Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nem feltetlenul a beszed hanem inkabb a arc mimikak es helyzetek rohogtettek meg de naon 😄

Nekem majig a kedvencem Nemo utan 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Érdekes, valamiért Pixar jött le nekem az elõzetesbõl, és már arra se nagyon izgultam rá.
Egyszerûen le lehet vágni belõle, hogy ezek kisgyerekekre kihegyezett poénok (mint az Ice Age-ben "én vagyok a tûz ura." "Hé tûz ura, ég a farkad" "...JÁÁÁÁJJJ"), ezért nem is érdekelt a film már az elõzetes után se pedig azsittem Pixar kreálmány lesz :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Igazatok van, sorry, valamiért ez maradt meg nekem.
Akkor megértem, hogy miért lett olyan mint Sephi írta!
Ise Age-en én egyszer nem tudtam nevetni, gyerekmese az, helyzetkomikumokkal tele. Nem nekem való.
PIXAR-ok inkább, azokat nekem csinálják :-D

PetruZ
Már nem azé', de a Pixarnak semmi köze hozzá, ez bizony az Ice Age-es Fox stúdió munkája... (
katt)
Sephi
Vaz. Most ne hari de ellent fogok neked mondani. Nem Pixar es a reklamban is ugy mondjak hogy "Az Ice Age alkatoitol".

Az Ice Age meg egy fergeteges nagy poen mese volt ahol konnyekkel rohogtem vaze.

Ne teveszuk mar ossze a szezont a fazonnal hua'!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Már nem azé, de a Robots az PIXAR mozi, az Ice Age alkotóinak nem hinném, hogy sok köze van hozzá.
De ha van is, akkor is megértem a kritikádat, ugyanis az Ice Age is egy gyenge, gyerekeknek készült mese volt, gyerekpoénokkal, nem felnõtteknek (leszámítva Scrat-et).

Sephi
Robots -

Hihetettlenul gyenge , humortalan szokvanyos gyerekmese volt. Lehet eppen gyarekeknek keszult olyan humorral amit ok is megertenek. Alitolag az Ice Age alkotoi csinaltak... agya az eg hogy a Ice Age 2 felig hozza az elso szinvonalat es akkor rendben van.

Rafaelo
lol

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Bucser
mi adjuk a bunyot a robot meg a kexet😄 nem is kell ide más majd az Sg filmre veszi😄

Ütõsebb kasszsiker lesz mint a Sztárt wársz epizód free

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ne mond mar 😊
Minek csattano a filmben ha nem er semmit?

Sephi
Saw -

Immar 4-edszerre neztuk meg ezzuttal multiplex a moziban es hat a hatas garantalt.

Kedvenc filmem.

Blasta
Ebb a Columbo filmbe bewrakták az összes kemény CM nótát.
Ezt se gondoltam volna NEVÖR EVÖR :-D

Blasta
...de már a második CM nótát hallom :-DDDD
Beszarás hova fejlõdnek ezek a mai langyos krimik :-DDDD

Blasta
LOL már a Columbo-ban is Crystal Method aláfestõzene megy :-D

Bandew
Hát pont ezaz! Azért, mert eddig ilyen filmjei voltak, az nem azt jelenti, hogy mindegyik ilyen! Pont ez a csattanó. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
"Szvsz nem is az volt a célja, hogy meglepjen."

Shyamalan filmjeinek mindig az a lényege, kérdés, hogy mennyire képes elterelni és lekötni a figyelmed a csattanóról.
A falunál ez nem sikerált véleményem szerint.

Bandew
Szvsz nem is az volt a célja, hogy meglepjen. Én is sejtettem mi lesz a vége, be is jött, de attól még tetszett. Ez nem paráztatós meg "Hjaj de csattanós a vége" film, más a mondanivalója. Sztem!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem azzal volt gond, hogy beszaratos vagy sem.

Szerintem a Falu egy tulsagosan kiszamithato film volt. En total unatkoztam. Semmit nem tudtam a filmrol ugy ultem le. Erre a 20. percnel mondom a havernak hogy szerintem mi a vege. Total hulyenek nezett. Aztan kb. a felenel eszembe jutott, hogy talan az idoben is lehet egy kis csavar. Be is jott. Nem vagyok nagy krimi fan csak rahibaztam az egesz tortenetre. Talan ezert nem tetszett a film.
Szerintem nagyon is felejtheto.

Blasta
TUTI!!!!!!!!!!

Loál János
htx

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dynamic
tuti
Loál János
Szerintem.

Sephi
Tuti? Mert fogadasos alapon megy.

Loál János
Onedin Kennedy

Sephi
Gyerekek az [email protected] c. filmben az elejen a ruhataros milyen Jedi neven szolitja Istent ?😄

Valami Kenedin ?😄DDD De mi is az?

Blasta
Ugyan ezt írtam énis. Eröltettem magam fél 3-kor hajnalban, hogy le kell feküdni...
De számíccs rá, hogy a végefelé le fog ülni a sztori, a második szezonnál is kicsit leült. Legalábbis ha egyben nézel meg sok részt.
Kicsibe kell adagolni sztem, úgy élvezhetõ leginkább.

Rafaelo
ja 😮 pilóta szex

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Utobbi Pilota?

Rafaelo
bunyó meg keksz értettem!
<#worship>

Sir Quno Jedi
agyadra mentél ?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rafaelo
de igenis van különbség szar és szar közt!!!!!

Rafaelo
csak nem vagy???

Loál János
Mi van, pubiak!!!!!!!!!!!!!4

Sir Quno Jedi
Akkor én mondhatnám, hogy kölyök, de én meg nem mondok ilyet, mert tisztelem a kort...az alcsonyat is... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
Már bocs de az nem szar történetileg hogy egy gyereket megcsíp egy nukleáris kezelésen átesett pók ezért falra tud mászni a kölyök???

Ezért KÉPREGÉNY feldolgozás!!! Nema történetrõl van szó, hanem hogy az alapvetõ baromságokat mennyire jól vagy szarul csinálták meg...

A 10 éves kölyközés elõtt meg érdeklõdj mert legalább 14-el múltam el 10................................ TATA<#mf2><#idiota><#nevetes1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
DE ! ELÕBB leütöd, aztán megragadod a hajánál fogva, behúzod a barlangodba és UTÁNA ungabunga ínszakadásig ! Uff !

Sephi
Azt meg tedd hozza hogy nem feltetlenul ebben a sorrendben 😄

Sir Quno Jedi
De Bunyóra meg Szekszre mindég szükség-e vanik nemdenem ?!!

Rafaelo
Daredevil akkora szar már maga a történet is szar egy vak kisfiú rohangál a tetõkön jah persze szánalmas csórikám az nem hõs 😄
-corin farrel is nagy szar volt benne semmi izgalom nem volt a pókember 100% al jobb bár az kidolgozottabnak tünt mondjuk nektek 10 éves kölyköknek ez pont elég !!!!

Sephi
Mirol beszlsz?

Szerintem a Hellboy a legjobb az X-man utan.

Bucser
Ízlések és pofonok papok és paplanok olyat is láttam már aki szerint a legjobb képregényfeldolgozás a Pókember.... Nekem a daredevil nem jött be mert szarul volt megcisnálva.. (nem Ben nyafflek kellett volna a vak ügyvéd szerepére mivel eredetileg Matt Murdock ugye szõke😄) De a Fõgonosz szerepére is valaki más kellett volna (ugye a nagy batár néger nem játszott rosszul csak ugye a fõgonosz eredetileg fehér....) a fordítás és szinkron meg egyneesen borzalmas volt😊 És mivel Elektra/Jennifer"Sidney Bristow"Gardner sem alakított olyan hû de nagyott benne és még Colin Farrell sem tudta megmenteni a filmet... Szerintem kritikán aluli volt az egész.. Úgyhogy az elektra mint film még jobb is lehet nála csak éppen mi újat lehetne szerencsétlen elektráról megtudni amit a daredevilbõl nem tudtunk meg??? elektra ugye bele van zúgva matt murdockba és a fõgonosz kinyírta az apját... mit lehet még egy filmbe beletenni??? Ja tényleg sok bunyót és sexet😊 arra már bemegy a nép moziba😄

Sephi
Elektra jobb mint Daredevil. SZVSZ

Én láttam már, de szerintem a Daredevil pl. sokkal színvonalasabb lett. Ez lazán a leggyengébbek között van, ha nem a leggyengébb. Akciófilmnek kevés, alig van benne akciórész, az is rosszul van vágva és alig lehet követni. Fantasynak sem nevezném, kliséket dobáltak csak egymásra és semmi érdekes nem jött ki belõle. A zene semmitmondó. A trükkök elmennek, ezen kívül csak Jennifer Garner emel valamit a szinten, de az így se éri meg a mozit. Egy otthoni megnézést esetleg megér a kategória kedvelõinek, de semmi több.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sir Quno Jedi
Sazmostakkorjó 😄DD

Sir Quno Jedi
Nemtom.

Daredevil színvonal.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Hát akkó mi a kérdés? <#zavart2>

Sir Quno Jedi
Én belekukkantgattam azér és nem is tûnt rossznak, sõt...

Loál János
Láttam némi ízelítõt a hogykészült-bõl.
Nekem annyi elég is volt. 😊

Loál János
HÁHÁ! Szenvedj!