Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Figyej. Az mar eleg hogy Uwe Boll rendezi. Az AVP az ennel 100x jobb volt mert azon nem akartam sirni. A Re2 azt lehet mert az is nagy szar.

Lattatok az uj Peticiot ?

"Petition to kill Uwe Boll" 😄DDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
Alone in the dark

Elõre leszögezem, hogy szar film volt, nem fogom mégegyszer megnézni, nem is érdekel a folytatás/befejezésbõl ítélve lesz az is/. Viszont látom hogy sok mindenki zsigerbõl lehúzta, csak azért mert a f@szkalap Uwe Boll rendezte. Most õszinén mivel rosszabb ez mint a Resident evil2 vagy a túlhypeolt A vs. P úgy összességében. Szvsz semmivel. Ezért biztosan megkapom a magamét másoktól de semmivel nem érzem rosszabbnak /a többi sz@r között/...

ennyit akartam

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tomsolo
spoiler gec...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A két egymás számára (többé-kevésbé) idegen arcot összezárják. Közös gondolkodás, és közös cselekedetek jelentik/jelenthetik a kiutat. Egymásra utaltság, akár csak a kockában.

Bucser
Alec Baldwinnak nincs köze a filmhez😊 ellenben a bátyja Daniel szerepel benne😊 de nem is miatta hanem Tom Seizmore és Denise Farina miatt néztem meg😊 (magánvélemény és SPoiler: Szerintem Farina jól játsza a zsarut csak nem tudom, hogy szándékosan vették vissza a zsaru észt benne vagy szádékosan segít eltussolni a dolgokat)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Majd amikor lesz idod ezt fejtsd ki bovebben. Foleg azt a reszt hogy mi koze a Kockanak a Saw-hoz. Erdekel!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nemcsakfeel
"nem volt idõm közben elmélázgatni" 😄
szal mert mégis úgy megtudták csinálni hogy lekössön.

*hihi ** *

CalebJoe
Átok - Már nagyon sablon a kör meg a szem után nem kell több ilyen!
Elektra - Még a daredevil-nél is szarabb. Majd talán a FF4.
Constantine - Na ez bezzeg lekötött és elgondolkodtatott fasza.
Ray - szerintem szép és elég megrázó volt, Ray Charles Forever!!!

Resident evil 2. Uncsi volt. <#levele>

A saw nem hasonlít semmihez?
Szerintem 1 az 1ben a hetedik és a kocka egyvelege.

VinylToy
11:14

Érdemes megnézni, nekem nagyon tetszett, ahogy bonyolítja a cselekményt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ami az egyik embernek nem tetszik, lehet hogy másnak nagyon bejön. És nemtetszéstõl függetlenül még lehet nagyon jó egy film.
Én nem azt írtam, hogy minden film hasonlít egy másikra, hanem hogy nehéz újat mutatni manapság...

nemcsakfeel

egy rossz filmhez, akármilyen jól állok hozzá, attól még nem lesz jó film és élvezhetõbb 😞
érdekes, hogy minden film hasonlít máshoz.. na igen. de azért mégis vannak jó alkotások mostanában is, és azoknál mégsem merült ez fel talán mert nem volt idõm közben elmélázgatni ? 😊 ( cellular, saw, butterfly effect .. )

*hihi ** *

Sil3nt
Vejedre Ütök

Végre egy méltó folytatása a nem kis sikert aratott elsõ részhez. Tényleg nagyon kellemes kis felfrissítõ vígjáték. Ajánlom mindenkinek.
9/10

nemcsakfeel
már pár hónapja láttam / néztem a code 46 ot, nem kellett volna bele ennyi romantikus izé.. viszont a zenék tetszettek benne. meg hogy a saját anyját dugja <#guluszem1><#ravasz1>

*hihi ** *

ja, volt kétszer a duna tévében. retro rulz.
En nem lattam meg a filmet, de ugy tudom hogy az egyik Paparazzi Alec Baldwin, aki koztudottan utalja oket. Egyszer meg is vert egyet eleg durvan. Targyalas lett belole.

El tudom kepzelni milyen objketiv lehet a film 😊

Mike
Látta vki már ezt a filmet?

Elõre

Gáspár Sándor okán találtam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bucser
Megnéztem a Paparazzit😊 Erõsen el vannak túlozva a paparazzik (kábé a legrosszabb fajta Blikkújságíró szintjén állnak) de jó volt a film maga😊 tetszett olyan 10/6,5-ös mert szórakoztatott végig😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
En pont forditva nyilatkoznek 😄

burkusdió
After the sunsetet láttam legutóljára a home moziban, a hmplx-ben meg a Lemony Snicket: A balszerencse áradását (csajok választották) nagyon szar volt, azt nerm ajánlom senkinek!!!
Viszont az After the sunset nagyon jó filmovie!😉

Jano
<#wow2> <#vigyor>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tomsolo
ja és volt benne puna... hihihi!

tomsolo
én most néztem meg a code46 cimû filmet (tim robbins-sazl)és mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a szomorú, szerelmes utópisztikus sci-fit....(sci-fi mer utopisztikus :o)

az elején lévõ kiírást pedig érdemes elovasni (és megjegyezni) mer arra épül a film...

jó volt a zene és a hangulat, sztem érdekes a történet, de nagyon szomorú... és bár szerelmes film romantika kedvelõk kerüljék.. 8/10

CSOCSO
grudge
aloban egy szar film.. itt a fel csalad elaludt rajta... azaz a haverom az anyam es en....
az anyam nem is birja az ilyen filmeket mert nagyon izgulos oszt elaludt rajta o is.. dejo film
En azert gondoltam Kinainak, mert a taxi amiben ultek jobbkormanyos volt. Ha jotlom Hong-Kongban van ugy.

Sokan jobbnak ítélték meg a 2. résznél. Hát nekem épp egy leheletnyivel tûnt kevésbé rossznak. Szerintem eléggé gyengus volt. Kimondottan untatott a dolog.

Egyébként akiknek nem tetszett a Grudge, javaslom, hogy nézzék meg a japán verziót is, de az is elég, ha csak az utolsó 10 percet nézik meg.
Kicsit "erõteljesebb" befejezése lett (amit amerikai moziban nem csak 18+ karikával nem lehetne bemutatni, hanem sehogy), olyan, amire utalás sincs az amcsiban.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Remélem nem lesz belõle mégegy rész. Bár még mindig nem lett normálisan vége. Akciódús meg minden, de semmi újat nem hozott. Én is csalódtam sajna.

Ha úgy állok hozzá, akkor nekem sem tetszik egy film sem, akármilyen jó is. Csak egy kis beleélés kell és más lesz az egész. Az hogy vígjáték, kissé siralmas vélemény. Manapság már nehéz olyan filmet csinálni, ami ne hasonlítana egyetlenegy másikhoz sem. Attól, hogy egy történet vége kiszámítható még lehet marha jó, amíg eljut odáig....Ez meg az én véleményem.

Blade3 <#levele><#levele>

Sil3nt
Az Átok (The Grudge)

Hát valami isszonyat pocsék volt...kör koppintás a kiscsaj, és egyáltalán nem voltak benne olyan ijesztõ jelenetek.
Subjektív véleményem az, hogy kör koppintás+vígjáték. Egész történet nagyon kiszámítható volt, fõleg a vége.
Több szóra nem méltatom
2/10

Mivel más a bõrük színe és a szemük "állása" (az egyik mandula, a másik "húzott"), igen.
Kb. annyi különbség van köztük, mint egy magyar és egy arab között.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

nemcsakfeel2sch
nem kell szövegelni, meg tettetni magadat hülyének.
sötétben te meg tudod különböztetni a kínait meg a japán embereket?? lál.<#zavart2>

Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.

Alien
Kör 2:
Péntektõl játszák Amcsiban, nálunk márc 31-tõl.

Blasta
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ami nagyon tetszik a sztoriban, az akciójelenetek életszerûsége!
A fõszereplõ nem karatézik és ugrik neki annak aki fegyvert fog rá, hanem szépen a sniper-ek lõvonalába ügyeskedi magát, a többi az õ dolguk. Az a jó, hogy film közben arra gondol az ember, hogy "ugyammá, egy sniper simán megoldja a helyzetet" és aztán tessék: meg is teszi.

Vagy egy másik esetben mikor egy repülõgépet (chessna) üldöznek ami a kifutón készül felszállásra. Nem, a kommandós nem ugrik át a szárnyra, hogy aztán vérremenõ közelharcban ütközzenek meg a pilótával, hanem kilövi a kereket majd a pilóta vállát.

Persze, ez egy TV sorozat, nem egy übergigaMOZIprodukció, amiben minden akciórészben fél várost kell lerombolni egy daruskocsi és egy hummer segítségével és 5 lõtt sebbõl vérezve, kézitusában kell a végén a fõgonosz fejét a motorcsónak rotorjába tolni.

Ja és a szent és sérthetetlen USA kormány is bizony használ elektrosokkos kínzást nem csak komor zsarutekintetet :-)))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

En ugyanigy vagyok a Lost-al. Sajnos most eljutottam a 18-g es varnom kell marc 30-g.

Lehet elkezdem a 24-t

Blasta
24 aka. Twentyfour ----- Second season

---------------------------------------------

10/10

Röviden: ez egy 24 részes sorozat aminek minden egyes része 1 nap 1 1 óráját mutatja be, reggel 8-tól másnap reggel 7-ig.
(az epizódok 45-50perc hosszúak, tehát nem teljesen real time)

A sztori: az USA vezérkara azon a napon tudja meg, hogy nukleáris terrortámadás készül LA-ben, mikorra a támadást kitûzték. Meg kell találni a bombát, minden eszköz megengedett (és ezt fel is használják).

Erre nem tudok mit mondani. Ez a filmtörténet legdurvább TV-re írt sorozata amirõl tudok, vagy amit valaha láttam!
Mintha egy Clancy vagy Grisham regényt olvasnék. Ez az a sorozat amit nem lehet abbahagyni, mert minden epizódja ultra izgalmas. Tegnap este 4db 45 perces rész után hajnali f3-kor eröltettem magam, hogy hagyjam már abba mert aludni is kell.
AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!

Az elsõ szezont sajna nem láttam, de már van harmadik és negyedik szezon is amik nem kapcsolódnak egymáshoz, csak a fõbb szereplõk fixek (Keifer Sutherland aki egyben a producer is).

Penge2 <#levele><#levele>

A visszafordíthatatlant láttam. Szerintem elég tré.

Sephi
Negy kerdes es egy felkialtas!

Ez 4 kerdes 😊

2 kérdés...))

Valaki látta már a Kör 2.....? Az Amerikai változatott...!

Ha igen akkor milyennek találta....?!😊

És valaki láttam már a Visszafordithatatlan c. filmet...?

Vélemény....?😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Elirtam. 😊

Sephi
Elobb kapcsold ki a szintetizatort mert hangos a lepke!

The Life Aquatic -

Talan muveszi filom inkabb... A Royal Tannebaums filmhez hasonlitanam (mar csak azert is mert ugyanaz a rendezo es a szineszek is majdnem). Nem rosz de sokanak nem fog tecceni a stilus.
En nem tudom mennyire jo vagy rosz mert elaludtam de a havernak teccet.

Blasta
Folyton beszósz!
Szólok a moderátoroknak (meg Anyunak)
<#idiota>

Ez a "Grunde" címû filet nem ismerem (valami grundfocis cucc?), de a Grudge tokióban játszódik japán és amerikai színészekkel.

Ez furcsa... En ma neztem a Grunde-t es tele volt Kinai-val. Hong-Kong-ban jatszodik a film.

Ezt ugye viccbõl írtad? Egy darab kínai és egy darab európai sem szerepel a filmben. Sem a japán, sem az amerikai verzióban.

nemcsakfeel
télleg, a szellemet ki is hagytam 😊

*hihi ** *