Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
:G
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- Egyszer nézhetõ tini-szadizmus. Felejthetõ.
az egyetlen pozitívum, hogy ebben a filmben keira knightley (karib tenger kalózai, artúr király, csavard be, mint beckham, igazából szerelem) megmutatja a melleit😊))
le is matchboxozzak oket 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hat nem mondhatom hogy nem volt jo de agyon sem dicserem. 1990-as film Tim baratunnkal (csak azert neztem meg) ami eleg erdekes storyval van megaldva 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I, Robot (magyarul)
szvsz semmi extra, szimpla kis vmi, de nezheto 3 (5-bol)
amiktol nem vartam tul sokat:
Padlogaz
annyira nem is szar, igaz moziban lattam volna karot adtam volna ra, de TV-ben elment, tehat: 2
2 Fast 2 Furious
ez akkor mar klaszisokkal jobb, kap egy 3-ast ez is
aztan
Gilbert Grape
Kapribogyo frankon jatsza benne a fogyatekost, Depp is jo, hm mondjuk legyen 4
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Számomra nézhetetlen volt. Lynch ide, Lynch oda, ezt alig bírtam végigkínlódni. Biztos bennem a hiba...
The Hole
- Egyszer nézhetõ tini-szadizmus. Felejthetõ.
Head of State
- Jópofa vígjáték Chris Tuckerral és némi ironiával az amerikai választásokat illetõen. Egyszer ezt is meglehet nézni, de a poénoktól senki nem fogja körbehugyozni magát.
Uff!
ezt is rég láttam, de jó film is...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy újabb amerikai akciófilm gyöngyszem, ami semmivel sem emelkedik ki a többi közül. HappiEndes, megszokott elemekbõl felépülõ film. Nigger fõszereplõvel. 😞
Egyszer megnéztem, de csak azoknak ajánlom akik amcsi film kedvelõk, és találnak benne értékelhetõ dolgot.
Spoiler: elég triviális megoldás hogy úgyviszik bele a fõhõs fickót a kábszer maffia zaftos részébe hogy összekeverik valakivel.. persze mindent túlél, a halucinogén anyag ellenére is kiszabadul a fosgásából, túljár a rosszfiúk eszén.. és összejön meglepõ módon a legjobb barátja hugával ( persze a barátja halott, és az emlékét le kell törleszteine .. )
4/10
*hihi ** *
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Milyen progi kell hozzá?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát, Jackie papa, szerintem ideje nyugdíjba vonulnod és átadni a stafétabotot a többieknek. Valami rettentõen vérgyenge és halovány, amit itt produkálsz. Nem vagyok véresszájú Verne-b*zi, aki szószékrõl fröcsög a hihetetlen méretû hamisítások ellen (bár a könyveit nagyon szeretem, és még most is le-leveszem a polcról egyiket-másikat és elolvasom újra), de ki kell mondjuk: ez a film önmagában még viszonylag tûrhetõ is lenne, ha te nem lennél benne. Csak mondjuk egy együgyû csetlõ-botló inas. Egy Buster Keaton figura. Vagy inkább Chaplin, hogy történethûek maradjunk. Talán azon többet is nevetnénk. Lelassultál, a poénok nagyon bénák és a trükkök sem az igaziak már. Pláne csúfos látni, hogy a verekedõs jelenetekben mennyire félremennek a svungok, és hogy az ütésekbe mennyire "belefeküdnek" a színészek. Néhol olybá tûnik, mintha a felvétel elõtti utolsó koordinációs egyeztetés lenne bevágva a filmbe és az eredeti valahogy elveszett. Vagy az is ugyanilyenre sikerült? Az az ötven év, csak ötven év, nem lehet letagadni. Mindegy, felejtsük el és hogy lásd, mennyire tisztellek, inkább megnézzük ma este az egész pofás és vicces Balhé Bronxban-t, jó?
Azért szólnék pár pozitívumról is:
-A francia leányzó afféle kacsából hattyú, aki vhol félúton ragadt, de már közelebb a végsõ stádiumhoz. Nem olyan ronda, hogy szétfikázza az ember, de szerencsére nem is valami feltuningolt szexuális atomvillanás. Kedves, habókos, szertelen, romantikus, ütõdött. Szóval olyan... francia. 😊
-A normál tájak gyönyörûek. Az agyon-cgi-zett tájak giccsesen undorítóak.
-Akadt egy-két haloványabb mosolygásra késztetõ poénbuborék is.
-És végül, de nem utolsósorban: Arnie papa a film fénypontja, ez tuti. 😊 Azért a tíz percért érdemes kivárni a film elsõ harmadát. Utána nyugodtan ott lehet hagyni, el lehet menni meginni egy kávét és bedobni egy salátás szendvicset, mivel nincs több semmi érdekes... úgy kábé a végéig, ahol feltûnik még egy-két jó fej pár másodperc erejéig (pl. John Cleese, a tipikus angol bobby 😊 ).
Értékelés: 4/10
Másodjára néztem meg. Eleinte nem fogott meg ennyire. Jó kis trükkös film volt...Hasonló az Ocean's 11-hez, bár kisebb kaliberû..
8/10
A barátnõm rávett hogy megnézzük, egyszer megnéztem és többet nem fogom film. Nem az én mûfajom.
kocsi után kötött travolta móka
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
sorry
vagy tévedek?
Vagy tevedek?
vagy tévedek?
En is egyszer meglepodtam jol amikor a Vader aszonta Luke-nak hogy az apja.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!