Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
És pont az a gáz, hogy nem 1-1 ilyen fisi-fosi múviról van szó, és amúgy dolgozna rendesen hanem évek óta csak a szar jön ki a "kezei" közül...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Csak azért, mert jó lenne még pár igazi BESSON rendezést látni, azért zavar.
Ezek a szar filmjei beárnyékolják a múltját...

Bandew
Bár én a helyében fordított sorrendben csinálnám ezt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na és , miért baj az? :-D
Õ már bizonyított, most had tömje a zsebét.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
tömi a zsebét a sok szarral

Sephi
Errol van szo... en ezt nem is tudtam 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Produced by
Luc Besson .... producer

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Directed by
Tim Story

Writing credits (WGA)
Luc Besson (earlier screenplay)
Ben Garant (screenplay) ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mert az amcsikat nem vonzza a mozik pénztárához egy francia akció-komédia. No more comment.

Amse
Amerikai Taxi:
Luc Besson minek csinálta meg ugyanazt a filmet 2x?Eskü nem értem.

The Garrett
hmm 2 féle men in black2 van?<#confused>

szerk: bár ahogy látom kitárgyaltátok 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Éjfélkor találkozunk a hajógyári szigeten!
Pisztolyt hozz és ne merj trükközni!!!! <#gun>

Bandew
Nem, mert õ gúnyt ûzött más életébõl. Megkeserítette! Ezt nem tûrhetem. <#idiota>

Pontosan. Mind a ketten elmondták a véleményüket.
Hol a gond?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Igen, most elmondtad a TE esetedet, de lehet, hogy nála ez másképp van. Õ igenis sok filmre ad 10-bõl 10 pontot.

Most esettle, hogy nem touch, anem pass

Touch the flame, unite the world 😊

fifi
Azért a 2 film nagyon, de nagyon nem egy kategória! És végképp külön 3. forma a MIB! Bár véleményem szerint a MIB2 hihetetlenül gáz film. Nem adtam volna hozzá a helyükben a nevemet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

VinylToy
Ha már Jay és Néma Bobnál tartunk, akkor hívjuk ezt a topikot

Mozibuzi.com topikjának 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Blasta
Én azt elfogadom, de amiért mindig is felállt a szõr a hátamon, az az elbaszott pontozások!
10/10-et EGYETLEN EGY filmre vagyok képes csak adni!
CSAK EGYRE!
Nem minden 20adikra pl. amin nem alszom el harmadszorra se és jók a zenéi!!!!

Pl. ki hallott már 100%-os PC játékról??? Soha senki nem értékelt 100%-ra egy játékot se! Még egy HL2-t se, vagy D3-at se.
Ugyan ez a helyzet a filmekkel is. Talán egyszer az életben lesz 10-es film, de még nem láttam olyat (csak 9-es fölét :-DDD)

Bandew
Ez az õ véleménye nem a tied.

sigmavirus1
ja, kurvára!😛

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Én a 10-est azért adtam rá mert jók a zenéi(nem a végén halható Will Smith-es izéra gondolok, az elsõ rész betétdala jobb volt), jó a hangulata és még többsz9ri végignézés után se tudom megunni! És eg yilyen film azért megér 10 pontot, mégha vérszegényebb is az elsõ résznél!

Viva La Virus1!!!

Blasta
Ja LOL :-D

"az utóbbi pár év egyetlen filmje amit töbször végig lehet nézni anélkül hogy az ember halálra unná magát"

LOL?

sigmavirus1
Akkor legalább kvittek vagyunk!😊

Viva La Virus1!!!

Blasta
Mégha az eslõ részre adtad volna a 10-est, akkor talán de erre a vérszegény második részre, ehhh....

Blasta
"Ilyen még az Austin Powers sorozat ésa Jay én Némabob is!"
Énmeg ezért a mondatodért nem tudlak komolyan venni...

sigmavirus1
Na pont ez az a felfogás ami miatt nem tudlak komolyan venni,"hálivudi csilli-villi akció-scifi-vígjátékra" nem lehet 10-et adni? Igenis faxa a hangulata az egésznek, és a poénok is jók, az utóbbi pár év egyetlen filmje amit töbször végig lehet nézni anélkül hogy az ember halálra unná magát! Ilyen még az Austin Powers sorozat ésa Jay én Némabob is!

Viva La Virus1!!!

Blasta
Abban a filmben a best jelenet a velencei nászutas gyilok!
Ott a fürdõszobában, az a feszültség....
Még a szinkron is über!
"
-A nõt........
-Mondom a NÕT!
-A NÕT BAROM A NÕT!!!!
puk-puk...........................puk-puk-puk"

Nem beszélve arról, hogy a Hitman 2-ben le is koppintották a jelenetet :-)))

Blasta
Most is korrektül csinálja amit csinál: TÖMI A ZSEBÉT :-)))

Blasta
Ne viccezzünk azért, 10 pont egy zsé kategóriás (najó, legyen csak Z) hálivudi csilli-villi akció-scifi-vígjátékra, ami ráadásul egy gyengébbre sikeredett folytatás?????????

Haggyukmár, igenis csípõbõl fikázom az ilyet...

sigmavirus1
Izlések és pofonok!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Jaja!😊

Viva La Virus1!!!

De hát mi mást tehetne, ha valaki egy 5-6 pontos filmre 10 pontot ad? 😊

sigmavirus1
Ja, hát gondoltam hogy valaki csukloból lefikázza, az ilyen embereket csak sajnálom, gondolom minden filmben a hibákat nézed....😛

Viva La Virus1!!!

Jean Reno karaktere pedig tényleg zseniális 😊

Megnéztem végre a Nikitát.
Nagyon korrekt film, abból az idõbõl, amikor Luc Besson még azt csinálta, amihez ért: rendezett.

sigmavirus1
Az egydolog hogy a végénmegmagyarázták hogy emberi agy van a számitógépben és azért szabadul el, de azt a szerencsétlen vaszit mégis hogyanszippantotta be a liftbe he? És hogyan ment fel 2 másodeperc alatt az épület tetejére?????😄

Viva La Virus1!!!

Blasta
Persze!
10/10
fosmúvi

sigmavirus1
Az eg ydolog hogy a végénmegmagyarázták hogy emberi agy van a számitógépben és azért szabadul el, de azt a szerencsétlen vaszit mégis hogyanszippantotta be a liftbe he? És hogyan ment fel 2 másodeperc alatt az épület tetejére?????😄

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Men in Black 2

Nemtom már hányadszorr aláttam de nagyon tetszik ez a film, az egyik személyes kedvencem, tipikusan olyan film amit mindig szivesen végignézek, nincsenek unalmas részek, jók a poénok és a hangulat istencsászár, nekem jobban bejött mint az elsõ rész pedig az is fankó!😊

10/10

Viva La Virus1!!!

Francokat, saját bevallása szerint évtizedes álma volt megcsinálni a filme(ke)t.

CSOCSO
meg lattam mar a ring two nak a bemutatojat.. meg a son of the mask bemutatojat...no commentesek
CSOCSO
ehh.. jack nicholson nap van... es osszehoztak egy nagy kabaret az egyik adon.. eleg sok szinesz van benne.. nemtok neveket mondani de sokan!😊
az elobb csinaltak egy ujabb diszkopatkanyos reszt.. olyat mint amit jim carrey el csinaltak..de itt most ketten.. a lenyeg hogy psychologushoz kuldik oket mert a dizsiben a csajokat basztatjak tancilag.. meg tancolnak a dizsiben. es cigivel egymas fele fordulnak osszeegetik magukat a szokasos hulyemozgasukkal meg minden.. meg persze dumalnak a doktor nonek. a mizu.. temazunk meg ilyenek😊)))))) tiszta lol😊 hatalmas😊
Dynamic
Hát ja, 15-20 éve általános iskolás koromban ezerszer felemlegettünk.Akkori szemmel überbrutál vígjátéknak számított, legalább 30 emlékezetes jelenet volt benne, amit ki lehetett dumálni😄
Mennyire bírtam az akkori, fõleg francia vígjátékokat(Pierre Richard,JP Belmondo,Fantomas- és Csendõr sorozatok...)
Bandew
És ugyanaz a faszi rendezte ezt is, mint aki az "õsi" '83-as Liftet. :-D

Sephi
haha 😄

fifi
<#ijedt>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
BAZE HIHETETLEN! :-)

Ugyan az a Naomi Watts játszik a GYILKOS FELVONÓBAN mint a GYILKOS VIDEÓKAZETTÁBAN (A kör) :-))))