106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • REALista
    Én már régóta keresem de egy torrent oldalon sincs fent...:(
  • Kmarha
    Áhhh, eszméletlen! Erről a filmről miért nem hallottam sehol sem: Big Nothing ?

Persze a magyar fordítok megint kitettek magukért, és sikerült a Rosszbarátok címet adni neki, főleg mert David Schwimmer játsza az egyik főszerepet benne, aki ugyebár a Jóbarátok Ross-a.
    A másik főszereplő Simon Pegg, a Hot Fuzz és a Shaun of the Dead főszereplője volt.

Számomra csak e két páros neve elég volt, hogy kötelezőnek tekintsem a film megnézését. Szerencsére. Elég kemény egy vígjáték volt. Jó pár brutalitással és nem kevéske drámával megfüszerezve. Hatalmas beszólások, jó poénok, rengetek fordulat, remek vágás és hozzáillő zene és képi világ, no meg a meglepő, tényleg meglepő befejezés.

Jó persze találtam olyan véleményt, akik unalmasnak titulálták, és vagy velem, vagy velük van baj, de engem minden perce lekötött :) Nem az a Hot Fuzz féle villámdarálás, tényleg kicsit vontatottabb. No de nem is színtiszta vígjáték, hanem ahogy mondtam, rengetek krimi és drámai eleme van.

Én csak ajánlani tudom.
  • sz4bolcs
    Ezek szerint próbált egy vidámabb filmet összehozni, mint maga a regény. Tényleg kimondottan szórakoztató. Még a vége is mosolyra fakaszt. :-)
  • PetruZ
    Dehogy, van egy ugyanilyen című regény is Campanile-től, arra gondoltam. :)

De közben megnéztem az imdb-n is, ez tényleg az a könyv / film, az író volt a rendező is. Majd megnézem, ha hozzájutok. :)
  • sz4bolcs
    Amúgy nem, nem olvastam, de ez a film tele van vidám jelenetekkel. Megeshet, hogy van köze a regényhez..
  • sz4bolcs
    Mármint a Bibliát?
  • sz4bolcs
    Szamszára: Egyszerűen zseniális.
  • PetruZ
    Az "A Lator"-hoz a regényt olvastad? A rövid leírás alapján van köze hozzá, de érdekelne, hogy mennyire, merthogy a regény korántsem szórakoztató és mókás darab...
  • sz4bolcs
    Meg most néztem valami "A szörnyek szülője" c. filmet, de nagyon tré volt, kritikára alig érdemes.
  • sz4bolcs
    The Fountain (A forrás)

Szép zene, csodálatos látványvilág, érzelmek, és ennyiben ki is fújt a film, nem fogott meg. Igazából bármit bele tudnék magyarázni, csak ahhoz nekem nincs szükségem másfél óra tévé bámulásra.

5/10

The Good Night (Az álomnő)

Nagyon jó alapötlet, érdekes gondolatokat közvetítő film, olyan problémákat mutat be, amilyennek bármelyikünk részese lehet.
    Külön érdekes karakter az álomterápiás hapi, és van egy jelenet, mikor bemutatja magát és a lakását, aminél leállítottam a filmet, és képes voltam elég sokat elagyalni.
    A befejezése zseniális.
    Bár úgy érzem még több is belefért volna a filmbe.

9/10

A Lator

Magávalragadó film, egy semmirekellő, mégis szeretnivaló szélhámos kalandjait mutatja be sok vidám jelenettel Jézus idejéből.
    Kalebet dühíti Jézus népszerűsége, mert azt gondolja, hogy ő is szemfényvesztő, erre elhatározza, hogy betársul mellé.
    Nagyon szórakoztató és mókás film.

8/10[b]

[b]Dark City[b]

Megfogó látványvilág. Félig az 50es évek amerikájának nagyvárosát idéző stílus, félig pedig a ...nem írhatom le, spoiler:-)))

Sötét hangulatú film (az éjszaka dominál) egy olyan világban játszódik, amiben az ember soha nem lehet biztos abban, hogy teljesen normális.
    Mint ha egy nagy sötét szanatóriumban lenne ápolókkal, és elmerozzantakkal, közben nem tudná, hogy került oda.

[b]7,5/10

És most a Samsarát készülök megnézni.
  • fifi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    minden csomag felbontásakor kiszabadultak azok a módosító nanobotok... vagy valami ilyesmi,már régen láttam...
  • grebber
    Paranoia 1.0.

Aki látta leirhatná mi is volt a lényege mert nem igazán értettem meg!
    Pl a végén mi lett velünk??
  • Kmarha
    :D még jobb :)
  • Blasta
    A vicc az, hogy az a magassarkú topán nem is topán, hanem a saját teste...
  • sadvagabond
    zsírkirály.köszi,akkor nem is próbálkozom.
    de hogy tárgynál maradjunk:lakótársaimmal mostanában régi idők moziját rendezünk esténként.
    rambo 1-2,predator,the thing.
    fura,hogy ennyi idő után is tetszenek.meg hogy a ramboban felfedezhetünk valami mást is a csittcsatton kívül.az elsőben mindenképp.tervezünk egy alien-sorozatot is.
  • Kmarha
    nyugodj meg.. az mind mind fake. A lényege hogy virust, trójait meg reklám vacckokat töltsenek le a gépedre.

nem tudom pontosan a nevét, de asszem a 3-mas az szerepel a nevében ugye? x3play-er vagy codek vagy valami hasonló.
  • sadvagabond
    én megnézném már a i am legend-et,meg a hitmant,meg a rambo 4-et...
    de mind ezzel az új kodekkel nézhetőek csak,amit hiába tölt le a jóember,meg hiába írja ki,ahogy tanácsolják,semmi-de-semmi nem történik...
    tipp-topp?
  • Kmarha
    Beowulfba belenéztem, de lol már! Kijön a pucér Angelina Jolie, kigyó farokkal, no de magassarkú topánkát viselve :) Áhhh, anélkül már nem is tudna kecsesen járni? :D Hol illik már ez a közékori környezethez, mocsárhoz és az éva kosztumhöz? (na jó, ez utobbival együtt el tudnám képzelni bizonyos helyeken)

Tudom, csak nézzem ne gondolkodjak! :)
  • gabr
    Nem arról van szó, hogy kicsi a pöcse... én soha nem fogom megérteni, hogy miért vállalnak el híres, és realtíve jó színészek ilyen értelmetlen jeleneteket, szerepeket! Nézd meg te is a filmet! Persze, tölthető, és van hozzá magyar felirat is!
  • Sheltem
    Szerintem a Transformers igenis jó film. Én sokkal szarabbra számítottam. Gyerekeknek ideális, nagyon jól megvan csinálva. Én élveztem minden percét.
  • Riddick21
    Túl kicsi neki?
    Amúgy hol láttad? Tölthető már???
  • Riddick21
    És mi?
  • Bucser
    Az hogy szarok és köze volt hozzájuk:)

Aztán meg jött Spílerman és maradt a butítós átírós hagyományoknál. Jó színészekből sikerült neki középszerű teljesítményt kihozni és jó pár lényeges helyen totál eltévelyednie a Spiderman univerzumtól...

Az egyetlen jó dolog a fimben az akciójelenetek... Na meg Willem Dafoe, de ő meghal az első végén:(
  • gabr
    Eastern Promises

Jó kis maffiás film, bár néha olyan érzésem volt, mintha valami magyar filmet néznék... viszont a film végén lévő, pöcs-segges-mutogatós verekedésben viggo mortensen iszonyat kiábránditó, főleg a gyűrük ura után.
  • PetruZ
    Ismerem a Transformers világot (bár csak felületesen, a magyar sorozatból olvastam az első 20-25 számot) és nekem a film is tetszett. :)
  • precision
    nincsmit :)
  • HF
    Pontosan ez az!! Köszönöm szépen!!
  • precision
    Flight of the Phoenix
  • HF
    ügyesen írok... *repülőt
  • HF
    Üdv. Remélem tudtok segíteni, nemtudom egy film címét. A történet arról szól, hogy egy repülővel lezuhannak a sivatagba 7/8an, és a roncsból építenek egy új reőülőt, amivel végül hazarepülnek. A HBO-n adták kb 2,5 3 hónapja. Elnézést a nem ide való kérdésért ne nem tudtam hova írjam, topikot nyitni meg nem akarok emiatt... Segítségeteket köszönöm
  • Sephi
    Detto.
  • Z
    Én már régebben le is írtam, hogy miért tartom olyan kevésre.

De azt többszöri megnézés után elfogadom, hogy sokaknak tetszik. Főként azoknak, akik nem ismerik az egész Transformers világot. Beülnek, kapnak egy ultrabrutál akciófilmet, és örülnek. Irigylem őket. :)
  • SASboy
    szerintem is nagyon gyenge.
  • zaki
    Jó kérdés. Pedig sztem istenkirály volt... :)
  • ProGabe #34444
    azt tudja valaki hogy ez itt m.o-n miért nincs?se mozi,se dvd :(
  • vegicsek
    The illusionist

Nagyon tetszett, végig remekül szórakoztatott.A végét is nagyon jól eltalálták.Magát a sztorit két mondatban össze lehetne foglalni, sőt valamilyen szinten sablonszerű, de lekötik a nézőt a bűvésztrükkök, és maga a hangulat.(Nem néztem történelmileg utána, de az osztrák-magyar monarchia idején játszódik).A végén engem elgondolkodtatott, mi is az illúzió, és mi a valóság.
  • PetruZ
    Azokban producer volt, nem rendező, vagy író, szal' nem értem, mi bajod vele. :)
  • fifi
    meg az evil dead-et...
  • Bucser
    jó csinált 4 -5 jó filmet és aztán rászabadította a világra Kevin Sorbo-t és Lucy Lawless-t, hogy írják át a történelmet és az egész mitológiát:) ÉS mindezt hány éven filmen és szezonon keresztül tette?:D
  • PetruZ
    Azért ne feledjük már az érdemeit se! (Within The Woods, Evil Dead trilógia + Bruce Campbell) :)

(Ja, lesz Evil Dead remake két év múlva. Hát, nem tudom, bár ő írja a scriptet, nem ő lesz a rendező, és azért vannak kétségeim a korábbi remake-ek ismeretében.)