Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ikúfájter azt kész. :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Faszkalap egybe!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyon jó film, Kevin Spacey kiváló alakításával.
9/10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
ennyi
mert neked nem attol masnak meg lehet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aha.
10-12 éves gyerekeknek
imádom a régi horror filmeket 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Én nem vagyok Fan, de szeretem a világot amiben játszódik.
Az EP 1 anno bejött, de majdnem csak kizárólag Darth Maul miatt.
Azóta ámulva nézem Ray Park mozgását. És maga a csendes gyilkos karakter is bejött. Amúgy nem tetszik túlzottan maga a film.
Az EP 2vel más a helyzet. Tetszett a sötétebb sztori, a nyomozós részek, Jango Fett harca, a végén az elsõ nagy csata a droidok és a köztársaság között. Egy percig nem unatkoztam a moziban anno és máig tetszik a film képi világa, szívesen gondolok vissza rá. Az EP1 színes-szagos mesevilága (köcsög Jar-jar-ral együtt) nem tetszett.
Az EP2 inkább közelebb áll a Jedi visszatérhez pl. ami az én kedvenc részem az eredeti trillógiából.
Ennyi
Még szép, hogy gagyinak tünik.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az utolsó mondattal teljességgel egyetértek.
Nemtom, számomra annyira emberközeli, annyira igazi volt ez a film, hogy megdöbbenek itt hirtelen.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
szal ha gondolod írd le, nem fogok belekötni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amúgy meg: NEM!
Nem ugyanolyan indíttatásból készültek ezek a filmek. Ha te egy akciófilmet csinálsz, lehet, hogy mondjuk ugyanannyit beleadsz, mint egy drámába, de nem ugyanazt!
Egyszerûen az én lelkemnek az Ep2 tetszett. Hosszú vita lenne ebbõl amibe nem akarok belemenni.
Majd az Ep3 után trérjünk vissza SW-ra, hmm? ;-)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kevesled? 😄
gondoltam, elmondod, hogy te nem igy latod, ezert meg ezert
na de mind1
10/10
Kapcsolati válságban szenvedõk (vagy a válságon már túlesett, immár kapcsolat nélküli emberek 😄) kerüljék el, de jó messzire, élénk depresszió halálbiztos kialakulása miatt.
Nálam a top 5-ben landolt. Simán.
Egyébként asszem mindenki jóval lejjebb pontozta eddig.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szétröhögöm rajta az agyam! :-D
"Van egy rossz feelingem."
"Köcsög muterfukkerek!"
"Beszékelni akarok vele!"
"Sajnálom, elkéseltél."
"Elfogyott a töredelem."
Lehet, hogy így nem oly mokkás, de a filmben náttyon jáu! :-<#idiota>#idiota>