy nekem ez bejött.

Zool
Dead end? Hmmm. mi is ez?

Én a Dead end-et még nem láttam, de majd pótolom a hiányosságomat. Kíváncsivá tettél.

Zool
Ajaj, remélem nem a legújabb részre gondolsz.
Tegnap néztem meg, hát lenyúzott bõr a többirõl. Mondjuk mi is lehetne más. Ha az elsõ rész lett volna ez, azt mondanám "de jó!" így azt mondom uncsi.

LezLee
Hú nekem is bejött nagyon a texasi remake-je, mondjuk inkább gyomorra ment, mint pszicho-ra.
LezLee
Nekem ami mostanában nagyon bejött horror az a Kör és a Dead end.
Húú a dead end az nagyon kira volt, és tiszta depi volt a vége, vagy fél óráig kész voltam utána.
Ti láttátok? Mindenkinek ajánlom.
De szerintem nem szabad megfeledkezni A texasi láncfûrészesrõl sem.
Látom nem csak én szeretem a riogatós filmeket.

Bucser
NEm azért hanem azért, hogy írja újra a köyvet😊 Katie Bates iszonyatosan jól játszik😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Az Event horizon jobban bejött😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen az egy gyönyörû jelenet volt, amikor szétcsúsztak az emberek. 😄

Ryleh
Bázzzz!!!az ngyon jo film volt!!!!!A spiné "kicsit" mániás volt a romantikus sorozatért!/Misery-ott mizörinek mondták!/
Rendesen kalapáccsal eltörte a faszi lábát,hogy nehogymá lelépjen!!!

Zool
Egyszer megnéztem. Már nem igazán tudom mi is volt benne, de biztos nem lehetett nagyon rossz, mert az bennem van amikor a drótkötél mindenkit kettényír a hajón. (Vagy az az Alien?) Bocs , vicc volt.

Ha már a horror/thriller témánál vagyunk, mi van a Szellemhajóval?
Nektek tetszett??

Zool
Nem tudom. A Jackie Brown viszont full nem jött be.

Hát ha én szerinte az király film. Legalább is nekem tetszett.

Zool
Én ha okos filmet akarok nézni, Duna tv - Mindentudás egyeteme.

Bucser
Jó igaz Jackie Brown és a Ponyvaregény ott van, de a Kill Bill nekem sem jött be... Amit meg néha színészként bohókodik.. hát... inkább ne tenné.. 8lásd From Dusk Till Dawn és a desperado

Ebbõl a háromból szerintem a Hatodik érzék a legjobb.
A jelek az alvásra jó. 😄

Zool
No-no!
Ponyvaregény?

Zool
Na akkor döntsünk már a Sötétség leplérõl is. Ql, vagy Fúj?

Bucser
Tarantínót én sem szeretem... buta filmeket cisnál...

okos filmek közé tartozik számomra a Ocean's Eleven a
A 73-as Sting címû film (Nagy Balhé), a Guy Ritchie filmek, A közönséges bûnözõk...

Alien
" A sebezhetetlen szar volt..."

Na nekem se tetszett igazán, és még finoman fogalmaztam 😊

Zool
Micsoda????
A sebezhetetlen jó! Igaz a vége, de akkor is.

Alien
Gothika nem rossz film szerintem.

Bucser
Nem vagyok valami horrorrajongó, de a Thrillereket imádom...

Jelek Hatodik érzék szerintem elsõrangú... A sebezhetetlen szar volt...

Zool
Akkor legalább Prince? Csak ne legyen már udvari bolond.

Alien
28 days later: láttam, klassz hangulata van a filmnek, bejött 😊
Alien, Aliens : gondolom a nevem miatt nem kell mondanom semmit, hogy mit gondolok róluk 😊))
Hellraiser 1: nem láttam
Seven
Hatodik érzék: én azon kevés emberek közé tartozom akinek nem tetszett ez a film, ez van 😊
Jelek: jó film!

Zool
Van Stephen Kingnek egy (ill. sok) novellájából készült film, amikor a híres írót a hegyekbe fogva tartja egy rajongója. Vazze, nem jút eszembe a címe!!!! Na az nagyon király.

Nem mindenkinek. Mondjuk nekem se. Pl. nekem a Kill Bill-ek se jöttek be. De nagyon nem.

Zool
No, akkor elmondhatjuk Tarantinó is King!

Alien
Azért olyan kiemelkedõen nem jó film az tény, de nekem nem volt gondom vele, ellenben ahogy említettem, a második rész már nagyon nem tetszett.

Mike at home
Jeleken en elaludtam 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Megnéztem a Hõs c. filmet, hát ez nem az én világom, de végignéztem, szerintem nagyon eltúlozták azokat az ugrálásokat.
Nektek tetszett?

Blasta
Hát igen.
A háttérben (nem is annyira a háttérben) a pap tragédiája, a hite elvesztése ami azért a film végére (azért ez mégiscsak hálivúd) visszatér a fia megmenekülése folyományaként. Nem egy egyszerû rémisztgetõs, para film. Több annál.

Viszont mikor Gibson kinéz az ablakán a sötétben és 0,57 mp-ig mutat a kamera VALAMIT állni a csûr tetjén, hát attól felállt a szõr a hátamon (most is ahogy írom :-DDDDD)

Zool
Stephen King? King!

Izé.
Jelek jó film. Elsõre közepesnél jobbnak tûnt, másodszorra pedig már erõs jónak.
Nem attól jó, hogy az idegenek/búzakörök témában újat nyújtana, hanem a szereplõkben zajló belsõ folyamatoktól, a nagyon jól megírt párbeszédektõl, a végig sejtelmes hangulattól és a nagyszerû színészektõl.
A legjobb mégis a hit kérdésének boncolgatása volt (hasonlítsuk csak össze a loálos Alkonyattól pirkadatig papjának belsõ vívódásaival) - és az ezzel kapcsolatos személyiségfejlõdés bemutatása.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Zool
Én a Gothika-t jómultkor megnéztem. Annyira nem ratyi, szerintem megéri megnézni.