Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fú tegnap láttam a Post Impact c. hõseposzt a tévében. Naon fain volt. Brávó a készítõknek 😄D

Blasta
Kinem szarja le. :-)
Ikúfájter azt kész. :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
egyébként nem tudom szerinted elolvasta a válaszomat???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Jaja😄 Nem volt elég neki a Banán😊 amit már vagy 2 szer kapott😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Bucser, áj tink

Debi
Ki a faszkalap?

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Bandew
Ejnye-bejnye!
Faszkalap egybe!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

artschi
Közönséges bûnözõk

Nagyon jó film, Kevin Spacey kiváló alakításával.

9/10

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bucser
melyik az 1-2-3-4-5??? egyébiránt azthittem neked már volt banánod😊 Ugyanis mind máshol... Van egy NewYorkban van egy Chicago-ban van az elsõ kettõ San Fransisco-ban és van egy Moszkvában.. a Sorozat ha jól gondolom szintén Frisco

CLINT EASTWOOD9
Meg tudjátok mondani, hogy melyik városban játszódik a Rendõrakadémia film?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

fifi
<#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Debi
Hát igen, ez baromi jó film...nem egy tipikus, klissés, agyonlövöldözõs, autósüldözéses, mátrixefektes, hálivúdmultiplekszes, szarság!

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Mike at home
nekem vicces

ennyi

mert neked nem attol masnak meg lehet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bucser
Na most fejeztem be a Collateral-t😊 Nekem tetszett mondjuk nekem Mann Filmjei bejönnek... (miami Vice, Heat)Tetszik, hogy hiába akciófilm nem a piffpuffra van kihyegyezve meg a méteres torkolattûzre, hanem a beszélgetésrkre😊 Jó kis gondolkodós film😊 9/10

CSOCSO
😊persze..
Sephi
Miert vettel olyan JarJar-r amit a budiba ko rakni ?😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
enmeg pont leszartam a hulye fejet
Blasta
Vicces...
Aha.
10-12 éves gyerekeknek

Jano
<#eljen>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hen-tes
hellreiser1 - 2
imádom a régi horror filmeket 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mike
szerintem miatta volt nézhetõ az ep1, mert legalább vicces volt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
Lal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Meg is van mind!!!!!!!!!!!!!!!!4444 <#alien>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
Végülis chipset, jégkrémet, gumicukrot, baseballsapkát eladni jó volt... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Szerintem is eleg lett volna C3PO mert az eleg idetlen 😄

Jano
Egy SW-tõl független, 8-12 éves gyerekeknek szóló animációs filmben biztos megállná a helyét. <#smile>

Blasta
Én sírtam tõle...

Sephi
Mi baja mindekinek Jar-Jar -al? Engem kivaltkepp szorakoztatott 😄DD

Blasta
Hát nézd.
Én nem vagyok Fan, de szeretem a világot amiben játszódik.
Az EP 1 anno bejött, de majdnem csak kizárólag Darth Maul miatt.
Azóta ámulva nézem Ray Park mozgását. És maga a csendes gyilkos karakter is bejött. Amúgy nem tetszik túlzottan maga a film.

Az EP 2vel más a helyzet. Tetszett a sötétebb sztori, a nyomozós részek, Jango Fett harca, a végén az elsõ nagy csata a droidok és a köztársaság között. Egy percig nem unatkoztam a moziban anno és máig tetszik a film képi világa, szívesen gondolok vissza rá. Az EP1 színes-szagos mesevilága (köcsög Jar-jar-ral együtt) nem tetszett.

Az EP2 inkább közelebb áll a Jedi visszatérhez pl. ami az én kedvenc részem az eredeti trillógiából.
Ennyi

Blasta
Felnõttél baze.
Még szép, hogy gagyinak tünik.

Bandew
Az akciófilm csak példa volt, hogy jobban megértsd mit akarok mondani. Nem jött be.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Szvsz Joel szerepét nem lehet jobban eljátszani, maga a karakter miatt. Clementine totál más egyéniség, sokkal színesebb, feltünõ, élénk, pörgõs, és talán ezért tünhet úgy, hogy Kate Winslet nagyobbat alakít.
Az utolsó mondattal teljességgel egyetértek.

Nemtom, számomra annyira emberközeli, annyira igazi volt ez a film, hogy megdöbbenek itt hirtelen.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mike
mondjuk ettõl még elmondhatod, mi fogott meg a 2-ben legalább az ember más szemével is látja a dolgot, és így azt is észreveheti, amit más esetleg észrevett, õ meg nem

szal ha gondolod írd le, nem fogok belekötni

Punkerwork
ok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike
másszunk át vmelyik SW topigba

Mike
melyik lenne akciófilm? az SW? vagy mondjuk a Tûzvirágok, eseteleg a Napfivér?

Punkerwork
most hogy kezd összeállni a kép, szerintem nagyon jó hogy megcsinálták az elõzményeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike
az a baj, hogy én igazából nagy SW fan vagyok, szerintem a középasõ 3 rész tökszuper, volt amikor naponta néztam meg videon, csak ugye minap, gondoltam nézek egy kis SW-t, most szembesültem vele, mennyire gagyi is a 2. rész

Bandew
A SW is? :-D
Amúgy meg: NEM!
Nem ugyanolyan indíttatásból készültek ezek a filmek. Ha te egy akciófilmet csinálsz, lehet, hogy mondjuk ugyanannyit beleadsz, mint egy drámába, de nem ugyanazt!

Blasta
Végülis össze lehet hasonlítani egy ûrhajót egy biciklivel is, mindkettõnek van kereke, csavarok tartják össze, festék van rajtuk stb...

Blasta
Jaaaa, nem sorry, nem akartam belemenni egy "nekem miért tetszik neked miért nem???" vitába, sztem felesleges.
Egyszerûen az én lelkemnek az Ep2 tetszett. Hosszú vita lenne ebbõl amibe nem akarok belemenni.
Majd az Ep3 után trérjünk vissza SW-ra, hmm? ;-)

Mike at home
tankju!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mondjuk mert mindketto rendezo

Mike at home
HP 5
kevesled? 😄

Mike at home
nem veszekedni akartam, csak elmondtam par gondolatot a filmrol
gondoltam, elmondod, hogy te nem igy latod, ezert meg ezert

na de mind1

Mike at home
jogos

Jano
Eternal Sunshine of the Spotless Mind

10/10

Kapcsolati válságban szenvedõk (vagy a válságon már túlesett, immár kapcsolat nélküli emberek 😄) kerüljék el, de jó messzire, élénk depresszió halálbiztos kialakulása miatt.

Nálam a top 5-ben landolt. Simán.

Egyébként asszem mindenki jóval lejjebb pontozta eddig.

fifi
Ajánlom még a Star Wars Holiday specialt. Ott látni igazán mekkora pénzsóvár kis görcs a rendezõ...Olyat normális ember nem visz filmre, nemhogy vetítse is...

CSOCSO
dr. szoszi 2... ezt a filmet is minek rendeztek???? a rendezo vagy no volt vagy buzi....
Bandew
Most nézem a Megint bérgyilkos a szomszédomat (szinkronost). Kaki a film, de hogy a fõgenyának milyen beszólásai vannak...
Szétröhögöm rajta az agyam! :-D
"Van egy rossz feelingem."
"Köcsög muterfukkerek!"
"Beszékelni akarok vele!"
"Sajnálom, elkéseltél."
"Elfogyott a töredelem."
Lehet, hogy így nem oly mokkás, de a filmben náttyon jáu! :-<#idiota>