Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
dr. szoszi 2... ezt a filmet is minek rendeztek???? a rendezo vagy no volt vagy buzi....
Bandew
Most nézem a Megint bérgyilkos a szomszédomat (szinkronost). Kaki a film, de hogy a fõgenyának milyen beszólásai vannak...
Szétröhögöm rajta az agyam! :-D
"Van egy rossz feelingem."
"Köcsög muterfukkerek!"
"Beszékelni akarok vele!"
"Sajnálom, elkéseltél."
"Elfogyott a töredelem."
Lehet, hogy így nem oly mokkás, de a filmben náttyon jáu! :-<#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Miert en valahol Thrawn Admiralis kepet is lattam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Hát ez jó kérdés.
Megtaláltam jó minõségen egy SW oldalon, ahol minden szereplõrõl van ilyen kép.
De nem vágom, hogy Mara Jade, aki egyik filmben se szerepelt hogy lehet már élõ személlyel lefotózva...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Mi ennek a filmnek a neve angolul?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Debi
Megnéztem a Ross nevelést...nagyon jó film volt.Még mindig a hatása alatt vagyok, nem tudok nagyon mit írni.
9.5/10

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Sephi
Ez ez honnan van vaze!?!?!

Blasta

<#eljen>

Blasta
Hopp, ott a pont!!!!

PetruZ
Pontosabban: Thrawn 😊

Az írót meg Timothy Zahn-nak hívják. Jelenleg nyolc SW könyvnél tart:
-Thrawn trilógia (ami kijött magyarul is és ez hivatalos folytatás)
-Hand Of Thrawn (két kötet, a trilógia folytatása egy mellékszálon)
-Mara Jade trilógia (melynek az elsõ két része már megjelent)
Blasta
Ebbe már nem akartam belemenni...

Bandew
Nem értem mi köze van Takeshi Kitanonak a SW-hoz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Amúgy tök felesleges volt a fejtegetésed.
Nekem attól még bejön a film, neked nem.
Kész.
Csak közöltem, hogy nem értek egyet ezzel.

Dehogy HP 5 pont, vazze...

Blasta
Throw=Thrown
szvsz

Mike
hát, figy, a karakterek nagyon kis egyszerü lelkek, semmi jellemfejlõdés, semmi áskálódás és intrika, a gonosz gonosz, a jó annyira jó, hogy az már természetellenes, minden normális emberbõl Darth Vader lesz, ha ilyen egy jó Jedi

szal annyi lehetõséget hordozott a film magában, amibõl semmi nem lett kidolgozva, egy halvány reménysuhár volt, amikor Doku? gróf elkezd magyarázni, de õ is abbahagyta fél percc elteltével, ahelyett, hogy jót kavart volna, inkább meg akarta öletni, szal senki még csak nem is színlelt semmit

ez kb. ugyanolyan mint a Dallasban is Jockey volt az egytelen értelmes ember, a többi mint akkora idióta volt

mondjuk Lucas ilyen, túl sokat nem várok tõle, fõleg ha õ írja a forgatókönyvet (lásd Throw fõadmirálisról szóló utolsó 3 kötetet, amit a Hugo dijas faszikámirt - neve nem jut most eszembe, mennyivel jobb az)
olyan ez mint a Matrix, ahol a gépek nyertek
másrészrõl mostanában láttasm egy-két jobb anime-t illetve Kitano, Kuroszava filmjeit, azokhoz képest az SW 2 egy rakás szar.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Megvettem még a Harry Pottert is DVD-n, én marha

ad 1. ócska mûanyag tok, papir hylett
ad 2. a magyar szinkron - vagyis a daialógusok, leginkább középrõl, szinte monóban szóltak, szal kapja be a Warner

meg a sok béna fasz munkatárs is, ahngmérnök meg ásson egy mély gödröt, és húzza magára a földet

a filmem meg elaludtam, szal... 😊

5/10
5 azért mert ha a SW 3 akkor ez legalább ér 5-t

Blasta
Hát ez is egy vélemény, egyet nem értek vele.
DEMAJD AZ EP HÁROM, JUHÚÚÚÚ :-D

Mike
tehát, DVD kiadás, angol, magyar felirattal

3/10

2 azért, mert technikailag szépen volt kivitelezve

Kitanohoz képest Lucas egy kontár

Mike
Meknéztem újra eztetea Szarwórsz 2-t, hát vmi eszméletlenül gügye film. eszméletlen. ilyen szar forgatókönyvet, ennyire szar dialógusokat! Lucas abból él mai napig, hogy egyszer jó idõben volt jó helyen

Bandew
Szvsz a film nem jó, viszont nagyon szép képek vannak benne.

Debi
Ma nézem a Rossz nevelést...
kiváncsi vagyok,ez az elsõ Pedro Almadóvar filmem.
Nektek hogy tetszett?

Sephi
Sky Captain And The World Of Tomorrow -

Ize! Ekkora fasssagot vaze 😄DD

Man On Fire -

Ez igen! Naon jo muvi! Nagyon teccet hogy az elejen erzekeltette a kapcsolatot a kislany es o kozte majd a tragikus veg...

Blasta
Sajna nemtudom kiket jelöltek még.
De nekem a film is és az alakítás is bejött.
Hogy Oscar-t ér-e azt már nemtom...

fifi
Õ sem volt azért akkora; a többi jelölhez mérten fõleg nem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Meglestem a The Incredibles-t.

Nekem nagyon bejött, de kétségkívül ez a leginkább felnõtteknek készített múvi, ráadásul poénok nagyon szerényen vannak benne (tekintve a Monsters Inc-et vagy a Toy Story-t).
De gyerekeknek csak a szines rajzok miatt ajánlott, egyáltalán nem gyerek múvi.
Mondjuk reméltem, hogy itt is szakadni fogok a röhögéstõl, de ez nem az a film...

Blasta
A film nem kapott oscar-t csak Theron...

Bucser
Meg tegnap megnéztem megint a Heat-(Szemtõl Szemben) címû filmet😊 (Robert De Niro, Al Pacino, Val Kilmer, Charlize Theron, Tom Seizmore)

Ismét el kell ismernem, hogy kibaszottt jó film Michael Mann rendezésében... (Õ jegyzi a Collateral címû újabb filmet is) És nem csak a pár színész nagyság miatt akik jegyzik a filmet, hanem az alapötlet is nagyon jó és a megvalósítás extrán...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Jááá James Gandolfini Kurva nagyot alakított Redford meg hozta a suttogós visszafogorr formáját... Õk vitték a hátukon az egész filmet... Viszont nagy volt ahogy belebaszta a Helikopter farkát a toronyba😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
ha mar a meseknel tartottunk nemreg.. nagyon varom mar az oroszlanos meset.. nemtom hogy pixar vagy dreamworks csinalja.. de az a film vagy uberelni fog minden poenos filmet.. vagy kokemeny csalodas lesz
Bad Santa!!! KOTELEZO MINDENKINEK! Kurva nagy.

Sephi
Jaj epp most neztuk meg. Azaz neztek meg mert en a vegere elaludtam 😄

shaba23
Sky Captain... a feeling megvolt, amit adni akartak, maga a sztori is bele illett. De szvsz jobban tetszett volna, ha anno egy delfin könyvben olvasom ugyanezt...
Bár a végén jót röhögtem a csattanón😊
Mindösszesen, egy könnyed kis mese
fifi
Viszont most volt a TV2-n az Utolsó erõd.
10/10 nekem
No comment...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Egész Szlovákia a keleti blokk ábrázolása... Meg hogy 1dollárból milyen ellátást kapnak... Ezek a sz*rháziak tényleg ennyire el vannak tájolva, és így lenéznek minket?
Nekem maga a film tetszett, de ezek a dolgok szúrták nekem is a szememet.

Eurotrip

Hát ezt a vígjátékot szerintem nem érdemes megnézni, nem lett egy nagy durranás.
Európával kapcsolatban elég dúrván fogalmaznak, és elég negatívan ,lenézõen ábrázoják. -Érthetõ hogy miért nem hozták be hozzánk a filmet.

1,5/10

Sephi
Surgosen kene felirat a Garden State c. muvihoz...

Amse
Én pixar fan vagyok.Az eszeveszett birodalom az nagyon beütött annó.Qrva nagy poén mese.A hihetetlen család is tuti jó lesz.

fifi
Pontosan ezt akartam most írni... 😊
Maga a férfigyûlölõ/számkivetett/kilátástalan sorsú nõ témája pedig nagyon-nagyon jó filmalap lenne... De nem így.

Sephi
Az volt az a film amiert majig nem ertem miert kapott Oscar dijat.

fifi
Jó? Annyira erõltetett színészi játékot és semmitmondó jellemrajzokat soha életemben nem láttam. Szvsz nagyon gyenge film volt.
Theron "vicsorgásitól" meg egyenesen hányhatnékom támadt...

CSOCSO
nah ez nem tetszett.. de egyaltalan
CSOCSO
egyik legjobb film.... ezerszer jobban bejott ilyesztgetes teren mint a kor vagy a felelem.com vagy akamrmelyik masik
Arch
<#vigyor> Akkor nem nézem meg.
A hihetetlen család nekem nagyon tetszett. És iszonyúan jól meg van rajzolva! Bár van egy rész, amit vártam, de nincs, de ezt nem lövöm le. 😊)

Debi
Látta valaki a RÉM-et?
Charlize Theron ezért kapott oscart(2004).
Nemrég néztem meg másodszorra és nagyon tetszett.
Néhol kicsit durva, de nagyon jó film.
8/10

Ez az egyik 😊

Dynamic
tudjuk, szánalmas mer jönnek a zufók a végén meg elmennek mer nem szeretik a vizet😛
Blasta
Nemaz pedig

Jelek: Mi a franc ez? Szanalmas.

artschi
Leon, a profi
Hát igen. Luc Besson '94-es filmje még mindig überkirály, Gary Oldman és Jean Reno nagyszerû alakításával.
9/10

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Blasta
Az a poén a film felétõl tudható.
Nagy 0 az a film, és De Niro mégcsak nem is fõszereplõ.