Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szétröhögöm rajta az agyam! :-D
"Van egy rossz feelingem."
"Köcsög muterfukkerek!"
"Beszékelni akarok vele!"
"Sajnálom, elkéseltél."
"Elfogyott a töredelem."
Lehet, hogy így nem oly mokkás, de a filmben náttyon jáu! :-<#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megtaláltam jó minõségen egy SW oldalon, ahol minden szereplõrõl van ilyen kép.
De nem vágom, hogy Mara Jade, aki egyik filmben se szerepelt hogy lehet már élõ személlyel lefotózva...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
9.5/10
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
Az írót meg Timothy Zahn-nak hívják. Jelenleg nyolc SW könyvnél tart:
-Thrawn trilógia (ami kijött magyarul is és ez hivatalos folytatás)
-Hand Of Thrawn (két kötet, a trilógia folytatása egy mellékszálon)
-Mara Jade trilógia (melynek az elsõ két része már megjelent)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nekem attól még bejön a film, neked nem.
Kész.
Csak közöltem, hogy nem értek egyet ezzel.
Dehogy HP 5 pont, vazze...
szal annyi lehetõséget hordozott a film magában, amibõl semmi nem lett kidolgozva, egy halvány reménysuhár volt, amikor Doku? gróf elkezd magyarázni, de õ is abbahagyta fél percc elteltével, ahelyett, hogy jót kavart volna, inkább meg akarta öletni, szal senki még csak nem is színlelt semmit
ez kb. ugyanolyan mint a Dallasban is Jockey volt az egytelen értelmes ember, a többi mint akkora idióta volt
mondjuk Lucas ilyen, túl sokat nem várok tõle, fõleg ha õ írja a forgatókönyvet (lásd Throw fõadmirálisról szóló utolsó 3 kötetet, amit a Hugo dijas faszikámirt - neve nem jut most eszembe, mennyivel jobb az)
olyan ez mint a Matrix, ahol a gépek nyertek
másrészrõl mostanában láttasm egy-két jobb anime-t illetve Kitano, Kuroszava filmjeit, azokhoz képest az SW 2 egy rakás szar.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ad 1. ócska mûanyag tok, papir hylett
ad 2. a magyar szinkron - vagyis a daialógusok, leginkább középrõl, szinte monóban szóltak, szal kapja be a Warner
meg a sok béna fasz munkatárs is, ahngmérnök meg ásson egy mély gödröt, és húzza magára a földet
a filmem meg elaludtam, szal... 😊
5/10
5 azért mert ha a SW 3 akkor ez legalább ér 5-t
DEMAJD AZ EP HÁROM, JUHÚÚÚÚ :-D
3/10
2 azért, mert technikailag szépen volt kivitelezve
Kitanohoz képest Lucas egy kontár
kiváncsi vagyok,ez az elsõ Pedro Almadóvar filmem.
Nektek hogy tetszett?
Ize! Ekkora fasssagot vaze 😄DD
Man On Fire -
Ez igen! Naon jo muvi! Nagyon teccet hogy az elejen erzekeltette a kapcsolatot a kislany es o kozte majd a tragikus veg...
De nekem a film is és az alakítás is bejött.
Hogy Oscar-t ér-e azt már nemtom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem nagyon bejött, de kétségkívül ez a leginkább felnõtteknek készített múvi, ráadásul poénok nagyon szerényen vannak benne (tekintve a Monsters Inc-et vagy a Toy Story-t).
De gyerekeknek csak a szines rajzok miatt ajánlott, egyáltalán nem gyerek múvi.
Mondjuk reméltem, hogy itt is szakadni fogok a röhögéstõl, de ez nem az a film...
Ismét el kell ismernem, hogy kibaszottt jó film Michael Mann rendezésében... (Õ jegyzi a Collateral címû újabb filmet is) És nem csak a pár színész nagyság miatt akik jegyzik a filmet, hanem az alapötlet is nagyon jó és a megvalósítás extrán...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bár a végén jót röhögtem a csattanón😊
Mindösszesen, egy könnyed kis mese
10/10 nekem
No comment...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem maga a film tetszett, de ezek a dolgok szúrták nekem is a szememet.
Hát ezt a vígjátékot szerintem nem érdemes megnézni, nem lett egy nagy durranás.
Európával kapcsolatban elég dúrván fogalmaznak, és elég negatívan ,lenézõen ábrázoják. -Érthetõ hogy miért nem hozták be hozzánk a filmet.
1,5/10
Maga a férfigyûlölõ/számkivetett/kilátástalan sorsú nõ témája pedig nagyon-nagyon jó filmalap lenne... De nem így.
Theron "vicsorgásitól" meg egyenesen hányhatnékom támadt...
A hihetetlen család nekem nagyon tetszett. És iszonyúan jól meg van rajzolva! Bár van egy rész, amit vártam, de nincs, de ezt nem lövöm le. 😊)
Charlize Theron ezért kapott oscart(2004).
Nemrég néztem meg másodszorra és nagyon tetszett.
Néhol kicsit durva, de nagyon jó film.
8/10
Hát igen. Luc Besson '94-es filmje még mindig überkirály, Gary Oldman és Jean Reno nagyszerû alakításával.
9/10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!