Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vérfarkasos, egyszer nézhetõ, bár kiszámítható klisékkel és hülyeségekkel.
6/10
SPOILER
Vártam, hogy a két fõszereplõ mikor fog "farkasizálódni", ez sajna egész film alatt elmaradt (legalábbis vérvarkas vs. vérfarkas küzdelmekre számítottam).
Tipikus filmes baromság, hogy a fõfarkas gyakorlatilag aszongya C.Riccinek, hogy gyere legyünk együtt farkasok, öljünk embereket, éljünk boldogan, az öcsédet meg ráadásul ki is nyírom.Ilyenkor mire számít?Hogy majd gyermeki mosollyal az arcán C.Ricci azt feleli, oké rendben van?Ezt más filmeknél sem értem
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Elképesztõ, eredeti látványvilág, remek hangulat, Bruce Willis pedig szokásosan a Mester. A film remekül teremt meg egy nemlétezõ világot. Egyedül Marvin sztoriját éreztem kicsit vontatottnak, tehát 9/10
#21681: Az 50 elsõ randi szerintem egy hatalmas lehetõséget packázott el, az Idétlen Idõkig messze jobb mind vígjátéknak, mind romantikus filmnek. Az 50 elsõ randi nálam csak 7/10, ráadásul külön haragszom rá, mert lelövi a Hatodik érzék poénját!!! Ezt azért mégis, hogy képzelték...? Szóval figyelmeztetek mindenkit: aki még nem látta a Hatodik érzéket, ne nézze meg elõtte az 50 elsõ randit! Hatalmas filmélménytõl fosztja meg magát ugyanis, aki így tesz...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Amugy a film nehol para es izgalmas, de a 1.40 orat elkurta a vege 😞
Tehát a vége az volt, hogy azért döglöttek meg, mert mint ahogyan az indiáno kszervezete sem volt ellenálló a fehérek által behurcolt betegségekre, ugyanúgy ezek a lények sem készültek fel ezekre a kórokozokra, és a szervezetük a végén már annyira leggyengült, hogy már a pajzsot sem tudtak felhúzni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Így már másodszorra nem volt olyan érdekes.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
utoljara vagy 10 eve lattam.. meg nagyon gyerek voltam akkor nem tetszett.. most mar tetszik.. 7.5 ot adnek ra...
Coach Carter
tipikus feka film...feketek mindenhol fekete zenek es a kihagyhatatlan 22 colos kromfelni.. blahhh..6/10 nel talan kicsit tobbet erdemel mert jo volt de egyaltalan nem hudejo...
Felejthetõ ördögös, világháborús. 1/10
Hát ez nagyon gyenge egy film volt szerintem. Olyan unalmas volt ,hogy azt hittem kikapcsolom. De volt benne vagy 2 jó jelenet. 2/10
nice legs. what time to open?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Kicsit megkésve, de megnéztem :-D. Nem bántam meg, szeretem az ilyen filmeket.
Michael Keaton-t meg már rég láttam.
7/10
A bekarikázott részen látszik, hogy megy a hang, csak éppen a hangszóróig nem jut el. Ugyanakkor más avi(nem AC3 hanggal) simán megy(van kép+hang).
beállítások--->vezpult--->AC3 filter
(ha van ilyen)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szóval van valakinek ötlete, hogy miért nem hallhatom az AC3 hangú avik hangját? Alaplapi hangkártya, WinXP, semmi extra. Az a furi, hogy az AC3 beállításainál(Control panelen) látom, hogy mozog a hangsávok kijelzõje(EQ), ennek ellenére egy nyikkanást nem hallok a hangszórókból...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Csak aztán a sok hype után nehogy csalódás legyen. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Pedig sokan mondják, hogy jó, de még nem volt alkalmam megnézni.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Bar ez nem mentseg, mert a kozel 25 eves The Thing-tol meg ma is osszefosom magam, pedig mar lattam 100x
yikes
ezt a szart
vmiert elso feltunersekor megereztem, hogy a szoke csaj marad eletben, es hogy lehetne mar egyszer no is gyilkos, mindketto bejott
egyebkent rem unalmas volt
egyedul a vegen ijedtem meg egy pillanatra
0/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szokásos technikai bravurokkal operalo katasztrofafilm
a vegen azt csinaltam volna, hogy amikor az emberek a mozibol kitodulnak az utcara, hatalmas kurtszo, fix mindenki osszefosta volna magat 😄DDD
veszek ilyen gazkurtot, hehe
6/10
azert dvd-n megveszem, nem rostzabb mint a Holnaputan volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A film jó próbálkozás, de nem bontakoztatták ki eléggé a témát és nem mertek átlépni bizonyos határokat. EZÉRT tartom én tinihorror kategóriának itt-ott már (afféle Angel módra)...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ami meg a befejezést illeti: Akinek nem tetszik a film eredeti befejezése, az nézze meg a DVD-n az alternatív befejezések egyikét, pl. azt, hogy amikor Kutcher kilép az utcára, és szermebjön vele a csaj az utcán, és "elsõ látásra" szimpatikusnak tûnnek egymásnak és egymás mellett folytatják tovább útjukat, vagyis ott vagyunk, ahol a film fõ problémája kialakult, vagyis az én értelmezésemben a fõ probléma a NÕ!!!!
A Hannibal problémára visszatérve pedig, nem szeretném kipróbálni, csak tetszik a Hopkins fantasztikus játéka és a filmzene, és a beteges jelenetek, és az egész film, az egész trilógia...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szerintetek lehetséges a fenti jelenet, vagy csak egy jól megkreált kitaláció? Magyarán létezhet, hogy egy ember eszméleténél legyen, amikor...? Ha az agymûtétekre gondolok, ott sincs mindig mélyaltatásban a beteg, sõt néha eszméleténél van....
Mi a véleményetek?