Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Az hogy bár gyerekeknek készül korántsem arról szól, hogy a gyereknek hogyan kell viselkedni a felnõttel hanem a felnõttnek a gyerekkel.. Szerintem a Shrek elsõ része után No.1...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fifi
Sosem tudtam megérteni mi tud olyan bombasztikus lenni egy gyerekeknek készült animációs/?/ filmen...

BOcs

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Debi
...a többi "poén" 😄DDD

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Debi
Hát ja elég gány film volt...egyedül Laszlo beszólásain röhögtem
Enyi,kész,a többi poén nagyon gyenge...

Sephi
Bocsanat de a Nemo az orok Nr.1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

artschi
Már megint bérgyilkos a szomszédom

Az elsõ sem volt szvsz egy nagy durranás, de ez... a közepétõl kezdve baromira szenvedtem...

3/10

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

The Garrett
en a grafikan lepodtem meg nagyon, 1-2 jelenetnel komolyan elgondolkodtam ohgy ezt most rajzolták e vagy rendes makettek 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Az más :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Jaja, az nekem is jobban tecc.

Egy turot 😊 Nalam a Monsters INC a legrosszabb pixar film. Nekem tetszett az Incredibles. Jobban tetszik mint a Nemo, mert az tul gyerekes, foleg a vege. Hiaba a csaladrol szol akkor is komolyabb, mint az eddigiek. Van benne halal (nem is egy), ami nem volt jelemzo a Pixar filmekre. A harcok kurva jol vannak megcsinalva.

Sephi
Jo na talan a Monster Inc jobb volt na 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem tudom kerem akkor ittam! 😄

The Garrett
most jön lefele a STALKER 1979. érdemes megnézni? vagy nyomjak 1 cancel -t? 😊

Kandurex
Így van, keves a poén 😞 amúgy 7/10?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alien
Az ördögûzõ - A Kezdet

Tegnap néztem meg moziban, tulajdonképpen nem rossz film szerintem 😊

<#felkialtas>Spoiler<#felkialtas>

A vége felé már talán lehetett sejteni, hogy a csajba bújt bele az ördög, viszont nem értettem egy-két dolgot: 1: ha a csajban volt az ördög, miért a kissrác rángatózott állandóan? Vagy akkor még benne volt? 2: A végén a csajnak (vagyis az ördögnek) minek kellett a gyerek? Vagy csak egyszerû túszként vitte magával?

Shaun of the Dead - Kicsit felve ultem le, merthat zombis es a multkorival is befurodtem. Mar az elejen az operatori munka es a vagasok miatt kezdett a tetszeni a film es vegig kurva jo volt. Ajanlom mindenkinek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jo lesz!

Blasta
Szvsz messze nem a legjobb, én is többet vártam tõle, de azért nem csalódtam. Jó kis film volt, de nem ez lesz az alap nálam ha Pixar-ról van szó.

Blasta
"megalakitasa"
ez milyen szó? :-)

Sephi
Pedig szerintem eddig a legjobb Pixar alkotas vala 😄

The Garrett
The incredibles

Korántsem volt benen annyi poén mint az eddigi pixar filmekben, de jól szórakoztam rajta. (lehet csak a trailer miatt vártam többet, kitudja 😛 )
A végén a kissrác nagyon üt 😄😄😄D😄😄😄😄😄😄D😄😄😄😄
ott lezuhantam a szekrol.

Összességében szerintem 7/10? szerintem....

Nekem az tetszett mikor az en csuklomnak megfelelo vastagsagu bicepsszel rendelkezo csaj kilometerekre lott a nyillal. Fe se tudna huzni (en sem 😊

Sephi
King Arthur -

Hat nem volt se rosz de se tul jo. Birom azt az ilyen filmekben hogy a nagy csatakban a sima katonat a foszereplo egy esetleg ket utosbol megoli de a gonoszt-al felorakat harcol 😄 Eleg jo kis megalakitas vala de azert semmi kulonoset nem tapasztaltam. Eleg erdekes megalakitasa a tortenetnek amibol mar vagy 10 verziot lattam de na szodaval elmegyen 😄

Még csak most néztem meg a Fahrenheit 9/11-et, hát mit mondjak eléggé meglepett.

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

The Garrett
ááááá már megjelent? 😄
na erre rakeresek, hiányzik már valami véresbelezõs 😉

Btw constantine mikor jön ki? A trélerbe csak annyi votl hogy Soon, de elég igéretes ahogy elnéztem 😉

dardevil
Honnan tudtad, talán az RTL-Klubbnál dolgozol ?
- 2004 dec. 25. 20.00 óra adja az RTL-Klubb

Ajánlom érdemes!

RTL-Klubbon játszák már?<#idiota>
Hiszek neked, én még most néztem meg a Ravasz az agy és két füstölgõ puskacsõ vmint a Lakótársat keresünk-et.Mindekettõn szétröhögtem az agyam.Asszem a Fürész-en ez a veszély nem fog fenyegetni ugye?<#vigyor>
dardevil
Fürész ( Saw )
Nézzétek meg, nagyon-nagyon jóóó !
10/10

Sephi
Nyugi 😄 En is elkezdtem nezni es a masodik resz felenel tovabb nem birtam 😄

Debi
Dealer 7.5/10

Debi
röviden enyit a filmrõl

Debi
Na most jövök a Dealerrõl...elég nyomasztó 1 film volt.
Teljesen homályos, színtelen a kép, és csak a szereplõk
arcát mutatják.A kamera meg köröz-köröz lebeg...
Ami a legdurvább, hogy nincs zenne csak monoton zaj!!!
És ez még csak a képi világ volt...a jelenetek, szituációk még
sokkal durvábbak.És nincs Happy End/enyhén szólva/

A végén pedig vissza felé mennek a feliratok...fentrõl lefelé

A jelenetek megvalositasa. Bemutatja mennyire kegyetlen a haboru 😊
Operatori munka valami hihetetlen. Nagyreszt harcrol szol es nincs nagy tortenet.

Glpetyus
@&@##@#&{&#{#&@&#{@&#&@##@&@>@!!!!4

CLINT EASTWOOD9
Jó, megnézem. 😊 De mégis, mitõl olyan jó? Nem szoktam háborús filmet nézni, nem szeretem. Ha nagyon belemennek a történelembe, akkor már elvesztem. Mitõl olyan jó a Ryan közlegény megmentése?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

<#conf>

Nezd meg... Utalok elmondani filmet, mert az nem olyan. Foleg egy olyan filmnel mint a Ryan 😊

Glpetyus
<#idiota>

CLINT EASTWOOD9
De mi lett a film vége?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Glpetyus
<#help>

Glpetyus
Legjobb <#hawaii>

Bandew
Lol.
Amúgy nekem nem jött be, de mindenki oda van érte, szal nézd meg.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CLINT EASTWOOD9
Láttátok a Ryan közlegény megmentését? Ha már láttátok, írjátok már meg, hogy mi lesz a film vége? Ki marad életben? Jó film?

hen-tes
ehhe, nekem feliratos 😄

(számot nem tudod ? <#vigyor3>)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Jaja nagyon komoly.
Nagy nehezen megszereztem a dvdrip verziot kulfoldrol es alaraktam (kurva nehezen, fps csuszas meg stb...) a vhs magyar szinkront. Egy egyik legjobban sikerult szinkron a magyar filmek kozott. Geszti-Szikora.

hen-tes
Wayne's World 😄DD
nagyon loál
egyszer régen már láttam, de kicsi voltam még 😄
szazl nem tudja valaki, hogy milyen számot nyom Alice Cooper a koncerten ? 😮

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mûvészfilm a drogról - szerencsére január óta kivágtak belõle 55 percet.
En minden evben megnezem egymas utan mindet, annyira jo film 😄

Debi
Most megyek Dealer-t nézni.
Moziba.Látta már valaki a filmet?

Glpetyus
Kötelezö darab,de mégegyszer nem nézném meg az összeset.