Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meg kellene néznem megint, régen láttam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
:-)))))
Kész voltam attól a poéntól
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Boldog Karácsonyt!
Remelem a kovetkezo is ove lesz! imadom azt az embert 😊
:-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Meglestem a filmet, eléggé lehangolt. Jó kis film.
6/10
Ujra leirom es kozpen probalom a nepet teriteni! Aki tud angolul szerezze meg a sorozatokat mert hihetettlen mennyire el vannak talava. Minden sorozat egy ora es mind ugy fejezodik be hogy alig varjad a kovetkezo reszt.
6 evad van osszesen mind 8-9 reszel. Egyszeruen fenomenalisak!
gary sinise.
BAAAAAAZZZZ!!!!!!!!!! Mekkora film!!! Meg most is verem a fejemet a falba hogy mekkora szivatas a vege 😊)))
Nagyon jo muvi!
Uncsi volt, semmi plusz.
4/10
Nincs tulaj. 😄
jóak volt
szeretem az ilyen "szuperhõsös", no meg a "gonosz" filmeket 😉
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
hát ezt ajánlom mindenkinek
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
de a jelek nagyon kemenyen odabaszott😊
I, Robot.
Miért rombolnak le egy kompletten berendezett villát?
N0 TXT TLK PLZ!4!
Bocs de nem tudtam hova írni,hogyan tudom lejátszani az mkv fájlokat?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pl. az egyik legloálabb: "Donnie Darko honnan szerezte meg a repülõ hajtómûvét? Felmászott egy létrára, és leszakította az éppen felette elszálló repülõgéprõl?"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
gattaca rulz
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Még mindig nem nagyon találok hibát ebben a csodálatos anti-utópiában.
Persze amerikai vígjátékok és akciófilmek rajongói kilométerekrõl kerüljék el.
Egyébként szerintem minden idõk egyik legjobban félreértett (vagy meg nem értett) filmje. Az imdb-n olvasgattam a fórumait, és nem akartam hinni a szememnek.
Néhány topik és hozzászólás ízelítõül:
- Az orvos valójában Vincent apja volt
- Vajon mi történt hõsünkkel a film után (ez a kedvenc kérdésem, bármilyen filmrõl is legyen szó. Az egész úgy kerek, ahogy van, a befejezés pedig azért nyílt, hogy lehessen gondolkozni rajta. Csak hát sokan lusták.)
- Miért égette el magát Jude Law (ez pedig akkora LOL kérdés, hogy már szinte TROLL, aki ilyet feltesz, az nem értett SEMMIT a lényegbõl)
Na mindegy, nem húztam fel magamat, csak éppen nagyokat tudok csodálkozni az emberi hülyeségen.
Néhány filmet nem korhatárhoz, hanem értelmi szinthez kellene kötni 😊
En most neztem vegig az elso evadot! Hihetettlen de megszeretem az osszes szereplot! Eszmeletlen hogy minden csapatnak mas a jelleme. Most volt a lazadas! Ejjel kezdem a masodik evadot! Alig varom! Tobias rulez!!: ))
a reklám nagyon jó a Falu esetében is, a film messze nem olyan jó
ez KÉT vélemény KÉT külön dologról, a reklám alapján én nem a filmet ítéltem meg, és a kérdésedre válaszolva:
NEM, az elõítélet nem vélemény, az elõítélet egy KÉPZELT vélemény, ami sok esetben teljesen eltér a valós élmények után kialakuló véleménytõl
Riszpekk
Mondok másik példát: The One. A reklám alapján a véleményem az volt, hogy ezt a filmet látni kell, mert a bemutató baromira tetszett. A film megnézése után már más volt a véleményem, pláne, hogy itt is megesett az, ami több más esetben is: a reklám ellõtte az összes puskaport.
Epp most nezem oket. Szerintem zsenialis! Egyszeruen nem lehet abbahagyni!
Akarki aki szereti a bortonos sztorikat kezdje el tolteni ezeket a sorozatokat mert eszmeletlenek! De kotelezo sorba nezni mert nagyon osszefugnek. Egyenlore tudtomal 3 evad etezik neten jo minosegben...
eleve nem szokás drámákat Pesti Est címlapon reklámozni... a trailerbe belevágták a filmbõl az ÖSSZES ijesztõ jelenetet, ez lett fél perc, a maradék meg tömény unalom, ami még csak titokzatos sem tud lenni, mert az ember NEM KÍVÁNCSI a megoldásra - mert nincs probléma, ami megoldásra várna
az egyetlen kérdés, hogy kik az idegenek és hogyan néznek ki, erre meg elég hamar megkapjuk a választ....
Riszpekk
Riszpekk
Például én biztosan nem fogom megnézni az amerikai Taxi remake-et. A reklám alapján döntöttem úgy, hogy ez engem nem érdekel, holott az eredetit kedvelem. De úgy ítélem meg, hogy ócska vacak lesz és nem érdekel.
kicsit betéptem rá, de még igy is elég kész volt a film, kár hogy eddig még nem láttam 😄
4/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ha pl. egy autóreklámban egy versenypályán köröz a "termék" füstölgõ gumikkal és hörgõ kipufogóval, de valójában egy 1.2 diesel családi autóról van szó, az igenis átbaszás... és ez történt itt is, a reklámmal egy thrillert adtak el, közben maga a film egy közepesen szar dráma, amit max tévében néztem volna meg
Riszpekk