Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó kis történet,
mégjobb zenékkel,
szuper diszkókkal.
operatör jó munkát végzett.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
7,5 pontot akartam neki adni, de mivel még napokkal késõbb is rendre eszembe jut és gondolokdom rajta, ezért kap 8-at.
Ja, ha egy szóval kellene jellemezni az egész filmet, akkor ez lenne az: "melankólia"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
úgy jó, ahogy van.
kicsit síkideg vagyok, mert tegnap néztem meg, szar minõségben, eredeti verzióban szinkronosan (az végülis jó volt), ma meg már megvan a 2 cd-s rendezõi változat (dvdrip, feliratos), asszem van +fél órányi jelenet

Boldog Karácsonyt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
GYONYORU!!!!!
kepi vilag 10 pont(!!!!!!!!!)
zene: 10 pont (!!!!!!!!)
sztori.. nah ez csak 7es kornyeken van
esetleg lesz 8 as is ha jon ertelmes felirat
szal overallban mindenkepen egy jo kis 8.5 os film
kotelezo mindenkinek😊
Figyelem! Ezt a filmet meg akkor se nezetek meg ha Dennis Quaid maga ker meg ra! Ez ovonaluli utesnek titulalom! Ket ilyen jo szinesz egy ekkora baromsagban? Bazeg hat eskuszom otszor majdnem elaludtam es mar ugy untam hogy nem igaz. Es meg csak csattano sem volt hanem siman ki lehetett kovetkeztetni minden lepest... baaahh!
10/9 szerintem van hangulata az alényeg
jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!
Az egyik legjobb vérfarkasos horror, ami az utóbbi években kijött, mondjuk nem is nagyon jött ki ilyen mostanában 😊)
Egész jó ötletek, és csavarok vannak benne, és ahhoz képest, hogy szerintem kevés pénzbõl csinálták, elég jók lettek a werewolfok is. Mondjuk kicsit hosszú és unalmas az elején a bevezetõ sztori, meg a jellemábrázolás, de utána nagyon belelendül és meg sem áll az akció a végéig. Nagyon pörgõs film. Az utóbbi években egyre jobb horrorokat csinálnak a britek (28 nappal késõbb, Shaun of the Dead és ez), szóval minden horrorfannak kötelezõ, aki még nem látta volna.
7,5/10
Ultra LOAL. Akkora marhasag volt hogy mar teccet 😊))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kellemeset csalódtam!!!!!
Nagyon frankó kis film lett ez, igen feltünésmentesen követve a történelmi film-kliséket!
Persze a vége már igen igen követte a kézikönyvet, de nekem tetszett és -ez nagy szó-nem aludtam el rajta!!!
Artúr királyt alakító színész nagyon bejött, karakán jellem és úgy unblock nagyon jó arcokat szerepeltettek a filmben.
Persze kicsit furcsa volt az eddigi megszokott sztorik után ezt a -papíron- hiteles történetet látni.
Kellemes csalódás na!
7/10 simán.
szep lesza a fekete gallardo...( aszem gallardo volt es nemmurci)
de valami millio dollaros lambot emlegettek!!!!! negyedebe kerul az auto nemtom milyen milliorol beszelnek
Hát ez egy egyszer nézhetõ film. Semmi extra, egy régi tibeti tekercs körül megy a történet.
2/10
az alien leginkabb azert mert alien fan vagyok es nekem a tortentek is full megfelelo.... sztori??? megis milyen sztori? fedezze fel a 120. csapat az alieneket??? majd meglassuk milyen lesz ha kijon az R verzio
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááÁT
Joey hozza a formajat, de keves 😞 Jokat nevetek, de hianyoznak a tobbiek. NAGYON IS 😞
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Azon gondolkozom, hogy akkor hány pontot adnál az igazán kiemelkedõ, kritikusok által is elismert filmekre.
Az AvP pl. egyátalán nem érdemel 9 pontot, mert tipikus példája a kihagyott lehetõségeknek, és túl éles volt a határ a bevezetõ sztori és az akció között. De te tudod 😊)
Én a robot9/10: hát jóh na nemtok mit írni😊
Garfield 8/10: azért több vicc elékélt volna benne, de lehet, hoghy csak azért mert feliratosan láttam
Pókember 2 7/10 : Sok a szöveg, kevés az akció, a történet sem egy nagy szám, de nálam jó pontot szereznek, ha telerakják f*sza effektekkel
Holnapután 8/10: szép effektek nélkül ez sem egy nagy film...
Alien vs Predator 9/10: ez tetszett a legjobban, tegnap láttam, kis horrorfíling, sok akció, szép effektek, bár elég hülye, hogy a predator az elején az emberek felét kinyírja, majd a végén a csajjal együtt harcol...
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
hat az ac3 hang nemtom minek mert csak stereoban szolt de mindegy....
amugy jo kis film volt😊
node ne menjen el a kedved😊 szokd meg hogy ez lesz allandoan😊) no mindegy...
en nem birom az ilyen ilyesztos filmeket.. mert altalaban baromira gagyinak tunik nekem.. pl felelem.com meg kor meg a tobbi szarsag... viszont a gothika nem volt olyan gaz szamomra mint az a tobbi film...
Amúgy én is láttam mindkét filmet, mégis a Gothika alatt legelõször a Hatodik érzék ugrott be. De az tény, hogy ilyen sztorit, és megoldásokat már rengeteg filmben láthattunk. Szellemes témában már nagyon kevés olyan film van, ami újat tud mutatni, talán a japcsi filmek, leginkább a japánok egyedi gondolkodásmódja, és kultúrája miatt.
nem, nem. mondjuk vicces, de nem a hatodik, hanem a hetedik érzékbõl merített (stir of echoes - kevon bacon), valamint a temetetlen múltból (what lies beneath - harrison ford, michelle pfeiffer). aki látta ezt a két filmet, az tudja, hogy mint kettõ teljesen hasonló dolog (eleinte szellemek, term. feletti, utána meg teljesen kézzel fogható dolgok)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
szvsz SEMMI újat nem mutatott!!!! Egy kliséhegy az a film, semmi új ötlet, láttuk már sokszor a "szellemvilág felderít egy gyilkosságot egy halandó segítségével" krimit...
Gothika 7/10 (Örülök hogy még tudott újat mutatni a kategóriájában)
Ronin 6/10 (Egész jó film Robert De Niro kicsit másképp,rengeteg látványos üldözéssel + kellemes hangulat, egyedüli bajom hogy a hangok elég gyéren szólnak ittott)
Ellenség a kapuknál 10/10(Tudom õsrégi és lol hogy most láttam elõször dehát ez van, az én listámon 10es a film).
Felül semmi 1/10(Rakás sz*r meg ne nézzétek)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nah ez most jo volt... unatkoztam, ugyhogy meglestem es elszorakoztatott... 6.5/10 es
szikla kolok is egyre szimpibb... a szoke gadzsi nagyon a szeren van.
Nem kimondottan harci jelenetekkel tarkított háborús film,de ennek ellenére nagyon bejött.
8/10
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Elképesztõ film!
Mindenkinek ajánlom. Szép képek, szép zene, szép történet, SZÉP!
9/10
Loál! 😄DD