Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat nem melto utod. Igaz ez meg csak a masodik resz a trilogiabol szal meg nincs vege semminek. Nekem az elso kicsit jobban teccet de ez sem felejtheto. Nekem teccik 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meg egy ezrest? vagy inkább hagyjam ki ?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A film egy olyan emberrõl szól akinek mindene a munkája,a fotók elõhívása, rajong a fotókért.
De egyszer csak elszáll az agya...
Nekem nem tetszett annyira, túl lassú a film, nem szeretem az ilyen beteg filmeket.
tv sorozatoknak .
nekem is tetszett bár csak egy duplacsavaros történet
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
de a vege az annyira tetszik hogy jujj... halcyon+on+on roxx!!!
ez a zene nagyon el van talalva... es le a kalappal azelott aki kitalalta hogy ezt a zenet tegyek be a vegere!!! eskuszom siman 1 ponttal tud befolyasolni csak ez a kis vege resz
Érdekes karakterekkel és csavaros történettel megáldott enyhén horroros thriller-krimi, én kifejezetten élveztem. Különösen a halálesetek kivitelezése ötletes.
Leendõ FBI Profilerek egy csoportját egy lakatlan szigetre viszik kiképzés céljából. A céljuk kezdetben az, hogy megoldjanak egy ál-bûntényt, és elfogják az ál-gyilkost. De aztán amikor ténylegesen elhalálozik az egyik csapattag, a helyzet véresen komolyra fordul. Tényleg egy gyilkos van a szigeten, a bökkenõ csak az, hogy mivel a szigeten egy árva lélek sincs, a gyilkos közöttük keresendõ. Az idõ meg egyre csak fogy, mivel egymás után halnak meg a csapat tagjai. Vajon ki a hunyó? Ez itt a kérdés. Nagyon élvezetes thriller, minden filmrajongónak ajánlom.
Fõszereplõk: Christian Slater, Val Kilmer, LL Cool J
8/10
Szerintem az elsõ rész jobb volt egy kicsit, de ez se volt rossz.
5,5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Copy paste=
Jópár éve az HBO-n volt egy film....fekákról szólt,persze a gettóbeliekrõl 😊
A 3(?)barát aztán Vietnámba megy...kb.itt lesz NAGYON brutális a múvi...
Mikor leszerelnek,asszem egy bankrablást kisérelnek meg...
Na ennek a filmnek kéne a címe 😊
Mégegy ismertetõjele a filmnek =
Nam'-ban a fekák parancsnoka,egy örûlt brutális fehér kopasz(?) pasas volt,aki hetekig egy vietkong FEJÉT hordta a táskájában 😊
Más sajna nem jut eszembe..😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A bosszuállok meg elég elvontrasikeredett az tény, de az amugy is vmi remake volt, uriember stilusban 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viva La Virus1!!!
Irtam en valahol hogy jo film?😊)))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mar kivurol fujtam a szoveget 😊))))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
<Õ SOSE LESZ ILYEN VAGÁNY>Õ SOSE LESZ ILYEN VAGÁNY>
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én az utolsó fél órát láttam, de hihetetlenül hiteltelen volt az egész, szinte szántam ezeket a jobb sorsra érdemes színészeket.
Emléxem, egyedül néztem moziban mert üres óráim voltak, de a 3/4-nél már csak bután bambultam magam elé és nem hittem el, hogy ezért pénzt adtam ki.
Szánalom az a film!
Ja és kösze!!!!!!!!

Ja és boldog születésnapot!

N0 TXT TLK PLZ!4!
Viva La Virus1!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sorry
a 16716-y nem tudod veletlenul?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sõt amikor azt mondják nekik, hogy "OKÉ, felvettük az uccsó snittet" még akkor sem tudják, milyen lesz a film.
Addig még nyugodtan gondolhatják, hogy tökjó kis akciófilmet csináltak..
ez a ku*va nagy igazság. pl. a ballistic-nek még az elõzetese is egy barók akciófilmet ígér + lucy liu-t bõrcuccban. arról, hogy a kimondhatatlan nevû rendezõ mi sz*rt tudott az alapanyagból kihozni, az valami nagyon szoorú.
Jezus! 😊)))
Mint az a másik fos, a BOSSZÚÁLLÓK!
Uma, Sean illetve az oscar díjjas Ralph Fiennes.
Akkor aszar film kevés van a világon mint az. Mégis csúcs színészek voltak a fõszereplõk...
Az ügynökeik rostálják õket és amelyikben sok pénz lehet, azt odaadják nekik elolvasni.
Ezután dönt, hogy eljátsza-e vagy elolvas egy másik hasonló fost...
Azt meg mindenki vagye figyelembe, hogy a forgatókönyv olvasásakor még nincs a szemük elõtt a kész film.
Sõt amikor azt mondják nekik, hogy "OKÉ, felvettük az uccsó snittet" még akkor sem tudják, milyen lesz a film.
Addig még nyugodtan gondolhatják, hogy tökjó kis akciófilmet csináltak...
Pedig ezt még annó moziba is meg akartam nézni...