Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cell jó volt, Seven is, de azért nagyon messze van a beteg filmtõl.
Seven-sokkoló
Cell-szürreális/absztrakt
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az tuti, hogy most sírok. :C 😄
CSOCSO bazz, benned k*rva mély nyomokat hagyott a Kör! 😄D
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
nemrossz film..vegre nem olyan faszsag hogy kijon valami a kepernyobol vagy egyeb emberfeletti baromsag... bar igy se volt ilyesztos egy pirinyot sem.. arra meg hogy beteg.. LOLLLER.. sok beteg filmet lattam de ez baromira nem az a fajta beteg film.. a hetedik.. a sejt.. azok beteg filmek voltak.
jo film volt de nem baszott oda.. viszont legalabb elgondolkoztatott.. az emberek tenyleg jobban becsulnek sajat es masok eletet is. talan kene egy ujabb noe barkaja eset😊
Ez viszont jel a Bloodrayne és a Far cry kvalitására is...Sajnos.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
hát bázz megnéztem...isszonyat milyen beteg elme találta ki ezt...ennél betegebb filmet énmég nem láttam..hihhetetlen
10/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
...
....
unalom...
Tegnap 1 órát bírtam belõle megnézni. Ma megpróbálom befejezni😛
V9ykn8_TZL0
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egészen hazáig beszéltem hozzá, a végére megnyílt nagy nehezen. Nem számított ennyi durvaságra, és totál "benne volt a filmben". Mindig megkocogtattam a vállát, hogy térjen vissza egy kicsit a valóságba. 😮))) (Azt persze elmondtam neki, hogy a valóság néha sokkal durvább az ilyen nyáltenger filmeknél.)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
8/10, kicsit visszaolvasgattam a régebbi spoilereket, Blasta-val, Dynamic-kal, I.C.Ram-mal, stbiekkel nem igazán értek egyet sokmindenben, nem fejtem ki, sry.
Jó film volt, barátnõm ugrált mellettem a székben (na nem örömében), nem vártam Hollywood-tól egy ilyen jó filmet, örülök.
Nem felülmúlni, hanem alúlmúlni! :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
grat...... 😛
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
nah.. bar ugy emlexem hogy aszontak itt paran hogy szar film.. de en kellemesen csalodtam! nekem egeszen bejott!! 7/10 et osztanek neki!
HIHETETTLEN!!!! EN AZT HITTEM UWE BOLL NEM TUDGYA MAGAT FELULMULNI DE SIKERULT NEKI!!! TE JO ISTEN!!!!! TE JOOO ISSTTTEEEEN!!!!!
LIIINNNKKKK!!!!!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#levele>#levele><#levele>#levele><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Ezt az ember gyorsan fejbe kell loni vazeg. Porra alazza a regi jatekok cimet ilyen globalis debil skriptekkel. Eskuszom sokkolva maradtam. Aszitem a HOTD utan eszhez ter... es jon a Bloodrayne es a Far Cry!!!!!
Remek kis vigjatek! Nezetek meg mert megeri. Nem egy tipikus baromsag.
The Final Cut -
Na meg egy remek muvi erre az estere csak a vege volt naon kodos.
SPOILER
Aki latta talan el tudgya nekem magyarazni hogy a pasasnak aki megolte Alan-t annak mi a banat koze volt ehez az eesz storyhoz?
mindkettõ tetszet!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Bár kétlem, hogy bárki is látta volna, de elgondolkodtató film. Meg az is, hogy miért akarták a bemutatón megverni a színészeket meg a rendezõt...
cannibal holocaust
nyócker jóak 😊)
viszont az utóbbi .... nem azért mert ronda.. valamiért nem nyerte el a tetszésem
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/