Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk fáradtan néztem meg, nem is nagyon volt kedvem gondolkodni. Lehet, hogy megnézem mégegyszer, tisztább fejjel, tán majd akkor.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A szinkron meg egyenesen fergeteges:
Azt mondjak, hogy ebben a kurva varosban, a kurva szmog, miatt olyan kurva szep, az a kurva naplemente...
Semmi különös, másfél órára kikapcsol, tele van az amcsi filmekre jellemzõ klisékkel, viszont volt benne pár ötletes, egyedi megoldás. Ja és még pozitívum a jó csajok 😊 Unalmas, téli, nõmentes estékre megfelelõ, bár én biztos nem nézném meg még1-szer. Popcorn kategória.
6/10
Végre megszerváltam, korábban láttam már, nagyon bejön 😊)
8.5/10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Bár a Keresztapa ilyen, filmben valahogy jobban sikerült megragadni a hangulatot.
De valóban az ellenkezõje szokott jellemzõ lenni.
Egyébként nem is tudtam, hogy az Ítélet eladó könyvbõl született.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én egy nyolcast dobnék rá, mert nagyon beindult az agyam, amikor néztem, és utána is gondolkodtam rajta sokat.
Ezt pedig a sok szarról, amire néhányan dobálják a 9-10 ponbtokat, nem mondható el.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Végre megnéztem, már egy ideje megvan, de nem került rá sor eddig.
Nagyon jó kis film, de nincs egy kicsit túlértékelve? Tényleg tetszett, ötletes, fasza, stb., de sz.v.sz., i.m.h.o., i.m.m. azért annyira nem ász, bár kétségtelen, hogy az európai legjobbak egyike. Tipikus 7.2-pontos.
A kérdés költõi volt, csak magamnak szólt, nem akarok ezen vitázni. 😄
inkább múltidõben beszélnék a filmrõl, hiszen már régóta bemutatták, nem?
sajnos itt is érvényes, hogy a könyv jobban sikerült...
Egyértelmûen nekik sem ajánlható, de még mindig nagyobb sikert fog náluk aratni, mint a Ceasar-salátán élõ, újságot ritkán forgató, de annál gyakrabban olvasó kisnyugdíjas réteg körében.
2 szó: forrest gump. a 8 jelölésbõl 5-ször a forrest gump vitte el a díjat, egyszer az oroszlánkirály, egyszer a féktelenül és egyszer a szenvedélyek viharában.
mellesleg nem véletlenük 2. a remény rabjai az imdb 'minden idõk' listáján (a keresztapa mögött), ráadásul a rá leadott szavazatok darabszámában is második.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csak ennyit róla:

😊 inkább vígjáték
War. War never changes.
Megnézhetik / nem nézhetik...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"elég annyi, hogy öt bakis jelenetet tartalmaz, valamint kétoldalnyi szöveges infot a filmben található hibákról (ember legyen a talpán, aki mind észrevette!).
"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mindig magával ragad.
nálam több Oscar -t is megérdemel. (nem is értem miért nem kapot egyet se, pedig jelölésben nem volt hiány)

Tényleg nem rossz film, csak egy dolog nem tetszett benne.
Mégis hogyan lehet betörni egy vascsövet egyetlen kõvel úgy, hogy még át is férjen rajta az ember?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nah vegiglestem.. nem is tudom.... mikor negyedig neztem 1 hete nagyon nem tetszett most osszezavart.. marmint.. ugyerzem tetszik😊
sok szempontbol jo a film..fordulatos.. szep helyek, szep zene.. csak az a franya dragon ball fele repulesek akasztanak ki...
nem adok ra pontot
Nekem a haver hozta egy hete a Oz - Season 1 cimu DVD-et. Aszonta megeri megnezni. En nem hittem neki aztan hout unalombol nekifogtam az elso resznek. Azota sem tudok megalni. En holnap reggel melozok de meg mindig nezem.
Nekem ami megvan az 3 DVD amin az elso harom Evad van rajta. 8 reszes mind. A DVD-eken van valami menu de sehol sincs felirat....
En igy vagyok a Friends-el. Majdnem minden reszet mar lattam vagy 6x... ha unatkozok es nincs mit csinalni, akkor meg megnezek egyet. Tenyleg fuggo lettem 😊 Nagyon sajnaltam hogy vege lett 😞
Most fejeztem be a masodik evadot es mar kezdem azt hinni hogy tisztra fuggo lettem. Mar most nekifogok a hamradik evadnak mert egyszeruen olyan mint a kabitoszer. Nem lehet abbahagyni mert mindig tortenik valami hogy leesik a pofam!
Az egyetlen baj az hogy meg van 3 evad (osszesen 6) de azok meg nincsnek meg csak ket het mulva kapom meg oket.
Aszem addig meghalok 😞
Nekem is a kedvenceim közé tartozik!

Aki nem szeret gondolkodni filmeken, elsõsorban a pergõ ritmusú alkotásokat igényli és az egyszerûbb forgatókönyveket, az kerülje el.
Aki unatkozni szokott az olyan filmeken, amikben nem basznak szét néhány épületet, autót és a lõfegyverekrõl csak beszélnek, de nem fél percenként használják, na szóval õk is kerüljék el.
6,5/10
Igaz en amiota nagy Oz fan vagyok minden mas bortonos film hidegen hagy...bar az is igaz hogy ez sorozat szal 😊
Boldog Karácsonyt!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"
DUM DUM DUM DUM... beszélhetnék önnel uram?
Mitakar?
BAJVAN A RADARRAL! Tuc tuc tuc tuc tuctuctuctuc"
iszonyat volt :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Megnéztem ma, és nagyon tetszett. Szeretem az ilyen pörgõs filmeket, amin nem lehet unatkozni.
7/10