Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alig várom, hogy lássa a barátnõm, nagyon kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Egyébként csodálkozom, hogy a hazai mozikba is eljutott. Mindenesetre pirospont a forgalmazónak.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ennyire szar filmhez nagyon rég volt szerencsém, bár lehet, hogy sose.
Nézzétek meg, ezt a szennyet mindenkinek látnia kell! Szánalmas, a humor teljes hiányával jeleskedõ alkotás, a nulla szó nem elég kifejezõ a jellemzésére. A közönség a néhány b*zmegen, és Costas akcentusán nevetett fel, úgy éreztem, mindenki kétségbeesve keresi azt a legapróbb kis valamit, amin legalább egy picit mosolyogni lehet.
Én nem tudtam, 5 b*zmeg, meg egy f*szom nem tud "lázbahozni"...
Szégyen, és még fizettem is érte.
Tényleg csudafilm, csudaszar!
"Gaylord Focker az elso reszben a felesege szuleivel ismerkedett meg nem tul szerencsesen. Most a sajat szuleit mutatja be nekik."
Szerintem jobb volt mint az elso. Nekem nagyon de nagyon teccet Dustin alakitasa. Mindekinek ajanlom akinek teccet az elso resz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nekem alapvetõen nagy kedvnecem volt a méltatlanul lehúzott elsõ 2 rész is. Ez nem lett túl kiemelkedõ, de pár dolgot megmagyaráz, és van pár nagyon durva jelenet benne, ami eddig nem volt. Ha jól értelmeztem, ez ott végzõdik, ahol az 1 kezdõdik.
Nekem tetszett. Inkább a három részt együtt pontoznám 8/10-re
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egész pofás, félig meseszerû, félig valós alapú sztori (egy hadvezér egy háború után kódorgó hadiárvákból évek spéci különítményt farag, hogy majd mikor felnõnek, teljesítsék a küldetésüket: megöljenek minden olyan hadurat, aki az országot további háborúkba kívánja taszítani (Ieyaszu - Toyotomi háborúk)), jó ötletek is vannak benne (pl. az indulás elõtti kegyetlen próbatétel), de simán látszik, hogy nem volt rá pénz - vagy elherdálták. A harcok - igen kevés kivételtõl (azok is csak jelenetecskék) eltekintve - roppant bénák, a díszletek egy része nagyon csúnya vetítés, más része olcsó bazári tákolmány, a karakterek - beleértve a fõszereplõket, de legfõképpen az Azumi nevû lányt - üresek és laposak,... szóval jókora csalódás. Szeretem a japán szamurájfilmeket, egész gyûjteményem van belõlük a legkülönfélébb idõszakokból, de... ez már nem fog belekerülni melléjük...
Értékelés: 3/10 (kerülendõ, megnézésre csak végsõ esetben javasolt)
Sosem kellett kérned!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Másodszorra haverokkal láttam, harmadszorrapedig akor, amikor a dvd megjelent. Szóval nem arról van azért szó, hogy éjjel-nappal ezt nézem 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem lehet mindig, mindenben ugyanaz az ízlésünk. Szerintem kimondottan hangulatos, amiben Ray Wise van, az rossz sem lehet (nem vagyok elfogult csöppet sem 😊, és a sztori pedig nekem kimondottan bejött.
Tényleg ennyire jó az a film? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Fel nem tudom fogni mi tecchet benne PONT NEKED!!!!!!!
(mert Sephi-vel még csak ki tudnék békülni <#vigyor3>#vigyor3>)
(már vagy háromszor láttam a Dead end-et, és nem tudom megúnni)
"Egy csalad karacsony ejelen elindulnak a rokonokhoz. Az apa elhatarozzamagat hogy mas uton fog menni hatha gyorsabb. A baj az hogy annak az utnak soha sincs vege."
Na ez egy jo horror muvi volt. Nekem nagyon bejott. Jok a szineszek is benne es maga a story is felemetes.
Big Shot -
"21 eves gyerek fogadasokkal kezd el foglakozni es ebbol gazdagodik meg. A baj az hogy minden jonak vege szakad egyszer."
Igz torteneten alapulo kis TV film. Naon ranyos es tanulsagos.
Bruce Willis bacsival az elen, kicsit nyalas, de azert egesz jo
6/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Magyar film, de nem a terézanyus kategóriából, ez egy vérbeli történelmi alkotás
- Menj vele egy kört, Rásszel!
- Á, én nem, majd csak Norisz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
😄