Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel
Saw ról-->viszit disz

*hihi ** *

fifi
Most tárgyalnak róla, tehát elején vannak a dolognak!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Lehetne itt meg talagatni mi is volt meg benne. Mindeki azt gondol amit akart hogy vegulis Zep mi is volt meg hogy 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem ez már az a kategória, amikor egy össze-vissza kevert témánál valaki annyira bepörög, hogy még akkor is szédül, amikor már vége van 😊

(magyarul: szerintem ez már felsleges túlkombinálás, bár...ki tudja)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
SHHH DOCTOR

😄DDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nemcsakfeel
miko?

*hihi ** *

fifi
Mégmielõtt bárki találgatásokba bocsátkozna a szerzõpáros/az egyik aki Adam-ot alakítja/ következõ filmje a Shhh címû thriller lesz.

ÁMEN

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi

Sephi
Ment privi mert ez mar SPAM.

Dynamic
Annyira szánalmas vagy, érvelni nem tudsz csak mellébeszélni meg hazudozni(a haverjaiddal kapcsolatban már végképp nem vágom mi van), röhögök rajtad...no comment, kár koptatni miattad a billentyût.
Sephi
Aki tobbet akar megtudni a filmrol menyel el a IMDB forumokban mert nagyon sok dolgot lehet megtudni 😄

Sephi
Saw Spoiler -

Aki tud angolul... mit szoltok ehez?

I find out that Zeb is just being used in the game which throws me for a loop. Why did Zeb behave as the Jigsaw killer would have if Zeb was poisoned and just part of the game?

sigh. Of all the stupid plot-holes, you pick the one that can be explained. Zeb is working with Jigsaw. The tape in his jacket was a ruse in case he got caught.

fifi
Igen nézd meg.

Sephi
Lattad a The Exorcist - The Beginning -et? Nezzem meg erdemes?

(a haverok is itt lesznek mert epp most epitettuk at a szobat😄DDD)

Sephi
En soha sem lattam a Rambo filmeket 😞

Sephi
Es meg en vagyok idegbajos 😄DDDDDDDDD

Gyerek nem fogod hogy mar reg szivatasos a tema es nem komoly ?😄DD

Te szerinted hova fer 8 ember a szobamba ?😄DDD

Ma megnéztem a Rambo 1-et.
Na akkor arról beszéljünk.

(de nem vagyok kiváncsi, hogy minél jobb tízszer <#idiota>

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Elégmá na.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nemcsakfeel
Saw - STOP <#falbav><#falbav><#falbav>

*hihi ** *

Dynamic
Most mit kavarsz már megint?Te kezdtél el magyarázni, hogy majd megnézik a barátaid is és majd õk jól véleményt alkotnak, utána meg beállsz védekezni, hogy nem azt montad hogy jobb/rosszabb, hanem NEKED jobban tetszett.Akkor miért kellett bevonni a barátaidat, ha nem másért, minthogy önigazolást keressél?
De van illetve volt foci!!!<#nevetes1>

Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!

Sephi
<#idiota><#banplz>

LoL 😄

Blasta
Vazze semmi jó nincs a TV-ben, beszarás.

-neveletlen hercegnõ
-Helikopter és balfaszok kamrája
-grincs

demég az ismeretterjesztõ csatikon se megy most semmi jó... :-(

nemcsakfeel
..nem is, mert a butter fly effect sokkal jobb volt mint a Hetedik, a Saw nál még 5 ször jobb volt szal nem tudom mirõl beszélsz...

*hihi ** *

Sephi
Gondoltam 😛PPPPPPPPPPPPPPPP

Nem az csak komolyan nem ertem azt hogy ha mondom hogy a Saw izgalmasabb volt ENNEKEM (😄DD) mint a Hetedik es masok is korulottem akik lattak ezt alitjak akkor miert kell Dynamiknak meg a fifinek elrontani a velemenyemet hulye beszolasokkal? Hat azert hogy kotekedjenek... vagy mitomen 😄

Blasta
Nem, errõl nem fogok diskurálni.
Rég leszarom a témát, csak téged húzlak... :-)

Sephi
Abba hagyom de a masik felbaszta az agyamat 😄

Sephi
Diskurajunk! Arrol fogunk diskuralni hogy miert jobb a Hetedik (amit max 4-szer lattam mar es teccet) mint a Saw (amit ketszer lattam)?

De most ezt eskuszom nem kotekedes miatt csinalom hanem TENYLEG tudni akarom!

Blasta
Nemveszekszünk.
Diskurálunk :-)

Blasta
Ácsi!
Te erõsködtél, Te rendeztél nagy vetítést a haveroknak, aztán Te mondtad meg a frankót ismét...

Nem baj az, ha jobban tetszett mint a hetedik, komolyan mondom!
Saját dolgod, hogy mi tetszik jobban.
Viszont, tudd mikor kell abbahagyni a bizonygatást...

Nekem is tetszett, Ramzának is, Dynamic-nak is (asszem), semmi szükség a "NNNA én megmondtam, hogy jobb" dumára.

Ennyi. ;-)

Sephi
De figyej ide. Hogy ha igy volt igy tortent hogy mindeki ezt mondta... es ti vagytok harman akik itten izeltek engem. Akkor most mi a faszert veszekedunk?

Kurva jo film! kurva izgalmas es baszott csattanos a vege!
Mitol csodalatosabb a Hetedik?

Ird le Ramza mitol erdekesebb a hatedik mint ez komolyan erdekel! Nem tudom elkepzelni 😞((

Blasta
mindenesetre ha legközelebb felmerül mégegy "na melyik jobb 10x??" kérdés, csak szóljunk Sephinek és bandájának, majd megmondják a frankót...

Blasta
Lol, most olvasom csak a kommented... :-DDD

Blasta
Kiráááály, Neked és a haverjaidnak volt igaza, ez a film tényleg 10x jobb a hetediknél, elismerem én is, biztos csak bevoltam baszva és nem figyeltem meg jól, hogy sokkal izgisebb, átgondoltabb, parásabb, véresebb filmet láthattunk, örüjjünk, hogy végre megoldódott ez a fontos kérdés is!

Minden korábbi hozzászóló nevében szeretnék elnézést kérni.
Eddig úgy gondoltuk, hogy a Hetedik sokkal fajsúlyosabb mû, mint a szintén jó Saw. Most azonban, hogy a barátaiddal megnézted a filmet, be kell lássuk, hogy igazad volt! Ezért kérünk Téged, ne haragudj, amiért véleményünk (mint már oly sokszor) eltért a Tiédtõl, nem szabadott volna.
Az az igazság, hogy nekünk ebben a fórumban (sõt, az életben!) sincs jobb dolgunk, mint hogy Téged fárasszunk és baszogassunk rendszeresen.

Dynamic
Beteg vagy?Feltettél egy kérdést én meg válaszoltam rá.Mellesleg még nem is volt benn a kommented(gondolom a #17848-ra gondoltál) mikor az üzenetemet írtam, tehát nem is olvastam.
F@szt idegbajoskodsz folyton?

EDIT: Ja és azért te még beírod, hogy a többieknek is jobban tetszett a SAW, utána meg engem lebaszol, hogy: "Nem fogod hogy nem erdekel mar a tema? "
Bazzeg, rajtad kiigazodni...
Help17
Mennyi ideig gondolkoztál ezen? Amúgy õ is angol de tökmindegy. lehet hogy neked nem szimpi, de az elvitathatatlan hogy korunk egyik legnagyobb színésznõje. legalábbis a kritikusok szerint.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Help17
Láttátok az új Catherine Zeta-Jones filmet? ocean's 12. Az hittem hogy mellékszereplõ benne de szinte az egész film róla szól, az oscar-díjas walesi színésznõrõl.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Sephi
Ugyerzem hogy tulsagosan unatkozol es nincs jobb dolgod mint engem faraszal. Nem fogod hogy nem erdekel mar a tema?

Mindekinek megvan a sajat velemenye. En ahoz tartom magam amit gondolok. Nekem ez a film sokalta jobban teccet mint a Hetedik es punktum. Tokom tele van mar a sok ertelmetlen es filozofikus vitaval.

Sephi
Na akkor mondom. 8 ember ult a szobaban. Kesz a film. Mindeki halgat. Van aki szidkolozik picit masik meg ugyancsak rohog hogy ilyet nem latott. Meg engem is kirazott ujra a hideg.

Elkezduk ellemezni a filmet en meg magyaraztam egy ket dolgot. gyik haver megszolal hogy ez olyan mint a Hetedik kb. mire a nepes tarsasag majdnem egeszere kimondja hogy azert ez sokalta izgalmasabb volt.

Errol beszeltem mindvegig.

Dynamic
"Majd most kiderul milyen film is amikor tobb ember nyilatkozik rola." - #17836

Úgy érzem itt is pl. az önigazolásodhoz keresel társakat.Utólag már könnyû csûrni-csavarni, hogy "hát én nem asztat montam, hogy jobb hanem, hogy nekem jobban tetszik..."
Sephi
Valoban bar sokaknek fogalmuk sincs hogy mukodik egy pisztolj. Lehet Larry meg soha sem latott olyat 😄

Sephi
De odairtam hogy "nalam" tehat nekem jobban teccet!

Ohh tudod mit? Csetige csetta csengettyu csuros csuszam csepregi csupaszon!

Ezt mond el ugy tizszer egymas utan es felejetsuk el a temat 😄

Dynamic
Sorozatgyilkosos thriller-de mégis más.
Ne hagyd ki!
I.C.ram
Nagyon áradoztok errõl a hetedikrõl. Jó film? Hasonló mint ez?
I.C.ram
Tök mindegy milyen fûrész, hamár fürészelni kezdek, akkor a legvékonyabb dologgal kezdem, ez a logikus, nem?!

Közben eszembejutott a másik dolog is, monjduk ez már igen erõsen kötekedés. 😊 Mikor a forgótáras pisztolyt felveszi a csávó, és betölti, látszik, hogy nincs benne töltényhüvely, ami elég furcsa, mert "fejbelötte" magát a csávó, és ezeken a revolvereken nincs hüvelykivetõ, tehát, mikor betöltötte a stukkert, akkor már lehetett gyanakodni, hogy valami nem stimmel. De mondom ez már nagyon kötekedés, mert szvsz falfehéren, már nem is igazán tud gondolkodni az ember 😊
Blasta
"Nalam ez pl 10x jobb mint a Hetedik"

Sephi
Ugyan ird mar le nekem hol irtam en olyat hogy a Saw jobb mint a Seven? Mit kevered a *****?

Sephi
"csak Te kötöd az ebet a karóhoz és bizonyítani akarod, hogy jobb mint a hetedik."

Mond ittal? 😄DDD

Nem aszontam hogy jobb. Aszontam hogy nalam a Hetedik nem tudott ekkora hatast kelteni mint a Saw. Ennyit mondtam. Hol irtam en olyat hogy jobb a Saw mint a Hetedik?