Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
játékrajongók és legalább cseppnyi jóízléssel megáldott, film iránt érdeklõdõ emberek újra elkezdhetnek rettegni; Uwe Boll újabb filmjét konkretizálta, mind szereplõk, mind büdzsé terén. Az eddigi játékadaptációit kivétel nélkül méretes pénzügyi veszteséggel lezáró rendezõ minden eddiginél nagyobb büdzsét, 60 millió amerikai dollárt gründolt össze az új filmjéhez. A Dungeon Siege adaptációból ezúttal sem maradhatott ki Kristanna Loken, de feltûnik még a filmben Ron Perlman, Jason Statham és Leelee Sobieski. A nemezis 2006 nyarán várható.

URAM ATYAM SEGITS!!@!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Barbarok! <#hehe>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sweech
jaja 😄DDD

Blasta
Mer egy vén szar vagy :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
Igen, igen. :/
Na mind1, majd akad még valami hasonló gyöngyszem. :o)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ehh, ez is már 3,2 ponton áll, kezd kommercializálódni a film 😞
Az "én idõmben" még 1,9 volt 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
A Killer tométók nagyon überek, a folytatást sajnos még nem láttam, de esélyes, hogy nekem bejönne. 😊)
Utóbbit lehet kapni kis Hazánkban is dvd-n. :-o

ajánlom: george clooney, a gyilkos paradicsomok támadása c. remekét😊 kötelezõ: http://us.imdb.com/title/tt0095989/

de rennee zellweger és matthew mcconaughey remeke, a A texasi láncfûrészes mészárlás - Az új generáció is ütõs. http://us.imdb.com/title/tt0110978/

jó tudni, hogy a mostani nagyok is voltak fiatalok😊
Loál János
Egyébként szar és szar között is óriási a különbség.
Amit leírtam az ID-rõl a #21467 az tényleg egy nagy gányrakás, csak éppen nem annak szánták.
A #21480-ban lévõ linkben szereplõ film viszont célzottan az, ezért szórakoztat. Méghozzá olyan szinten, hogy bepisálok.

Ez micsoda? Valami ruszki csoda? 😊

sweech
akkor ha még nincs meg a Szépséges Varvara (nem biztos hogy így kell írni) mindenféleképpen szerezd meg 😄DD

Loál János
Már elnézést, de én hobbiból a világ legszarabbnak titulált filmeit gyûjtöm, és nézem meg.
1 hirtelen példa.

Blasta
Dehogynem látott, sõt azok már leginkább tetszenek neki :-)))))))

sweech
akkor te még nem láttál igazán szar filmet :/

Sephi
Ha'! Man megint tul sokat gondolkodtok egy filmen! 😄

Blasta
LOÁL

Blasta
Látod, hogy jófilm az?!!!!!! :-D

Rafaelo
😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Loál János
Betmen Bidzsánjz

Loál János
<#vigyor>
Ráadásul a FN 6.1-en az imdb-n. <#wilting>

Blasta
"1. Nagyonvagány négergyerek, aki leköcsögözi az idegeneket."

kifejezetten tetszett mikor adott neki egy jobbegyenest, valami vagesz beszólással karöltve!!!!!!!4

"2. Egy neonáci biboldó apuka, aki mindenkinél magasabbrendûnek tartja magát, és fajtársait. (Ettõl hánytam leginkább.)"

Sztem tökjófej a kis vöröstengerészgyalogos fater :-))))

"3. A kedves fia, aki eleinte még viszonylag szimpatikus, de azért csak ragad rá is valami a néger haverjától a végén."

Õ is jófej, és még okos is!!!!!!

"4. Földi számítógépes vírussal kifingatható, kõkomoly idegen konpjúterrendszer. Ennél nagyobb vadbaromságot azt hiszem nem tudnék kitalálni."

aaaaaaaaz nem is úgy vóóóóót, de má nem tudok milyen fasságot kitalálni :-)))))

:-D

Blasta

Blasta
"6. Rettenet béna idegenek."
nemis!!!!!!!!!!!!!44

Loál János
Sajnos ahhoz nem volt szerencsém, de Neked elhiszem, hogy kb. hasonlóan szar lehet. 😮)))

Loál János
Lássuk csak.

1. Nagyonvagány négergyerek, aki leköcsögözi az idegeneket.
2. Egy neonáci biboldó apuka, aki mindenkinél magasabbrendûnek tartja magát, és fajtársait. (Ettõl hánytam leginkább.)
3. A kedves fia, aki eleinte még viszonylag szimpatikus, de azért csak ragad rá is valami a néger haverjától a végén.
4. Földi számítógépes vírussal kifingatható, kõkomoly idegen konpjúterrendszer. Ennél nagyobb vadbaromságot azt hiszem nem tudnék kitalálni.

Plusz az "ízlés dolga" kategóriába tartozó dolgok:
5. Rettenet béna idegen ûrhajók, mintha egy Ed Wood filmet néztem volna, csak itt már rajzoltak voltak ugyebár.
6. Rettenet béna idegenek.
7. Váratlan fordulatokkal gazdag, abszolút nem kiszámítható történet, meglepõ csavarokkal, és mindent ütõ befejezéssel.

Szerencsére nagyon régen láttam a filmet (elvégre majd' 10 éves), úgyhogy sajnos biztos kihagytam néhány dolgot, de azt hiszem pont elég, ami megmaradt. 😊

Blasta
Kizárt. :-)
A bosszúállók az egy mocsadék, egy nulla, egy hányinger, egy vicc!:-)

Bandew
Upsz, nem tom miért PetruZnak küldtem, bocsika. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hát sztem a Bosszúállók is jobb film, mint a Függetlenség napja.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Me' szerintem tok jo muvi volt. Neked mitol tunt rosznak?

Blasta
Mondom, hogy a bosszúállók!!!!!!!4444444444444444444444 <#gonosz1>

Loál János
Nyáron jön állítólag, és bizony már nagyon várom! <#gonosz1>

Loál János
Szia Sephi, tudtad, hogy a Függetlenség napja a kerek világ leggányabb """alkotása"""?
Szal...

Blasta
HUBA-BUBA!!!!!!4444444 Csakis az!!!!!44 :-DDD

Sephi
Orbit vagy Winterfresh?

Sephi
Jo!

Blasta
Sorry, köss most bele Te! ;-)

Ennyi. Hagyjuk!

Sephi
Ne ne! En unatkozok itten legalabb legyen erdekes olvasnivalo hallo!

Ne haragudj, de ez jött le. Ha nem így van, akkor RÉSZBEN sorry! Én sem akarom, hogy felesleges költségekbe verd magad!

Blasta
Igen olvasok VAZZEG.

Akár annak szántad, akár nem, SÉRTÕ volt. És itt már zárjuk le.

Blasta
Ácsi!
Én azt mondtam, hogy PÉNZT nem adok ki rá!
Megnézem, de nem moziban. Hol írtam, hogy nem fogom megnézni, netán hol beszéltem le mást a filmrõl???????

Olvasol Te vazzeg? Ha nem, akkor: "Nem vicces beszólásnak szántam, de nem is sértõnek."
Jobban szeretem a régimódi szmájlikat(legalábbis egyszerûbb kezelni), de ha akarod: <#pardon1>

Megafaszom!
Miért Te adsz mondjuk RézAndrás véleményének helyet? Mert felõlem mondhatja egy filmre, hogy szar, attól én még megnézem, és majd ÉN eldöntöm, hogy jó-e? Aztán, ha valaki megkérdezi, akkor mondom, hogy szerintem ilyen, DE nem mondom, hogy pl.ne nézze meg!
Maradjunk a Te példádnál: a legjobb haverom azt mondja nem jó. OK, meghallgatom, és aztán vagy megnézem, vagy nem. Ha meg úgy érzem, hogy valószínûleg nem éri meg a lóvét, akkor leszedem a netrõl, és megnézem otthon az ágyból. Ezt pedig úgy döntöm el, hogy pl. elolvasom az objektív rövid tartalmat(vagy keresgélek az emlékeim között - ha pl.egy könyvet dolgoz fel a film).

Én még mindig azt tartom, hogy az én ízlésemet NE akarja más meghatározni!

Blasta
Amúgy ez is smiley: <#mf3>
Meg ez is: <#duhos2>
meg ez is: <#boxer>
és ez is: <#gun>

Smiley-nak híjják õket, de nem kedves, vicces, mókás hozzászólást hivatottak lezárni, szal ez esetben ilyen a te "droid vagy... :-I" smiley-d is...

Blasta
Irányadónak irányadóak.
Van pár emberke itt akinek adok a véleményére komolyabb filmek tekintetében.
EZ pont nem komoly film, tehát bárki véleménye jó alap lehet, mint írtam, egy ilyen eksön/sci-fi-hez nem kell Rézbandinak lenni senkinek, hogy el tudja dönteni: izgalmas, érdekes, szórakoztató-e a film vagy sem?!
Pláne a legjobb haverom is lehúzta, így asszem ez nekem elég ahoz, hogy kihagyjam moziban és majd letöltsem valamikor a filmet.

Egyébként - igaz nem Te írtad - itt az elõbb az szerepelt, hogy "olvasatlan 1bites Józsika " véleményére nem adunk. Most akkor az itteni vélemények irányadóak, vagy nem Neked? (nekem nem)

Ott volt utána egy szmájli, de azért olyan, mert nem tudtam eldönteni, hogy milyet rakjak. Nem vicces beszólásnak szántam, de nem is sértõnek. Ezért most elnézést kérek(nekem ez a véleményem)!

Azonban - SZVSZ - úgy érzem ez nem áll egy szinten az ismeretlenül "kishaver","gyermekem" kifejezések mellett! Ezért viszont azt mondom, hogy Te szóltál be elõbb, és ...!

Blasta
Én sem tolerálom a "droid vagy" beszólásokat, szóval most átmehetünk a "ki szólt be elõbb" síkra, de sok értelme nincs. Annak meg pláne, hogy ki az idõsebb. Vitáztam ezen a fórumon nagyon jókat nálam SOKKAL fiatalabb emberkékkel akik szellemi szintje simán megütötte a sok nála idõsebbét.

Még szép, hogy azt csinálok amit akarok, csak kissé visszásnak érzem azt a helyzetet, hogy azért droidozol le valakit mert NEM néz meg egy filmet mások negatív kritikája alapján.

Sephi
Az az a "film" amikor megjelenik harom UFO es jon a szemuveges generalis es aszongya LOJETEK es hirtelen vagy 10 fele raketas unit elkezi loni a UFO-kat kb 10 percig non-stop es azoknak semmi bajuk?

Blasta: úgy érzed megbántottalak? Csak mert én nehezen tolerálom az ismeretlenül ilyen hangnemben("kishaver","gyermekem") engem illetõket. Még azt sem tudod, hogy ki az idõsebb!

Amúgy pont ezt akartam elkerülni a "Tudod mit? Neked van igazad!" mondatokkal. Bazzeg, azt csinálsz tõlem amit akarsz! Csak ne az én kontómra!

Blasta
Azt meg azért had tegyem még hozzá:
Kurvára a saját akaratomból döntök úgy, hogy nem moziban nézem meg a filmet, senki nem köt le a székembe, senki nem betonozza a be az ajtómat, vágod?
JOGOM VAN mások NEGATÍV véleménye alapján úgy dönteni, hogy NEM NÉZEK meg egy X-edik bolygólerohanós-világmegmentõs-tomkrúzos popcorn mozit, fogod amit magyarázok?