Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hmm, na?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akkor miért kérdezed hogy jó film...?
és nagyon félelmetes...?
Ha láttad miért kérdezel...?
nem értem....
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Amugy a Sin Cityt láttam , háát , nekem nem neagyon jön be
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Le vagyok nyûgözve, azt hiszem meg kell venni a második évadot is.
Kíváncsi vagyok, hogy azt a valódi, vagy az alternatív befejezéstõl indítják. (bár gondolom a valóditól)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
egyébként én meg az Equilibriumban láttam újra
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A filmográfiáját elnézve pedig az Amerikai Pszihó-ig fõként TV szerepei voltak, kivéve a Pocahontas szinkronját...
anno kölökként fõszereplõje volt Spielberg a Nap Birodalma c. filmjében
szal nem ismeretlen
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Naon kellemes kis drama/vigjatek volt szerintem ami egy megtortent eseten alapszik. Egyszer nezheto!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
valaki láttam már vagy halott valamit a Dead Birds c. filmröl...?
------------------------
7/10
Chrisian Bale-lel szemben elfogult vagyok, hisz mikor elõször láttam a Shaft-ben, azt mondtam magamban, hogy "ebbõl a köcsögbõl még lesz valami". Új arc volt és nagyon stimmelt arra a szerepre.
Csak ezután láttam a már korábban forgatott Amerikai Pszihó-ban, amiben aztán tényleg lubickolt a szerepében.
Azért vagyok elfogult, mert a sejtésem beigazolódni látszik, egyre komolyabb szerepekben láthatjuk, és külön meglepõ volt, hogy a "nyálas tenyérbemászó milliomos seggfej" profilból bizony már-már túl hitelesen is lépett ki.
SPOILER!!!!!!!!!!
A machinist-ben egy olyan álmatlanságban szenvedõ gépészt játszik, aki a betegségébõl kifolyólag kezd furcsa dolgokat látni, átélni plusz napról napra kisebb a súlya.
Nem tudom, hogy volt képes ekkora súlyvesztést produkálni a szerep kedvéért, de le a kalappal elõtte!!!!
Ráadásul a fizimiskájából adódó macsó megjelenése is totálisan átváltozott a film kedvéért.
Maga a sztori nem egy csúcs, a végén levõ csattanó sem éppen sokkoló és már-már kiszámítható, de minden esetre érdekes a film és azért durvább, véresebb katarzisra számítottam.
Ha nem lennék elfogult a fõsz.-vel kapcsolatban, csak HAT pontot érne a film, tehát az objektív véleményem:
6/10
-Sziket.
-Szivas.
-Tampon.
-Macskat kidobni.
-Miaauuu!!!
Loool 😄DDDDDDD
Amikor agysebész és meg akarja ölni a feleségét, hogy a testébe rakhasson egy új agyat, az nagyon jó, csak a címére már nem emlékszem.
Meg az is nagyon jó amikor négerek közt nevelkedik, és elmondják neki, hogy valójában nem is fekete. :-D
Sajna ennek a címére sem emlékszem.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Peter Sellers-t nem hiszem hogy meg tudja kozeliteni.
Jacques Clouseau felugyelo 😊 Mennyit rohogtem regen rajta.
kivancsi vagyok mit fognak kihozni belole.. mindenesetre orulok hogy lindsay lohan jatszik benne😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
KURVA ELET!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
(vagy assem?)
De vóót. Elveszett jelentés címmel ment pár moziban
Pedig elég alapfilm. Dvd mellékletként asszem megjelent pár hónapja.
Equilibrium-ot se nyomták a mozikban ugye?
(jó trudom, az más tészta)
Hisz nincs benne se Spielberg, se Brúszvilisz.
:-/
Hát emberek, ez nagyon jó film. Nagyon kritikus szemmel nézem a filmeket, ami nem mindig jó, de EZ isszonyat jó volt. Az ilyen filmeket szeretem (lásd Egy csodálatos elme stb.)
Hihhetetlen fordulatos, érdekes, nem unalmas, színészi alakítás is tökéletes, jó vágások, jó zenék, és legfõképp jó forgatókönyv.
Ezek kellenek egy jó filmhez, és ebben minden benne volt.
Szubjektív pontozásom a következõ: 9.8/10
Nekem bejött az elsõ rész, de ez sajnos csúfosan alulteljesített. Akinek az elsõ rész sem jött be, az messzirõl kerülje el.
4/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.