Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt mind multiplexben 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Japán, Tokió, Sindzsuku, a japán (al)világ legótvarabb környéke. Valaki eltünteti a nagyhatalmú Anjo klán vezetõjét, miközben az a nõjével hetyeg. Anjo jobbkeze, a fékeveszett brutalitású szado-mazo Kakihara kegyetlen hajszát indít eltûnt fõnöke iránt, és eközben nem kímél senkit. Kínzási módszerei mellett a derék spanyol mesterek mind elbújhatnak...
Eközben megismerkedünk egy zavarodott elméjû fiatalemberrel, aki - látszólag - a világ leggyámoltalanabb és legelveszettebb figurája, de ha bántják, erõszakoskodnak vele, nos, akkor csak egy ideig tûr, utána kitör belõle az idegbeteg, a full szadista állat és akkor kõ kövön nem marad. Az õ neve: Ichi.
És végül van három kínai figura, akik mind-mind különös perverzióknak hódolnak, ugyanakkor egy csapatként takarítják el az Ichi után maradt szétvagdosott, darabokra tépett tetemeket. Látszólag parancsra cselekednek. De vajon ki utasítgatja õket? Egyáltalán - utasítják õket?... Egyikük mintha hatalommal bírna Ichi õrülete felett. Legalábbis azt hiszi...
Ez az alapfelállás és a jó kétórás (a vágatlan változat) film e három szál körül bonyolódik. Közben gyorstalpaló kínzómesteri és okleveles szadista tanfolyamon veszünk részt - némi szexuális perverzióval és "drug content"-tel fûszerezve - amelynek során többször is szembesülni fogunk egy jó adag, jobb-rosszabb trükkökkel megvalósított, néhol nevetséges, néhol hihetetlen brutalitású, de mindenképpen (gyomor-)felkavaró vizuális élménnyel. Ichi külön dícséretet érdemel: a színész arca félelmetes, úgy táncolnak rajta a gondolatok és a csupasz érzelmek, hogy simán elhisszük neki, hogy komplett dilis, aki borotvaélen táncol az õrület és a szadizmus szakadékai között. És ne feledjük el azt sem kiemelni az érdemei közül, hogy kettõ ember maradványaival is képes egy luxus hotelszoba minden egyes négyzetcentiméterét maradéktalanul beteríteni... Aztán az is jó, hogy szagot még nem képes exhalálni a digitális média, különben ritka "csemege" lenne pl. az olajjal locsolt, kampókra felaggatott férfi... Huhh, el ne felejtsem: a filmben nõket és gyerekeket is bántanak. Sõt... Szerintem aki látta, annak örök emlék marad az a jelenet, amikor Ichi kinyírja az iszonyatosan összevert arcú prosti futtatóját, majd ártatlan babaarccal közli a nõvel, hogy "most már minden rendben lesz, mostantól én foglak verni"...
A sztoriról nem írnék bõvebben, meg túl sok spoilert lõnék el vele, ami nem lenne egészséges. Mindenki nézze csak meg és jöjjön rá maga, hogy ki kicsoda. Bár sztem a film legvége simán beférne Vágónál a 40 milliós kérdéscsoportba is, mert pl. én sem bírtam igazából összerakni, hogy most mi van.
Ettõl függetlenül mindenkinek ajánlott a film. Nem kell Oldboy-i mélységekre és drámára számítani, az Ichi annál jóval felszínesebb, de legalább ugyanúgy nem is köt alkut a "politically correct"-ség érdekében és fel mer vállalni bármit, ami csak filmre kerülhet. Hogy ezt pusztán polgárpukkasztásként, vagy ész nélkül összehányva, vagy gondos elrendezésben tálalja?... Nos, ezt mindenki döntse el maga.
Értékelés: 7/10 (volt néhány nagyon gagyi trükk, ami inkább nevetséges volt, mint gyomorforgató)
a kort ezer eve lattam de nekem nem tetszenek az ilyen fantorpikus horrorfilmek mikor kimasznak a csajok a tv bol meg egyebb okossagok...
ad1. a film nem is akart beszaratós lenni, nem ez volt a film fõ célja
ad2. attól még hogy nem beszaratós egy film, még lehet jó
A feléig bírtam nézni, utána kikapcsoltam a DVD lejátszót. Voltak Bruce Willis-nek sokkal jobb filmjei is, de ez nem tartozik azok közé szvsz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De azért a végén a csavar eléggé oda lett téve.
Viszont szerintem csak egy yo közepest érdemel a film.
Végigröhögtem,akárcsak a lentebb említett Átok címû szupermovie-t.
8 / 10
Ismét egy jó kis feszült hangulatú thriller, M.Night Shylaman -tól
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
nagyon nem tetszett. nekiültem úgy, hogy dejo kis horror-movie lesz ez, de kiderült, hogy az elõzetese jobb volt, mint maga a film. zavaró ugrálás az idõben, zavaros történet: egy kisfiú (aki nyávog) és egy csaj (aki olyan hangot ad ki, mint a HL-ben a sugárzásmérõ mûszer) eszi az embereket. ennyi. már törlöm is lefelé.
1/10
(egy pontot csak azért kap, mert egyszer sikerült megijednem, még ha teljesen kiszámithato is volt a dolog)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Egész jó kis film, röviden annyi hogy lezuhannak egy repülõgéppel a
Góbi sivatagban és túl szeretnék élni. A fõszereplõ Dennis Quaid.
10/5
Ving Rhames lett az új Kojak. Az új sorozat elsõ részét ma este vetítik az Egyesült Államokban. Hosszú évekig, 1973 és 1978 között Telly Savalas személyesítette meg Kojak figuráját: a detektív az Egyesült Államok rendõrei körében is igen népszerû, egyfajta kedvenc volt.
Az egész cikk itt található 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az csak egy digitálisan létrehozott mása volt!!
Igazából nagyon halott%%%%%%%%
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ott volt az Oscar átadón, hogy halhatott volna meg?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Most mar meg sem nezem.
egyébként téleg minden filmben a Jude Law játszik lõje már le valaki
😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
<#eplus2>#eplus2>
Anakin és Obi-van harcoilnak egy lávabolygón és Anakin beleesik a lávába, de Palpatine megmenti az életét.
"Nem tudom elhinni hogy ez a film mekkora baromsag volt"
Nyiri:
"Nagyon jó film"
Kinek higgyek, kinek higgyek......