Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
😊)))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Hello my baby, hello my honey..."

Ja, alap!
Meg kellene néznem megint, régen láttam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Nekem egyik kedvenc muvim. Naon sokat rohogtem 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hasonlót csinált Al Lowe a Larry széria negyedik-ötödik darabjával annak idején 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Valami bajvan a radarral!

:-)))))
Kész voltam attól a poéntól

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
nahja... szerintem se ubazz film..volt jopar polyen benne.. de amugy nem egy nagy istencsaszar polyen film..igy vagyok a brian eletevel is.. es a holy grail al is...
Dynamic
Persze ezt az 1. részre értettem, a 2. rész nem tudom milyen lesz...
Dynamic
Hát nekem ez a fajta poén nem igazán jön be.Az Ûrgolyhók számomra tele volt infantilis bugyutaságokkal(eleve az a Morzsa kutya, Joghurt nevû dzsedáj másztör, meg úgy cuzámen)Csak pár poén és Rick Moranis, mint Darth Vader tetszett benne.
CSOCSO
The title is not set in stone either. Brooks has mentioned in the past that he'd like make a sequel called Spaceballs III: The Search for Spaceballs II. One pithy fan suggested the new movie be called "Spaceballs I", and the original one renamed Spaceballs It-Was-Always-Episode-IV. We'll let you know what Brooks decides on.
Hentes Bill
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ejdzsbíón most néztem emg a Félholt-at, hogy ez mekkora lol film volt 😄DDDD

Boldog Karácsonyt!

Sephi
Mel Brooks filmje volt!

Remelem a kovetkezo is ove lesz! imadom azt az embert 😊

Bandew
Mármint: Ûrgolyhók
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Lesz Ûrgolhyók 2?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
nah emberek. mar a screenplayt csinaljak az urgolyhok 2 hoz ( jar jar vissszavag)
Hideghegy

Meglestem a filmet, eléggé lehangolt. Jó kis film.

6/10

Sephi
Oz -

Ujra leirom es kozpen probalom a nepet teriteni! Aki tud angolul szerezze meg a sorozatokat mert hihetettlen mennyire el vannak talava. Minden sorozat egy ora es mind ugy fejezodik be hogy alig varjad a kovetkezo reszt.

6 evad van osszesen mind 8-9 reszel. Egyszeruen fenomenalisak!

egy szó. philip k dick (szárnyas fejvadász, emlékmás, különvélemény, felejtés bére). a csávó, anno az 50-es években veszett jó sztorikat tudott kitalálni - szerencsére le is írta õket😊 persze, ha elolvasod a könyvet, akkor rájössz, hogy jobb is lehetett volna, plusz, aki rájön a lényegre az annyira azért nem veri a fejét a falba.

gary sinise.

Sephi
Impostor -

BAAAAAAZZZZ!!!!!!!!!! Mekkora film!!! Meg most is verem a fejemet a falba hogy mekkora szivatas a vege 😊)))

Nagyon jo muvi!

Bandew
Barbárok a kapuk elõtt

Uncsi volt, semmi plusz.

4/10

Majd 2035-ben megtudod.

Nincs tulaj. 😄

hen-tes
Hell Boy
jóak volt
szeretem az ilyen "szuperhõsös", no meg a "gonosz" filmeket 😉

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Bandew
A Jelek is jó volt, de nem paráztam rajta annyira, mint a Hatodik Érzéken. Az viszont jópár hétre kikészített. :-D

hen-tes
super size......
hát ezt ajánlom mindenkinek

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CSOCSO
nah en a jeleket kokemenyen vegigizgultam.. de a hatodik erzeken csak neha neha paraztam...
de a jelek nagyon kemenyen odabaszott😊
repro
Nekem van egy filmes kérdésem, ezért megosztom veletek itt, mielõtt a nagyvilág elé terjeszteném:

I, Robot.
Miért rombolnak le egy kompletten berendezett villát?

N0 TXT TLK PLZ!4!

a magyar nagykövetségen csinálták az elején a terrorista ellenes gyakorlatot😊
Mike
lény 2

brutálszar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

seAke
HI!

Bocs de nem tudtam hova írni,hogyan tudom lejátszani az mkv fájlokat?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

fifi
Vette! Találkoztunk az ecserin... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Az bisztos! 😊

FREAK
én nem arról beszéltem, elnézted a sorszámot 😉

Riszpekk

Loál János
Na ja, imdb-n (meg perzse máshol is) lehet találkozni igencsak 'érdekes' eszmefuttatásokkal, olyan kérdésekrõl, ami kb. annyira kapcsolódik a filmhez, hogy szerepel benne az egyik szereplõ neve... 😊

Pl. az egyik legloálabb: "Donnie Darko honnan szerezte meg a repülõ hajtómûvét? Felmászott egy létrára, és leszakította az éppen felette elszálló repülõgéprõl?"

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ott a pont
gattaca rulz

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Gattaca másodszor.
Még mindig nem nagyon találok hibát ebben a csodálatos anti-utópiában.
Persze amerikai vígjátékok és akciófilmek rajongói kilométerekrõl kerüljék el.

Egyébként szerintem minden idõk egyik legjobban félreértett (vagy meg nem értett) filmje. Az imdb-n olvasgattam a fórumait, és nem akartam hinni a szememnek.
Néhány topik és hozzászólás ízelítõül:
- Az orvos valójában Vincent apja volt
- Vajon mi történt hõsünkkel a film után (ez a kedvenc kérdésem, bármilyen filmrõl is legyen szó. Az egész úgy kerek, ahogy van, a befejezés pedig azért nyílt, hogy lehessen gondolkozni rajta. Csak hát sokan lusták.)
- Miért égette el magát Jude Law (ez pedig akkora LOL kérdés, hogy már szinte TROLL, aki ilyet feltesz, az nem értett SEMMIT a lényegbõl)

Na mindegy, nem húztam fel magamat, csak éppen nagyokat tudok csodálkozni az emberi hülyeségen.
Néhány filmet nem korhatárhoz, hanem értelmi szinthez kellene kötni 😊

Sephi
Azok nem tudgyak miro' maradnak lefele!

Sephi
Te lattad oket?

En most neztem vegig az elso evadot! Hihetettlen de megszeretem az osszes szereplot! Eszmeletlen hogy minden csapatnak mas a jelleme. Most volt a lazadas! Ejjel kezdem a masodik evadot! Alig varom! Tobias rulez!!: ))

Bandew
Akkor nézd meg a Predatort Svarcitól. :-D

szerintem is nagyon nagy, de van egy olyan érzésem, hogy kevesen fogják ismerni.
FREAK
hát te magad is leírod, hogy más a véleményed a reklámról és a filmrõl, akkor mirõl vitatkozunk?

a reklám nagyon jó a Falu esetében is, a film messze nem olyan jó

ez KÉT vélemény KÉT külön dologról, a reklám alapján én nem a filmet ítéltem meg, és a kérdésedre válaszolva:

NEM, az elõítélet nem vélemény, az elõítélet egy KÉPZELT vélemény, ami sok esetben teljesen eltér a valós élmények után kialakuló véleménytõl

Riszpekk

PetruZ
Az elõítélet az önmagában nem vélemény? Ne már... 😊
Mondok másik példát: The One. A reklám alapján a véleményem az volt, hogy ezt a filmet látni kell, mert a bemutató baromira tetszett. A film megnézése után már más volt a véleményem, pláne, hogy itt is megesett az, ami több más esetben is: a reklám ellõtte az összes puskaport.
FREAK
az nagyon jól indult, de a végére abba is beleszart a mindenható hálivud.....

Riszpekk

Sephi
Oz -

Epp most nezem oket. Szerintem zsenialis! Egyszeruen nem lehet abbahagyni!

Akarki aki szereti a bortonos sztorikat kezdje el tolteni ezeket a sorozatokat mert eszmeletlenek! De kotelezo sorba nezni mert nagyon osszefugnek. Egyenlore tudtomal 3 evad etezik neten jo minosegben...

Sephi
A Signs tenyleg para volt bake... huuu esku en aszitem mar nem tudok parazni de megis...

FREAK
a reklám (trailer, plakát) alapján egyértelmûen para/light-horror filmet vártam, úgy mint sokan mások

eleve nem szokás drámákat Pesti Est címlapon reklámozni... a trailerbe belevágták a filmbõl az ÖSSZES ijesztõ jelenetet, ez lett fél perc, a maradék meg tömény unalom, ami még csak titokzatos sem tud lenni, mert az ember NEM KÍVÁNCSI a megoldásra - mert nincs probléma, ami megoldásra várna

az egyetlen kérdés, hogy kik az idegenek és hogyan néznek ki, erre meg elég hamar megkapjuk a választ....

Riszpekk

FREAK
ez nem vélemény a filmrõl, ez egyfajta elõítélet a reklám alapján, csak épp itt fordítva mûködik (illetve itt valszeg JÓL mûködik, mert a reklám alapján ugyanolyan gagyi, mint valójában)

Riszpekk

Bandew
Én nem sok thrillert nem érzetem a reklámokban. Ami meg érezhetõ volt, azt meg is adta a film.

PetruZ
Szvsz a reklám igenis ítéletet alkot. Egyszerût, de alkot: megnézed, vagy nem nézed (mert tetszett a reklám, vagy nem tetszett). Ez máris ítélet, nem elvárás. Ez utóbbi csak akkor jön, ha úgy döntesz, hogy megnézed és máris megvannak az elvárásaid.

Például én biztosan nem fogom megnézni az amerikai Taxi remake-et. A reklám alapján döntöttem úgy, hogy ez engem nem érdekel, holott az eredetit kedvelem. De úgy ítélem meg, hogy ócska vacak lesz és nem érdekel.
Tikal
tv-ben néztem A John Malkovich menet-et 😊

kicsit betéptem rá, de még igy is elég kész volt a film, kár hogy eddig még nem láttam 😄
4/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
azért ácsi, nem a reklám alapján ítéljük meg a filmet, hanem a reklám alapján megszületnek az elvárásaink

ha pl. egy autóreklámban egy versenypályán köröz a "termék" füstölgõ gumikkal és hörgõ kipufogóval, de valójában egy 1.2 diesel családi autóról van szó, az igenis átbaszás... és ez történt itt is, a reklámmal egy thrillert adtak el, közben maga a film egy közepesen szar dráma, amit max tévében néztem volna meg

Riszpekk