Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
de az uj start trek bõl is csak az esõ szériát vették meg aztán pááá
😞 pretendert sem játszák már goondolom az is csak engem érdekelt meg
a frezsört (tv3)😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

2. a magyarok nem komálják a scifi-t ezért nem fog ideérni

ebben tökéletesen egyetértek.

ennek ellenére is van egy csomó scifi sorozat jelenleg is itthon: stargate, androméda, farscape, star trek ds9, zsaru az ûrbõl, total recall, x-csapat, sliders, hegylakó, tremors, lexx, y-akták, dûne gyermekei, a bolygó neve:föld + még volt jó pár, ami most nem megy (roswell, space aboce and beyond) (az utóbbi idõk sorozatai közül a 2 friss, az atlantis, és a BSG nincs, a régiek közül pedig a jeremiah - szóval majdnem mindegyik eljött hozzánk.

hát szerintem ez nem fedi a valóságot 😊

miért nem? a legnépszerûbb a helyszínelõk: van. (miként a 3. miami helyszínelõk és a 11. new york helyszínelõk is van), a 4. helyezett: without a trace van. ezt követi a vészhelyzet és a szeretünk raymond: ezek is vannak. ezután jön kettõvel a 8. helyen a lost - ez is van. utána a 15. hely környékén: nyughatatlan jordan, esküdt ellenségek: bûnös szándék, elnök emberei vannak. akárcsak a 19-21. joey, will és grace és férjek gyöngye.

20-ból 14 (mert az általam nem említett esküdt ellenségek is volt itthon). ez pont 70%.
Rafaelo
"hülyeség😊 itthon szinte mindegyik ismert amerikai sorozat megy. a legnépszerûbbek 70-80%-a."

hát szerintem ez nem fedi a valóságot 😊

2. a magyarok nem komálják a scifi-t ezért nem fog ideérni

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nem de asszem a sci fi csatornának csinálták gondolom európába nem nagyon fogják vetíteni itthon biztos nem legalábbis ebben az évtizedben

hülyeség😊 itthon szinte mindegyik ismert amerikai sorozat megy. a legnépszerûbbek 70-80%-a.

attól meg, hogy scifis miért ne? mi függ a csatornától? a stargate is scifi-s sorozat - van itthon, az androméda is - van itthon. a scifi minisorozatai is bemutatásra kerülnek/kerültek itthon (ld, 5 nap az élet, farscape: pecaekeeper wars, legend of earthsea)
Nem!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
devolt :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Rafaelo
nem de asszem a sci fi csatornának csinálták gondolom európába nem nagyon fogják vetíteni itthon biztos nem legalábbis ebben az évtizedben

Loál János
Talán mert egy árnyalatnyival jobb sportoló, mint "színész". 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

MÉT? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

magyarul soha nem fogom látni az biztos

tudsz valamit?
Loál János
A filmvilág nem díjazta, csak a sport-elit! 😄D

Nem lehet rákattintani az "awards & nominations" részre 😞
Nincs nekije olyan? 😄

Loál János
Klasszikus balettet tanult, karatebajnok is volt 1x, de szerintem õ sem volt tornász. <#nemtudom>

Blasta
Van Damme tényleg tornász volt baze. Az nemtudott semmmit se, csak spárgázni

Norris-nak azért volt akkoriban pár színvonalasnak mondható akciómúvija.

Rafaelo
sajnos még nemláttam egy filmjét sem

Loál János
Chuck Norris is nagy bajnok volt, Dolph Lundgren is csinált ezt-azt, Van Damme is, a filmjeik viszont... <#ijedt> (1-2 kivétellel)

Blasta
Mondjuk én leverném, mióta feketeöves vagyok hintázásból a honvédnál...

Blasta
Most nagyot emelkedett a szememben

(de tényleg) <#alien>

Sephi
Jo a tema!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János

Loál János
Sosem volt.
5-szörös karatebajnok, és meglehetõsen sok harcmûvészeti stílust ûzött (vagy ûz máig).

Blasta
...mert tornász volt valszeg vagy artista :-)

Loál János
Cynthia Rothrock!

Egyébként a kínai/japán nõket meghazudtolja mozgásban/gyorsaságban.

Blasta
...amúgy a világ legszánalmasabb ZSé kategóriás karatefilmjeinek fõszereplõcsaja.
RTL-en örök vendég, minden kedd este látható egy a nevével fémjelzett szuperprodukció.

Blasta
Ezt a kommentet meg se láttm, épp másfelé néztem és egy flém amúgyis elhomályosította a tisztánlátásom, szal...

Rafaelo
ki ez a vagina?

Blasta

Blasta
Igen :-)

Loál János
A Ninja Bosszúja hónapok óta queue-ban van, de nem jön. :C

Hazudol, geca! 😄

Blasta
Nekem megvan az összes, díszdobozos rendezõi változatos téfétén, ha gondoljátok.... :-)

Bizony, és vazz, nem tlálomsehol a filmjeit a neten, ami miatt depressziós vagyok hónapok óta 😞

Loál János
Sho Koshugi roolz! 😮)))

Blasta

Nagyon csinos és tehetséges amerikai szõke ighazságosztó színész-kunfumester
<#wilting>

Blasta
Pedig mily' szánalmas is ez a múvi. :-)
A FEHÉR NINDZSÁ SZEREPÉBEN FRÁNKÓ NÉRÓ :-DDDDDDDD

Vazz, tv2-n gyerekkorom egyik kedvenc ninjász-filmje megy, és lemaradtam a felérõl 😞

I.C.ram
Felirat még mindig nincs A bukáshoz 😞((
I.C.ram
Fura, hogy nem csak fikázás van a cikkben. Ez az indextõl igencsak meglepõ.
Elusive
van persze

Rafaelo
ha van felirat hozzájuk

Elusive
nézd meg a sorozatot is, az is nagyon jó

Blasta
Tényleg az.

Rafaelo
megnéztem a battlestar galactikának nyitó részeit fasza lett !!!44
magyarul soha nem fogom látni az biztos

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Megvolt a hétközi videózás:

(ömlesztve)

Trükkös fiúk: 7 / 10

Blade3: 3 / 10

Hero: ? / 10 (nem tudom értékelni, érdekes volt, volt ami nagyon tetszett, volt amitõl hánytam 😞 )

Egri Csillagok 😄D : Magyar, szal haza húzó szív, no meg az elsõ osztályú könyv miatt: 7 / 10

80 nap alatt a föld körül: 6.5 / 10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Ha Svarciból terminátort csináltak ,akkor fordból is tudnak indít csinálni újra.
Sephi
Faxt. Ezek a Young Indiana Jones baromsagok-ak mellozuk mert fortelem.

Ha egy even belul meg tudgyak csinalni akkor szerintem meg rendben lenne de tovabb ne nagyon huzzak mert mar tenyleg naon oreg lesz Frod.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Ford már elvileg aláírt, ha igazak a hírek. Csak végleges forgatókönyv nincs még, az eddigieket mind visszadobták. Vmi olyasmi pletykát olvastam, hogy az öregkor kiküszöbölésére valamit trükközni fognak, most Ford lesz az idõsb Indy és lesz egy fia, a sztori meg a II. vh. után játszódna. És az is lehet, hogy vmelyik korábbi nõi fõszereplõ is visszatér. De lehet, hogy ebbõl egy szó sem igaz, tipikus pletyka. 😊
I.C.ram
argghh már én is kezdek olyna lennei, mint az a szánalmas retek klubos alak, a szerintem-es. Tehát képzeljetek oda eggyel kevesebb "szvsz" 😊
I.C.ram
szvsz Harrison Ford nélkül nem lesz a régi hangulat 😞 Az egyik legjobb szerepe volt szvsz.