106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A hatodik érzék, A jelek, A sebezhetetlen kurva jó (szvsz), a falu pedig a bőven okés kategória..
Nem egy pancser fazon, nm értem, hogy ez a filmje hogy lett ilyen szar.. Majd megnézem, aztán alkotok véleményt.. (ilyen vélemények után viszont nem moziban :/ ) -
Kindred Blades #38556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hja, egyébként a videofevétel, mely a Jelekre hajaz (mármint ötletben) azért is érdekes, mert azt a filmet is ő rendezte. Ha ott meg tudta csinálni, akkor itt miért nem?! Mondjuk nagyjából egy jó filmje volt a fazonnak, szóval már meg sem lepődök. Ezt is azért néztem meg, mert nem tudtam, hogy az ő szörnyűsége :) -
Elah völgyében:
Nem volt rossz, de nem volt különösebben jó sem. Kicsit mintha a sztori mellékes lett volna a "mondanivalóval" szemben, amire nem biztos, hogy vevő mindenki. Charlize Theron meg smink nélkül mégszebb :) -
Naés? Ballisztikus ívben sz@rom le az imdb pontszámát, mábocs :) -
Hmmmm. Tényleg jóak ez a Machine Girl. Igaz most egy ideig nem nézném meg, de jópofa volt. :D A yakuzák haláli pofák benne! :D Főleg akit a trailerben is szegeznek. -
A The Happeningről beszélek. AZ lemaradt :D -
Na megnéztem én is moziban. Végre. Annak ellenére, hogy el lett spoilerezve, NAGYON TETSZETT! SZERINTEM EZ EGY REMEK ALKOTÁS! Elgondolkodtató.
Ne szóljatok le érte, ez egy nagyon nagyon jó film. Shyamalan stílusa nagyon tetszik. A vége is király.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Fűnyírós jelenet, meg az orszlános, az autószélvédőjénkirepülősös részek nagyon durvák
9/10, igen kilencpertíz -
hát a hilk pedig jól áll imdbn, sokkal jobban mint előző hulk vagy happening:D -
The Ruins
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emberevő növények egy maja templomon, uramisten, ebből akkora egypertizes film is lehetett volna, mint a szar, azonban nem az!
Ugyanis annak ellenére, hogy az alapsztori, hogy egy kúszónövény embereket zabál eléggé gagyinak hangzik, mégis olyan feszültséget és hangulatot teremtettek a filmnek, hogy azt kell mondjam egész jó lett. Persze volt néhány butaság (növény nekidobása a kisfiúnak ; csávó leszúrása), de ennek ellenére élveztem az egészet. Láblevágás, megtébolyult csaj, és a végén a csattanó (bár számítani lehetett rá), szóval egy jó kis filmet hoztak össze, nem bántam meg hogy megnéztem :)
7/10 -
Jaja, de tényleg így van.
Mondjuk én csípem a fazont, de amit ebben a filmben letesz, az vicc :D -
Ezen borultam :D :
Mark Wahlberg biosztanár létére is reménytelenül naiv és buta, bár mentségére szolgáljon, hogy kidolgozott erre a filmre egy nézést: úgy össze tudja vonni a szemöldökét, hogy három csík jelenik meg a két szeme között, majd ezt hosszú, szenvtelen pillanatokon át képes kitartani. Bravúros. -
Mellesleg a CINEMARTIX-on se nagyon köntörfalaznak :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, de sokat nem vesz el a parából, elég hamar kiderül a film lényege, azért ez nem az a "a bejárónő a gyilkos" spoiler :D De ha többek úgy gondolják, majd Csocso kijavítja (ha tudja, én nem tudom) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!maga a vicces címed is egy elég szép spoiler nem gondolod? :D -
A gyilkos fák támadása (The happening)
--------------------------------------------
1/10
Shyamalan a mélyponton. Borzasztó a film. Nem hallgattam öreg barátomra és beültem rá, mert 2 verzió volt, a hulk és ez. A hulkról csak rosszat olvastam eddig, a Happeningről meg ugye megoszlottak a vélemények, így ezt választottam. Vesztemre. 1,5 óra tömény unalom, következetlen baromság.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Adott ugye egy vírus, amit a növények árasztanak magukból a nagyobb emberi közösségek környékén, ezt védelmi mechanizmussal magyarázza drága író/rendezőnk. Aha. Csakhogy amikor már 10 fős, majd a végén 3-4 fős emberi csoportokat is célba vesznek a növények, az valami nevetséges. És a horrorisztikus közvetítő elem, amit ha a kamera mutat akkor össze kellene szarnia magát a kedves nézőnek, nos az a SZÉL! Ami ha feltámad, indul a kollektív öngyilok. NORMÁLIS EZ A FAZON????????
De ez még semmi.
Ad1. olyan mellékjeleneteket kellett bevetnie a nemlétező feszültség "fenntartása" céljából, mint a házból gyerekek fejét puskával szétlövő, komplett idiótán válaszoló emberek. Vagy a végén a film csúcspara tetőpontját jelentő idegbeteg vénasszony, aki persze életnagyságú porcelángyereket szeretget az ágyikójában és komplett idióta. Mi ez basszus, Pszicho???? Atyám.
Ad2. A gyilkos növények pusztításának a vége az egész keleti parti zónában PERCRE PONTOSAN EGYSZERRE ÉR VÉGET.
Magyarázat? Óóóóóó, tehetséges író/rendezőnk ilyesmivel nem fárasztja le magát és minket. Egyszerűen úgy gondolta, hogy egy ilyen über rejtélyes sztorinál bőven megfelel a "erre nem tudjuk a magyarázatot" magyarázat.
Magyarul adott egy sztori, amiben a népek menekülnek a láthatatlan méreg ellen, nincs ellenszer, ellenfegyver, trükk, vagy akármi, amiért izgulhatunk, hogy hőseinknek vajh siker-e LEGYŐZNIÜK a főgonoszt. Nincs ilyesmi, elégedjünk meg a "vazze, mázlijuk volt, pont vége lett az attaknak mikor má megakartak halni" befejezéssel.
Ja és a főszereplő nő feje is idegesített. Plusz még egy jeleneten húztam fel magam, aminél egyértelműen a Jelek igazán parás, home made-ufó megmutató videóját próbálta lekoppintani. Az állatkertes oroszlános-gondozó karletépésre gondolok. Ami persze egy mms üziben érkezett kb. HD minőségben egy szereplő mobilkészülékére. Marhára nem működött.
Aztán poén, na abból konkrétan egyetlen van a filmben, az is elég visszafogott (műanyag virágos rész).
Egy pontot a Jeep-es jelentért kapott, az marha profin volt megcsinálva.
Szóval csalódtam a paliban, a következő filmjét max dvd-n nézem meg. Nem ajánlom senkinek. -
Be Kind Rewind
Néhol eröltetett volt, de azért volt benne pár jó poén. Többet vártam tőle.
6/10 -
Hoz_Hun #38541 Ha valaki megnézte a Wanted című filmet, kiváncsi lennék a véleményére. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!In Bruges feliratot tudna nekem valaki prezentálni? Sajnos feliratok.hu mind2 szervere álmos lett :/ -
Alap, tervezem a moziban való megnézését, csak gondoltam pöppet megerősítem a dolgot. -
ha nem így lenne,akkor igazán nagyot csalódnék Shyamalan-ban :) -
Ha rám hallgatsz akkor megnézed és eldöntöd hogy tetszett vagy sem :D
Nekem bejött, de sokaknak nem, ilyenkor most mit lehet ajánlani ? ^^
Eddigi legizgalmasabb Shyamalan film szerintem,nincs hosszú felvezetés,uncsi párbeszédek,egyedül a Shyamalan védjegynek mondható koppanós befejezés maradt el,amit kicsit sajnálok,de így sem volt rossz. -
Hja, én is.
EGyik oldalon istenitik, máshol utálják. Haverom is szólt, hogy meg ne nézzem.
(mondjuk az ő ízlésében bízom) :D -
The Happeningről valaki valami véleményt tudna tolni? Túlságosan is szélsőséges kritikákat olvastam róla. -
Hoz_Hun #38534 A végén a forgatásról készült felvételeknél az jutott eszembe, hogy jesszus ezeket a kaszkadőröket aztán kizsákmányolják. Már-már beteges amit véghez vitetnek velük. Amin meglepődtem hogy a főszereplőt sem kímélik, szerintem kínszenvedés lehetett a forgatás, hogy nem sérültek le véglegessen azt nem tudom (talán tudnak valamit az ottani koreográfusok :)). Egy egy jelenetnél elgondolkodtam, hogy nehogy már ezt megcsinálja valaki (pl zuhanások, esések), aztán a végén meg látom hogy még is megcsinálták nem trükk volt.
Van egy jelenet amikor a csaj így spárgába átugrik a dobozok tetejéről fal szélére és spárgába is érkezik meg. Csak hörögtem mert hát ez szerintem nem kicsit fájhatott. -
Hoz_Hun #38533 Na tegnap este én is megnéztem a filmet (Chocolate). Voltak elvárásaim és azt teljesítette is. :) Nagyon jólsikerült kis film. Amugy is sok akció van benne de az utolsó 20-30 perc az full akció, nem nagyon pihennek benne. A csaj jól játszotta a defekteset. :)
Nálam a műfajában 10/10 -
Hohha, ugyehogy mekkora királyság azis?
Imádom eccerűen, Hopkins akkora über abban a szerepben (is) hogy na. -
Hesszölöm majd.
Btw. a minap bepótoltam a World's Fastest Indian-t. Nagyon jól tettem, gyönyörű életrajzi film, Anthony Hopkins pedig iszonyatosan jó. Az simán 9 pontos. -
Egyáltalán nem volt rossz, sőt, nagyon bejött, de nem örök darab nekem.
Sokkal inkább a "He was a quiet man" :) -
Pedig drámában winner. Nekem. :O) -
Chocolate
Na megnéztem. Az eleje picit lassan indult be, de a film második fele ezt teljesen elfeledteti. Tony Jaa kislány "klónja" elég durva dolgokat művel, az utolsó fél órában pedig átmegy brutál harcológépbe, és hozza Tony Jaa szintjét, amin egy kicsit azért meglepődtem. Igazi jó látványfilm, nagyon szép akciójelenetekkel, és jól eltalált kamera és vágási munkával. A "behind the scenes" pedig a végén üt, látszik, hogy mennyi munka volt a filmben, és az is látszik, hogy tényleg mindent a kiscsaj művelt, semmi kaszkadőr vagy trükkfelvétel. Jól szórakoztam. 10 pontot az eleje miatt nem tudok rá adni, ott egy picit elhúzták a dolgokat. 9/10. -
Énis :)
Robert Downey amit abban művel :))) -
Aha
Az nem b*szott oda annyira, de tetszett -
hihetetlen hogy az amcsi forumban azt irkaljak hogy szarfos film mert semmi ertelme nem volt a sztorinak.......... hat geccc.. ha ez valakinek magas hogy mi tortent a filmben az tenyleg megerdemli hogy lehulyezzek....... ( megtettem) kivancis vagyok mit fog ra irni -
nehogy ivas kozben nezzetek meg mert kikopitek:D -
jezusom..... azert egy ilyen megkoreografalt film mar merevedest tud okozni..................... nem is nezem tovabb a trailert... AKAROM A FILMET!!!!!!!!!!
honnan lehet ezt beszerezni? -
Zodiakus #38522 Tegnap volt szerencsém megnézni az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmet. A film kb első fél órája remekre sikeredett, igazi Indiana Jonesos hangulata van, de ezután bekövetkezik egy erős színvonal csökkenés, ami a film végéig meg is marad. A sztori egyáltalán nem illik az Indiana Jones 'világba', nagyon idegen(
) tőle.
Egyébkénet nem egy rossz filmről van szó, talán ha az 'Indiana Jones'-t levették volna a címből, akkor nem lettek volna ilyen nagyok az elvárások, és a kritikusok meg a rajongók sem lennének annyira szigorúak a filmmel...így azonban...hát, én is többet vártam
7/10 -
Ja, ja, azt is várom már. :)
-
És akkor szépen lemondhat az idei nyár legállatabb vígjátékáról, a Tropic Thunderről is... -
Bár ha ennyire utálod J.B.-t, akkor ez a filmje sem fog tetszeni, függetlenül attól, hogy most nem poénos grimaszokat vág...
-
Az év eddigi egyik legjobbja, igazi meglepetés volt. Kritikailag is nagyon dícsérték, méltán.