Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg van rá esély, hogy még elcsípek egy matiné elõadást?? :-DDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A lényeg, hogy ne írd le Roriquezt! 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha egy kedvenc falfirkálóm átmenne a Mattelhoz Barbie képregényeket rajzolni és felhagyna a firkálással ugyan így érzenék.
Nem tiszta? :-)
Jóformán semmi köze hozzá a City of Angels-nek, totál más a két film. A német verzió egy kõkomoly mû, az amerikai egy jóval könnyedebb szerelmesfilm, az eredeti háttértörténettel ellátva. Szerintem a "rimék" is teljességgel megállja a helyét, számomra nem rontott semmit rajta, hogy láttam az "eredetit", pont azért, mert szinte mûfajbeli különbségek vannak a két film közt.
Nagyon sûrû, súlyos, ezernyi gondolattal teli alkotás, örökérvényû bölcsességekkel. Többször nézendõ, aki nem szereti a lassú, hosszan mesélõ filmeket, az ne merje megnézni. Depresszióban szenvedõk szintúgy.
simán össze lehet hasonlítani
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az meg, hogy fos filmeket csinál, az a te véleményed. Én sem csipázom a Spy Kids-eket, de ez még nem jelent semmit.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Arról van szó, hogy egyik kedvenc rendezõm évek óta -1-2 kivételtõl eltekintve- fosfilmeket csinál. Azért volt a kedvencem mert a neve nekem garancia volt a jó filmre, a masszív kikapcsolódásra, az akciók mellett érdekes helyzetekre, párbeszédekre, stb...
Nem értelek Titeket, Ti hogy reagálnátok, ha pl. a Metalica elkezdene tingli-tangli eurodisco-t játszani?
"jajj semmi gond, hát mindent ki akarnak próbálni" ???????????
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nah.. hat ez nem volt valami hubazz film... kozepesnel jobb de 7 est nemtok ra adni mert tul sok jobb filmre attam 7 est..
6/10
😊) majdnem. jet li 24. filmje. (a fekte maszk az elsõ amerikában is bemutatott filmje volt)
szerintem ha jet li-film érdekel, akkor nézd meg a volt egy szer egy kína 1-2-3-at, vagy a swordsman-t, azok klasszikusok.
Igaz rendezni nem rendezett
Fekete maszk (Jet Li elsõ filmje. Állítólag.) LáL 0/10
producerként nagyon bedurvult - 3 év alatt 36 film, igaz köztük olyan kincsek, mint az ong-bak, a moi césar, (már akinek) a magasfeszültség vagy az unleashed (danny the dog) és ugye még jön a két jaosn statham film (a transporter 2 és a revolver)
Minden frankó így ahogy van, csinálja csak.
Mint mondottam csalódtam benne, akár Bessonban akit szintén elkapott a $$$ gépezet és csak foslé kommerszebbnél kommerszebb filmekhez adja a nevét.
Köszi, nem kérek belõle, a csávók leírták magukat elõttem, ezzel szemben azt csinálnak amit akarnak.
P. Jackson is azt csinál amit akar, king kong-ot is biztos kurva fontos remake-elnie, a világnak szüksége van egy újabb óriásmajmos filmre....ja.
de épp ezért mondom, hogy önzõség, hogy elvárod, hogy neked készítsen filmet és ha nem neked csinál, akkor már megsértõdsz?😊 (azok, meg akiknek bejön le vannak ejtve?)
nyilván sokkal több embert érdekel egy kémkölykök, mint a rodriguez által rendezett réteg kultfilmek (nyál duma ON "és így a rendezõ is több embert tud megszólítani filmjein keresztül"😊. az az ember úgyis egy sztahanovista, ha egyszer szeret gyerekfilmet csinálni, akkor hadd csinálja - nem veszi el mástól az idõt, attól még lesz sin city 2.
attól, hogy peter jackson a sokak által nagyon nagyra tartott gyûrûk ura (és a hullajó és a bad taste) után átcsap a b* nagy kommerszbe és megcsinálja a king kong filmet, attól még nem lesz gondolom kevesebb - mit csinálnánk a helyében? kiélnénk személyes (gyerekkori) vágyainkat és rendezzünk egy nagy majomról egy filmet, vagy az olyan rajongóknak csináljon még egy kultot, akik "azonnal csalódnak benne" és ami nem nekik szól, azt legagyizzák?
most komolyan😊
(megjegyzem a lavaboy és sharkgirl vagy mi valóban nagyon lagymatag lett (meg is bukott rendesen), viszont az nagyon vak, aki nem fedezi fel rajta rodriguez kézjegyeit)
Hol írtam, hogy nem rendezhet többet akármit? Csak azt mondtam, hogy CSALÓDTAM BENNE!
Nem sajátítok ki senkit, többet vártam ebbõl a fickóból holmi gagyi háromdéss gyereksorozatoknál.
Az ilyenekt csinálják a noname gyerekfilm rendezõk vagy az animációs cégek. Ilyen minõségben 100%, hogy õk is megoldják.
Még szép, hogy kiröhögöm az arcot egy Dusk till down, négy szoba, desperado és persze a Mariachi után. A Sin City-n is legalább a régi Rodriquez kézjegye tükrözõdött...
A 3D-s szemüveges mûfaj meg nekem abszolute nem hiányzott...
Kezdte a mélyrepülést a frenetikus kémkölykök trillógiával, majd a Volt egyszer egy mexikó bénázása jött amit csak Depp alakítása vitt el.
A Sin City bár nem volt a kedvencem mégis profi munka volt, frankón Rodriquez-es, reménykedtem, hogy visszatalált magához erre a Galaxis útikalauz elõtt milyen bemutatót látok?
Cápafiú és lávalány kalandjai HÁROMDÉ ....... anyád!!!!!
Sot par jelenetet ujra nezegetunk meg most is es konyekkel rohogunk 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem volt rossz de rakás dolgot kihagytak belõle. Ezt sérelmezem.
Lényegében az olvasott kritikák fényében is jobbra számítottam (sok helyen jól értékelték még ha túlontúl el is tért a könyvõl).
Sztem kár érte.
egyaltalan nincsenek amcsi barataim...
van a legjobb haverom.. akivel majdnem egyutt jottunk ki... vele szoktam egyutt baromkodni. .van masik 1-2 magyar srac akikkel bulizni jarunk... szal igy alapbol amcsi barataim nincsenek.. igaz a szomszed amcsi srac nagyon jofej vele szoktam beszelgetni. neha atjon neha atmegyek.. de o vagy 40 eves..
Nem is volt rossz 😊
Eleve, romániában játszódott, nem egy hollywoodi nyáltenger közepén (na azt már nagyon únom, amikor be akarják adni, hogy nagy õsi ezeréves keresztény dolgok amerikában vannak elásva <#nevetes1>#nevetes1>), ráadásul nagyon durván adták vissza a kommunisták, a securitate, meg az utána következõ nyomort, szóval nekem teccett.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ennek tetszenie kellenne nekem??? az IMDB-n 7/10 en all a film!!!!
Szerintem uberlol szar film volt.. a sztori hulladek.. a szineszek idegesitoek!! leginkabb Napoleon!.. szal mit kene meg mondanom????
3/10!
haverommal neztuk.. o tole nem kerdeztem meg hogy mit gondol mert majdnem elkuldott a picsaba hogy ilyen filmet nezetek vele...
Tragikomédia egy dán nõrõl, aki béranyaságot vállal angliában, aztán megszökik skóciába. Barátnõje meghal, pénz hol van, hol nincs. Némi meglepetés a végén. Kicsit fárasztó...
7/10
Ekkora fassagot fiu.... juuuuuuj! PAh