Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
Trója nagy kaka volt, de az Arthur az még rosszabb
mondjuk Trója 3/10 Arthur -2/10

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CSOCSO
jolvan jolvan.. csak zsirfekan en DAgADT fekat ertek
Sephi
Itt azt irja a csako hogy az osszes subtitles marmint ugye a 19-24 -ig 25 FPS-el vannak de nekem az AVI file 29 FPS-et mond magara a filmre... megis megyen. Ezert kerestem 25 FPS-eseket de nem mennek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
ha most szó szerint fogod értelmezni, és elmagyarázod, hogy zibit valójában nem is zsírfeka akkor szíven szúrom magamat!!!

maradjunk annyiban hogy feka akinek nem megy túlságosan a színészkedés 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
zsirfeka?? mint xzibit?
Sephi
Az a baj hogy meg az ipset sem tudom elerni aki felrakta a 19-24 -ig a mukodoket 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat mar fel oraja azzal szorakozom de nem tudok rajonni hogy kell 😞

fifi
No volt szerencsétlenségem a XXX 2-höz...
Az 1 is röhej volt, ez sem lett jobb. Én Ice Cube-t alapvetõen bírom, mint színész, sosem várok tõle sokat, keményfiú szerepre bármikor van olyan mint Vin Diesel... A másik zsírfeka az Xzibit sem túl tehetséges😊 maradjon csak a Pimp my ride-nál...
egy estére kellemes akciófilm volt, viszont akkora klisékkel, hogy hihetetlen.
SPOILER:
a gõzkatapultos tankkilövés eredeti ötlet volt az tetszett. a végén az üldözés is jó volt, de a megvalósítás hagy némi kívánnivalót maga után. /alá Vas/
egynek jó volt, de mikor most rányomok a "Mehet!"-re következõ dolgom, hogy úgy letörlöm mint a szél...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
A lenyeg hogy a meglevo subtitlet pontosan 29 FPS-hez kene igazitani...

LezLee
Szedd le a Subtitle Workshopot, és használd azt felirat idõzítésre, ha egyik sem jó a Te verziódhoz. Gyakorlatilag semmi szakértelem nem kell hozzá, pár perc alatt bele lehet jönni.
Sephi
Naon szepen koci hogy ekudted de nem volt jo 😞

Blasta
Még mindig nincs meg? Ehh megpróbálom ma este megszerezni, de ha nem megy akkor legközelebb KEDDEN leszek netközelben!
Szal rajta leszek még ma!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

STREEX
Johny English

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sephi
24 <#vigyor5>

Blasta
Elképzelhetõ.
De én simán arra hajlok, hogy Õ volt a fõ-jelölt.
Ridley már dolgozott vele a Black Hawk Down-ban, és most, hogy tinibugyikat nedvesítõ sztár lett rendezett a fõszereplésével egy történelmi filmet.
A csajok úgyis megnézik...

LezLee
Van egy olyan érzésem, hogy nem Bloom volt az elsõ jelölt erre a szerepre.
Ha pedig igen, akkor már eleve bukásra volt ítélve a film.
Blasta
Nem is beszélve Orlando "tinipicsákösszepisilikmagukatanézésétõlmáris" Bloom kiscsávó összesen 4 arcizmát mozgatta meg a filmben. Én nem tudom, hogy képzelte Ridley PONT ÕT a HÕS JERUZSÁLEMVÉDÕ szerepére, de a Trójában a gyáva, Hektor tesója szerep jobban ráillett az tuti.

Blasta
Sztem:
-Trója: elmegy, jó szereplõk, jó csata, kisebb hibák és történelem hamisítás
-Arthúr király: Jó színészek, érdekes és kellõen sötét sztori, hogy ne hálivudi maszlagot nyújtson, amúgy a közepesnél kicsit jobb
-Alexander: nem a megszokott történelmi háborús film, de Stone-tól nem is várhatunk mást. De mindenképpen érdekes
-Mennyei királyság: kiskovácsból--->várvédõ népvezér--->királynõk szerelme--->anglia királyának éreklõdését is felkeltvén személyesen kiskovácsot felkeres...
ANNYIRA GÁÁÁZOS

Szerintem se...

fifi
dede

CSOCSO
troja szvsz annyira nem volt gaz...
Sephi
Figyej... a Troya a Alexanderhez es a Artur Kiralyhoz kepest mualkotas...

magus
mindenki lehuzza a mennyei kiralysagot

igazabol az utobbi 10 monumentalis tortenelmi filmet mindig mindenkilehuzza

ennyire nem lehet az osszes szar

Blasta
Mennyei királyság
--------------------

mittom én, kevés/10

Kár volt, még azt a 650Ft-os kedvezményes jegyet se érte meg. Ridley bácsi most mellényúlt erõsen.

Sir Quno Jedi
hüjepécés ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Arghhhh!!!!!11

Blasta
TV sorozat

Blasta
Áááá, semmi sorry. Tán ma.

Sephi
Fonok semmi hir a feliratokrol ? 😞

Sephi
BAZZEEEGG!!!!!!!!!!!!
Ez ultra brutal!!!!

Mi az a 24?

Blasta
Látod, én ezen nem is gondolkoztam, mert nem jáccom (ha netán mégis, akkor is csak a szent PC-men) :-D

Blasta

Sir Quno Jedi
Úúúútálom az idõre menõs gammákat, ez meg azé érdekes lenne, ha nem lenne benne timer... Áááááá...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Azé Misel jóóóóóóó

Blasta
Ehhh....
Gáz, de várható volt

Azé nem olyan hûderosszak a képek sem ám PS2-höz viszonyítva kép

Loál János
És ezért nem szabad megnézni? <#wow3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Szal lol foleg Ramza es Blasta click 😄

24 THE GAME

Foleg a kepeket nezetek meg 😄

Sephi
Ja es haverok alitjak hogy nem szabad megnezni a The Jacket cimu filmet mert alitolag nagyon nehez muvi... alitolag a Mementonal is nehezebb... szal akkor mar jaj 😄

Sephi
Na azt hogyan kell?

Blasta
Seven
--------------

Megúnhatatlan, überelhetetlen
Kitûnõ rendezés, színészek, komor képi világ.
Szvsz a legjobb.
Fincher pedig RULEZ

fifi
át tudod más FPShez állítani

Sephi
Megneztem es a filok 29 FPS-re vannak rakva szal nem tudom ez milyen verzio.

Az extratitles-on talatam mukodo feliratot de csak a 19 tol a 24-es reszig.

Ja es nem szamit ha angol csak mukodne 😞

Sephi
Nem 😞

Sephi
Nem jo...

Amiket én küldtem azok nem voltak jók?

Sephi
Az volt az elso dolgom csak nem megy.

sephi. már írtam, hogy feliratok.hu😊
Sephi
Ha nem lelek feliratot a 24 masodik evadjara sirok.