Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lattatok az uj Peticiot ?
"Petition to kill Uwe Boll" 😄DDDDDDDDDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elõre leszögezem, hogy szar film volt, nem fogom mégegyszer megnézni, nem is érdekel a folytatás/befejezésbõl ítélve lesz az is/. Viszont látom hogy sok mindenki zsigerbõl lehúzta, csak azért mert a f@szkalap Uwe Boll rendezte. Most õszinén mivel rosszabb ez mint a Resident evil2 vagy a túlhypeolt A vs. P úgy összességében. Szvsz semmivel. Ezért biztosan megkapom a magamét másoktól de semmivel nem érzem rosszabbnak /a többi sz@r között/...
ennyit akartam
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szal mert mégis úgy megtudták csinálni hogy lekössön.
*hihi ** *
Elektra - Még a daredevil-nél is szarabb. Majd talán a FF4.
Constantine - Na ez bezzeg lekötött és elgondolkodtatott fasza.
Ray - szerintem szép és elég megrázó volt, Ray Charles Forever!!!
Szerintem 1 az 1ben a hetedik és a kocka egyvelege.
Érdemes megnézni, nekem nagyon tetszett, ahogy bonyolítja a cselekményt.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Én nem azt írtam, hogy minden film hasonlít egy másikra, hanem hogy nehéz újat mutatni manapság...
egy rossz filmhez, akármilyen jól állok hozzá, attól még nem lesz jó film és élvezhetõbb 😞
érdekes, hogy minden film hasonlít máshoz.. na igen. de azért mégis vannak jó alkotások mostanában is, és azoknál mégsem merült ez fel talán mert nem volt idõm közben elmélázgatni ? 😊 ( cellular, saw, butterfly effect .. )
*hihi ** *
Végre egy méltó folytatása a nem kis sikert aratott elsõ részhez. Tényleg nagyon kellemes kis felfrissítõ vígjáték. Ajánlom mindenkinek.
9/10
*hihi ** *
El tudom kepzelni milyen objketiv lehet a film 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viszont az After the sunset nagyon jó filmovie!😉
az elején lévõ kiírást pedig érdemes elovasni (és megjegyezni) mer arra épül a film...
jó volt a zene és a hangulat, sztem érdekes a történet, de nagyon szomorú... és bár szerelmes film romantika kedvelõk kerüljék.. 8/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
aloban egy szar film.. itt a fel csalad elaludt rajta... azaz a haverom az anyam es en....
az anyam nem is birja az ilyen filmeket mert nagyon izgulos oszt elaludt rajta o is.. dejo film
Kicsit "erõteljesebb" befejezése lett (amit amerikai moziban nem csak 18+ karikával nem lehetne bemutatni, hanem sehogy), olyan, amire utalás sincs az amcsiban.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Hát valami isszonyat pocsék volt...kör koppintás a kiscsaj, és egyáltalán nem voltak benne olyan ijesztõ jelenetek.
Subjektív véleményem az, hogy kör koppintás+vígjáték. Egész történet nagyon kiszámítható volt, fõleg a vége.
Több szóra nem méltatom
2/10
Kb. annyi különbség van köztük, mint egy magyar és egy arab között.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
sötétben te meg tudod különböztetni a kínait meg a japán embereket?? lál.<#zavart2>#zavart2>
Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.
Ami nagyon tetszik a sztoriban, az akciójelenetek életszerûsége!
A fõszereplõ nem karatézik és ugrik neki annak aki fegyvert fog rá, hanem szépen a sniper-ek lõvonalába ügyeskedi magát, a többi az õ dolguk. Az a jó, hogy film közben arra gondol az ember, hogy "ugyammá, egy sniper simán megoldja a helyzetet" és aztán tessék: meg is teszi.
Vagy egy másik esetben mikor egy repülõgépet (chessna) üldöznek ami a kifutón készül felszállásra. Nem, a kommandós nem ugrik át a szárnyra, hogy aztán vérremenõ közelharcban ütközzenek meg a pilótával, hanem kilövi a kereket majd a pilóta vállát.
Persze, ez egy TV sorozat, nem egy übergigaMOZIprodukció, amiben minden akciórészben fél várost kell lerombolni egy daruskocsi és egy hummer segítségével és 5 lõtt sebbõl vérezve, kézitusában kell a végén a fõgonosz fejét a motorcsónak rotorjába tolni.
Ja és a szent és sérthetetlen USA kormány is bizony használ elektrosokkos kínzást nem csak komor zsarutekintetet :-)))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lehet elkezdem a 24-t
---------------------------------------------
10/10
Röviden: ez egy 24 részes sorozat aminek minden egyes része 1 nap 1 1 óráját mutatja be, reggel 8-tól másnap reggel 7-ig.
(az epizódok 45-50perc hosszúak, tehát nem teljesen real time)
A sztori: az USA vezérkara azon a napon tudja meg, hogy nukleáris terrortámadás készül LA-ben, mikorra a támadást kitûzték. Meg kell találni a bombát, minden eszköz megengedett (és ezt fel is használják).
Erre nem tudok mit mondani. Ez a filmtörténet legdurvább TV-re írt sorozata amirõl tudok, vagy amit valaha láttam!
Mintha egy Clancy vagy Grisham regényt olvasnék. Ez az a sorozat amit nem lehet abbahagyni, mert minden epizódja ultra izgalmas. Tegnap este 4db 45 perces rész után hajnali f3-kor eröltettem magam, hogy hagyjam már abba mert aludni is kell.
AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Az elsõ szezont sajna nem láttam, de már van harmadik és negyedik szezon is amik nem kapcsolódnak egymáshoz, csak a fõbb szereplõk fixek (Keifer Sutherland aki egyben a producer is).
Valaki látta már a Kör 2.....? Az Amerikai változatott...!
Ha igen akkor milyennek találta....?!😊
És valaki láttam már a Visszafordithatatlan c. filmet...?
Vélemény....?😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
The Life Aquatic -
Talan muveszi filom inkabb... A Royal Tannebaums filmhez hasonlitanam (mar csak azert is mert ugyanaz a rendezo es a szineszek is majdnem). Nem rosz de sokanak nem fog tecceni a stilus.
En nem tudom mennyire jo vagy rosz mert elaludtam de a havernak teccet.
Szólok a moderátoroknak (meg Anyunak)
<#idiota>#idiota>