Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Debi
" A keresztapa Hong-Kong -i módra, csak sokkal jobb"

Na azért ezt így kicsit tulzásnak érzem.
Az imdb/Internet Movie DataBase/-nek van 1 TOP 250-es listája
és a Keresztapa az ELSÕ helyen tanyázik---->Minden idõk legjobb filmje!!!

Tehát lehett hogy jobb/biztos nem/,de hogy sokkal jobb az kizárt.
Szerintem

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Sephi
😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Loál. 😄D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus
Anakonda 2
Jó volt....1/10 😄

Panzermeyer
Szigorúan piszkos ügyek 2.

Sztem tök állat lett, A keresztapa Hong-Kong -i módra, csak sokkal jobb. Ahoz, hogy vmiféle fogalmunk legyen a dolgokról, ajánlatos elõtte megnézni az 1. részt. Habár a 2. rész az 1. elõzményeit mutatja be, nem sokat fogunk érteni belõle, ha nem láttuk. A 2. rész sztem sokkal jobb lett, mint az 1. Már alig várom, hogy a 3. részt is megnézhessem! 😊

mov ah,4ch int 21h end

Sephi
De en meg mindig nm fogom mi volt annyira jo a Brody jatekaban? Azt a szerepet akarki el tudta volna jaccani nem? Tudod jol hogy nem akarok kotekedni de tenyleg nem ertem mirol beszelsz 😞((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Értem értem.
Nekem se tetszett, de Brody játékán néha felvidultam, ezért már érdemes volt megnéznem (persze nem moziban...)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Nem feltetlenul nulla pont hanem maga a velemenyem a filmrol. Tudod jol hogy en nem pontozok de errol nem tudtam mi mast irni ami hatasosan kimutassa a velemenyem 😄

Sephi
Nulla mert alig birtam nyitva tartani a szemem es ot percenkent asitottam a delutan kellos kozepen.

En ha moziba elalszom akkor nullanal tobbet nem adhatok neki pelane amikor 1300 FT adok ki a kurva jegyre 😞

Blasta
De vazze, NULLA?
Ne szórakozzunk már!

Hentes Bill
m2-n most nyomták le a hibátlanok c. filmet. nekem tetszett nagyon most is De Niro alakítása, de nem elõször láttam már ilyen szerepben, az ébredésekben is hatalmasat alakított. <#eljen> ha jól tom, most szavazták meg a legnagyobb élõ színésznek vhol... nem is csoda <#wow2><#eljen>

Boldog Karácsonyt!

Bandew
Már meg is történt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ezt nem is állítottam. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

http://hardwired.hu/dl/2/9/trailer_becooltreler.mov

Be Cool Trailer. A szoljatok a kopcosnek 2. resze.
Nagyon jo lesz a trailer alapjan szerintem 😄

egyébként ez a valóságban megtörténhet?

Terminál

most néztem meg, ezt a filemt, és ahhoz képest hogy egy helyen játszódik szerintem egész jó.

Sephi
Az a baj hogy mostanaban par eve mar alig akad olyan film ami a kepernyo ele szogezi az embert. Mar nem tudunk semmire meglepodni mert mar minden ki volt egyszer talaltva.

Olvastad L. Rosemann konyvet? Ott is ugyanez volt csak ott egy dzsungel faluba koltozott ket csalad es a gyerekeknek beadtak hogy csak ok leteznek a foldon meg ilyenek. Szal nem Shyamalan volt az elso aki ilyen jellegut kiagyalt.

Bandew
Már miért lenne fölösleges? Egy film nem attól lesz film, hogy a végén van egy csattanó és szvsz Shyamalan direkt csinálta ilyenre, hogy sejthetõ, hisz így már film közben láthatjuk és érezhetjük át az emberek gondolkodásait. Tudom, hogy jó ha egy film végén van egy baromi nagy csattanó, de ha nincs attól még nincs baj a filmmel.

Azert baj, mert akkor folosleges az utana kovetkezo 80 perc

Debi
"megszereztem" az AvP-t😄

Holnap este meg is nézem...és majd leírom hogy (nem)tetszett!

Sephi
En oszinten akkor fogtam fel mivan amikor megmutatta a kosztumoket 😄

Sephi
Tessek? Bogaram milyen szineszi jatekrol beszelsz most oszinten? Adrian ha osszesen 4 szot mondot az mar sok es attol meg hogy valaki hulyen nez a kemarara nem mondhatojo szineszi jateknak 😄

Szal ne komentaja' mert AB se es Sigi Vivi sem alakitott semmit.

Bandew
És az miért baj?

Pedig nem... Foleg hogy a film 20. perceben mar az egesz tortenet kamuszagot araszt es be is jon.

Blasta
Azért ez erõs, a jó színészi játékok (fõleg Adrian Brody) miatt többet érdemel!

Sephi
The Village -

Nulla.

Dynamic
én nem.
Nem is csodálom. Rendkívül mulatságos film volt. Szénné röhögtem magamat rajta. Még arra sem mernék megesküdni, hogy amerikai, lehet, hogy olasz volt.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Hát én nem tom milyen film ez, de már engem is érdekelne 😊)
Hentes Bill
jah, nem volt rossz, jókat lehet röhögni rajta 😊

Boldog Karácsonyt!

Valami SM eszközökhöz hasonlító szerkezet segítségével vették elejét annak, hogy megszökjön. Ha jól emlékszem, mindannyian egy irodában dolgoztak a nõk, ahol a pasi is.

Az mit jelent, hogy fel is húzzák a falra? Amúgy a Farkangyal c. film ilyen volt, csak gondolom az nem errõl lett volna emlékezetes 😊
Régebben említette valaki elenpéldának az "Apám beájulna" c. filmet, nme tudom, én jól szórakoztam rajta.

két filmet hajszolok:
- Az egyik egy pasiról szól, aki nagy nõcsábász, és a korábbi csajai közül három összefog, és elrabolják a fickót, és egy lakásba zárják, sõt fel is húzzák a falra. Amerikai vígjáték.

- A másik film, aminek nem tudom a címét, arról szól, hogy van három-négy barát, akik együtt laknak. Van köztük egy olyan megállapodás, hogy "SOHA egyikük sem sértõdhet meg SEMMIN." Folyton szívatják egymást. Egy nagyon jellemzõ jelenete, mikor az egyik srác hazamegy, és mikor kinyitja a konyhaszekrényt, rengeteg galamb röppen ki belõle, õ meg halálra rémül.

Ezeket a filmeket, vagy legalább is a címüket, szereplõjüket keresem.
Elõre is köszönöm mindenki segítségét!

Egyszerûen csak nem vagy megahiperkúl király, ennyi.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Jóóó, tom én nem vágom a mûvészet eme magasan szárnyaló fokát, ez van, buMkó kecseg vagyok :-)

Bandew
Most vót az éjdzsbíón a Good Bye Lenin. Nagyon mókás kis film vó, jó vót.

9/10

Hiperkúl film baszki, nem tudom mit nem vágsz benne 😉

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hentes Bill
miért, az egész kellemes kis filmecske volt <#zavart1>

Boldog Karácsonyt!

Blasta
Szerintem de.
Asse kispálya, de ez hánytatósabb... :-D

Debi
Európa Express😄DDDD
Amikor a végén mindanyian ráfogják a pisztolyukat
Zavarovra!/vagy kire/
Ha direkt akarnék szánalmas véget kitalálni 1 filmnek,
akkor se tudnék ilyen gagyit kitalálni...
Fúúúúj

Viszont a Kontroll...hát igen!

Bucser
Jaj... már megjelent?? megkuksolom akkor majd...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MrSpock
Nagy Sándor:Kb olyan volt ,mint vártam,nem egy kiemelkedõ alkotás,de összességében rossznak sem mondható.

Go Jeff Go!!!!

Sephi
Te jo atya ur Isten! Bazeg... azer a Rap Revu Romeot nem eri utol 😄

Blasta
TUTTI!!!!!

A magyar filmgyártás (számomra) legnagyobb moslékát nem szabad kihagyni egyik filmkedvelõnek sem!!!

Ismerjétek meg a másik végletet is! :-)

Debi
hmm...biztos ez?
Inkább az Elemi ösztönt.

Blasta
rtl klub
APÁM BEÁJULNA!!

NÉZNI GECIEK!!!!4444

blade trinity

mekkora gáz már ez a film! egy egészen picivel jobbra számítottam...
Sephi
szivi

CSOCSO
egy szot sem irtma hogy az amerikai meno imaxban neztem vagy valami😊 de tudom viccelsz 😊 nem ugy volt hogy a duna plazaban lesz imax?