Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira durva, hogy elõször szájtátva néztem végig. Röviden a történetrõl: a fõszereplõ (akit egyébként a jelenleg Demi Moore-ral futó Ashton Krucher alakít nem is rosszul) kiskorában orvosai szerint amzéziában szenved (néha egész események maradnak ki az emlékezetébõl). Az orvosa tanácsára naplót kezd vezetni, hátha annak segítségével könnyebben vissza tud emlékezni. Felnõtt korában rájön, hogy a naplói segítségével vissza tud menni abba a múltban játszódó esebénybe, amelyrõl az emlékeit a naplóba leírta. És ha már visszment, hát be is avatkozik, és megváltoztatja a múltbéli esemény végeredményét. Csak mikor visszatér a jelenbe, akkor veszi észre, hogy nem ugyanabba a jelenbe jött vissza, mivel a megváltoztatott múlt hatására megváltozott a jelen is!!!!!
Mindig próbálja helyrehozni a barátnõje életét, de néha akaratán kívül még jobban elrontja. A film végére rájön, hogyan változtathatja meg úgy a múltat, hogy az neki és a csajszinak is jó legyen...
Az Extrákban (többek között) található három alternatív befejezése a filmnek...
Szóval szerintem nagyon jó kis film, és azoknak akiknek tetszett a híres Vissza a jövõbe trilógia, azoknak kötelezõ a Pillangó hatás! Igaz nem annyira vígjáték mint inkább thriller jellegû!
Ha lehetõség lenne rá, hogy visszautazz a múltba, min változtatnál???
Egy pár ötlet (õ velük szívesen találkoznék, ha lehetne): Einstein, Hitler, Bólyai testvérek, Leonardo Da Cinci, Jézus, stb.
Jó agyalást!
Alapvetõen szeretem a sportfilmeket, pedig sok a silány belõlük. Mégis úgy tûnik az amerikai focisakat nem tudják elrontani. Bár a Minden héten háború(9/10) v. az Emlékezz a Titánokra(9/10) sokkal jobb, de nekem ez a film is tetszett, egyszer megéri megnézni. A vége pedig különösen jó volt, meg is lepõdtem kicsit. 7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nah ez jobb volt mint amire szamitottam..
komedias dramas..mindenesetre jobb volt mint lost in translation ami szinten komedias drama volt
6.5/10
Ez a film úgy megfogott ,hogy azóta is a gépem elõtt ülök a döbenettõl ez valami istenfilm, utoljára a Holló meg a Ponyvaregény fogott így meg.
Már évek óta nem csináltak ilyen jó filmet a sok szennyfilm között.
Ajánlom mindenkinek.
Mivel annyian dícsértétek eleve úgy álltam neki nézni, hogy egy szar filmet látok. Így viszont nem is volt olyan rossz. Az eleje unalmas volt, meg az egész sztori nem is vol kidolgozva. De a végefelé belejöttek, az ostrom páldául kifejezetten tetszett. Összességében tényleg nem volt rossz, de ebben a "mûfajban" vannak sokkal jobbak is. 6/10
most valahogy nagyon bele eletem magame s emiatt baromira tetszett!
8/10
Hogy miért nem Haragot adtak neki címnek, lehet, hogy azért mert van egy ilyen magyar illetve lengyel film is. (Legalábbis a port.hu-n találtam két ilyen filmet)
Azért nem ezt acímet adták a remake-nek, mert egy Átok már létezik?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
legalabbis a filmben a hosszu haja miatt a kisirt voros szemei ( nem sirta ki csak ugy nez ki) es a fekete ruhaja miatt az egesz csaladomnak a hollo jutott rola eszukbe
Gondolom ebbõl csináltál a remake-et Sarah Michelle Gellar-al.
Gyerekkoromban imadtam, most a trailer nezese kozben sirni tamadt kedvem. Es nem az oromtol.
Biztos nagy elmeny lesz a gyereknek, de nekem most egy regi kedves emlek tort darabokra 😞
A házban lakó családból a nõ belezúg az amerikai tanárba (aki leugrik az elején az emeletrõl, a saját felesége szeme láttára), erre rájön a nõ férje, és dühében kinyírja a nõt gyerekestül, majd magával is végez. Emiatt lesz öngyilkos a tanár is a film elején, mert látta, hogy a nõ azért halt meg, mert beleszerelmesedett.
A japán hiedelem szerint, akik erõszakkal halnak, azok szelleme visszajár kísérteni a tett színhelyére, és szörnyû halált halatnak a betolakodóval. Ezek után mindenki, aki a házba belép, a halál fiává válik.
Asszem ebben minden lényeges benne van.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Lehet rosszul figyeltem a filmet, de nekem ez jott le.
Valaki nem rögzitette véletlenül?
És ha igen megosztamá-e esetleg.
Nagyon gyenge film volt szerintem. Annyira unalmas volt, hogy majdnem elaludtam.Jim Carrey viszont jó volt. 3/10
Ti, hogy értékeltétek ezt a filmet?
nice legs. what time to open?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?