Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen a Kockában a falmozgás a misztikussága ellenére valamennyire logikus volt, az AvP-ben meg csak szimplán felesleges baromság😊
Egyébként valaki tudja, hogy a Predatorok miért tartották a temploban a vállfegyvert?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sztan persze megol az az egy predi 10 alient is.. persze leginkabb vallfegyverrel... de pl ott a dobocsillag.. aminek kb 4 szer kellett volna elolvadnia.. es a predike ott allna fegyvertelenul... nahde mindegy... a film is megmutatta a piramisos jelenetnel.. az alieneket NEM lehet kordaban tartani...
Bocs...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hat persze hogy nem veszi be a majad azt a reszt mikor az alien nyirbalja a prediket
SPOILER
1) mar kibeszeltuk de kozelsem olyan vedtelen egy alien egy vallfegyvertelen predike ellen... az elsot meg hatulrol szedte le..
2)hagyjuk mar a faken cube filmet...
itt 10 percenkent elmozdult egy ket fal es kesz.. a cubeban meg idoelteresek voltak es minden szoba MASHOVA vezetett.. meg visszafele se tudtal menni... plusz egyfolytaban mozgott.. es nem a falak hanem minden egyesz szoba.. szal kb annyi koze van a ket dolognak egymashoz mint a ciponek meg a zokninak... nem ugyan az.. es meg hasonlitani se igazan hasonlit.. csak mindketto a labamon van...
Szerintem jó film!
Tudtok olyan warezt amin régebbi filmek és azok közt ezis fent van?
már megnéztem a warez válogatottakat de semmi!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-faszi leugrik a teherautóról a reptérre menet, egy villanás, majd berohan a reptérre.
Mellette egy faszi újságot olvas, aminek a címlapján az a kép van amint ugrik le a teherautóról és persze a cikk... :-D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Figyelni rá nehéz!
Minden kis fisi-fosi vitába ahol valamit is elárulunk egy filmrõl vagy neadj Isten tényleg parázs vitában nehéz erre odafigyelni...
Részemrõl.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Tehát ide az a csóka jöjjön, aki
a. elszeretné mesélni milyen filmet látott és abban mi tetszett, mi nem tetszett neki
b. érdeklõdik, hogy mit érdemes megnézni
Én legalábbis így vagyok vele.
Ez az SG fõ-filmes topikja, nem várható el mindenkitõl, hogy minden egyes hozzászólásában írja oda a spoiler-t.
Új filmeknél (értsd: moziban most vagy még nem játszott) teljesen érthetõ, hogy írja oda mindenki a SPOILER-t.
De ha régi, nem aktuális filmek tárgyalása folyik, akkor hadne irogassuk már oda folyton, hogy déndzsör!!!!
Mi számít régi filmnek?
Ha egy klasszikusról van szó, ami nagyot üt, és az illetõ nem hallott még róla, miért lenne bárkinek joga megfosztani a filmélménytõl?
/ me elgondolkozik.
/ me kitorli.
Tudod mit? Nem is mondok semmit rendben?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Régi-film rajongóknak mindenképpen ajánlanám, és azoknak is, akik még nem látták.
Egyetlen negatívumként csak azt tudom megemlíteni, hogy túl sokat ordítoznak a szereplõk, de elvégre katonák...
mov ah,4ch int 21h end
"de mivel AvsP fan vagyok, nekem mégis tetszett a film" ezért.
Amúgy, ha ennyi hiba van a filmben, akkor hogy kaphat 7 pontot? Nem sok az?
Nameg, elég sok mindent elfelejtettem a könyvekbõl, filmekbõl, játékból...
Nem találok megfelelõ magyar oldalt, ahol minden infó fenntvan...
Abban vannak már Predalienek...
Az "alap" Alienek is elég táposak lettek sztem...
Táposabb mint a sima idegenek...
Hát, sztem van benne pár idegesítõ motívum, pl. mikor 1 (!) Alien kicsinált 2 Predatort (ha jól emléxem) na, ott ment fel a pumpa bennem, hisz a Predatorok a vadászok, pár Alien nem okozhat gondot nekik, de itt mégis...a másik meg h több akciót vártam, összvissz 2 említésre méltó harcjelenet volt, elsõ amiben kinyírta az Alien a Predatort (...) a másik meg a végén a Királynõvel. Ezt én keveslem! Ami bosszantott még, az hülyeség, amit a Kockában is láttunk, a forgó, mozgó (itt piramis) ami még ott elment, de h itt is ugyanaz legyen, az sztem gáz.
Összességében túl sok benne a bosszantó hiba (szerintem) de mivel AvsP fan vagyok, nekem mégis tetszett a film, mivel úgy lett vége, talán a 2. része sokkal jobb lesz, amit mindenki elismer. (bár, kíváncsi vagyok mit kezd 1 Alien a Predator hajón)
ui.:Éljen a Predator!
10/7 és a kövi rész jobb legyen!😊
Anakonda 2: Véres Orchidea
Hát, a sztori nem is lenne rossz, sõt, sztem hihetõ is (én bevenném😊) de a megvalósítás mint a többi kígyós filmben, nevetséges. Tudniillik, ha vki fosik a kígyóktól, akkor az én vagyok, de ezen a filmen vhogy nem kellett paráznom, mert annyira nevetségesek voltak a kígyók benne, h vmi borzalom. Komolyan mondom a Spektrumon egy dokumentumfilm 100x beszarosabb mint ez. Hát, sztem aki nem nézte meg nem vesztett semmit, nagyon gyenge film.
5/10 és nagylelkû vagyok😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Most hagyd abba
Hat mit is mondjak. fifi-nek igazat adok egy reszben de hogy igy dobalod a 10/10 -est azzal nem ertek egyet. A filmben koloszalis tulzasok voltak de maga az otlet es a megalakitas nagyon utos volt.
A film eleje gyengus majd a kozepe fele erdekes kezd lenni de a vegen mar tulhuzak (azert a utso poen az naon teccett)
SPOILER
Amit tulzsnak vettem ... meg is emlitek parat.
-Az egy dolog hogy lelovik a hazinenijet meg elrabojak de no letere alig volt megremulve a csaj.
-En 23 eves fejjel nem tudnek osszerakni egy telefont. Kim Basigernek nem hogy oszzeeszkavalni de meg tarcsazni is sikerult de meg ugy hogy egyfesz lassan eritgete a kabeleket egymashoz. Nos az nemgond hogy az a forma pont az elentetje amit egy normalis asztali telefonnal hasznalunk 😄
-A ugyved pasitol amikor elpota a kocsit... na most ha nekem lenne 80.000 dolaros porchem kicsit talan idegesebb lennek. De a pasas meg vicelodott is.
-Amikor Kim-et megtamadja a kemeny csavo. Egy kisebb vagasal elvagja az uto-eret es az meghal. Hagyalma vazeg az ok hogy igaz de nem halsz meg ilyen gyorsan. Sot... egy ertelmes ember letepi az inget es bekoti a sebet majd hiv mentot. Nem igy tortent. A teg 10 masodperc utan meghalt.
-Egy iskola busz nem megy 180-al az uton 😄
-Honnana a banatbol tudta meg a fogonosz telefonszamat hisz arrol soha sem hivta senki.
-Ryan a vege fele belevetodik a vizbe de erdekes hogy 10 percel kesobb a kis Nokiaja tokeletesen mukodott. (ne itt elrohogtem magam)
Es meg lenne mit irni de gondolom eleg.
Ezektol eltekitve tenyleg jo film es erdemes megnezni legalabb egyszer de nem moziba.
Na ez évzáró produkciónak tökéletes volt! Biztosra veszem hogy jönnek majd a fikázó/szõrszálhasógatók, de nem érdekel ez 10/10... Meg kell nézni, nagyon jó volt! Már maga a helyzet is nagyon érdekes, és úgy gondolom nagyon jól kihozták belõle a lehetõségeket!!!
Nem volt nagy eresztés, nézhetõ, de semmiképp nem ér meg egy mozit. Vanna benne pár poén, de maga a film és végén az az eröltetettség nagyon gagyi lett.
5/10
a Trójában?
EZ:
(ez saját készítés...ma kezdtem el fotosoppozni)
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"