Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ja, hogy szar a film? Ez csak minket érdekel 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
az utóbbi idõk legjobb kommersz filmje...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mila jáccik ebben is?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Végülis mindent hozott amit "vártam" tõle. Semmit!
Nonstop zombihörgés üvegcsattogás fegyverropogás.
Hiányoltam belõle a templomos/iskolai- hoz hasonló "paráztatósabb" részeket. VEgülis volt benne minden ami egy ilyen filmbe kell. 2 bomba szinésznõ, az állandóan poénkodó néger, a hõs katona, és a gonosz üzletemberek, tudósok. A végén a "nagyleszámolás" rész is harmatgyengére sikeredett. Lesz 3 is... ki gondolta volna.
4/10 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egyszerûen totál kikészültem ettõl a filmtõl és nem bírom elképzelni, hogy valaki erre eccer rábólintott:
"NA IGEN, EZAZ!"
Bár a végén a FÕSZPONZOR: RTL KLUB felirat azért sokat megmagyarázott, de ha az elején írják ki, egybõl minden érthetõbb :-)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
160 ezer nézõ látta, ami elég jónak számít.Szvsz a 3. legnézetebb magyar film a Magyar Vándor és a Kontroll után.
amúgy én úgy mentem oda, hogy tényleg nagyon szar lesz, de annyira nem volt szar, szerintem, csak tök érdektelen
Számomra érthetetlen, hogy miért lett az egyik legnézetebb magyar film.
Szohoz sem tudok jutni. Oszinten. Ez egy tokeletes Spielberg film volt. Tom Hanks oltari! A film storyja pazar. Nalam ez a film 100% ban 10/10. A Beatiful Mind ota nem voltam igy meghava es egyszer sem asitottam a film kozben ami nalam kibaszott nagy dolog.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Persze ettõl még lehet totál szar. Ezt a magyar "gyöngyszemet" hálisten még nem láttam, de ezek után lehet, hogy nem is fogom 😊
(ez egy vígjátéktól kevés? hát ja)
Tegnap volt szerencsétlenségem (vagy ez már a szerencse kategóriába tartozik?) megnéznem számomra minden idõk LEGROSSZABB FILMJÉT!!!!!
Ami ráadásul egy MAGYAR REMEKMÛ!
A címe:
A P Á M B E Á J U L N A
Ez a film megérdemli a 0/10 pontozást, amit egyszerûen elképzelni sem tudtam, hogy valaha ki fogok adni...
Itt szeretném megkérni a nagyérdemû fórumozó kommunitit, hogy akinek tetszett AKÁRMI is ebbõl a csodából az legyen oly kedves és fejtse ki a véleményét, ugyanis közvéleménykutatást végzek, miszerint létezik-e olyan ember akinek BÁRMI is tetszett ebbõl a filmbõl, a szöszi fõszereplõ picsa alakján KÍVÜL!!!!!!!!!
(tervbe van véve egy anti-apám beájulna site is :-DDDD)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Sin City - Elõzetes
ami szerintem majd 2005-ben kötelezõ képregényes adaptáció lesz, az a sin city - robert rodriguez-tõl. (fõbb szerepekben abc-sorrendben: Benicio Del Toro, Brittany Murphy, Bruce Willis, Carla Gugino, Clive Owen (arthur király), Elijah Wood, Jaime King, Jessica Alba, Josh Hartnett, Michael Clarke Duncan, Mickey Rourke, Nick Stahl (T3), Rosario Dawson, Maria Bello (vészhelyzet), Michael Madsen, Devon Aoki (halálos iramban 2).
Sin City - Elõzetes (kötelezõ)
Sin City - Elõzetes (kötelezõ)
Akkor nézzük számszerûsítve:
Mûvészi hatás (nálam) - GyU 10/10, Hõs 11/10
-> ebbõl szerinted le lehet vonni azt a következtetést, hogy "Lehet hogy neked nem mûvészi"?
tökmindegy, ha a HERO-ban sokkal több mûvészi kép van, amitõl az a film GYÖNYÖRÛ.
A GYU meg csak szimplán FASZA a sok CGI-tõl és magától a nagy volumenü sztoritól...
Naon kivancsi leszek am erre a King Kong-ra.
"de a csatornázáson, útakon, közbiztonságon, boron, egészégünyön ....mit tettek a rómaiak értünk???"
:-D
Amúgy (ha nem tudnád) rengetegett dolgoztak a készítõk azzal, hogy felépítsék a különbözõ falvakat és városokat, szal azt állítani, hogy az összeset csak bepötyögték a kompjúterbe, azért az túlzás.
Ramza: Lehet hogy neked nem mûvészi, de szvsz nagyon is az. Persze a Hõst is annak tartom, de néha tényleg olyan érzésem volt a GYU-nál, mintha festményeket néztem volna.
A GyU monumentálisabb, de nem annyira mûvészi. (és ettõl még a GyU tökéletes, nem az a rossz, hanem a Hõs jó, durván)
A sok sok szép CGI tájon/épületen/barlangon/seregen kívülmiben SZEBB a GYU???