Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
az nembaj....függetlenség napja nagyon rulez

Blasta
Ehhh. Akkor én se rohanok "kikapcsolódni" a moziba...

Amúgy a TV csatik sem egyszerûen lovagolják meg a mozimûsorokat.
Nemsokára batman 5 ugye a mozikban, véletlenül pont a batman uccsó része ment ma HBO-n (kezdem azt hinni, azt vmi viccnek szánták, vmi matinénak vagy ilyesmi, szánalom), aztán ugye RTL klub-on hétvégén jön az Independence day a Világok harcát koppintva, stb...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Pedig nem támasztottam nagy elvárásokat a filmmel kapcsolatban.
Agykikapcs-pörgõ akció-yo látvány... Amolyan nyári, kellemes limonádé akciót vártam. Ehhez képest... Majd megevett az unalom. Annyira olcsó megoldásokkal operál. Ahh...! 😞

Sephi
Uristen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sweech
<#wilting>

Világok harca
Vontatott, unalmas. Kliséfilm. Gyenge.

Ja. bocs. akkor lehet emiatt.
A Viasaton adták már le "kurva anyázósan is", aztán valszeg rájuk szólhattak és utána már más szinkronnal ment. 😞
Bandew
Nem is gyengeség. Egy jó csokit nem fogok utálni amiatt mert nem sós.
Ok neked nem tetszett, de olyannal indoklod, aminek nincs értelme, legfeljebb jobban szereted a kidolgozott történetet és ez nem a te filmed.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az a nagy büdös igazság, hogy ahhoz, hogy max a 12-es karikát tudják kirakni, át kell hogy szinkronizálják a filmet.

az átszinkronizálás nem a karika miatt történik, hanem azért mert olcsóbb olykor, mint megvenni a szinkron jogait.
Sil3nt
"nem hiányosságok" hanem gyengeségek ..ízlések és pofonok...

Boogeyman

Hát ezt nem ajánlom senkinek, ritka sz.r film. Semmi értelme. Ráadásul még csak nem is rémítõ.

0/10 (ilyet nem szoktam, de ez megérdemli)

Pontosítanék: A Cast Away 2000-ben készült, vagyis nem kaphatott elõtte évben Oscart a Forrest Gump-ért, ami 94-es film. Az sem áll meg hogy azért nem kaphat valaki Oscart mert elõtte egy évvel is kapott, hisz éppen õ a példa erre, éppen a Forrest Gumppal, amivel ráduplázott az egy évvel elõtte kapott elsõ Oscarjára a Philadelphiáért.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

rengeteg rokon elem volt. a mesemondás szerintem csak sokadlagos dolog😊
Bandew
Történetileg gyenge? Igen, de kit érdekel? Nem is arra mentek rá. Nem az az alappillére. Én is 10 pontot adtam rá, pedig eddig még semmire nem adtam. Azért mert úgy ahogy volt, jó volt, nem volt vele semmi bajom és nagyon élvezetes volt.
Volt olyan aki abba kötött bele, hogy Marv nem tud meghalni, meg hogy leugranak a tetõrõl...
Te jó ég!
Ezek nem hiányosságok!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az a nagy büdös igazság, hogy ahhoz, hogy max a 12-es karikát tudják kirakni, át kell hogy szinkronizálják a filmet. Én még emlékszem, hogy az Axel Foely b.hills-i zsaru sorozatot amikor elsõként került ki a mozi után a tv csatornákra, akkor még nem volt átszinkronizálva, és akkor még voltak benne kemény niggeres beszólások! Hatalmas fickó ez az Eddie Murphy!
Mindig is a felíratos filmeknek voltam híve, mert a szinkronnal (legyen akármennyire is hû az eredeti szöveghez) nagyon elbasszák a film egészét. Ehhez kapcsolódóan mostanában volt az egyik kereskedelmi csatornán Tom Hanks-el a Számkivetett (Cast Away). Na az tiipkus az a film, amelyiket kár volt leszinkronizálni, mert a szerencsétlen szinkronszínész akármennyire is erõlködik nem tudja visszaadni egy Oscar díjas színész tehettségét. Ami az Oscart illeti Tom Hanks csak ezért nem kapott Oscart, mert elõtte évben kapott a Forrest Gump-ért. PEDIG MEGÉRDEMELTE VOLNA! Hatalmas film, hatalmasa alakítás!!!!
CSOCSO
haaaat KISSE hasonlit ra a "mesemondas" miatt... de ez kb olyan mintha ket akciofilmben egy kislanyt rabolnak el.. hurra.. azert meg nem ugyan az a ket film..szal szerintem mindket film nagyon zsiiir!!! talan a nagyhal kicsit szebb
egy az egyben a tim burton-s nagy hal, de szerintem nagyon jó.
CSOCSO
szvsz sokkal tobbet erdemel de 'pisztos' nem voltal jo formaban😊
CSOCSO
en is igy vagyok vele.. csalodas volt a film de nagyon😞 szinte semmi nem tetszett a filmbol
sweech
nemtom mér kell átszinkronizálni valamit ha az jól sikerült...amikor szinkronizálták a Hairt azt is jól elcseszték....

Leharcolt oroszlánok (Secondhand Lions)

Egész jó kis film, szerintem érdemes megnézni. Michael Caine és Robert Duvall a két nagybácsi a filmben. Az unokaöccs pedig a 6. érzék gyerek sztárja Haley Joel Osment.

6/10

TV2 Megint 48 ora - At van szinkronizalva. Kurva szar... Nem is ertem mit erolkodnek.

fifi
nekem meg a LOST mellett...

milyen jó, hogy pénteken repülõvel megyünk nászútra... 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sir Quno Jedi
Na nekem semmire sincs idõm a StarGate marathon mellett...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sil3nt
The Thing

Hát nem számítottam ilyen véres horrora. Jó volt, még akkor is ha ilyen "régi". Kurt Russel is jó volt benne, Enrico Morricone zenéjével teljesedett be a teljes látvány/hangulat. Jó volt, de felejthetõ.

5/10

kösz<#worship>
fifi
ha lehet ilyeneket is:
Dead and breakfast

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Brain Dead, Bad Taste, Shaun of the dead

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
Dodgeball

hi!mondjatok már lécci egy pár jó vígjátékot!kösz
Sephi
Oszinten? <#levele>

Egy nagy kaos volt es meg veletlenul sem adta vissza a Batman fiilinget. A madarijszto egy nagy hulyeseg volt es maga ez az egesz story Gotham kiirtasaval... furi.

Arrol meg ne i9s beszejek hogy a fene sem kepzeli el Gotham City-t ennyire modernek. Tim Burton volt a nyero a ket elso Batman filmel aztana a hamradik is teccet de a negye ses az otos mehet a kukaba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
szoval Sephikem?
PetruZ
Hát, mint adaptáció, elég szabadon értelmezte az eredeti történetet (ha nem húzzák rá a Punisher logót, a film egyetlen másodpercébõl sem derülne ki, hogy arról van szó...), a fõszereplõ minden volt, csak - számomra - hiteltelen Frank Castle (vagyis kifejezetten lepukkant figura, nem egy izomállat...), satöbbi. A Dolph Lundgren-es szvsz messze jobb volt - ami azért nagy szó. 😊
Sephi
=))

fifi
mi volt vele a gond?

Dynamic
<#wilting>
fifi
The punisher

Dynamic
Sõt Sin City 3 is😊
Dynamic
"ha nincsen mesterien felépített története, nem sztoricentrikus"

na így akartam, csakhogy ne legyen szóismétlés😊
Dynamic
Egy film szólhat nagyot akkor is ha nincsen mesterien felépített sztorija, nem sztoricentrikus.
Blasta
Jaja! De annyira vicces volt (értsd: bicskanyitogató) a sorban állva hallgatni a szõkéket!!! :-))))

(teeee és az a szin sziti az nem lenne jó? az valami tarantínó film!!!!)

Blasta
Lehetett volna jó a Sin City sztorija, ha nem 3 kis részt tárnak elénk, hanem egy nagy-komoly epizódot.

Dynamic
Nem is értettemm ezt az állandó Tarantinozást.Az egész filmbõl csak a párc perc az õ keze munkája.(Amikor Dwight beszélget a kocsiban a félig levágott fejû Jackie Boy-jal)
Sil3nt
roszul fogalmaztam..a képregénynek nincs egy nagy törtéenete így a filmnek sem lehetett<#ravasz1>

Dynamic
Mondj egy képregényátiratot aminek jó volt a története.
Sil3nt
lol még a címét sem tudom rendesen leírni. Alexander !!! amúgy mág annyi hogy nagyon monumentális film volt.

Csak vicceltem. Tudom mirol van szo. A Kill Billben egyedul a rajzos resz tetszett, de az nagyon. Az elso resz meg nezheto volt az ugy 6-7-es a 10s skalan a masodik resz ugy 2 igy adok osszesen az egeszre (mivel egyben kell venni) ugy 4-t, ami nalam egyaltalan nem jelent jot.

A Kill Bill 2-ben annyira megutaltattak velem a fohosnot, hogy mar azt vartam mikor nyirjak ki. 😊

Sil3nt
Alexandros

Hát, egy iszonyat pocsék filmre SZÁMÍTOTTAM, amiben sok "buzulás" van, de nem ezt kaptam. Elösször a rosz oldala annyi, hogy tényleg volt egy-két buzulós rész, és néhol kicsit vontatott részek voltak benne. Zenei világa csodálatos , szereplõk nagyon jót alakítottak, történet illetve a látvány kivitelezése szerintem csodás volt. Vérbeli kosztümös történelemi filmet láttam, és nemtudom mi a baj ezzel a filmem, hogy ennyire lehúzzák. .

Számomra jó film volt, kis meghatódással a végén.

8.8/10

Blasta
:-DDDDD