Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
decc rájt

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
Nekromantik az a beteg. Meg a Bone sickness.

Cell jó volt, Seven is, de azért nagyon messze van a beteg filmtõl.

Seven-sokkoló
Cell-szürreális/absztrakt

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Vasárnap láttam a Hobón a Charlie angyalai 2-t, és hát izé. Gáz. <#vigyor> Szétrobbantáj õket, kiugranak, fölugranak, leugranak, levegõben röpködnek, mint valami elbaszott szupermenek. Nem hittem el, hogy ezt meg merték csinálni. Már a nyitás sem egyszerû. Kiugranak egy gát töltésérõl, lezuhanó kamionról leesõ, szintén zuhanó helikopterbe a levegõben zuhanva másznak be, majd beindítják és elrepülnek. LOL. Volt még pár ilyen rész. Kemény. <#idiota>

PetruZ
Beteg film? A Se7en, meg a Cell? Ugyan már! Az Oldboy, na az már beteg.

😊

Ui: Szvsz...
Dynamic
Mondjuk én kicsit röhejesnek érzem azt az alapötletet amikor jönnek ilyen névtelen igazságosztók, akik vadidegen emberek jellemét szeretnék pozitív irányba megváltoztatni, pusztán jószándékból vagy passzióból, viszont a lehetõ legbrutálisabb módszerekkel.(SAW,Telefonfülke)
Dynamic
Ja bocs, a linket nem néztem, látom te is az imdb-t raktad be.
Dynamic
De durva!Az Alone in the Dark az imdb-n 1.9/10-es értékkel a 12. helyre küzdötte magát a legszarabb filmek toplistáján.
Jano
Hát nemtom, majd meglátjuk.
Az tuti, hogy most sírok. :C 😄

CSOCSO bazz, benned k*rva mély nyomokat hagyott a Kör! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
Saw... 7/10
nemrossz film..vegre nem olyan faszsag hogy kijon valami a kepernyobol vagy egyeb emberfeletti baromsag... bar igy se volt ilyesztos egy pirinyot sem.. arra meg hogy beteg.. LOLLLER.. sok beteg filmet lattam de ez baromira nem az a fajta beteg film.. a hetedik.. a sejt.. azok beteg filmek voltak.
jo film volt de nem baszott oda.. viszont legalabb elgondolkoztatott.. az emberek tenyleg jobban becsulnek sajat es masok eletet is. talan kene egy ujabb noe barkaja eset😊
fifi
Lehet hogy 30év múlva ezeken is jól fogunk szórakozni...
Ez viszont jel a Bloodrayne és a Far cry kvalitására is...Sajnos.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
De Ed filmjei legalább mulatságosak voltak. :C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ed Wood baberjaira tor ez a Boll

Rafaelo
nah végre valaki akinek hasonlo véleménye van mint nekem 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sil3nt
SAW
hát bázz megnéztem...isszonyat milyen beteg elme találta ki ezt...ennél betegebb filmet énmég nem láttam..hihhetetlen

10/10

Sephi
Tek!😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CLINT EASTWOOD9
A legelõ hõsei filmben ki szinkronizálta bölényt? Emlékeztek rá?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

fifi
Hi! 😄DDD

Rafaelo
unalom??? <#wilting>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Davidus
I.Robot...
...
....

unalom...
Tegnap 1 órát bírtam belõle megnézni. Ma megpróbálom befejezni😛

V9ykn8_TZL0

Alien
Elég volt nekem abból az elõzetese 😄

Alien
Na kiváncsi vagyok, hogy neked, hogy tetszik 😊

Gabesz amd64
Horrora akadva 8 😛

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Sephi
Az a csunya fifi komentalt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem kötött beéld emlékeim szerint senki, csak akkor, amikor kijelentetted, hogy jobb a Hetediknél.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Igy voltuk itt mi is a film utan! Oszt amikor leirtam az elemenybeszamolot ezek a agyalagyultak (😛P) meg belim kotottek! 😄D

😄DDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Hát ne tudd meg! 😄
Egészen hazáig beszéltem hozzá, a végére megnyílt nagy nehezen. Nem számított ennyi durvaságra, és totál "benne volt a filmben". Mindig megkocogtattam a vállát, hogy térjen vissza egy kicsit a valóságba. 😮))) (Azt persze elmondtam neki, hogy a valóság néha sokkal durvább az ilyen nyáltenger filmeknél.)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Szegény az arca alapján ki volt készülve rendesen film után 😊

Rafaelo
ha nem örömében akkor miért ugrált? 😊

Loál János
Saw

8/10, kicsit visszaolvasgattam a régebbi spoilereket, Blasta-val, Dynamic-kal, I.C.Ram-mal, stbiekkel nem igazán értek egyet sokmindenben, nem fejtem ki, sry.
Jó film volt, barátnõm ugrált mellettem a székben (na nem örömében), nem vártam Hollywood-tól egy ilyen jó filmet, örülök.

Loál János
"1.9/10 (772 votes) bottom 100: #12" <#taps>

Bandew
Sajnálom Sephi, de ki kell, hogy javítsalak:
Nem felülmúlni, hanem alúlmúlni! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ezt az embert agyon kéne verni baseball-ütõvel.

Glpetyus
Monte Carlo rally összefoglaló 10/10 :-)
(1 órás verzsön)

hen-tes
meg se nézed
grat...... 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CSOCSO
holnap lesem.. bar nem varok sokat tole.. nemcsipem az ilyen hudefelni kell filmeket
CSOCSO
Cellular
nah.. bar ugy emlexem hogy aszontak itt paran hogy szar film.. de en kellemesen csalodtam! nekem egeszen bejott!! 7/10 et osztanek neki!
CSOCSO
loller
Sephi
Na hat... latom nem csak en vagyok igy vele..

Masik link...

Sephi
Alone In The Dark -

HIHETETTLEN!!!! EN AZT HITTEM UWE BOLL NEM TUDGYA MAGAT FELULMULNI DE SIKERULT NEKI!!! TE JO ISTEN!!!!! TE JOOO ISSTTTEEEEN!!!!!

LIIINNNKKKK!!!!!

<#falbav><#falbav><#levele><#levele><#wow2><#wow2><#wilting><#wilting>

Ezt az ember gyorsan fejbe kell loni vazeg. Porra alazza a regi jatekok cimet ilyen globalis debil skriptekkel. Eskuszom sokkolva maradtam. Aszitem a HOTD utan eszhez ter... es jon a Bloodrayne es a Far Cry!!!!!

Sephi
In good company -

Remek kis vigjatek! Nezetek meg mert megeri. Nem egy tipikus baromsag.

The Final Cut -

Na meg egy remek muvi erre az estere csak a vege volt naon kodos.

SPOILER

Aki latta talan el tudgya nekem magyarazni hogy a pasasnak aki megolte Alan-t annak mi a banat koze volt ehez az eesz storyhoz?

Gabesz amd64
Hihetetlen család,Hellboy...
mindkettõ tetszet!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

magus
Férfitársaságban

Bár kétlem, hogy bárki is látta volna, de elgondolkodtató film. Meg az is, hogy miért akarták a bemutatón megverni a színészeket meg a rendezõt...

Sephi
Nezopont kerdese...

Alien
Én is azt hallottam. Én tuti nem nézem meg, nem érdekel 😊

fifi
az is

Rafaelo
mindenhol azt hallom szar a nyócker mosta kkor mi van??

Blasta
... de a nyócker jó.
Ok

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hen-tes
8ker
cannibal holocaust

nyócker jóak 😊)
viszont az utóbbi .... nem azért mert ronda.. valamiért nem nyerte el a tetszésem

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sephi
<#eljen>