Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én arra emlékszem, hogy ennek a filmnek kábé 5-ször lett vége. mondjuk már régen láttam, de asszem ez volt az😊
Glpetyus
Most lett vége a TV2-õn az A.I.-nak
Csak egy szó = PERFEKT

Egyébként én is moziban láttam 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A 160 ezer nézõ arról tanúskodik, hogy nagyon is összejött a készítõknek az, amire vágytak.
Ja, hogy szar a film? Ez csak minket érdekel 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szerintem a utobi idok legjobb magyar filmje a Sose Halunk Meg.

az utóbbi idõk legjobb kommersz filmje...
Jano
De miért "KELL" egy ilyen filmbe a poénkodó néger???

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Jujj, már kész a 2????????

Mila jáccik ebben is?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
REsident evil 2

Végülis mindent hozott amit "vártam" tõle. Semmit!
Nonstop zombihörgés üvegcsattogás fegyverropogás.
Hiányoltam belõle a templomos/iskolai- hoz hasonló "paráztatósabb" részeket. VEgülis volt benne minden ami egy ilyen filmbe kell. 2 bomba szinésznõ, az állandóan poénkodó néger, a hõs katona, és a gonosz üzletemberek, tudósok. A végén a "nagyleszámolás" rész is harmatgyengére sikeredett. Lesz 3 is... ki gondolta volna.
4/10 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Laalee
nemtom hogy vagytok vele de szerintem a pizzást is érdemes megnézni ha szar filmekre vágytok. 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Glpetyus
Ha bele szabad szólni,akkor számomra az utóbbi pár év egyetlen jó hazai filmje az Üvegtigris 😛

Dynamic
Én az elmúlt egy évre gondoltam.Azért is írtam a Kontroll és a Magyar vándort.
Hentes Bill
teljesen egyetértek, döbbenetesen szar film volt.

Boldog Karácsonyt!

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Ma út közben megfogalmaztam egy levelet a készítõknek, de nem fogom frárasztani vele magam, hogy megfogalmazzam.
Egyszerûen totál kikészültem ettõl a filmtõl és nem bírom elképzelni, hogy valaki erre eccer rábólintott:

"NA IGEN, EZAZ!"

Bár a végén a FÕSZPONZOR: RTL KLUB felirat azért sokat megmagyarázott, de ha az elején írják ki, egybõl minden érthetõbb :-)

Sephi
Szerintem a utobi idok legjobb magyar filmje a Sose Halunk Meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Huh, a másik remekmû... 😊

Bandew
Az eddigi legnézetteb magyar film a Miniszter Félrelép.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
Ezt mibõl gondolod???
160 ezer nézõ látta, ami elég jónak számít.Szvsz a 3. legnézetebb magyar film a Magyar Vándor és a Kontroll után.
közel sem volt ahhoz az apám beájulna, hogy nézett magyar film legyen.

amúgy én úgy mentem oda, hogy tényleg nagyon szar lesz, de annyira nem volt szar, szerintem, csak tök érdektelen
Dynamic
Errõl már kifejtettem a véleményemet.Szeretem a magyar filmeket, de ez egy FOS volt.Nemcsak, hogy poénmentes film, de Szarka szövege annyira nevetséges és idegesítõ, amikor minden mondatban elhangzik valami "megaziher" jellegû beszólás, hogy legszívesebben fejbe rúgtam volna a szövegírót.Kernnél egyszer-kétszer ugyan elmosolyogtam magam, de ezzel ki is fújt.
Számomra érthetetlen, hogy miért lett az egyik legnézetebb magyar film.
Sephi
The Terminal -

Szohoz sem tudok jutni. Oszinten. Ez egy tokeletes Spielberg film volt. Tom Hanks oltari! A film storyja pazar. Nalam ez a film 100% ban 10/10. A Beatiful Mind ota nem voltam igy meghava es egyszer sem asitottam a film kozben ami nalam kibaszott nagy dolog.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LezLee
Hát én azért tudnék mondani pár olyan vígjátékot, amin egyszer sem nevettem, de mégis tetszett. Pl. Apja lánya, Igazából szerelem stb.
Persze ettõl még lehet totál szar. Ezt a magyar "gyöngyszemet" hálisten még nem láttam, de ezek után lehet, hogy nem is fogom 😊
Emlékeim szerint volt benne 2-3 poén, amin nevettem 😊
(ez egy vígjátéktól kevés? hát ja)

Blasta
Nos.
Tegnap volt szerencsétlenségem (vagy ez már a szerencse kategóriába tartozik?) megnéznem számomra minden idõk LEGROSSZABB FILMJÉT!!!!!
Ami ráadásul egy MAGYAR REMEKMÛ!
A címe:

A P Á M B E Á J U L N A

Ez a film megérdemli a 0/10 pontozást, amit egyszerûen elképzelni sem tudtam, hogy valaha ki fogok adni...

Itt szeretném megkérni a nagyérdemû fórumozó kommunitit, hogy akinek tetszett AKÁRMI is ebbõl a csodából az legyen oly kedves és fejtse ki a véleményét, ugyanis közvéleménykutatást végzek, miszerint létezik-e olyan ember akinek BÁRMI is tetszett ebbõl a filmbõl, a szöszi fõszereplõ picsa alakján KÍVÜL!!!!!!!!!

(tervbe van véve egy anti-apám beájulna site is :-DDDD)

Blasta
KÖSSZ :-DDDD

Bandee1987
A remageni hid most volt az mtv-n

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gondoltam a mov jobb, mint az origos trailer letöltése😊
PetruZ
:sóhaj:

😊
Jano

Pimpa filmet megnéznék szívesen 😄

Jano
😄

VinylToy
Snoopy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Megnéztem az Idõzavarban c. filmet. A fõszereplõ Denzel Washington, nagyon jó kis film volt. 7/10

utálom a linkeket... - ha most sem, akkor...
Sin City - Elõzetes
sorry, még egyszer a linket...

ami szerintem majd 2005-ben kötelezõ képregényes adaptáció lesz, az a sin city - robert rodriguez-tõl. (fõbb szerepekben abc-sorrendben: Benicio Del Toro, Brittany Murphy, Bruce Willis, Carla Gugino, Clive Owen (arthur király), Elijah Wood, Jaime King, Jessica Alba, Josh Hartnett, Michael Clarke Duncan, Mickey Rourke, Nick Stahl (T3), Rosario Dawson, Maria Bello (vészhelyzet), Michael Madsen, Devon Aoki (halálos iramban 2).

Sin City - Elõzetes (kötelezõ)
ami szerintem majd 2005-ben kötelezõ képregényes adaptáció lesz, az a sin city - robert rodriguez-tõl. (fõbb szerepekben abc-sorrendben: Benicio Del Toro, Brittany Murphy, Bruce Willis, Carla Gugino, Clive Owen (arthur király), Elijah Wood, Jaime King, Jessica Alba, Josh Hartnett, Michael Clarke Duncan, Mickey Rourke, Nick Stahl (T3), Rosario Dawson, Maria Bello (vészhelyzet), Michael Madsen, Devon Aoki (halálos iramban 2).

Sin City - Elõzetes (kötelezõ)
Nem olvasod el az üzeneteimet, vagy nem értelmezed õket?

Akkor nézzük számszerûsítve:
Mûvészi hatás (nálam) - GyU 10/10, Hõs 11/10
-> ebbõl szerinted le lehet vonni azt a következtetést, hogy "Lehet hogy neked nem mûvészi"?

Bandew
Nekem a GYU is GYÖNYÖRÛ.

Blasta
"Amúgy (ha nem tudnád) rengetegett dolgoztak a készítõk azzal, hogy felépítsék a különbözõ falvakat és városokat, szal azt állítani, hogy az összeset csak bepötyögték a kompjúterbe, azért az túlzás"

tökmindegy, ha a HERO-ban sokkal több mûvészi kép van, amitõl az a film GYÖNYÖRÛ.
A GYU meg csak szimplán FASZA a sok CGI-tõl és magától a nagy volumenü sztoritól...

Sephi
Peter Jackson ertett hozza hogy mit hova , mikepp es mikor kell hasznalni.

Naon kivancsi leszek am erre a King Kong-ra.

Bandew
Lol errõl a Brian Élete jutott eszembe:
"de a csatornázáson, útakon, közbiztonságon, boron, egészégünyön ....mit tettek a rómaiak értünk???"
:-D

Amúgy (ha nem tudnád) rengetegett dolgoztak a készítõk azzal, hogy felépítsék a különbözõ falvakat és városokat, szal azt állítani, hogy az összeset csak bepötyögték a kompjúterbe, azért az túlzás.

Ramza: Lehet hogy neked nem mûvészi, de szvsz nagyon is az. Persze a Hõst is annak tartom, de néha tényleg olyan érzésem volt a GYU-nál, mintha festményeket néztem volna.

Alien
ugye?? Én is láttam vmelyik nap, és nagyon nem tetszett... sz*r film nagyon, és a bõdületesen elhúzott jelenetekkel nagyon felidegeltek. Aki nem látta még, az tartsa meg ezt a jó szokását és ne is nézze meg, mert nem éri meg. (szvsz)

Alien
Nekem bejött a Bad Boys 2.

Alien
Jesszus... Én tuti kihagyom, az elsõ része is katasztrófa volt szerintem is...

Sephi
A DD nem annyira rosz de nem is jo. A Catwoman meg... errol megint nem tudok nyilatkozni a jouizles hatarain belul.

Nálam igen.
A GyU monumentálisabb, de nem annyira mûvészi. (és ettõl még a GyU tökéletes, nem az a rossz, hanem a Hõs jó, durván)

Blasta
Miért?
A sok sok szép CGI tájon/épületen/barlangon/seregen kívülmiben SZEBB a GYU???

Bandew
Hát hogy képivilágban "erõsen" odaverné a Gyûrûk Urát, azt igencsak megkérdõjelezném.

Blasta
A Daredevil nem rosszabb a Hulknál szvsz de nem is jobb

Becsatlakoznék Sephi mellé: a Hulk szerintem is az eddigi legrosszabb képregényadaptáció volt (bár a Catwomant és a Daredevilt még nem láttam, azok valószínûleg rosszabbak).