Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes vele foglalkozni?
Annak tudatában, hogy szeretem a keleti filmeket és a thrillereket is.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Benzinkút a határnál címû, nem horror, egy kellemes kis krimi.
, 2001 es , vmilyen filmfesztiválon nyertes film volt
*hihi ** *
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Még szerencse hogy léteznek filmek, amik ezeken az izgalmas elemeken kívül tartalmaznak értékelhetõ dolgokat. Azért nem érzem elég "komolynak" , közelállónak ezt a témát ( szellem, sátán, farkasember ) mert már lejárt kicsit.. a sci-fis, ufós, technikais horrorokban jobban bele tudom élni magam.
Nyilván másnak meg mástetszik.
*hihi ** *
pl. Saw.
*hihi ** *
a 22 évente sõtétséget többször is láttam, és tetszett is
ez a Riddick ellenben nem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
22 evente sotetseg a cime amugy. Az jo film volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van benne pár jó jelenet ami bejött, jók a karakterek (hellboy, az a halszerü izé meg az a sebészeti mániás 😄)de összeségében annyira nem jött be a film, a története se valami eredeti, szerintem elég sablonosnak tûnik. Hamár képregényadaptáció akkor Punisher, simán leveri.
Chronicles Of Riddick:
Baromi látványos, nekem tetszett az elõzõ rész is, ezzel sem voltam másképp.
ÉN ADTAM ELÕ :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Én sem ülök be balettelõadásra, hogy aztán netes fórumokon lehúzzam az elõadást, hogy "milyen fasság már, ugrálnak, meg 15 percig haldoklik a hattyú, közben meg táncol ugyanmá"...
Szal érted. Nem bírod a horrort, thrillert, nem kell nézni.
Kár erõltetni. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Még egy mozzanat amiért azt a 3 pontomat megkapta a film:
az elején, amikor homályosan lát ki a fejébõl a nõ, akkor az öregasszony megrémített.
*hihi ** *
Errõl is mennyit hallottam hogy akkora film. Az eleje még jól is kezdõdik aztán negyed óra utána bejönnek a spirituális fasságok.. lál. Sosem tudtak meghatni az ilyen "szellemeket látok és jajj" típusú filmek. Japán filmek amúgy se bejövõsek. Ha már lejött nem törlöm le egy darabig hátha megnézi tesóm is, de amúgy nem ér meg fél órát tölteni sem.
3/10
*hihi ** *
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
a történelem és egy legenda nem ugyanaz
Egész jó volt.
Az "Arthur mondakörhöz sok köze nincs" pedig marhaság.
A legutolsó történészeti leletek szerint ez a lehitelesebb -természetesen hálivúdi- verziója Arthur történetének...
4/10
mesefilm
de ez is olyan semmilyen
szabadság duma túlérõltetve, kicsit szájbarágós
Arthur mondakörhöz sok köze nincs
2/10
azért nem karó, mert van ennél szarabb film is
felejtõs darab, nagy katyvasz az egész, az embernek nem számít ki él, ki hal, a szereplõk olyan semmilyenek
Tegnap este megnézegettem 1-2-t, és bizony nagyon egyhangúan lehúzták. Sõt, még a csudafilm-csudaszar szópárosítást is megtaláltam az egyikben. 😄
Immortal
betoro az elberlom
anchormen
herold and kumar go to white castle
valahogy egyikse fogott meg...annyira unalmasak voltak..
kozben meglestek ilyeneket hogy leon a profi, water world,forrest gump, meg mittom en masik hany film..ami azert tetszett de regebbi filmek.. de ezek az ujak..pfff.. vegigultem oket fapofaval..szinte elaludtam rajtuk..
meg ez a herold and kumar szarsag... ppffff....hol vannak a poenok???
anchormen.. LOL.. a feliratok.hu-n azt irta a felirat feltolto hogy willfarrel legjobb vigjateka... paszeg hat egy nesonel dokumentum film erdekesebb es viccesebb ennel a filmnel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!