Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
kosz
Most neked igy jo hogy menozol az amerikas kintleteddel? 😊))

CSOCSO
Polar Express

IMAX moziban neztem 3D ben
NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON szep volt , a kepi vilag is.. a zene is. meg minden!!!!! sima moziba lehet nem jott volna be ennyire!!! de ez nagyon tetszett igy 3d ben!!!!
Serpa
már emlékszem.
köszi.

Sephi
-Hagyatok most jaccom!

(...)

-Kurva jo ez a jatek!

😄DDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Meg amin még egy csomót röhögtem az az volt, amikor menekülnek a kommandósok elõl, és Morfológus mondja Kombájnak, hogy:
-Nem tudunk kiugorni az ablakon, inkább elbújnánk a wc falban. Hol a wc?

Erre Kombájn elkezd izomból gépelni, meg percekig nézelõdik, aztán meg:

-Nem tom!

:-DDDDDDDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Debi
Ja az nogyom állat, elkezdi simogatni😄DDD

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Sephi
-Ez egy fotel? <#wow1>

😄DDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

artschi
igazad van, az tényleg jó, hogy pl. a rablásról semmit nem mutatnak, a párbeszédek is jók, színészek is remekül játszanak (ezt ugye lentebb írtam), de pl. számítottam rá, hogy a vége az lesz, ami (nem akarom lelõni a poént annak, aki még nem látta a filmet).

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Debi
az ajtóban tisztázzák a dolgokat, hogy megbeszélték a feleségével,
és hogy már nem harakszik rá...de ha már itt van jöjjön már be 1
kis finom málnás pitére...VÉGE

Debi
aztán a maffiozó elkezdte gyakni a cigányokat a
"fehér ember átkaként".sorra hullanak a cigányok, míg végül a
megfenyegetik a fõcigány lányát/savval/.És végül a fõcigány
"beadja a derekát", elmegy a világító toronyhoz. A cigánynál van 1
pite, amibe bele csepegtetik a sorvadó vérét.Aki eszik a pitébõl
kegyetlen halállal hal, és át száll rá az átok. A cigány azt tanácsolj neki hogy egye õ meg a pitét és haljon meg tisztán,de a fickó haza megy, és kinek is adhatja
a pitét mint szeretett feleségének./megcsalta a doktorral/
Szépen elbeszélgetnek a férj megbocsát neki pusz-pusz, majd a
lefekszik mivel nagyon kimerült.De még szól a feleségének hogy okvetlenûl egyen a fini kis pitébõl.Következõ kép reggel, ágy
a már nem sorvadó ébred elöször, mellette fekszik a felesége.
Ki takarja és hát cseppet "megaszalódot".A csávó boldog hogy
boszút ált hûtlen hitvesén, lemegy a konyhába és látja hogy két
használt pités tányér van a mosogatóban.Idõ közben haza jött a lánya,
és kiderült hogy, õ evett a tortából!A csávó teljesen maga alatt van
hogy a lánya is meg fog halni.Már emeli a szájához a pitét hogy
tisztán meghalljon./Hát igen vége az apa megbánta tettét és végez magával...DE NEM/Csöngetnek mietlött bekaphatná a falatot, és ki az,
na ki az?A doktor!

Serpa
én már láttam ugyan 1x, de tegnap lemaradtam a végérõl.

azután mi volt, hogy a sorvadó és az a maffiozó egy házban beszélgetek ?

Bandew
-Kopasz vagyok?
-Most hazudjak?
:-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Debi
Hát nem tom szvsz ez volt Tarantino egyik legjobb filmje!
Eleve az hogy a történet 1 bankrablásról szól, és magáról a
rablásról semmit nem mutatnak.Nagyon jó ötlet még az hogy
a nevek hejett színeket használnak, /mr.brown,mr.pink.../
végig ezeket a neveket használják, és csak kb. a film közepén derül
ki hogy kit is takar a szín.A másik persze a
"Tarantinoi párbeszédek"(😄)zsenialitása./borravaló,likeavirgin.../
Én speciel nem éreztem kiszámíthatónak.

A durva jelenetek pedig, az alájuk kevert zenével...sokkal többet
"adnak"annál hogy, most levágom a füled, csöpög a vééééér és wááááá...
(Ajánlom az Alkonyattól pirkadatigot.Az a film teli van vérrel,
csonkolással...,de csak akkor durva ha komolyan veszed.Én végig röhögtem😄)A színészek nagyon ellettek találva.Itt kedveltem meg Madsent anyira.

Szóval szvsz ez a film benne van a 3 legjobb Q.T.
filmben./a leggyengébb a Jackie Brown/

Sephi
Te figyej! En rohogtem rajta eleget. Vannak nagyon faraszto reszek benne de mindig beraknak egy olyan poent hogy lefetregek a szekrol.

Szerintem egyszer mindekeppen meg kell nezni 😄

MrSpock
"Most harapni is fogsz kis kutyus,vagy csak ugatni?":-))
Ez egy klasszikus kérdés!
Jó szereolõk,és milyen érdekes,hogy csak szinre egy hangárban játszódék,de mégis a dialógusok elviszik a filmet,alapmú.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Szerintem az utóbbi évek legjobb képregényadaptációja volt,bár picit régebben láttam,de nekem baromira tetszett!A haver is úgyjött ki a moziból,hogy fúúú..ekkora filmet!viszonylag egyszerû,de mégis jó történet,és valahogy azonosulni tudsz a fõhõssel.Jó szereplõgárda volt.
x-men-ék jók,ott rendesen megvannak akarakterek.A többi képregény,eléggé gázos.a Spiderman 2 nagyon gyenge lett.

Go Jeff Go!!!!

artschi
Kutyaszorítóban
Reservoir Dogs

Hát... Tarantino '92-es filmje nekem egy kicsit kiszámítható volt. Vannak benne - nekem - picit durva dolgok, a színészek viszont egész jól játszanak - ld. Harvey Keitel, Steve Buscemi, Tim Roth, Michael Madsen.
7/10

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Debi
Épp most fejeztem be a Sorvadj el-t/Stephen king-TV2/

Hát ez baromi jó film volt...a vége különösen teccet.
Ha valaki látta még rajtam kívül, ossza meg velem élményeit!

Ez egyébként jó?
Csak mert ahhoz egy kicsit sok, hogy látatlanban lehúzzam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi

The Garrett
arrol nem fognak filmetcsinalni, ok is abbol elnek! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
ja es tegnap macskajaj
😊 allat egy film😊
CSOCSO
lattam vhol valami matrix szinkron parodiat.. tud vki mondnai egy linket? mert nem talalom
Super Size Me - 5/10
Jó és érdekes igazságok és ordas nagy ferdítések és hazugságok vegyítése. Nézhetõ, de többre számítottam.
Egy dolgot mindenesetre elért, durvára éhes lettem és megkívántam egy Big Mac-et 😄

Valamelyik áldokumentumfilmes egyszer készíthetne már filmet az amerikai butasáról is, az talán jobb lenne

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
Már rendeztük...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Srácok,

egy kis segítség kellene: honnan tudok felíratokat letölteni, ugyanis a "Supersubtitles" napok óta nem elérhetõ (vagy új címe van és én nem tudom, mi az...)

http://gaborszantai.co.uk/

Sephi
😄

The Garrett
ujabb nagy ûrt pótoltam életemben, megnéztem a sivatagi show-t.
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Nekem pont ez tetszett benne, ugyanis szvsz a 80-as 90-es években voltak jó akciófilmek.

Sephi
szerintem mi mikor beszlunk?

CSOCSO
szerintem nem volt baj a foszereplovel
Bucser
MOndjuk Újra Dolph Lundgren-t?? vagy esetleg Jean Claude Van Damme-ot?😄

Mondjuk azért nem lehetett patakvért ontani, mert akkor 18 felüli nem nézheti és az nem hoz pénzt a kiadónak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dynamic
Én igazából kicsit darkosabb hagulatot vártam, és bár Thomas Jane szimpatikus fickó, de egy szigorúbb, markánsabb arcot jobban el tudtam volna képzelni fõszereplõnek.Nekem kicsit lágy lett a képregény hangulatához képest.
Bucser
Szerintem messze jobb lett pl.: ahogy kijtszotta egymás ellen Travoltát a feleségét meg a homokos havert... ILyen nem nagyon van akciófilmben. Aztán egy akciófilmben nem izélnek azon, hogy miért kellett meghalnia a családnak egyszerûen fogják legyûrik a családot és utána indul a cselekmény De itt a Bosszú okával indult a cselekmény.. Szal nem csak kettõ hanem 4 rétegû volt a film. Aztán a R/TL Klubos akciófilmekben a hõs összejön a hõsnõvel (még ha ki is nyírták elõtte a családját akkor is) Itt ez nem történt meg és baromira érzõdött rajta, hogy szimplán plátói volt az egész kavarás amit a csaj akarat volna. Meg hogy nem maradt ott és éltek a végén boldogan megtakarítva a környéket, hanem közli, hogy még csak most kezdõdött az írtás-.. a többiek jobb ha félni kezdenek...

bár kicsit tényleg überrambos volt de ezen a téren a képregény is az.. annál emberközelibb lett szerintem... Szóval nálam azért 7/10-re sikerült a feldolgozás.. (nem úgy mint a spiderman 1-2 ami csak 4/10 mindkét rész (szerinte sem a Kirsten Dunst sem a Tobey Mcguire-re nem illett a szerep amit ráadtak. Az egyetlen kiemelkedõ alakítást J.J Jameson adta és Willem Dafoe mint a Zöld manó) MÁsik képregényfeldolgozás ami agyon tetszett az a 2 X-men... Várom már a 3. részt nagyon (A fõnix ébredése lesz benne tutira...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dynamic
Pont hogy a képregény után hasonló szintû dolgot vártam volna, de nekem még akciófilm kedvelõi szemmel sem volt semmi extra benne.Számomra olyan volt mint egy könnyed szerdai rtlklubos egy a száz közül film.
Bucser
Hát talán azért mert a képregény amibõl készült sem a Hamlet képes formai közlése volt... De akciófilmek közül szerintem kifejezetten kiemelkedõ lett...

Dynamic
Szerintem kb. egy szinten is vannak.Nem ledegradálás akar lenni, de nekem semmivel nem nyújtott többet ez a Punisher, mint a 80-90-es évek tucat-akciófilmjei.
Debi
Hmmm azt megnézném😄

Bandew
Most néztem meg a Punishert. Szerintem jó kis film volt, legalábbis régen volt már ilyen normális akciófilm. Azért elég kegyetlen részek voltak benne.
Most néztem az imdb-n, hogy '89-ben is volt egy Punisher Dolph Lundgrennel. :-DDD

Sephi
Arrested Development -

Igaz hogy ez egy sorozat de eddig szerintem az egyik legjobb ami valaha is keszult. Vigjatek de nem eppen az az eroltetett hanem nagyon nagyon jo sztoryval van megaldva! Aki birja nezze meg igaz egyenlore csak az elso evadot kaptam meg es harom reszt a masodikbol de nekem naon bejon 😄

Bucser
Igen vannak részek amik néha unalmasak😊 Én a foci jelenetek miatt néztem😊 (durva mikor a fószer szeme egy durvább ütközés után ott marad a füvön)

Jo film! 😊

Hentes Bill
meg kéne nézni a tapló télapót, jó kis móka lehet 😊

Boldog Karácsonyt!

Egy veszedelmes elme vallomasa - Jo film. Bar kicsit hihetetlen, hogy ez megtortent.

Dynamic
Napoleon Dynamite - beteg😊
magus
az igaz, es aza 10/8 eros igy, de az idei tortenelmi filmeket szerintem magasan veri. de amugy megnezem majd oket, sokan mondtak hogy nagyon jok

Sephi
Az Any Given Sunday -n en ketszer is elaludtam 😄

Hentes Bill
be lehet fejezni te flémbuzi

Boldog Karácsonyt!