Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát mit mondjak? Olyan volt, mint egy elég durva rémálom!!!!
A történet nem is volt túl komplikált, csak ez a Gaspar Noé olyan firnyákosan furmányos módon megcsavarta a dolgot, hogy a filmet a történet végén kezdte, és visszafelé haladva egy idilli kezdzõképpel fejezte be. Aminek szerintem (optimista befejezés hatását akarván kelteni) nem volt túl nagy jelentõsége, mivel ha tudod, hogyan végzõdik a történet (ami nem túl optimista), akkor semmi képpen sem tudsz felállni a film végén, hogy megnyugszik a lelked, stb.
A filmen mindamellett érzõdik a "francia" kezek munkája (ha valalki látta a La Haine <Gyûlölet> c. filmet, annak nem kell bemutatni, hogy mire gondolok francia film alatt), amit biztos nem csak én érzek ki belõle. A film egyes jelenetei olyanok, hogy az én horrorhoz szokott erõs idegzetem is megborzongott rajta. Pl.: amikor a "Rectum-Végbél" nevû buzibárban elkapják az egyik faszit, akit (miután kitörte a fõszereplõnk kartját) a havercsávó egy poroltó készülékkel rendesen helybenhagy; vagy amikor a (szerintem gyönyörû színésznõ) Monica Bellucci-t egy sötét kihalt undorító aluljáróban jól megerõszakolják, és még meg is verik. Aki szereti Monica-t, annak ajánlom ezt a jelenetet átugrani, mert elég brutality! Szóval ez a visszfele dolog eléggé bejön nekem!!
Gyilkos hangyák (Narancslevet a hangyákra, répát a gátra)
Gyilkos darazsak
Gyilkos cápa
Gyilkos bálna
Gyilkos madarak
Gyilkos pókok
V
Halál az állatkertben
V
Kedvencek temetõje
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A fõcímzene nagyon találó, és abszolút nem egy B kategóriás scifi benyomását kelti az egyész. A fõszereplõ ebben a Voyager dokija volt, és mondjuk egy 6-ra taksálnám a részt. Nem túl gondolkodtató, de szórakoztató
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ez nem film, mindössze a sorozat 8. évadának egy duplarésze.
x-akták film csak egy van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ahhoz képest hogy sokan leszólták, nekem egészen tetszett.
Fõleg mikor Vin megverte a bírkózás oktatót. :-D
X-akták Létezés
Nem tudom mikori a film, de én még csak most láttam.A filmben az x-aktáktól már megszokott úgy se érted meg feeling uralkodik. Nézhetõ. ;-)
Nagyon király kis klasszikus darab. Mindmáig állja a helyét, persze csak sf rajongóknak ajánlott ! Nem egy StarWars, nem egy StarTrek, de épp ezért jó. Adama nagyon agyas döntésket hoz már itt is. A végén meg tök jó a beszólás a tanácstag részérõl, hogy "Rám hallgassanak ÉN vagyok a rangidõs !", betörnek a Cylonok, erre "RÁ hallgassank Õ rangidõs !" és nyúlcipõ !
Battlestar Galactica 2004 s1ep7-13
Natton elégedett voltam ezzel a sorozattal, már alig várom a folytatást, ami már igen közel van ! Minden sf rajongónak KÖTELEZÕ darab. Agyas sf, inkább komoly beszélgetõs, mint hülye akciós, ami nagyon helyes, fõleg manapság, hogy kihalóban van az igazi mûfaj...
Nme tudom mit basztatják, mert egész szórakoztató kis egyszernézõs film, néhány egész tûrhetõ poénnal. Bírom Renot mikor keménykedik, fõleg a japókkal ! A kiscsaj is jó, jó idegesítõ (de ari).
RRRrrrr!!! 2004
Ez egy aranyos kis komádia, aki el tud vonatkoztatni a "mérkellnekikasampondehülyeségmán" faszságtól, az élvezheti. Nekem bejött, nagyon hülyék, néhol ugyan erõltetett és a "jövõbeli" rész már még szerintem is túlzás volt, de szórakoztatott és ez a lényeg ! A medvés résztõl meg behaltam ! Szinkronosan is élvezhetõ, nem egy MPython, de elmegy.
RoboCop 3 1993
Mint mondtam, B (Zsé) osztályú "VHS"folytatás (hiába ment kint moziban), de a hangulat maradt, Robonak vannak jó beszólásai és az alaptéma végülis ua., el van találva még mindig. Sõt ha jobban belegondolok kicsit túl reális is az alaphelyzet, ha körülnézek... Amikor Robo áll a templom ajtajában, védve az "állapolgárokat", Louis-t megölik és Robo beviszi az oltárra és ígéretet tesz neki, az még a mai napig is favorit jelenet részemrõl ! Nemkülönben amikor a Rendõrfõnök letépi a jelvényét "- Gondoljon a családjára ! - Éppen azt teszem... A szemükbe akarok nézni !". Szal. knight-kedvelõ szerepjátékosoknak kötelezõ darab !
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ahelyett, hogy velõs, robotszájízû, platinakemény kritikákat írnál. :C
<#gonosz1>#gonosz1>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Battlestar Galactica 2004 s1ep7-13
Wasabi 2001
RRRrrrr!!! 2004
RoboCop 3 1993
Gyakorlatilag ki tudja. Én olyan nagyon nem bánnám, de azt mondom, hogy Dzsekk Báuer nyugoggyon inkább már meg. Elég volt ennyi, jöhet vmi más...
Hajra Dzsekk!
LEsz 5-os evaD?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
.. hat igen gyerekmese.. azert meg nem kell annyira lehuzni..
a 11 eves ocsemnek pl a britneyes resz tetszett a legjobban.. ami szerintem igen ciki resz volt akeszitoktol. hat igen.. egy kisgyereknek ez jon be...
6/10 joindulattal
Hát nem volt rossz. De yo se igazán. Kicsit fárasztó. Fõleg a sok kiabálástól. Meg olyan "túl amerikai" lett. Szirupos.
hogy mutatnak be egy filmet egy évvel az elkészülte elõtt? <#idiota>#idiota>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?