Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGy idióta film, nekem abszolute az egyik legroszabb filmélményam mostanában.
Emléxem, miután megnéztem, egybõl írtam is ide, hogy kerüljétek amennyire tudjátok :-DDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az a megveszekedett qr..*** életbe abba a jó...***!!!!
Beszart az íróm. Azt hittem elrerült az op. mert nem jött be semmi.
Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.
Az az egyik legnagyobb fos amit mostanában láttam!
Sztorija eredeti?
Mi abban az eredeti?
"a nagy fekete autó elviszi az embereket akik arra az útra tévedtek"
GRATULA
Dead end sztori dióhéjban: A család igyekszik a szülõkhöz kocsival a karácsonyi ünnepségen. Az apa kitalálja hogy most másik úton mennek, természetesen eltévednek az éjszaka közepén, és egy idõ után fölvesznek egy stopos csajt, kisbabával a kezében. Egy idõ után észre veszik, hogy bûzlik a csaj. És mikor megnézik közelebbrõl a bébit, akkor veszik észre, hogy halott csecsemõt tart a csaj a kezében. És innen kezdõdnek a problémák, és a halálozások. Igazából semmi látványos nincs a filmben, sõt a gonoszt sem mutatják, de hihetetlen feszültséget gerjeszt végig a film, és a színészek is nagyon jók, bár kevésbé ismertek, és a végén k.rva jó ahogy egyre jobban kattannak be a félelemtõl. Szóval nézze meg MINDENKI!!!! 😊))
Nálam 10/9
Tegnap néztem meg, hát lenyúzott bõr a többirõl. Mondjuk mi is lehetne más. Ha az elsõ rész lett volna ez, azt mondanám "de jó!" így azt mondom uncsi.
Húú a dead end az nagyon kira volt, és tiszta depi volt a vége, vagy fél óráig kész voltam utána.
Ti láttátok? Mindenkinek ajánlom.
Látom nem csak én szeretem a riogatós filmeket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rendesen kalapáccsal eltörte a faszi lábát,hogy nehogymá lelépjen!!!
Nektek tetszett??
A jelek az alvásra jó. 😄
okos filmek közé tartozik számomra a Ocean's Eleven a
A 73-as Sting címû film (Nagy Balhé), a Guy Ritchie filmek, A közönséges bûnözõk...
A sebezhetetlen jó! Igaz a vége, de akkor is.
Jelek Hatodik érzék szerintem elsõrangú... A sebezhetetlen szar volt...
Alien, Aliens : gondolom a nevem miatt nem kell mondanom semmit, hogy mit gondolok róluk 😊))
Hellraiser 1: nem láttam
Seven
Hatodik érzék: én azon kevés emberek közé tartozom akinek nem tetszett ez a film, ez van 😊
Jelek: jó film!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nektek tetszett?
A háttérben (nem is annyira a háttérben) a pap tragédiája, a hite elvesztése ami azért a film végére (azért ez mégiscsak hálivúd) visszatér a fia megmenekülése folyományaként. Nem egy egyszerû rémisztgetõs, para film. Több annál.
Viszont mikor Gibson kinéz az ablakán a sötétben és 0,57 mp-ig mutat a kamera VALAMIT állni a csûr tetjén, hát attól felállt a szõr a hátamon (most is ahogy írom :-DDDDD)
Jelek jó film. Elsõre közepesnél jobbnak tûnt, másodszorra pedig már erõs jónak.
Nem attól jó, hogy az idegenek/búzakörök témában újat nyújtana, hanem a szereplõkben zajló belsõ folyamatoktól, a nagyon jól megírt párbeszédektõl, a végig sejtelmes hangulattól és a nagyszerû színészektõl.
A legjobb mégis a hit kérdésének boncolgatása volt (hasonlítsuk csak össze a loálos Alkonyattól pirkadatig papjának belsõ vívódásaival) - és az ezzel kapcsolatos személyiségfejlõdés bemutatása.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!