Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Szó sem volt ilyesmirõl.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

a 20 perc mínuszos verziót?😊
Loál János
Sympathy for Mr. Vengeance

Az Oldboy rendezõje, Chan-wook Park másik nagy hírû, korábbi filmje.
Nem csalódtam. Kemény dráma, megkeseredett, közel sem tökéletes figurákkal, igazi emberekkel, akiknek jókora indokuk van az ölésre. 😊 Rendesen megmutatott véres jelenetek, korrekt fényképezés, és a "távolkeleti plusz". 😊 Nagyon über a vízkörnyéki beteg fickó, totál kész voltam tõle. A történetben végülis semmi extra sincs (kegyetlen valóság?), a vége sem meglepõ, de végig fenntartotta az érdeklõdésemet. Jó film.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Most nezzuk a Batman Begins-et de mar santit a story. Nem ugy volt hogy Jack Napier (Joker) olte meg a szuleit? Mert ebben valami csavargo volt es nekem az ilyen mar nem fekszik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Pontosan ezert volt ennyire tokeletes. Hihetettlen mennyire teccet a muvi 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Éppen az volt vele a bajom, hogy magát a bénaságot adják elõ nagyon bénán, "antihitelesen", sry. :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
éppen az elõadott bénaság a béna-kretén szereplõktõl AZ ami miatt jó az a film...

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Running On Karma (2003, http://imdb.com/title/tt0374184)
Hmm, Andy Lau és Johnny To újra együtt? Na lássuk, mi sül ki ebbõl...
Õszintén szólva nem sok minden. Big (Andy Lau) egy illegális bevándorló, aki Hongkongban mindenféle munkákkal tölti az idejét. Érdekes foglalkozásai vannak: chipendale, selyemfiú, (le)fizetett bokszoló, satöbbi. Akik ismerik a palit, nagyot fognak nézni, milyen muszklijai vannak (oké, nem igazi, de elég hûen néz ki 😊 ). Egy razzia során belekeveredik egy spéci képességekkel bíró gyilkos elleni üldözésbe, és megismerkedik egy csinos rendõrlánykával. Kiderül, Big sincs híján különleges képességeknek: egyrészt vmi harcmûvész szerzetes volt valamikor, másrészt látja mindenki karmáját, az elõzõ életei miatt rájuk kirótt végzetét. Látja a lányét is, és úgy dönt, segít neki. Kétszer is megmenti a lány életét, de rá kell jönnie: nem tehet semmit a karma ellen - még a sajátja ellen sem.
A film elsõ fele még egész tûrhetõ akció, bár roppant lehangoló és eléggé ostoba "wired" (eegen, drótozás orrba-szájba, de többnyire átlagon felüli módon hihetetlen marhaságokkal) betétek vannak benne, a második felében szerencsére ez megszûnik, de jön helyette a lelkizés, meg a dráma - no meg a zavaros fejtegetések a sorsról és a végzetrõl. A film vége is fura kissé, bár megfejthetõ (de nem olyan nagy vaszisztdasz).
Összességében: 3/10 (csalódás, selyemzsinórt neki; megj.: a magyar felirat nagyon jó).

The Incredibles (2004, http://imdb.com/title/tt0317705)
(A magyar szinkronos dvd-hez volt szerencsém.)
Tavaly (meg idén) elég sokat hallottam/olvastam már errõl az animációs filmrõl, de annyira nem csigázott fel, hogy hanyatt-homlok rohantam volna a moziba megnézni. Megvártam, míg vhogy eljut hozzám, és erre nemrég sor került.
Az összbenyomásom elég vegyes. Nem igazán tartozik a szívem csücskébe a szuperhõsös bohóckodás, pláne, ha ez meg van fejelve egy kis James Bond utánérzéssel, úgyhogy számomra nem okozott valami nagy lelki katarzist a film. A sztori az utolsó percig teljesen kiszámítható mederben hömpölyög (na jó, a kisbaba titkos képessége az nem 😊 ), patikamérlegen precízen adagolt akcióval, drámával, humorral és érzelmekkel - nem lepõdnék meg, ha a forgatókönyv egy mezei "howto" alapján íródott volna, mert az írónak olyan sok izzadtságot biztosan nem kellett letörölnie a homlokáról. A látvány a stílushoz igazodóan tökéletes, a víz vagy a fák tutira nagyon ott vannak. A zene nem tûnt fel...
Értékelés: 5/10 (habkönnyû délutáni szórakozás, ha éppen nincs más dolgod)
Blasta
"- A végén viszont érdekes fordulat gyanánt a huszonéves császár meghatódva azon, hogy egykori tanítómestere (Kazumoto szamuráj) hõsies halált halt, meggondolja magát, és mégsem írja alá a titokzatos szerzõdést az amcsikkal, mert õ hû akar maradni a régi japán hagyományokhoz, és nem engedi japán elamerikanizálódni"

Ez inkább ultra mód szánalmas, giccses fordulat, és a szerzõdést -ill. egy hasonlót- úgyis aláírtak késõbb, TOm bácsi árulóként a saját egyenruhájában parádézik, pedig akkorra már rég ki végezték volna, szóval egy nagy nyáltenger az a rész...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hajlamos mindenki 2005-ös filmeket 10/10-ezni, holott nyilván 1-2, ha születik. a 6,5 jobb, mint a közepes, szal...😊
A nagyobb pontokat a monumentális alkotásokra tartogatom. :-P
Pl.: Gyûrûk ura összes, Remény rabjai, Esõember stb.....

Bandew
Roll mindig nagyon keveset ad. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

sweech
ha annyira tetszett miért csak 6,5?

Randiguru

Még csak most néztem meg, mert vártam a jó minõségre, de határozottan tetszett.
Nem csalódtam ebben a Smith gyerekben.

6,5/10

Dynamic
Pont az a jó benne, hogy egy nagy bénaság az egész és szerintem jól is adták elõ😊
Kicsit szokatlan lehet a vígjátékokra jellemzõ harsány poénok után.
CSOCSO
hja igen.. tegnap mozikban meglestem az uj batman filmet.. az IMDB-n 8 ponton all pofam leszakad... szvsz nem erdemel meg 5 pontnal tobbet!!se en se masik 5 ismerosom nem elvezte a filmet.. kisse lapos kisse semmilyen..egyaltalan nem egy hude batman film.. a regiek ezerszer jobbak
szal 5/10
CSOCSO
hat szerintem zsir film
CSOCSO
Transporter (2002)
hat ize.. kisse eroltetett... A kinai csaj nagyon edes es egyik kedvencem.
a csakora meg 3 szerepet irtak eghyszerre.... jackie chan, bruce willis es steven segal..mind 3 szereplo elemei megtalalhatoak ebben a filmben.. valahogy megse tetszik olyan hudenagyon.. a zenekm meg fortelmesek.. tok elegem van mar ebbol a francia szreccselos szarokbol.
node mindegy

5/10

holnap meg az alexandert lesem meg
Sephi
Ha ha de vicces 😄

Jano
Nem vagyok Anti-fan, nem is ismerek semmilyen Antit. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Ahh man megint egy anti-fan.

Jano
Napoleon Dynamite

Csalódás. A bemutató alapján jó filmre számítottam, ehhez képest rettenet lapos, és gyenge, bénán elõadva a bénaságot. A figurák pedig alapvetõen nem voltak rosszak, de annyira üres volt az egész, hogy még értük sem kár.
Összességében tényleg nem olyan, mint egy hollywoodi kommersz komédia. Még azoknál is lejjebb van 1 szinttel...
3 pont azért, mert 2x mosolyogtam.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Szvsz a mostani "remekmuvekhez" kepest nagyon is jo volt.

Hostage (Túszdráma 2005)

Bruce Willis új filmje. Hát jobbra számítottam, 1x nézhetõ megmentõs film.
Nem valami hú de izgalmas movie.

3,5/10

mrzed001
Mi más 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

sweech
"Volt már egy Nicolas Cage-es Indiana Jones utánzat, nos, ez az újabb".....A nemzet aranya?

mrzed001
The Librarian: Quest For The Spear:
fsz: Carter doki (Noah Wyle) és a Dûnébõl Paul Attreides (Kyle MacLachlan)
http://www.imdb.com/title/tt0412915/
Bár csak 5,7 pontot adtak neki, nekem teccett. A 7-et szerintem üti.
Volt már egy Nicolas Cage-es Indiana Jones utánzat, nos, ez az újabb. És ez valahogy nekem mindkettõ bejött.
Az ipse persze megint az ügyetlen, a csajszi meg az erõs, de hát megszokhattuk, hogy USA-ban lassan minden kifordul 😊)
Viszont itt az ipse legalább okosabb volt, mint a csaj
És mi mást keresnének, mint a híres Jézust átszúró lándzsa darabjait, melyet a sors lándzsájaként (Spear of Destiny) is emlegetnek
Szóval jó kis film

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sephi
Sok szerencset es egyben oszinte reszvetem!

fifi
na akkor én most megyek és megházasodom...

csá all!

😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Battlestar Galactica -

Ez a 3 oras film volt. Valahogy nagyon megfog a vilag amiben jaccodik es erdekesek nagyon a szereplok. Matol fogok neki a 13 sorozatnak es remele nem fogok csalodni.

Bandew
Tökéletes befejezés volt. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Teccet a credits? 😄

Bandew
SIN CITY

Már rég láttam a fimet, tegnap néztem meg másodszor, csak eddig nem tudtam hány pontot adjak neki. Az igazság az, hogy eddig nem adtam 10 pontot semmire, de sok gondolkodás után beláttam, hogy ebben a filmben egyszerûen nincs olyan, ami ne tetszene. :-)
Mindig találok valamit, ami miatt 9-et adok egy filmre, de most nem találtam.
Így hát:

10/10

Sephi
😄DD

CSOCSO
Diszkopatkanyok

leg LOLABB film ami csak letezik😊 10/10!!!!!!!!!! bejbi dont hort meeeee dont hort miiii no mooooooooooooooooooor😊)))))))
CSOCSO
AT AT AT AT!!!!😊))))))))))))
Iori
Natalie Portman még milyen volt tyûûûûû

I love this game!

fifi
<#eljen><#eplus2><#gonosz1>

STREEX
Kung fu hustle...Kurva nagy ez a film.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Iori
akkor nézd meg az ichi the killer<#vigyor1>

I love this game!

Tim Burton film 😊

Sephi
LOL! 😄

En ezt meg nem lattam! 😄DDDDDDDDDD
Ez kurva jo 😄DDDDDDDD

Tamad a Mars az RTL-n. Vegre egy normalis film ! 😄

amugy aki tényleg ojat tesz egy kislánnyal mint a faszi a filmben akkor tényleg megérdemli hogy letépjék neki..... 😊

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

Az ehhez képest semmi az számora annyit tesz hogy szerintem a killbill nemvolt ennyire brutál....
amugy a film azért tetszett mert egymás után jöttek a meglepö dolgok amit az ember filmben még nem látott...legalábbis én....

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

sweech
shaolin soccer rulez...csak szerintem abban jók a poénok

Sephi
Ahol a kuss es a hagyama'! De pont ott!

Bandew
Persze azért nem úgy tetszik jobban, mint killer135-nek. :-)

Bandew
Nekem nagyon tetszett a Kill Bill, de sztem is sokkal jobb a Sin City.

Az ízlés és a hozzáértés hol találkozik?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!