Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ugyan az a Naomi Watts játszik a GYILKOS FELVONÓBAN mint a GYILKOS VIDEÓKAZETTÁBAN (A kör) :-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kiskoromból emléxem még erre a filmre, már akkor is nagyon tetszett, most is jól szórakoztam! Persze lehetetlen dolgok vannak az érettségivel kapcsolatban, de nekem nagyon tetszik ez a csibészség, és hab a tortán az old school arcok és képi világ.
Nem pontozom, mert ez túlmutat azon, hogy így értékelhetném 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Olyan film megy hogy egy lift es egy liftakna gyilkol embereket! 😄DDDD
Ilyet meg nem lattam ez tok uj! 😄DD
Azt halottam hogy lesz folytatasa ami arrol fog szolni hogy egy lepcsohaz es a veszkijarat gyilkol embereket!
BESZAROK! 😄DDDDDDDD
Nem volt rossz. Kicsit Macskafogós feelingje volt pár helyen, bár nagyon (!!!) német volt. Minden esetre jól szórakoztam.
7.5/10
A medve nem játék.
Jól van na az csak egy bérelt meló volt...
Alig várom már a Sin City-t!!!
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
Fórummajom vagyok, teljesen letaglózott 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha pedig egy mûalkotást elrontanak ezzel, az nem úgy nézõk megnyerése, hanem az eredeti megalázása.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha az amcsik hozzányúlnak valami régi nem USA filmhez abból 99%-ban egy nagy kalap fos lesz...
na EZ miért fáj neked? ha nem érdekel, nem nézed meg. de gíy még több ember megnézi, és esetleg utána az eredetit is.
olyan baj, hogy egy jó film több emberhez is eljut?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Brutál film az angol "futballszurkolók" Chelsea-s és Millwallos részérõl, némi Guy Ritchie behatással.
7/10
A medve nem játék.
Történet valódi események alapján, de elkerülve a halivúdra jellemzõ nagy kerekítéseket, feltúrbózásokat. Tanulságos, elgondolkodtató történet a korrupcióról, emberi kapcsolatokról, pénzrõl. De Niro, Sharon Stone, Joe Pesci...
8/10
*hihi ** *
de a 7/10 télleg reális
az alap csattanója, nekem kicsit már lerágott csontnak tûnt, a megvalósítás viszont tényleg jó, meg elrejtve benne 1-2 poén.
*hihi ** *
Még csak most néztem meg, de szerintem nagyon jó film.
Hasonló a csattanó az Azonossághoz.
Nálam 7/10
Na basszameg.
Nehéz errõl a filmrõl írni. Egyrészt meg vagyok gyõzõdve arról, hogy minden idõk egyik legjobb szerelmes filmje, másrészt a topik ismeretében tudom, hogy sokaknak egypontos film, amiben két ember megy mindenfelé, és nem történik semmi.
Elõre szólok, hogy csak olyanok nézzék meg, akik önmagukat érzékenynek és egy kicsit romantikusnak tartják, mert különben szenvedni fognak, itt nincsenek autós üldözések, lövöldözések/kardozások meg támadó idegenek.
Szóval csak óvatosan.
Még valami. Eddig életemben három szerelmes filmet tartottam nézhetõnek (Himitsu, My sassy girlfriend), és mind a három keleti. Valamiért õk hozzá tudnak úgy nyúlni a témához, hogy egyrészt nem csöpög a nyáltól, másrészt az ember szíve összeszorul.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Felirat és szinkron nélkül is teljesen élvezhetõ volt, történet anélkül is jól kijön, hogy nem értettem egy két párbeszédet. Tetszett a film, de csak egy sima akciófilm, alig több annál. Igaz vannak benne egyedi elemek, de az alapmotívumok - rosszfiú rendõrök, "jó" rendõr lefüleli, majd összetûzés - megvannak. A csajok jóak a strandon 😊
8/10
*hihi ** *
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amire kiváncsi leszek az a Kingdom of heaven Readley Scottól. Bár a bemutatójából kivettem, hogy nem nagyon tudott elszakadni a Gladiátor elemeitõl.
Semmi extra, érdekes film
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Még csak most néztem meg, megvártam a jó minõségû verziót.
Nagyon jó volt szerintem, bár jobb lett volna ha ijesztgetõs lett volna.
Nálam 7/10
vagyis a felét azt is hangyásan...
Ma megyek DVD-t venni a zosanba beletúrok a dvd-k közé,
és uram fia mit látok " A lé meg a Lola" nagy öles betükkel!
És akkor, ott minden világos lett!Be is raktam kosárkámba,
pénztár,othhon és írány a DVD PLAJAAAA!
Most néztem meg másodszorra.És egyre jobban tetszik.
Nincs értelme elmesélni a történetet:EZT LÁTNI KELL!
Na téma off.