Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
STEPFORDI FELESÉGEK

Nekem nagyon bejött. Vicces, tanító jellegû, néha picit félelmetes kis film.
8/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Debi
Ja igen én is ezt néztem alul keresõbe beleírtam h sin city
azt:not found...

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Sil3nt
kérdezném, hogy 21 gram létezik a neten szinkronosan vagy van külön szinkronja?

Pedig az utolsó percig vártam legalább 1 poént.Sõt, még a a végén a feliratozás utáni részt is megvártam ,de hiába...eh,borzalom..
Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ne haragudj,de én ezen a filmen inkább sírtam mint nevettem.<#zavart2>
Debi
http://searchcgi.apple.com/cgi-bin/sp/nph-searchpre1.pl

bazz vagy én vagyok béna(könyen lehet😄), vagy nincs ilyen.
Itt a link ahol próbálkoztam

Blasta
Nagyon eccerû.
Femész az apple.com -ra, ott megkeresed a movie trailers-t és böngéssz...

Bucser
Kécõ volt már nekem akkor😄 Szal nem amiatt kellett jónak lennie, hogy travolta játszott benne (számomr attól még egy film lehet szar, hogy Travolta nyomta benne) Egyébként játszott benne a Roy Scheider és a Rebecca Romjin-Stamos is. Melesleg szerintem Tom Jane lejátszotta a vászonról Travoltát nem beszélve arról, hogy a Képregényben szereplõ hülyeségekrõl nem tehetsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

durva. szerintem a napoleon dynamite az év vígjátéka - mivel már magyar felirat is van hozz, mindenkinek csak ajálnani tudom, aki hány a hollywood-i kommersz komédiáktól!

I.C.ram
Szerinted én mit mondtam? 😄 Én is azt mondtam, hogy õ játszott benne.
Debi
Nem hozza be trailert.Nagyon kiváncsi vagyok!
Lécci adjatok 1 jó linket.

Sephi
Aj know 😄DD Dzsaszt 4 fa'n 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Attól még nagy hype-al reklámozott borzalomátirat....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Napoleon Dynamite

Ez volt életem egyik legszarabb filmje.Szerintem a készítõk is legalább annyira idióták mint a filmben szereplõ emberek.
Nem ajánlom senkinek... 1/10
Blasta
X-MEN!!!!!!!!!!
nem MAN

Blasta
Tömbradír nem képregény...

Sephi
Nekem nagyon is teccet a The Punisher! Nalam ez a top

Hellboy
X-Man
X-Man 2
The Punisher

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Detto! Szerintem is jo a Punisher. Nem akar tobb lenni mint ami, ez ez pozitiv.

Bucser
A punisherben travolta játszott és szerintem megKurva jó volt a többi képregényadaptációhoz képest nem szólva a Tombréderrõl...

Sephi
Nem sajnos 😞

Mar kurva reg van trailer is

I.C.ram
Engem a sztárparadé nem hat meg. A pnusherben is Travolta játszott, mégis szar volt.
Debi
Ezt hogy érted?
Nem ismered a képregényt?

Sephi
En nem tudom mijaza Sin City 😞

Debi
Újabba képregény adaptáció...DE!

Sin City
Rendezõ:Robert Rodriguez/Desperado,Alkoníttól pirkadatig/
Szereplõk:Bruce Willis,Michael Madsen,Benicio Del Toro,Elijah Wood
(a többiek itt:----->>>http://www.imdb.com/title/tt0401792/)

"A film 1-ik jelenetét Tarantino rendezi meg 1dollár "fizetség"
fejében"

Maga a képregény 2 részbõl áll: egy utcai harcosról, és egy
detektívrõl szól.

"A film noir hangulatot ébresztõ krimi történet.Igazi ínyencségnek ígérkezõ FEKETE-FEHÉR mozi néhány feltünõ szinfolttal és valódi sztárparádéval"
Megjelenés:2005 április 1. 😄

/Mindezt a VOXmagazin decemberi számában olvastam/

Hát ez nagyon érdekesnek látszik!!!

Sephi
A csavo meg van rola gyozodve hogy remek ficko de azert hogy egy kurva jo jatek cimet adgya a filmjenek nem tedd sokat. Meg egy HOTD alakitas es rendben van a csavo 😄DD

Blasta
Ezt mondtam én is, hogy nem fûzük hozzá különösebb reményeket, akármilyen szinészek játszanak benne...

repro
Boll utolsó 5 filmej amit csinált/csinál mind valami játék

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sephi
Mindig is mondtam hogy agyak a kezembe a forgatokonyvet es csinalok en nekik filmet 😄DD

Sephi
De Uwe Boll ?😄DD Most oszinten 😄DD
Te nem lattam tole csaka HOTD -et ugye? En mar azelott ismertem es borzalmas...

Blasta
Engem szórakoztatott.
Nem a szivem csücske de tetszett.

Blasta
Szvsz 4-5 jó színész sem ment meg egy szar forgatókönyvet...
Meglássuk

Sephi
Egyedinek egyedi de szvsz nagy baromsag 😞

Sephi
Aha... olvasd el ezt a csodalatos skriptet 😄D

http://www.joblo.com/index.php?id=5863

Bucser
Ben Kingsley, Michelle Rodriguez, Michael Madsen és Udo Kier azért elég nagy nevek..... Remélem nem jut az UW sorsára... Vagy a többi átdolgozáséa... (Kingsley-tõl még nem láttam rossz filmet)

Blasta
Hát ez egy igencsak egyedi film!
Már csak ezért is megérdemli az elismerést, de a színészek is jól alakítottak és a vége is jó.
Nem közönségdíjas film, megértem ha nem jött be...

Sephi
Being John Malkovich -

Valaki talan elmagyarazza nekem mitol lett ez a film annyira hires? Maga az otlete? Szerintem egy nagy baromsag volt. Ertelmetlen baromsag. Lehet van valami titka a haterben de nekem az nem jott le.

Inkabb neztem voltam mast.

Debi
Én is ettõl tartok, a játék átiratokból nem lesznek jó filmek pl.:Tombraider./a 2 az má iszonyat LOL/

De Madsen OTT van. A KillBill-be eszméletlen nagy volt.Na jó én Tarantino-buzi vagyok úgyhogy ha szar filmbe jáccik akkor is megnézem.
/Nem mintha a KillBill szar lenne!/

Sephi
Hat nem tudod?!?!? Hat nem tudod hogy a hihetettlen , csodaltos , kituno rendezo aki nem mas mint Dr. Uwe Boll ?!?! Szegyen gyalazat hogy nem tudod! Ize!! Feljelentelek mert megsertette' hogy ize nem tudod hogy ki rendezi meg azt!!!

Meg az Alone In The Dark-ot is o rendezi! Es a Dungeon Siege-et is meg a Far Cry-t is es a Hunter-t is!!!

Sot miert nem rendezi o a Doom3-mat es a Half Life 2-ot is? Meg a Prince Of persiat es a Medal Of Honor-t! Meg a Call of Duty-t!

Es es majd meg fogja csinalni a Need For Speed-et (mind a 8 reszet) es hallotam hogy a The Sims -en is dolgozik mar!

Paaah!!!

Blasta
Hát jah...

Bandew
Arról nem is beszélve, hogy a jó öreg terminátoros feeling sehol sincs.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Nemhinném, hogy egy Underworld-nél komolyabb produkció lesz belõle...

Blasta
Rengeteg minden fasság van benne.
Kár volt megcsinálni, azaz nem.
Kár volt ezt a forgatókönyvet megcsinálni.

-nõi terminátor hatásvadász fasság
-nanobotok, irányítja az autókat, pfffffffff
-a gyorsító 0,56sec alatt kicsinálta volna a TX-et, nemhogy még körfírészkedjen, napersze
-mikor a TX átprogramozza a T800-at, illetve mikor megnyalja John vérével átitatott kendõt. Érzelmek. MINEK? MIÉRT?
-mikor a legvégén verekednek, mikor a TX-nek már csak a felsõteste ép, akkor már mint valami buta szörnyeteg sikít, hörög, stb....

és még sorolhatnám...

Blasta
Tibcsi megint jól alakított!!!4444 :-)))

Micsoda? Szerintem kurva jo lett.
Miert lett rossz szerinted?

PetruZ
PetruZ
Uwe Boll 😊
Debi
Blood rayne FILM

Kristanna Loken .... Rayne
Ben Kingsley .... Kagan
Michelle Rodrigue .... Katarin
Will Sanderson .... Domastir
Udo Kier .... Regal Monk
Michael Madsen!!! .... Vladimir

Na erre aztán télleg nagyon kiváncsi vagyok.Fõleg Madsen miatt.
Meg van már ki rendezi?

Bandew
OÁÁÁÁÁ!! <#rinya>