Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Star Wars Episode III - <#wow1><#vigyor5><#eljen>

Bementunk a terembe. 10 perc allat egy ures hely nem volt. Megjelent a Logo. Akkora csond volt mintha golyo jarna annak aki megszolalt. Elkezdodik a film. Nezzuk. Amulunk es bamulunk. Volt par jelenet hogy azt se tudtunk merre nezzunk. A film elso felet tan az a par apro jelenet Anakin es Amidala kozott tette egy hangynyit unalmassa. Viszont a vege fele es foleg a vege nekem akkora lelki csapas volt hogy aszitem elkonyezek. Szerintem jobban a veget nem igazan lehetett volna megcsinalni.

Egy baja volt a filmnek! Lucas tul sok dolgot suritett ossze naon keves idoben. Nyugodtan lehetett volna 3 oras es akkor nem kell minden jeleneten atugorni.

Amikor vege volt megszakadt a szivem de tudom hogy ez nem az utolso resz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sil3nt
LOLLER

Sziasztok! :-)

Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
www.a-chat.hu
Hívd barátaidat is! :-)
(Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
Sok CG... Jah... Inkabb neznel gumimaszkba oltozott es kifestett embereket es muanyag dobozkakat mikozben droton logatva repkednek egy hatter elott? Az aztan total eletszeru.

Sir Quno Jedi
Ráadásként az idióta robotok, lények, vicces kis "betétek" itt is szép számmal feltûnnek a sajtburgeres poénjaikkal lerombolva az amúgy sem stabilra felépített feszültséget. Nem véletlen, hogy "korhatárra való tekintet nélkül megtekinthetõ" ! A dühítõ, hogy vannak benne jó részek, de mindíg óramû pontossággal szétcseszik ami már kezdene érdekes lenni. "Anakin" színészi "játékára" pedig már nincsenek szavak, igaz nem tudom vádolni, mivel egy ilyen hülye sztoriban ennyi idióta szereplõ között nekem sem menne a csoda ! Nem véletlenül szállt ki az elsõ részben Jim barátunk... A sablonosság meg végig megmarad.

Mondom szomorú, mert vannak benne jó kezdeményezések, ez lehetett volna egy jó sztori is, de szokás szerint nem lett...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem csak a szori a lényeg, hanem az apró momentumok, az "életszerûség", hogy hihetõen összerakott világképet mutasson, reális emberi döntésekkel és cselekménnyel. Itt jönnek be a mellékszereplõk és döntéseik pl.

Amúgy pedig példaként említeném, hogy Yoda viselkedése mindhárom EP-ben meghazudtolja mindazt, amit a jedi kódexrõl összehordtak könyvben, játékban és filmen...

Azt mondanám, ha SW szerepjátékban én így játszanék egy jedi-t, a mesélõ joggal oszthatna minusz XP-t, egy szavam sem lehetne, ha 1x ennyire nem tudok kijátszani egy öreg jedimestert !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gondolom arra célzott, hogy történetben odaveri.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

AnuluWork
Miért, te azt szereted, ha az ûrhajómodell egy cérnaszálon lóg, és az is látszik? 😊

Ez nem a 60-as évek. Ha ilyen lenne, akkor az nem jönne be sokaknak.

Mell., mi köze van a Kotornak az EP3hoz?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sir Quno Jedi
A sztori teli volt értelmetlen, (sw)életszerûtlen döntésekkel.

Sir Quno Jedi
SW3 nézhetõ, de nem voltam beájulva. A sok CGI miatt néha már sima videojáték érzésem volt, csak azok soxor valahogy tartalmasabbak... A Kotor 1-2 után ez igen béna, gyerekes és mondvacsinált volt, dehát ez van...

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Folyton itt ólálkodik és nyomassja az igét meg beszólogat :-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Jajjj, hát azok a kannák valami ennivalók voltak, énis megsirattam :-))))

Na, megjött a betegfilmes kiscsávó 😊

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Utóbbi, a csöcsös Twi'lek 😊

Blasta
Grievustól én is többet vártam amúgy, nem jött be...

Blasta
Ayla melyik Jedi? A kissrác, vagy a bombázó, kerek kannákkal ellátott kék csajszi? :-)

Próbálok spoiler-mentesen írni a Star Wars-ról.
Nagyjából két részre oszlott nálam a film, az elsõ egy óra nem volt rossz, de majdnem bealudtam (ennek mondjuk fáradtság is volt az oka), és Griveous nagyon-nagyon idegesített.
Aztán kb. a felénél nagon felélénkültem, onnantól kezdve egy másodpercét sem untam, és véleményem szerint nagyon össze volt rakva minden, a várakozásaimat túl is teljesítette. Ayláért a szívem szakadt 😞 Nagyon megkedveltem a képregényekbõl, bár nyilvánvaló volt, hogy ez fog történni. (nem kell megijedni, ez nem igazán volt spoiler, kb. 3 mp-et szerepel az egész filmben...)

A vége felé azt éreztem, hogy egy kicsi visszajött a gyerekkoromból, és az elsõ két résznél ez az érzés abszolút nem volt jellemzõ, pedig a második sem volt rossz szvsz (ehhez képest viszont ki kell mondani: de, az volt).

AnuluWork
Yoda megérezte.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

CSOCSO
sw3

meglestem en is!!! NAGYON ZSIIIIR VOOOLT!!!

9.5/10

rohadtul sajnalom hogy ilyen sok CGI-t hasznaltak... foleg YODA nal volt nagyon ciki a latvany...
SW3...

SPOILER GYANU

Nekem kurvara bejott. Bar nem csodalom, mivel nekem az osszes resz tetszett.
Akinek gondja volt a korabbi reszekkel, szerintem nyugodjon bele, hogy Lucas direkt igy akarta.
Ami tetszett:
A rajfilmek alapjan kurvara kivancsi voltam a tabornokra. Nem csalodtam. A megjelenese brutalis. Totalis felelem toltott el amikor megjelent. Nem csodalkoztam, hogy annyira megalaztak, mivel Windu mester a rajzfilmben elegge megsebesitette (Kohogott is rendesen).

Yoda... Erre nincs szo. Amit az a kis zold ficko lemuvelt Sidiussal az eszmeletlen. Brutalis. Tatott szajjal neztem es meg neztem volna jopar oraig 😊

R2D2 zoral...

Wukik. Bar keveset szerepeltek, de a sracok megjelenese valami elkepeszto. Brutalis dromedarok. Foleg mikor nyomtak egy kis wart, nah azrulz.

Az a kis padawan aki a szenatort megmenti a rohamosztagosok elol. A szivem szakadt meg a srac miatt. Brutalisan nyomta :'(

A tortenet kurva jo. Bar a 4-5-6ban van egy-ket helyen gond de felejtheto.

Szineszi jatek? Bazz... Leirhatatlan. Az utolso 40 percben meg a szivem is megallt annyira le voltam kotve 😊
Tokeletes valasztas volt Anakin szerepere a srac. Kenobi mester meg alapbol rulzik.

A parbajok iszonyatos gyorsasaga... Nagyon durva volt...

Ami nem tetszett:
Windu es a tobbi Jedi szanalmas halala. Nemelyik eszre sem vette hogy hatbalovik, pedig tele vannak erovel nem?

Amugy a film annyira utott hogy mikor meghalt par kedves karaktar total rosszul ereztem magam, mintha egy baratot veszitettem volna el. :'(

Most is total uresseget erzek. Nincs tovabb :'(

Sephi
Jah es a Alenxander meg hozza kepest jo volt? Szeretnem tudni hogy szerinted miert!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
A Trója tényleg nagyon gyenge volt.Szeretem a látványfilmeket, még az sem zavart, hogy eltér az Iliásztól, de még így is valami hihetetlen hulladék volt a szememben.
Bandew
Eljön még a befejezõ trilógia is. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Egy problemam volt a mozibol kijovet. Vege a hangulatos varakozasoknak, trailereknek vagyis vege van 😞

SW3 - Nincsenek szavak ez a film tokeletes!!!

Bucser
Hát igen ez a gond, hogy magyarországon mint vígjátékot poénokra kihegyezve reklámozták.. kár volt..... Így mindenki ezt veszi le belõle: "Egy-két jó beszólás van benne aztán semmi más. " ehhh... NA mind1 hagyjuk nem akarok flame-t...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Star Wars Episode III.

Sztem remek záró rész volt, igazán jó volt látni Kenobi és Skywalker legendás párbaját, amit már oly régóta vártunk. Pár dolog nem tetszett, pl a szinkron és a dramaturgia, de amúgy korrekt kis SW volt.

8/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
A tema mar reg le van zarva fiu. De kialok a velemenyem mellet. Izlesek es pofonok.

a.carkey
Mellesleg rengeteg faszságot láttam tõled is leírva, ráadásul irtó szar magyarsággal ...

Azonkívül míg a Trója a történelem roppant butyuta átirata volt, ami csak azért volt ehetõ a nézõk egy részének, mert Pittel adták el. Az Alexander történetének fonala legalább korrekt volt, mégha sok olyan dolgot vitt bele Stone, amit nem feltétlenül kellett volna csakazért is kihangsúlyozni. Szépen átugrottak majd visszakanyarodtak részekhez, így amikor már éppen szólni akartam, kitértek arra is, amit vártam, így az embernek nem volt hiányérzete. A végén lezajlott csata + elég komolyra sikeredett. Az a tipikus, "még egy ilyen, és nem marad seregem" történet volt. Roppant hatásosan csinálta meg Stone.

A Trója a ritka szar színészi alakítások miatt - bár látványos volt - roppan mûvi film. Mûanyag film. Popcornos, plázás.Amolyan "Süsüs", ahol Torzomborz megostromolta az egyoldalu várat. Valahogy idétlen volt a partraszálláson át - a védõk túlerõben a parton -, a párviadalon keresztül az egész "action". Minek is ment ki a várból a hõs? Ja, hogy megküzdjön Pittel. De minek? Csak azért, hogy Bradnek legyen még egy jelenete, ahol küzd és mutogatja magát.

Mellesleg a Lázadás a Bountyn sokkal unalmasabb és szarabb történelmi film az Alexandernél, mint ahogy a többi film is, amit írtam.

-Spartacus
-Attila (Anthony Quinn)
-Elsõ lovag
-Luther
-A három muskétás (Charlie Sheen)
-A könnyûlovasság támadása

Megjegyzem ott volt az "szvsz" ...

És ha már te az Alexandert a legrosszabbként emlegeted, javaslom nézd meg az Attilát Anthony Quinnel. De írhattam volna a Honfoglalást, vagy a Sacra Coronát.

A medve nem játék.

Sephi
Most akkor melyik?

Sephi

Final Cut - Unalmas, szanalmas 😊

Sephi
The Jacket - <#szomoru2><#unalmas><#lookaround>

Hat a film egy katonarol szol akit , amiutan megvadoljak egy gyilkossagal , egy elmegyogyintezetbe zarnak es ott apoljak. Az erdekeseg az hogy az orvos olyan technikat hasznal nala hogy o kepes a jovobe utazni ezaltal.

Csak azoknak erdemes megnezni akik buknak a idoutazos muvikra.
Szerintem baromsag volt es Adnrien mar megint elpocsekolja a tehetseget ilyen baromsagokra.

hua'

Tény, hogy nem egy átlag mozinézõnek készült, de attól függetlenül sztem kiváló alkotás, tetszett. Bár az is igaz, hogy az Üvegtigris simán veri. Szvsz.

Blasta
Najó, haggyatok <#falbav>

Hát hallod szerintem igazad van, az a film több mint ócska.
Alig bírtam végigszenvedni.
Egy-két jó beszólás van benne aztán semmi más. <#levele>

Blasta
Hát ez is benne van. Viszont ettõl még nem rossz film!
Ennyi ;-)

MrSpock
Lehet inkább nemnövök fel sosem:-)
Mert fogyinak nem nevezhetném magam,tehát nem nekem készült:-)

Go Jeff Go!!!!

Dynamic
Kiskocka<#eljen>
<#idiota>
Blasta
Nagyon érdemes!!!!

Nem akarok új topikot nyitni, ezért itt kérdezem meg: A City of God c. film tényleg olyan jó, mint ahogy az imdb "mondja"? Érdemes megnézni?

Blasta
Már bocs, de mégis mi más lehet?

"egy nagy ..volt.
Nemértettem miért voltak(vannak)ezért annyira oda."

TEHÁT NEM ÉRTI!!!!

mellesleg ott a harmadik lehetõség is, feltíntettem:

"nem neked készült"

Ezzel mi is a gond???

Jaj... Ezektol a magyarazatoktol rosszul vagyok. Azert mert valakinek nem tetszik egy film mar egybol ertelmi fogyatekos vagy tul fiatal?

Blasta
Semmi baj, nem neked készült/nem értetted meg/fel kell nõnöd hozzá

(a megfelelõ rész aláhúzandó a monitorodon)

MrSpock
A hétvégén láttam elõször a Kontrollt(megkésve)...egy nagy ..volt.
Nemértettem miért voltak(vannak)ezért annyira oda.
Kíváncsi voltam mi ez az überatomviláglejobbfúúdeottvanmagyarprodukció.
Bár ne tettem volna!:-((Azthittem a Honfoglalást már neméri el egyik film sem,ez erõsen szorongatja)

Go Jeff Go!!!!

-Lebegés-
Úgy ültem le megnézni, hogy nem hallottam még róla, csak a fõszereplõk miatt választottam ki. Nem vártam tõle semmit, de nagyon kellemesen csalódtam. Biztos vagyok benne, hogy már jópáran bealudtak a filmen és/vagy unalmasnak találták. Tényleg szinte nincs is tempója a filmnek, olyan lebegõ hangulata van.😊 Nem is tudom mi tetszett benne igazán, de bejött. Néha kell egy ilyen nyugodtabb filmet is nézni, nem csak a csillogó-villogó akciókat, meg az agyatlan vígjátékokat. Billy Bob Thornton-t meg kezdem egyre jobban megkedvelni. 8/10

Mike
nincs
ha valaki szart csinál, hiába a nagy erõlködés, attól még szar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray