Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Persze, meg lehetett volna csinálni szájbarágósabban, megkockáztatom, hogy ha nagyon akarják, akkor lett is volna olyan forgatókönyvíró, aki megoldja, de erre semmi szükség.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véleményem szerint egy kurva jó filmrõl beszélünk.
Sokak vannak azon a véleményen, mint Te. Szerintem csak egy kicsit el kell vonatkoztatni attól, amit láttál. Pont az a film lényege, hogy azt hidd: a csaj, és a csávó két külön figura, és a csaj is menekül a tag elõl. A végén viszont kiderül a turpisság, és minden felborul, amit addig láttál...
Mondjuk ha Neked elsõre nem tetszett, akkor nem valószínû, hogy valaha is fog.
Nálam pont ütött, szerintem nagyon jó film, fõleg a galloktól. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mert én megnéztem és most vagy én nem értettem vagy totál hülyeség a film.
!SPOILER!
Ugye az lejött hogy skizo a csaj. De szerintem ezt 100x jobban megoldhatták volna, mondjuk egyszerre csak egyiket mutatják az tény, de hogy egyik énje vezeti a kocsit, másik meg a raktérben szabadítja ki a nõt. Na meg amikor üldözték egymást kocsival. Véleményetek?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
poén volt..
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egyébként nálunk most adják Az élet egy csodát...
Kusturka rendezte(Macskajaj)
"Anyósom" is meg ismerõsök is ajánlották, de még nem néztem meg...
Még...:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Nah...téma lezárva,azt akrtam megtudni, hogy ki rendezte?
De balf... vok..Ennyit az angoltudásomról..
mindegy..
Egyébként hol lehet megszerezni,a DVD-változaton rajta van vajon?
amerikai gyártmány,
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Háát nem szeretm annyira az amerikai sztárparádézást, de ez tényleg jó volt-legalábbis sztem-...
Tetszett a csavar a végén!
Baromi jó, agyalós fajta..
Szeretm az ilyen típusú filmeket, amiket miután megnéztem is lehet rajta gondolkozni, filozofálni..
Fotrgatós egy film az biztos, de követhetõ.
Én is.
Jó film, nézd meg
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-Roll leírta röviden, tömören
-Jók a színészek, nincs gond a tálalással.
kb. ennyi
Mellesleg a reklámos témád jogos, de ez ennek a filmnek a hátránya???????
Manapság minden második film 1.5 óra reklám.
Fele jo fele nem jo. Egyszer nezheto. Szerintem nem annyira gaz ahogyan azt sokan mondjak.
Legend of 1900: Komoly darab. Haladóknak.
Én a robot: Egynek yo volt...
Hát nem vagyok elszállva tõle. Történetet milliószor láthattuk már don the dragon wilson és hasonló szintû filmekben is. Nem volt egy nagy szám film.
Arról nem is beszélve, hogy olyan volt az egész mint egy 1 és 1/2 órás reklám. Nokia+Porsche reklám... Porsche Cayennem Porsche Carrera, stb. rááadásul a végén, mikor megy ez a mobilos stáblista, akkor is direkt úgy van fotózvan, hogy a Porsche meg a Nokia jel látszódjon mindenképpen.
5/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem nagyon bejött, nem lehet rajta unatkozni, végig pörög a film.
7/10
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!