Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Magasfeszültség soundtracket tud valaki szerezni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Loál János
High Tension, a francia meg Haute Tension.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Annak mi lenni jaz angol cime?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Összeraktak, puzzle-tesó?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jól mondja a János, néha venni kell a fáradtságot, és el kell vonatkoztatni attól, amit az ember a két szemével lát.
Persze, meg lehetett volna csinálni szájbarágósabban, megkockáztatom, hogy ha nagyon akarják, akkor lett is volna olyan forgatókönyvíró, aki megoldja, de erre semmi szükség.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Yeah

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
Spoiler

Véleményem szerint egy kurva jó filmrõl beszélünk.
Sokak vannak azon a véleményen, mint Te. Szerintem csak egy kicsit el kell vonatkoztatni attól, amit láttál. Pont az a film lényege, hogy azt hidd: a csaj, és a csávó két külön figura, és a csaj is menekül a tag elõl. A végén viszont kiderül a turpisság, és minden felborul, amit addig láttál...
Mondjuk ha Neked elsõre nem tetszett, akkor nem valószínû, hogy valaha is fog.
Nálam pont ütött, szerintem nagyon jó film, fõleg a galloktól. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

BaLeeX
Láttátok a Magasfeszültség címû filmet?

Mert én megnéztem és most vagy én nem értettem vagy totál hülyeség a film.

!SPOILER!

Ugye az lejött hogy skizo a csaj. De szerintem ezt 100x jobban megoldhatták volna, mondjuk egyszerre csak egyiket mutatják az tény, de hogy egyik énje vezeti a kocsit, másik meg a raktérben szabadítja ki a nõt. Na meg amikor üldözték egymást kocsival. Véleményetek?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sephi
Felesleges felejtheto baromsag.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Szerintem semmivel sem kimagaslóbb a mai akcó filmeknél. 😞
Blasta
Ja értem.

Membrah
tudom...becéztem a jóembert...
poén volt..

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Blasta
Az Kusturica lesz...

fifi
Alliance az 2cd-s. van belõle 1cd-s is, annak nevében benne van az, hogy director's cut. Napokban dobtam hozzá fel feliratot a feliratok.hu-ra...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Membrah
Nos én sem az eredetit láttam...
egyébként nálunk most adják Az élet egy csodát...
Kusturka rendezte(Macskajaj)
"Anyósom" is meg ismerõsök is ajánlották, de még nem néztem meg...
Még...:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
mondtam már, hogy blf... voltam, meg tompa, s lebõgtem ,nem kell ennyire helyeselni<#nyes>
Nah...téma lezárva,azt akrtam megtudni, hogy ki rendezte?

LezLee
Hú, szerintem nem. Én netrõl szedtem le. Ami 2 cd-s Alliance-s változat, az tuti a rendezõi változat.
Glpetyus
Teljesen véletlenûl mgnéztem a Penge 2-õt az HBO-n....
.... 0/10

Glpetyus
<#idiota><#wilting><#idiota>

Membrah
Egyébként nem emlékszem ki rendezte...?

Membrah
oh, értem..
De balf... vok..Ennyit az angoltudásomról..
mindegy..
Egyébként hol lehet megszerezni,a DVD-változaton rajta van vajon?

LezLee
A directors cut az nem egy film, hanem a Butterfly Effect rendezõi változata. Van benne néhány változás, és a vége teljesen más. Mindenképpen érdemes megnézned.
Membrah
?-ez lemaradt

Membrah
mirõl szól?
amerikai gyártmány,

fifi
Ha nem ezzel kezdted, akor nézd meg ezután a director's cut-ot is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Membrah
Tegnap néztem meg az Ocean's twelev-t...
Háát nem szeretm annyira az amerikai sztárparádézást, de ez tényleg jó volt-legalábbis sztem-...
Tetszett a csavar a végén!

Membrah
hát maga a sztory nem egy nagy etwas, és mára a techika is fejlõdött, de azért nem volt rossz..

Final Fantasy-nal is ebbe a hibaba estek. Igaz hogy olyan meg nem volt, de a "story" vagy annak a hianya miatt elegge szar film lett.

Membrah
Már láttam..
Baromi jó, agyalós fajta..
Szeretm az ilyen típusú filmeket, amiket miután megnéztem is lehet rajta gondolkozni, filozofálni..
Fotrgatós egy film az biztos, de követhetõ.

Blasta
Sokan.
Én is.
Jó film, nézd meg

Membrah
Ki látta a Butterfly Effectet?

Sephi
Jo meg tudnek rola irni de nem akarok itt feszultseget kelteni. Szerintem ez a Osama/America/Romania-an alapulo poenok borzasztoan gyengek es felhaborito is egy ket dolog. Azt hittek humorosak? Ezek azt kepzeltek hogy fogjak Trey Parker es Matt Stone stilusat es akkor ok mennyire fasza csavok lesznek? Eleg rohelyes amit muveltek. De mondom ezeket kihagytak volna eleg kellemes lett volna.De hogy ne csak szidjam nezzuk a pozitivumat mar csak a vizualis efektek miatt is mert valjuk be ilyet mashol nem lattunk.

Blasta
Mellesleg a válasz a kérdésedre, hogy miért vannak elszállva tõle a többség:

-Roll leírta röviden, tömören
-Jók a színészek, nincs gond a tálalással.

kb. ennyi

Blasta
Segond, könyveld el, hogy most neked más a véleményed mint a nagytöbbségnek.
Mellesleg a reklámos témád jogos, de ez ennek a filmnek a hátránya???????
Manapság minden második film 1.5 óra reklám.

I.C.ram
Ne értem, miért vannak elszállva tõle az emberek.
I.C.ram
szerintem nagyon gyenge
Sephi
Nyocker -

Fele jo fele nem jo. Egyszer nezheto. Szerintem nem annyira gaz ahogyan azt sokan mondjak.

dardevil
Látta már valaki az Azumi c. filmet ?

Love Actually: Kellemes kis film. Nem feltétlen nevezném romantikusnak. Szórakoztató, egy misét mindenképpen megér. Néha elgondolkodtató, néha nevettetõ... szóval szerintem yo.

Legend of 1900: Komoly darab. Haladóknak.

Én a robot: Egynek yo volt...

I.C.ram
MEgnéztem a Cellular-t.

Hát nem vagyok elszállva tõle. Történetet milliószor láthattuk már don the dragon wilson és hasonló szintû filmekben is. Nem volt egy nagy szám film.

Arról nem is beszélve, hogy olyan volt az egész mint egy 1 és 1/2 órás reklám. Nokia+Porsche reklám... Porsche Cayennem Porsche Carrera, stb. rááadásul a végén, mikor megy ez a mobilos stáblista, akkor is direkt úgy van fotózvan, hogy a Porsche meg a Nokia jel látszódjon mindenképpen.

5/10
Szerintem is frankó film, kb fél órája néztem meg.

Nekem tetszett. Te biztosan túl sokat vártál tõle. 😊

torrente
Resident Evil 2: iszonyatosan gyönge!

Ma2ska
Ha idomitott állatokkal vették fel, akkor természet-szerü film....höhö. Ezek a klasszikus kategóriák amugy sem nagyon érvényesek már, thriller, sci fi stb vegytiszta formában ugysincs, részben mert a filmeken belül keverednek a müfajok részben mert a kategóriák általában csak orientálódásra jók teljesen nem illenek arra amit bele akarunk passzirozni.

Bucser
A pretendernek 4 seriája van összesen és pl én is imádtam. 1 évadot hagytak ki belõle + levetítették a nagyfilmet is belõle ami a megoldást tartalmazta a sorozathoz. LEgalábbis úgy tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mobil

Nekem nagyon bejött, nem lehet rajta unatkozni, végig pörög a film.
7/10

Rafaelo
mivan?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Mondom en!

Rafaelo
jah de itt kispesten nincs az a csatorna amin megy 😞 de ez már másik történet

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

szóismétlés unrulez (asszem ... megy ... asszem ... megy)