Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Én is nagyon örültem, amikor megláttam egy kis mozimûsorfüzet címlapján Oh Dae-Su-t. 😊
Alig várom, hogy lássa a barátnõm, nagyon kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Még gondolkozom rajta!!!

PetruZ
Hát, ez is olyan film, amin senki sem fog nevetni, bár nem is vígjáték, ugye... 😊
Egyébként csodálkozom, hogy a hazai mozikba is eljutott. Mindenesetre pirospont a forgalmazónak.
A végén még a fûrészt is megnézitek!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Ja, a következõ film, amire beülünk az Oldboy lesz, HUÁ!!!

Jano
Vazz, bemutató alapján nem gondoltam, hogy ennyire foskazal, a lyány meg szinte minden magyar filmet megnéz, mer rendes, ezt is meg akarta, én meg akkormá aszontam, jóvan, szal megszívtuk.

Mert hülye vagy, és nem a Hosszú jegyességre viszed a nõdet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Csudafilm

Ennyire szar filmhez nagyon rég volt szerencsém, bár lehet, hogy sose.
Nézzétek meg, ezt a szennyet mindenkinek látnia kell! Szánalmas, a humor teljes hiányával jeleskedõ alkotás, a nulla szó nem elég kifejezõ a jellemzésére. A közönség a néhány b*zmegen, és Costas akcentusán nevetett fel, úgy éreztem, mindenki kétségbeesve keresi azt a legapróbb kis valamit, amin legalább egy picit mosolyogni lehet.
Én nem tudtam, 5 b*zmeg, meg egy f*szom nem tud "lázbahozni"...
Szégyen, és még fizettem is érte.

Tényleg csudafilm, csudaszar!

Sephi
Meet The Fockers -

"Gaylord Focker az elso reszben a felesege szuleivel ismerkedett meg nem tul szerencsesen. Most a sajat szuleit mutatja be nekik."

Szerintem jobb volt mint az elso. Nekem nagyon de nagyon teccet Dustin alakitasa. Mindekinek ajanlom akinek teccet az elso resz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hoppa nem is tudtam hogy mar van harmas 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
Cube zero
nekem alapvetõen nagy kedvnecem volt a méltatlanul lehúzott elsõ 2 rész is. Ez nem lett túl kiemelkedõ, de pár dolgot megmagyaráz, és van pár nagyon durva jelenet benne, ami eddig nem volt. Ha jól értelmeztem, ez ott végzõdik, ahol az 1 kezdõdik.
Nekem tetszett. Inkább a három részt együtt pontoznám 8/10-re

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
16-os sárga kör van csak 😊
PetruZ
Azumi (2003)

Egész pofás, félig meseszerû, félig valós alapú sztori (egy hadvezér egy háború után kódorgó hadiárvákból évek spéci különítményt farag, hogy majd mikor felnõnek, teljesítsék a küldetésüket: megöljenek minden olyan hadurat, aki az országot további háborúkba kívánja taszítani (Ieyaszu - Toyotomi háborúk)), jó ötletek is vannak benne (pl. az indulás elõtti kegyetlen próbatétel), de simán látszik, hogy nem volt rá pénz - vagy elherdálták. A harcok - igen kevés kivételtõl (azok is csak jelenetecskék) eltekintve - roppant bénák, a díszletek egy része nagyon csúnya vetítés, más része olcsó bazári tákolmány, a karakterek - beleértve a fõszereplõket, de legfõképpen az Azumi nevû lányt - üresek és laposak,... szóval jókora csalódás. Szeretem a japán szamurájfilmeket, egész gyûjteményem van belõlük a legkülönfélébb idõszakokból, de... ez már nem fog belekerülni melléjük...
Értékelés: 3/10 (kerülendõ, megnézésre csak végsõ esetben javasolt)
Sephi
16-os piros kort tessek makor kirakni. Pahh micsoda nepseg.

szar!

PetruZ
Közzétették az ezévi Saturn Award (egy nonprofit szervezet, az sf/f/h filmek "filmakadémiája") jelöltlistáját. Katt ide! Vannak ám érdekes nevek, érdemes megnézni, aztán lehet köpködni ezerrel. 😊
Blasta
Jaja, vicceltem :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Viccelsz?
Sosem kellett kérned!

Blasta
Leszopol? :-D

Rafaelo
van benne 1db monica (nagymellü) beluci néni

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ha most nem a kis buziszájú barátommal beszélgetnék, akkor megjegyezném, hogy szerintem csak nem sikerült megérteni, de hát vele beszélek 😉

Nem, annyira azért nem, de kellemes meglepetés volt.
Másodszorra haverokkal láttam, harmadszorrapedig akor, amikor a dvd megjelent. Szóval nem arról van azért szó, hogy éjjel-nappal ezt nézem 😊

Blasta
Dehát Rámzá, az a sztori egy nagy FASSÁG!!!! :-DDDDDDDD

Blasta
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Hát ez van.
Nem lehet mindig, mindenben ugyanaz az ízlésünk. Szerintem kimondottan hangulatos, amiben Ray Wise van, az rossz sem lehet (nem vagyok elfogult csöppet sem 😊, és a sztori pedig nekem kimondottan bejött.

Loál János
Vazz, ahelyett, hogy új filmeket néznél. Vagy nemlátott klasszikusokat.
Tényleg ennyire jó az a film? <#fejvakaras>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Na ezt viszont igazán furának tartom. Én tényleg felháborodva néztem a filmet, pláne a végét. Valami nagyon nagy értelmetlen fasságnak tartottam és tartom most is. Színészi játékra nem is emléxem, annyira kész voltam a barom sztoritól...

Fel nem tudom fogni mi tecchet benne PONT NEKED!!!!!!!

(mert Sephi-vel még csak ki tudnék békülni <#vigyor3>)

Wow Sephi, egyetértünk egy filmben, pezsgõ!!! <#integet2>
(már vagy háromszor láttam a Dead end-et, és nem tudom megúnni)

Sephi
Dead End -

"Egy csalad karacsony ejelen elindulnak a rokonokhoz. Az apa elhatarozzamagat hogy mas uton fog menni hatha gyorsabb. A baj az hogy annak az utnak soha sincs vege."

Na ez egy jo horror muvi volt. Nekem nagyon bejott. Jok a szineszek is benne es maga a story is felemetes.

Big Shot -

"21 eves gyerek fogadasokkal kezd el foglakozni es ebbol gazdagodik meg. A baj az hogy minden jonak vege szakad egyszer."

Igz torteneten alapulo kis TV film. Naon ranyos es tanulsagos.

Mike at home
Tears of Sun

Bruce Willis bacsival az elen, kicsit nyalas, de azert egesz jo

6/10

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
Egy vérbeli nagyon elbaszott film 😊
Hosszú jegyesség: egynek ez is yo volt... kicsit többet vártam ennél.

Rafaelo
uj lokkó! szép

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Köszönöm kétszemû kaki, sárgakukac, dühöskukac és Maszk barátom!!!

Loál János
Igen.

Nem értem. Elmagyarázod?

Rafaelo
😄

A temetetlen halott.
Magyar film, de nem a terézanyus kategóriából, ez egy vérbeli történelmi alkotás

Loál János
- Ez a motor nagyon frankó, Néró!
- Menj vele egy kört, Rásszel!
- Á, én nem, majd csak Norisz.

repro
nemértem

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bandew
JAhhhaaaaaaaa.... <#wilting>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Mert õ a fõszereplõ!

Loál János
Érted, Franco Nero!

Bandew
Oké mindenki érti a poént, nem kell 3x elmagyarázni. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Nagyon Franco, Nero!

ja, frankó!

Rafaelo
legfrankóbb film a honfoglalás !!!
😄

Sephi
Lal!

Botond
ne vesszünk el a részletekben ^.^
Loál János
A régi meg az eredeti nem ugyanaz? 😄