Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sry, lehet hogy nem figyeltem eléggé. de úgy tûnt hogy amikor a forgótárat csak megnézi, és nem tesz bele semmit.
*hihi ** *
Spoiler
pont ugyanezekre gondoltam.. a diktafonon igaz ott volt az a spárga, amibe beleakasztották azt a húzókát és így húzták magukhoz.. de más módon a középsõ fickótól simán megszerezhették volna.. mondjuk a wc porcelán fedelét nekidobja a pisztolynak, hogy az a másikhoz közelebb kerüljön.. a pisztoly szerintem is nagy hiba volt, hogy nem a lakatot lövik le.
amit nem értettem, hogy az elején amikor az orvos kiveszi a zsebébõl a neki szánt borítékot volt benne egy elem vagy töltény.. azzzal mi lett?
*hihi ** *
SAW SPOILER!!
Az most tökmindegy, eszükbe sem jutott elõbb sem hogy megszerezzék a pisztolyt úgy, mint a diktafont.
SAW SPOILER!!
Hát igen, de a fûrészes rész az egyik szarvashiba.Adott egy pisztoly, egy töltény és egy szétlõhetõ lakat.Te mit csinálnál ebben a helyzetben?A fûrészt választanád?😄(Ez igaz az egész filmre.Eszébe nem jutott szétlõni a lakatot)Ráadásul a 20 centire lévõ telefont nem éri el, holott õ ad a film elején tanácsot a fotós fickónak, hogy hogyan szerezze meg a diktafont.
Érdekes😊
Ebben a pillanatban lett vége a filmnek, szerintem nagyon állat..
9/10
A csattanóban igazad van, hogy az elején lehetett vmi ilyesmit sejteni, de azért nagyon megcsinálták. Egy két dolog volt benne ami túl akció filmesre sikerült, pl. amikor a rendõrök akcióztak az elhagyott üzemben, ha azt kihagyják belõle, meg a végén a család szabadulását ( a tipikus hõsködés, jön a négus , bla-bla.. ) akkor jobb lett volna. A fûrészes részen kicsit kiadkadtam..
*hihi ** *
szép volt, jó volt, izgalmas, hangulatos, pörgõ, nyomasztó...de 1-2 helyen oltári szarvashiba.Azért mindenképp érdemes megnézni.Bár a helyenkénti év filmje jelzõ túlzás.
8/10
SPOILER!
Igazából már az elején tudtam, hogy lesz valami gyilkos és utána még jön valami csattanó.Amikor mutatták a "gyilkos" fejét az ablakban akkor már biztos voltam benne, hogy valami nem stimmel.A végén már igazán nem is lepõdtem meg.TUDTAM, hogy jönni fog valami csattanó(csak azt nem tudtam ki az igazi gyilkos).Számomra a sorozatgyilkosos témában még mindig a Hetedik az etalon, ahol nem a "ki a gyilkos", vagy "ki a nála is nagyobb gazember" klisén alapult a csattanó, hanem valami egészen máson.
uccán gyaknak zombit
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
Fél óra után kikapcsoltam.
Ez valami iszonyat moslék...
De azért egy rész bejött!!!!
Tolószékes prof, megpróbál bejutni a renccerbe, de mit talál?
"ÁKSZESZ DINÁJD!!" Nemjó a kóggya!
Segond, a konzol második képernyõjén bepötyögi, hogy
"HEKK SZÖRCS!!!!!"
Program szörcsöl, aztán csodák csodájára:
"ÁKSZESZ GRENTID!!!!!"
Hogy van pofájuk ezt még megetetni az emberekkel, 2004-ben??????!!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"A 2004-es változat talán legnagyobb ballépése, hogy egy merész húzással mély lelki drámát szeretne faragni a Tarantino Kill Bill-jéhez hasonlatos, egyszerû bosszútörténetbõl."
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
A sztori tényleg egyszerû, de ennek a filmnek pont ez áll jól, nem kell ide Ravasz az agy szintû fordulatos sztori, elvégre is csak egy megtorlásról van szó. :-)
Szvsz egy délutáni akciófilmnek tökéletesen megfelel. Nekem tetszett. Régen volt már ilyen akciófilm, ami nem akar többnek látszani, csak egy szimpla megszokott kis sztorival rukkol elõ. Na azért a végén a lángoló halálfej elég gáz volt. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azt, hogy az alapsztorihoz hozzányúltak, nem tartom nagy bajnak. Az eredeti ugye, elég régi és ott Castle családja vietnami volt, és a háború alatt pusztultak el. Castle maga is veterán. Érthetõ, hogy nem lenne igazán jó egy harminc-negyven évvel ezelõtti történetet újra elõrángatni és újra 'nam-os klisékkel dobálózni. Szerintem ez az új alap jól sikerült; egyrészt kellõen hiteles is, másrészt igazából tartalmában sem tér el az eredetitõl.
Ez a színész, mint a Pusztító, hát... :fejvakar:. Nem egy kigyúrt állat, az igaz, de talán nem is baj. Széles a mellkasa és a halálfejes póló jól feszült rajta, és a pozõrködéshez ez is elég. 😊 Sokat nem is kellett kijátszania magából, a szerep sem az a
"méj" és "komoj" lelkitusáktól gyötört hõs, de valahogy nem éreztem azt sem, hogy a figura az, akit a képregényekbõl ismerhetõ. A piálás pl. újszerû volt, ilyesmire nem emlékszem. Ez a Punisher nem teljesen az az alak volt, akirõl elhitted, hogy bármit megtesz és közben sz*rik mindenre. Aki ismeri és olvasta a "Punisher Kills The Marvel Universe" c. szédületes képregényt, az talán érti, mire gondolok (bár az már a ló tulsó oldala). 😊 Igaz, ha lesz folytatás, lehet, hogy a karakter ezen oldalát is látni fogjuk.
Magával a sztorival viszont nem nagyon vagyok megelégedve. Elég laposnak tartom, amelyben a történések az elsõ perctõl az utolsóig kiszámíthatóak. Semmi váratlan dolog, semmi csavar, minden a jól kitaposott és bejáratott klisék szerint mûködik (még az asszony és a meleg fickó bemártása is). Valahogy olyan sokat fogtak, keveset markoltak érzésem van, mintha egy csomó dolgot meg akartak volna mutatni, de emiatt széthullott az egész. Annak viszont örülök, hogy nem lett nyál benne. A képregényekben Punisher itt-ott rövid idõre összejön (mondjuk inkább új, hogy összejövöget, összefut, mert action nem nagyon van) pár nõvel, de ezek legtöbbje elárulja õt, a maradék meg meghal, vagy eltûnik a süllyesztõben. 😊 Az a két idióta meg... hát, elmegy kategória. Szerencsére az idétlenkedés éppencsak észrevehetõ, inkább csak két szerencsétlen looser-t láthattunk. A szép szõke néni meg szép is volt, meg szõke is volt, kellemesen is domborodott, de kb. ennyi volt a szerepe is. 😊
Maradjunk annyiban, hogy nem az év filmje, de nem is akkora bukás, mint vártam. Kap mondjuk egy 6-ost.
neemtaláltam hozzávalót 😊 (angol is jólenne)
(szabasvarrashoz meg sajna nemértek)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egyébként a franc se tudja, milyen változat, a lényeg az, hogy nagyon jó minõség. Ja, és angol felirattal néztem (mint a legtöbb filmet 😊 ). Ha meg valamihez nem jó, hát... hozzászabom. Nem kerül sok idõbe. 😊
de ez meg japan >.<
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
mar csak felirat kene hozza 😛
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tegnap vegre meglestem.. egesz ertelmes minosegben... hat igen.. a bemutatoja nagyon utott... de a film nem volt olyan jo.. bar szerintem jobb volt mint ahogy egyesek szarnak allitottak...
de most inkabb a white noise-t varom😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1989
Tim Burton klasszikus filmje volt az 1. Batman-es film (javítsatok ki, ha tévedek). Jack Nicholsonnál jobb Jokert nem is választhatott volna, de a többiek nem nyújtanak kiemelkedõ teljesítményt szvsz.
8/10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nos, ez is egy olyan film, amit csak szeretni, vagy csak utálni lehet, középút nincs. Elõre szólok, hogy akinek kétoldali fájásai vannak a robotoktól, a misztikus szuperhõsöktõl meg a szamurájkardos párbajoktól, az még csak bele se pislantson...
Szóval a jövõben járunk, amikor at erõsen kínai kommunista beütésû Keleti Blokk végsõ gyõzelmet arat és az egész Földre kiterjeszti a hatalmát. Mindössze egy kisebb terület, a titokzatos Hetes Zóna birtoklásáért folynak még gyilkos és kegyetlen küzdelmek. Ezalatt odahaza egy tudós prof azon munkálkodik, hogy klónozással és sejttenyésztéssel végre megoldja az emberiség problémáit és a természetes szervekkel gyakorlatilag öröklétet nyújtson a számukra. A tervét kinevetik, de egy multicég fantáziát lát a dologban és támogatják a prof kutatásait. Közben a prof fia hazafias érzelmektõl fûtve beáll a seregbe és elmegy a Hetes Zónába harcolni.
Egy év telik el és a prof semmire sem jut. Bármilyen testet is alkot, mindegyik élettelen hús csupán. A multicég már türelmetlen, legfõképpen annak idõs és nagyon beteg vezetõje, aki a prof kísérleteiben látja a gyógyulásának egyetlen esélyét is. Ráadásul a prof-ot személyes gondok is gyötrik: a fiáról semmi hír, mióta elment, a felesége pedig súlyos betegségben szenved, ami megvakítja és lassan elapasztja az életerejét. Ekkor valami váratlan dolog történik: egy titokzatos vihar nyomán valami kõvillám (!) csap be a laborba (villámformájú, de kõbõl van és az égi fölé nyúlik...), mindenféle misztikus jelek kavarognak a levegõben... és az eddig halott testek életre kelnek. A mesterséges emberfaj a tudatára ébred és elsõ gondolata a szökés, a menekülés. Kommandósok ölik õket, miközben próbálnak kijutni a laborból, kitör a káosz és ekkor érkezik haza a prof fia is - holtan, bár a szelleme is ekkor tûnik fel.
Jó nagy kavarodás van: a menekülõk közül néhányan kijutnak a szabadba és magukkal viszik a prof feleségét, majd eltûnnek a hegyekben; eközben a fiú testét felélesztik, de olyan változások mennek végbe benne, amelyek miatt egy nagy nyomású gömbbe kell zárniuk, hogy szét ne robbanjon (no comment...). A hegyekben a menekültek egy régi techno-templomot találnak, ahol megfogadják, hogy ezentúl az emberiség elpusztítására fognak törekedni. Óriási robothadseregek élén rohanják le az embereket és csak egyvalaki szállhat szembe velük: a gömbbõl kiszabadult és egy szuperruhát kapott fiú...
Nos, aki ismeri valamelyest a japán robotos-szuperhõsös mangákat, azoknak nem lesz meglepõ a sztori. A keletiek amúgyis félelmetesen értenek a nagyon komoly lelki drámák bemutatásához és a koherens történelemvezetéshez és abban itt sincs hiány: a prof, a felesége, az új emberek, a fiú és annak barátnõje, a cégvezetõ két fia mind-mind kiemelt karakterek és a cselekmény folyamata során újabb és újabb csavarokkal kapcsolódnak össze egymáshoz, de úgy, hogy még a végére is maradnak olyan meglepetések, amelyek a film elején látott, addig jelentéktelen mellékszálnak gondolt eseményekhez kapcsolódnak. A film vége egész és kerek, nem marad ki semmi és minden magyarázatot nyer - de a várható happy end sem éppen teljesértékû.
A látvány meg... nos, most olyat mondok, amiért biztosan fogok kapni, de vállalom: a Casshern e tekintetben (is) megüti a sokak számára etalonnak tartott GITS2-õt. A film élõszereplõs, anime és 2D/3D CGI betétekkel és háttérrel tarkított, de ez olyan félelmetesen profi minõségben van megcsinálva, hogy az állam leesett. A neo-kommunista gigapoliszok látképe a mindenütt jelenlévõ óriáskivetítõkkel és lelkesítõ beszédekkel, a retro-stílusú jármûvek és zeppelinek látványa, az egyszerre többtucat sínen száguldó gigantikus vonatszerelvények tömény acél-tömegérzete, a Hetes Zóna helyszínein porózus fekete-fehérbe váltó színvilágú mocsok és lepusztultság képi megvalósítása mind-mind állkapocsszaggatók. A 3D-s robotok, mondhatni, szokványosak, bár azt azért el kell mondani, hogy a többezres robothadsereg látványa, amelyben minden egyes elem külön, önálló mozgásfázisokat végez (tehát van egy jelenet, amikor nem egyszerre lépkednek, mint egy "rendes" hadsereg), az azért rendesen odaver...
Az egy-egy párbajok többnyire szamurájkardos összecsapások, kimagaslóan jó minõségben és drótozás nélkül megcsinálva (jó, kis repkedések vannak, de hát mégiscsak szuperhõsökrõl van szó), a többi csata pedig monumentális. Különösen a végén, amikor az emberek megtámadják a templomot és elõkerül egy óriás szuperrobot is...
Azt kell mondjam, ez a film nekem jobban bejött, mint a GITS2. Élõbb, sztorivezetésben sokkal erõsebb, és a fõszereplõk sem mondanak minden második megszólalásukban egy-egy magvas bölcsességet...
Értékelés: 9/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Neked nincs humorod ember azert nem erted , vagy tul buszke vagy hogy megnezel egy "gyerekeknek" keszult animacis filmet.
<#lama>#lama>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
4/10 Ez a 4 pont csak a vizuális dolgok miatt.