Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
The Bourne Supremancy -

Hat nem melto utod. Igaz ez meg csak a masodik resz a trilogiabol szal meg nincs vege semminek. Nekem az elso kicsit jobban teccet de ez sem felejtheto. Nekem teccik 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azt olvastam jo film.

Klon
ma akarom megnézni a Collateral - A halál záloga c. filmet.
Meg egy ezrest? vagy inkább hagyjam ki ?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

LezLee
Jaja. Az is hatalmas film. Én személy szerint minden kamasznak és drogosnak levetíteném.
vki fel tudná sorolni az idei év nagy slágerfilmeit ? eddig nem kísértem figyelemmel a moziújdonságokat, de szeretném bepótolni a hiányt és megnézni õket dvd-n vagy cd-n

Bandew
Requiem rulz!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LezLee
Ha szereted a beteg filmeket, akkor nézd meg a Pi c. mestermûvet. Asszem 98-as film, és ráadásul fekete-fehér, de akkora hangulata van... Ja és nem mellesleg Darren Arronofsky rendezte.
Rafaelo
én igen

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Megnéztem a Sötét kamra c. Robin Williams filmet. (mûvészfilm)

A film egy olyan emberrõl szól akinek mindene a munkája,a fotók elõhívása, rajong a fotókért.
De egyszer csak elszáll az agya...

Nekem nem tetszett annyira, túl lassú a film, nem szeretem az ilyen beteg filmeket.

Rafaelo
biztos azé csinálták most mert ott nagy sikere van az usában a Profiler
tv sorozatoknak .

nekem is tetszett bár csak egy duplacsavaros történet

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

CSOCSO
mean girls... nem.. nem neztem meg a filmet ujra😊 a film azert nincs olyan jo...
de a vege az annyira tetszik hogy jujj... halcyon+on+on roxx!!!
ez a zene nagyon el van talalva... es le a kalappal azelott aki kitalalta hogy ezt a zenet tegyek be a vegere!!! eskuszom siman 1 ponttal tud befolyasolni csak ez a kis vege resz
LezLee
Mindhunters

Érdekes karakterekkel és csavaros történettel megáldott enyhén horroros thriller-krimi, én kifejezetten élveztem. Különösen a halálesetek kivitelezése ötletes.
Leendõ FBI Profilerek egy csoportját egy lakatlan szigetre viszik kiképzés céljából. A céljuk kezdetben az, hogy megoldjanak egy ál-bûntényt, és elfogják az ál-gyilkost. De aztán amikor ténylegesen elhalálozik az egyik csapattag, a helyzet véresen komolyra fordul. Tényleg egy gyilkos van a szigeten, a bökkenõ csak az, hogy mivel a szigeten egy árva lélek sincs, a gyilkos közöttük keresendõ. Az idõ meg egyre csak fogy, mivel egymás után halnak meg a csapat tagjai. Vajon ki a hunyó? Ez itt a kérdés. Nagyon élvezetes thriller, minden filmrajongónak ajánlom.

Fõszereplõk: Christian Slater, Val Kilmer, LL Cool J

8/10
Bourne csapda

Szerintem az elsõ rész jobb volt egy kicsit, de ez se volt rossz.

5,5/10

Glpetyus
Tudom,de ki tudja?
Hátha benéz ide valaki,és nem olvas annyit vissza :-)

Bandew
Figy ha nem segít senki, az nem azt jelenti, hogy leszarunk, csupán csak annyit, hog nem tudunk segíteni. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Glpetyus

Copy paste=

Jópár éve az HBO-n volt egy film....fekákról szólt,persze a gettóbeliekrõl 😊
A 3(?)barát aztán Vietnámba megy...kb.itt lesz NAGYON brutális a múvi...
Mikor leszerelnek,asszem egy bankrablást kisérelnek meg...
Na ennek a filmnek kéne a címe 😊

Mégegy ismertetõjele a filmnek =
Nam'-ban a fekák parancsnoka,egy örûlt brutális fehér kopasz(?) pasas volt,aki hetekig egy vietkong FEJÉT hordta a táskájában 😊
Más sajna nem jut eszembe..😞

Glpetyus

Erre nem tudtok semmit? 😞(
Elég fontos lenne,de már azt sem tudomkik szerepelnek benne 😞(

repro
Köllött a pénz Banderasnak és Liu is üresjáratban volt az Angyalok között

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
nem viccelsz? 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bucser
alá=át

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A forgatókönyv végén nincs ott a rendezõ csak a forgatókönyvíró ugynis nem mindig együtt írják max forgatás közben írják alá

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tikal
valamilyen fokon csak tisztában vannak vele miben játszanak, mert mondjuk nem hiszem hogyha swarcinak adják oda a forgatokonyvet akkor elvállalja... az még hagyján hogy az akcio jelenetek minõségérol nem lehet fogalma ( talán azok még jok is voltak), de a történet alapján sem tunt fel neki hogy ez hulla szar??? ja és a forgatokönyv végén nem látta a nevet: CHAOS ( rendezõ) 😄DDD

A bosszuállok meg elég elvontrasikeredett az tény, de az amugy is vmi remake volt, uriember stilusban 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sigmavirus1
Én is, elvégre nagy DB fan vagyok, de nagyon bele kell húzniuk hogyha a Matrix Revolutions végén látható jelenetet túl akarják szárnyalni, elvére az is elég DBZ stílusú volt!😊)))

Viva La Virus1!!!

Sephi
ahahahah 😊)))

Irtam en valahol hogy jo film?😊)))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Az is egyike a leszarabb filmeknek EVÖR! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
Na highlander IV endgame számomra életem legnagyobb csalódása volt... Connor McLeod-ot megöli az uncsitesója, hogy mert csak így tudják megölni a fõmuftit.. LOL NA azért szégyen lett volna kiadni egy cd árát is.. még jó, hogy haver hozta el gyalog így semmi pénzébe nem került😊

Sephi
Mozirol... 2000-ben megjelent a Highlander : Endgame. Elmetem haverral keden megneztem. Szerdan elmentem egyedul mert unatkoztam. Csutortokon elmentem masik haverrel es Penteken elmentem a tobbi haverrel 😊)))

Mar kivurol fujtam a szoveget 😊))))

Mega-hiper-kúl volt!!!44

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
RISZPEKT MESZTÖR!!!!!!

<Õ SOSE LESZ ILYEN VAGÁNY>

Én viszont láttam az Apám beájulnát moziban

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Jó tényleg van annál a filmél szarabb, de amit moziban láttam, azok közül ez vezet.

Mondjuk van rosszabb, de amúgy egyetértek.
Én az utolsó fél órát láttam, de hihetetlenül hiteltelen volt az egész, szinte szántam ezeket a jobb sorsra érdemes színészeket.

Blasta
Hát én annál rosszabb filmet nem nagyon láttam, de komolyan.
Emléxem, egyedül néztem moziban mert üres óráim voltak, de a 3/4-nél már csak bután bambultam magam elé és nem hittem el, hogy ezért pénzt adtam ki.
Szánalom az a film!

Ja és kösze!!!!!!!!

Sephi
Az elso jelenet az tenyleg csak "kicsit durva" 😊

szerintem nem keveri. a kísértethajó is volt anno moziban. azért volt benne egy frankó rész, amikor kinyitják a széfet. a szellemhajó mág állat módon kezdõdik, plusz azért a jelenetért is érdemes megnézni (áttekerni), amikor kiderül az igazság. amúgy gyenge
Bandew
Én most néztem meg nemrég és szvsz semmi baj nem volt vele. Sõt egész jónak tartottam a humorát. Persze nem egy nagy szám, de hogy írtó szar film lenne, mint ahogy sokan mondják, azt kétségbe vonom.
Ja és boldog születésnapot!

Sephi
Hya! De naon kivancsi vaok milyen lehetne 😊))

repro
Nem kevered a Ghost Shippel? igaz az se sokkal jobb.

N0 TXT TLK PLZ!4!

sigmavirus1
Elvileg már nem lesz, vagyis azt olvastam, igaz ide 2007 van kiírva....akkor még bármi megtöténhet vagy nem?😊

Viva La Virus1!!!

Mike at home
htx

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Blasta
Te, én átolvastam, de abszolute semmi nem ugrott be.
Sorry

Mike at home
Blasta!

a 16716-y nem tudod veletlenul?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azt meg mindenki vagye figyelembe, hogy a forgatókönyv olvasásakor még nincs a szemük elõtt a kész film.
Sõt amikor azt mondják nekik, hogy "OKÉ, felvettük az uccsó snittet" még akkor sem tudják, milyen lesz a film.
Addig még nyugodtan gondolhatják, hogy tökjó kis akciófilmet csináltak..

ez a ku*va nagy igazság. pl. a ballistic-nek még az elõzetese is egy barók akciófilmet ígér + lucy liu-t bõrcuccban. arról, hogy a kimondhatatlan nevû rendezõ mi sz*rt tudott az alapanyagból kihozni, az valami nagyon szoorú.
Sephi
Baaaz!

DRAGON BALL muvi ?😊))

Sephi
The Avengers?😊))

Jezus! 😊)))

Blasta
Ez már valószínûbb.
Mint az a másik fos, a BOSSZÚÁLLÓK!

Uma, Sean illetve az oscar díjjas Ralph Fiennes.

Akkor aszar film kevés van a világon mint az. Mégis csúcs színészek voltak a fõszereplõk...

Blasta
Ezeket a színészeket hetente árasztják el "jobbnál jobb" forgatókönyvekkel.
Az ügynökeik rostálják õket és amelyikben sok pénz lehet, azt odaadják nekik elolvasni.
Ezután dönt, hogy eljátsza-e vagy elolvas egy másik hasonló fost...

Azt meg mindenki vagye figyelembe, hogy a forgatókönyv olvasásakor még nincs a szemük elõtt a kész film.
Sõt amikor azt mondják nekik, hogy "OKÉ, felvettük az uccsó snittet" még akkor sem tudják, milyen lesz a film.
Addig még nyugodtan gondolhatják, hogy tökjó kis akciófilmet csináltak...

csabawarchief
belenézek akkó' ;D

Glpetyus
Ez a Kisértethajó vagy mi a fasz megy a Retken,mekkora egy hulladék!
Pedig ezt még annó moziba is meg akartam nézni...

Sephi
Nema'! En ha miller lennek siman elhuznek egy szigetre oszt CSA!