Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkó letöltöm ezerrel!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én csak a második évadot láttamö!!!!!!
(de nem hinném, hogy szar lesz)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Megdöbbentõ történet egy ökölvívó nõrõl és edzõjérõl. Drámai alkotás az életrõl, küzdelemrõl. Ajánlom mindenkinek. 10/10
Hát... nem rossz. Yo benne a két husi. Sõõõt. Ehh!!
Maga a film nem egy korszakalkotó. De egynek elmegy. <#eljen>#eljen>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nekem ennyi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Készülj, hogy ha nem lesz jó, rádküldöm Pitbull Janot!!4
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
mik vannak... sok lekváros abáltszalonnát kell akkor mostantól ennie... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Na ez nekem az év meglepetése edddig. Nekem nagyon tetszett. Nagyon jó film volt, attól függetlenül, hogy szvsz elejétõl lehetett sejteni hogy mi a szitu... Nagyon jó volt!
Fsz. is nagyot alakított... A szerep kedvéért fogyott le ennyire hihetetlenül vékonyra? Vagy trükközés volt?
10/10
Constantine, LU pedig Lucifer, csak LU -nak becézték.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
😄
Szerintem kifejezetten jók benne a karakterek és a színészek is. Fõleg a mester, leghûségesebb tanítványa, a ninja, Bijomaru, Saru, és végül Kanbejo a warlord testõrfõnöke. De Azumi és Yae is jól sikerült.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nézd meg megéri, aztán alkoss te saját véleményt. Mondjuk ezt sem árt többször megnézni, hogy az igazi finomságai körvonalazódjanak. Ha kihagytak volna pár sajtburgeres poént (pl. hogy, hogy hal meg Bijomaru), egész komoly film lett volna.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát, PetruZ egy kicsit rosszabb véleménnyel volt róla. 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Úgy döntöttem, hogy Ong-Bak-ot akarok nézni, nincs már halasztás! 😄
Csak sikerüljön hamar beszerzni.
Equilibrium, Hero... elég yoak!
Elõtte meg Dune, Kill Bill, Dogma, Jay&SB, Tigr&Sárk, Scorpiking, Event Horizon, Casshern, STTroopers, DaMummy1-2, Hero stb. Mostanában mindent szart megnézek újra, vaze... 😄DD
De legmostmégjobb a Sanjuro volt !
Kellemes kis hülyéskedés, yopofa poénokkal. <#eljen>#eljen>
A számat figyeld.
Vincent Cassel egyik korai filmje. Francia krimi. Nem túl fodulatos, de egyszer nézhetõ. <#eljen>#eljen>
Constantine: 10 / 7 - minden a helyén van. Élmény, hangulat, képi világ, színészek játéka, végjáték zsenialítása -
Oceans's 12: 10 / 2 - Tragikus, felesleges, szétesett, értelmetlen, és UNALMAS -
The grudge: 10 / 5 - tisztes iparos munka, helyenként meglepõen ijjesztõ is tudd lenni, a történet gyenge, a színészek se állnak a helyzetük magaslatán -
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Érthetetlen, hogy miért tették ezt. Akkora hülyeség, hogy még. Pont tönkrevágják vele a betegség egyik alapvetõ lényegét, az elhülyülést. <#shakehead>#shakehead>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nem tudom... sazrfejû geciek!<#dumcsi>#dumcsi><#nemtudom>#nemtudom>
Mér kellett elkúrniuk. :C
:C
Sõt továbbmegyek, bennem lerombolta a predatorokról és alienekrõl /filmek alapján/ alkotott képemet...