Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a TV csatik sem egyszerûen lovagolják meg a mozimûsorokat.
Nemsokára batman 5 ugye a mozikban, véletlenül pont a batman uccsó része ment ma HBO-n (kezdem azt hinni, azt vmi viccnek szánták, vmi matinénak vagy ilyesmi, szánalom), aztán ugye RTL klub-on hétvégén jön az Independence day a Világok harcát koppintva, stb...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Agykikapcs-pörgõ akció-yo látvány... Amolyan nyári, kellemes limonádé akciót vártam. Ehhez képest... Majd megevett az unalom. Annyira olcsó megoldásokkal operál. Ahh...! 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vontatott, unalmas. Kliséfilm. Gyenge.
Ok neked nem tetszett, de olyannal indoklod, aminek nincs értelme, legfeljebb jobban szereted a kidolgozott történetet és ez nem a te filmed.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
az átszinkronizálás nem a karika miatt történik, hanem azért mert olcsóbb olykor, mint megvenni a szinkron jogait.
Hát ezt nem ajánlom senkinek, ritka sz.r film. Semmi értelme. Ráadásul még csak nem is rémítõ.
0/10 (ilyet nem szoktam, de ez megérdemli)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Volt olyan aki abba kötött bele, hogy Marv nem tud meghalni, meg hogy leugranak a tetõrõl...
Te jó ég!
Ezek nem hiányosságok!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindig is a felíratos filmeknek voltam híve, mert a szinkronnal (legyen akármennyire is hû az eredeti szöveghez) nagyon elbasszák a film egészét. Ehhez kapcsolódóan mostanában volt az egyik kereskedelmi csatornán Tom Hanks-el a Számkivetett (Cast Away). Na az tiipkus az a film, amelyiket kár volt leszinkronizálni, mert a szerencsétlen szinkronszínész akármennyire is erõlködik nem tudja visszaadni egy Oscar díjas színész tehettségét. Ami az Oscart illeti Tom Hanks csak ezért nem kapott Oscart, mert elõtte évben kapott a Forrest Gump-ért. PEDIG MEGÉRDEMELTE VOLNA! Hatalmas film, hatalmasa alakítás!!!!
Egész jó kis film, szerintem érdemes megnézni. Michael Caine és Robert Duvall a két nagybácsi a filmben. Az unokaöccs pedig a 6. érzék gyerek sztárja Haley Joel Osment.
6/10
milyen jó, hogy pénteken repülõvel megyünk nászútra... 😄DDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dead and breakfast
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egy nagy kaos volt es meg veletlenul sem adta vissza a Batman fiilinget. A madarijszto egy nagy hulyeseg volt es maga ez az egesz story Gotham kiirtasaval... furi.
Arrol meg ne i9s beszejek hogy a fene sem kepzeli el Gotham City-t ennyire modernek. Tim Burton volt a nyero a ket elso Batman filmel aztana a hamradik is teccet de a negye ses az otos mehet a kukaba.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
na így akartam, csakhogy ne legyen szóismétlés😊
(teeee és az a szin sziti az nem lenne jó? az valami tarantínó film!!!!)
A Kill Bill 2-ben annyira megutaltattak velem a fohosnot, hogy mar azt vartam mikor nyirjak ki. 😊
Hát, egy iszonyat pocsék filmre SZÁMÍTOTTAM, amiben sok "buzulás" van, de nem ezt kaptam. Elösször a rosz oldala annyi, hogy tényleg volt egy-két buzulós rész, és néhol kicsit vontatott részek voltak benne. Zenei világa csodálatos
Számomra jó film volt, kis meghatódással a végén.
8.8/10