Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Pontosan az imdb-s helyezésre gondoltam. 😊
Mondjuk fáradtan néztem meg, nem is nagyon volt kedvem gondolkodni. Lehet, hogy megnézem mégegyszer, tisztább fejjel, tán majd akkor.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Baaa, aszittem jassz vagyok, hogy nemrégiben megszereztem, erre nem megvan Neked is?! 😄

FREAK
BARAKA

Csak most láttam. Tökéletes, a filmek filmje.

1000/1000 😊

Riszpekk

En is megnezem minden evben 😊

A szinkron meg egyenesen fergeteges:

Azt mondjak, hogy ebben a kurva varosban, a kurva szmog, miatt olyan kurva szep, az a kurva naplemente...

LezLee
Bajos csajok

Semmi különös, másfél órára kikapcsol, tele van az amcsi filmekre jellemzõ klisékkel, viszont volt benne pár ötletes, egyedi megoldás. Ja és még pozitívum a jó csajok 😊 Unalmas, téli, nõmentes estékre megfelelõ, bár én biztos nem nézném meg még1-szer. Popcorn kategória.

6/10
artschi
Szóljatok a köpcösnek!

Végre megszerváltam, korábban láttam már, nagyon bejön 😊)

8.5/10

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

CSOCSO
a sarga utani piros erdo engem is
Így van.
Bár a Keresztapa ilyen, filmben valahogy jobban sikerült megragadni a hangulatot.
De valóban az ellenkezõje szokott jellemzõ lenni.
Egyébként nem is tudtam, hogy az Ítélet eladó könyvbõl született.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

De az imdb-s helyezés talán egy kicsit túlzás.
Én egy nyolcast dobnék rá, mert nagyon beindult az agyam, amikor néztem, és utána is gondolkodtam rajta sokat.
Ezt pedig a sok szarról, amire néhányan dobálják a 9-10 ponbtokat, nem mondható el.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ez kevés könyvrõl nem mondható el...

a hero egy gyönyörû festmény, engem lenyûgözött

Jano
A lé meg a Lola

Végre megnéztem, már egy ideje megvan, de nem került rá sor eddig.
Nagyon jó kis film, de nincs egy kicsit túlértékelve? Tényleg tetszett, ötletes, fasza, stb., de sz.v.sz., i.m.h.o., i.m.m. azért annyira nem ász, bár kétségtelen, hogy az európai legjobbak egyike. Tipikus 7.2-pontos.

A kérdés költõi volt, csak magamnak szólt, nem akarok ezen vitázni. 😄

de még mindig nagyobb sikert fog náluk aratni

inkább múltidõben beszélnék a filmrõl, hiszen már régóta bemutatták, nem?

sajnos itt is érvényes, hogy a könyv jobban sikerült...
Egyébként ennél dilpomatikusabban nem tudtam megfogalmazni, hogy iq-huszárok kerüljék 😄

Ja, akárcsak a Schindler listája egy újfasiszta moziban bemutatva.

Ez nehéz kérdés.
Egyértelmûen nekik sem ajánlható, de még mindig nagyobb sikert fog náluk aratni, mint a Ceasar-salátán élõ, újságot ritkán forgató, de annál gyakrabban olvasó kisnyugdíjas réteg körében.

a film horrornak készült. oda is van írva. horrorfilm.
nálam több Oscar -t is megérdemel. (nem is értem miért nem kapot egyet se, pedig jelölésben nem volt hiány)

2 szó: forrest gump. a 8 jelölésbõl 5-ször a forrest gump vitte el a díjat, egyszer az oroszlánkirály, egyszer a féktelenül és egyszer a szenvedélyek viharában.

mellesleg nem véletlenük 2. a remény rabjai az imdb 'minden idõk' listáján (a keresztapa mögött), ráadásul a rá leadott szavazatok darabszámában is második.
Tatyla
Pontosan annak készült!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tegnap megnéztük a Holtak Hajnala c. "horrort"
Csak ennyit róla:
😊 inkább vígjáték

War. War never changes.

Blasta
És akik pl. szeretik a mezõgazdasági kisgépeket és baráti társaságban szívesen beszélgetnek a tapétázás fortélyairól, ámde kifejezetten útálják a teniszt és a raggie-e, azok mit tegyenek?

Megnézhetik / nem nézhetik...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
IMDB forumok?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Serpa
cinematrix, mozinet ?

Punker
a gyüjtõ oldalon nincs info 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
szeritem inkább mozis oldalakon kérdezz utána.

Serpa
ennyit találtam eddig:
"elég annyi, hogy öt bakis jelenetet tartalmaz, valamint kétoldalnyi szöveges infot a filmben található hibákról (ember legyen a talpán, aki mind észrevette!).
"

Sephi
Ugy ahogyan The Mole-nak sikerult kiasni egy teljes alagutat az Oswald Allami Fegyencintezetbol 😊)))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
azt nem tudjátok hogy a DVD-n hol vannak a rejtett extrák?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
azt a filmet nem lehet elégszer megnézni.
mindig magával ragad.

nálam több Oscar -t is megérdemel. (nem is értem miért nem kapot egyet se, pedig jelölésben nem volt hiány)

Punker
régi rosdás csövet szét lehet verni

Bandew
Megnéztem tegnap A Remény Rabjai-t.
Tényleg nem rossz film, csak egy dolog nem tetszett benne.
Mégis hogyan lehet betörni egy vascsövet egyetlen kõvel úgy, hogy még át is férjen rajta az ember?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
na megnéztem a pókfaszi2-õt sokat nem vártam tõle de ez még az elsõrésznél is gagyibb, nem ajánlom senkinek.

CSOCSO
Hero
nah vegiglestem.. nem is tudom.... mikor negyedig neztem 1 hete nagyon nem tetszett most osszezavart.. marmint.. ugyerzem tetszik😊
sok szempontbol jo a film..fordulatos.. szep helyek, szep zene.. csak az a franya dragon ball fele repulesek akasztanak ki...
nem adok ra pontot
Sephi
Nem tudok feliratrol sajnos.

Nekem a haver hozta egy hete a Oz - Season 1 cimu DVD-et. Aszonta megeri megnezni. En nem hittem neki aztan hout unalombol nekifogtam az elso resznek. Azota sem tudok megalni. En holnap reggel melozok de meg mindig nezem.

Nekem ami megvan az 3 DVD amin az elso harom Evad van rajta. 8 reszes mind. A DVD-eken van valami menu de sehol sincs felirat....

feliratok vannak hozza?

En igy vagyok a Friends-el. Majdnem minden reszet mar lattam vagy 6x... ha unatkozok es nincs mit csinalni, akkor meg megnezek egyet. Tenyleg fuggo lettem 😊 Nagyon sajnaltam hogy vege lett 😞

Sephi
Oz -

Most fejeztem be a masodik evadot es mar kezdem azt hinni hogy tisztra fuggo lettem. Mar most nekifogok a hamradik evadnak mert egyszeruen olyan mint a kabitoszer. Nem lehet abbahagyni mert mindig tortenik valami hogy leesik a pofam!

Az egyetlen baj az hogy meg van 3 evad (osszesen 6) de azok meg nincsnek meg csak ket het mulva kapom meg oket.

Aszem addig meghalok 😞

Gery1980
Pont tegnap egy beszélgetés kapcsán merült fel ez a film😊

Nekem is a kedvenceim közé tartozik!

Az ítélet eladó - tetszett, csak a vége volt kicsit szirupos, azt azért nem kellett volna.
Aki nem szeret gondolkodni filmeken, elsõsorban a pergõ ritmusú alkotásokat igényli és az egyszerûbb forgatókönyveket, az kerülje el.
Aki unatkozni szokott az olyan filmeken, amikben nem basznak szét néhány épületet, autót és a lõfegyverekrõl csak beszélnek, de nem fél percenként használják, na szóval õk is kerüljék el.

6,5/10

Sephi
Az egyik legjobb a temaban!

Igaz en amiota nagy Oz fan vagyok minden mas bortonos film hidegen hagy...bar az is igaz hogy ez sorozat szal 😊

Seth
Ez egy fasza film...fõleg a végén a csattanó..

PSN ID.: Beegabor

Hentes Bill
m1-en most kezdõdik mingyá a remény rabjai

Boldog Karácsonyt!

Sephi
Pl a TrasMidi Keyboard progival 😊

CSOCSO
osregen volt valami kis porig amivel lehetett ilyen tucc tucc zeneket csinalni nagyon konnyen..
fifi
Jó a film! de Uma Thurrman/nemtom hogy írják/ alakítása valami vérlázítóan szar volt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Én anno (mikor még gépzenéltem) csináltam abból egy kis techno rettenetet :-))
"
DUM DUM DUM DUM... beszélhetnék önnel uram?
Mitakar?
BAJVAN A RADARRAL! Tuc tuc tuc tuc tuctuctuctuc"

iszonyat volt :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
NAH IGEN😊 az hatalmas volt. attol visitoztam😊)))))
Felejtés bére

Megnéztem ma, és nagyon tetszett. Szeretem az ilyen pörgõs filmeket, amin nem lehet unatkozni.
7/10

Seth
"-Most a mostban vagyunk!
-De mikor?
-Hát most!"

PSN ID.: Beegabor

Sephi
😊)))))))

"Hello my baby, hello my honey..."