Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Cursed
Vérfarkasos, egyszer nézhetõ, bár kiszámítható klisékkel és hülyeségekkel.
6/10

SPOILER
Vártam, hogy a két fõszereplõ mikor fog "farkasizálódni", ez sajna egész film alatt elmaradt (legalábbis vérvarkas vs. vérfarkas küzdelmekre számítottam).
Tipikus filmes baromság, hogy a fõfarkas gyakorlatilag aszongya C.Riccinek, hogy gyere legyünk együtt farkasok, öljünk embereket, éljünk boldogan, az öcsédet meg ráadásul ki is nyírom.Ilyenkor mire számít?Hogy majd gyermeki mosollyal az arcán C.Ricci azt feleli, oké rendben van?Ezt más filmeknél sem értem
Sati84
Nem is a vontatott a jó szó, inkább az elnyújtott. Nem volt abban a történetben annyi, ameddig húzták szerintem. Persze azt se untam, meg semmi, csak mégis, na :-))

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Nekem pont Marvin sztorija utott a legjobban. Mickey Rourke alap! 😄

Sati84
Sin City:

Elképesztõ, eredeti látványvilág, remek hangulat, Bruce Willis pedig szokásosan a Mester. A film remekül teremt meg egy nemlétezõ világot. Egyedül Marvin sztoriját éreztem kicsit vontatottnak, tehát 9/10

#21681: Az 50 elsõ randi szerintem egy hatalmas lehetõséget packázott el, az Idétlen Idõkig messze jobb mind vígjátéknak, mind romantikus filmnek. Az 50 elsõ randi nálam csak 7/10, ráadásul külön haragszom rá, mert lelövi a Hatodik érzék poénját!!! Ezt azért mégis, hogy képzelték...? Szóval figyelmeztetek mindenkit: aki még nem látta a Hatodik érzéket, ne nézze meg elõtte az 50 elsõ randit! Hatalmas filmélménytõl fosztja meg magát ugyanis, aki így tesz...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Nekem a film vegen total ez jutott eszembe... Villammal kozlekednek de nem ismerik a fertotlenites fogalmat. Lolkarika 😊

Amugy a film nehol para es izgalmas, de a 1.40 orat elkurta a vege 😞

Csak ugye felmerül a kérdés, hogy egy, a mienknél sokkal fejlettebb és intelligensebb civilizáció hogyan feledkezhet meg errõl a tényezõrõl, amikor ma már az emberiség is ott tart, hogy a szomszédos bolygók légkörét, felszínének összetételét stb stb vizsgálja.

I.C.ram
Egyébként ajánlom mindenkinek az eredeti Világok harca filmet, nagyon jó az is 😊
I.C.ram
Jó kicsit erõs volt 😄 Nem gondoltam komolyan.

Tehát a vége az volt, hogy azért döglöttek meg, mert mint ahogyan az indiáno kszervezete sem volt ellenálló a fehérek által behurcolt betegségekre, ugyanúgy ezek a lények sem készültek fel ezekre a kórokozokra, és a szervezetük a végén már annyira leggyengült, hogy már a pajzsot sem tudtak felhúzni.
Bandew
Ja, mert úgyis mindig elfelejted. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
nekem úgy elsõre sem... 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

STREEX
constantine
Így már másodszorra nem volt olyan érdekes.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Az 50 elsõ randi tényleg jó film annak ellenére, hogy nem szeretem a romantikus filmeket! Ami viszont rossz pont a filmben, hogy a csaj "betegsége" a poén alapja, ami valahol sajnálatos. Ennek ellenére szerintem is jó film. És többször is megnézhetõ...
CSOCSO
50 elso randi..
masodszor neztem de szerintem nagyon zsir filmecske😊
Én sem találkoztam vele a mozikban...

CSOCSO
Se7en
utoljara vagy 10 eve lattam.. meg nagyon gyerek voltam akkor nem tetszett.. most mar tetszik.. 7.5 ot adnek ra...

Coach Carter
tipikus feka film...feketek mindenhol fekete zenek es a kihagyhatatlan 22 colos kromfelni.. blahhh..6/10 nel talan kicsit tobbet erdemel mert jo volt de egyaltalan nem hudejo...
sweech
az nagyon jó volt...nemtom hány éve reklámozták a TV shopban úgy hogy rendelje meg még a mozipremier elõtt...lol...azóta se láttam hogy ment volna moziban...vagy igen?

Na. A tizenötödik életben maradt, addig hogy megegye. Hühh, ti aztán jól meg tudtok dolgoztatni fiúk...
Megiddo

Felejthetõ ördögös, világháborús. 1/10

SASboy
Nekem csak a vége nem tetszett.

nice legs. what time to open?

SASboy
Ocean's 12

Hát ez nagyon gyenge egy film volt szerintem. Olyan unalmas volt ,hogy azt hittem kikapcsolom. De volt benne vagy 2 jó jelenet. 2/10

nice legs. what time to open?

sweech
jó film

Jano
Valljuk be, ez nem a Te stílusodnak megfelelõ film.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

sweech
az elsõ rész? vazeg nem rég ment...akkor énis megnéztem és szerintem is megérdemel egy erõs 0 pontot 😄DD

sweech
jah...az lett volna a legjobb ha már a felénél kinyiffan mind kettõ...amúgy én is ma néztem meg és nagyon király film!!!

Dynamic
Master-t toljad fel jól!
(Lent középen)
Fehér zaj

Kicsit megkésve, de megnéztem :-D. Nem bántam meg, szeretem az ilyen filmeket.
Michael Keaton-t meg már rég láttam.

7/10

Ahogy az elõbb írtam, ott a következõ látható:

A bekarikázott részen látszik, hogy megy a hang, csak éppen a hangszóróig nem jut el. Ugyanakkor más avi(nem AC3 hanggal) simán megy(van kép+hang).

Blasta
csekk:
beállítások--->vezpult--->AC3 filter
(ha van ilyen)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Srácok egy kis segítség kéne, és nem találtam megfelelõ topicot:
Szóval van valakinek ötlete, hogy miért nem hallhatom az AC3 hangú avik hangját? Alaplapi hangkártya, WinXP, semmi extra. Az a furi, hogy az AC3 beállításainál(Control panelen) látom, hogy mozog a hangsávok kijelzõje(EQ), ennek ellenére egy nyikkanást nem hallok a hangszórókból...

Bandew
Ja nem, én nem szoktam így hozzáálni a filmekhez, már van tapasztalatom az ilyenekben. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Klasszikusnak számít, tényleg érdemes megnézni.
Csak aztán a sok hype után nehogy csalódás legyen. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
Nem láttam. :-)
Pedig sokan mondják, hogy jó, de még nem volt alkalmam megnézni.

Loál János
Egyszer sem fosod össze magad, vagy egyszer sem láttad? 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sil3nt
nagyon jó film, bár szerintem kicsit túl sok a vér+bél de tényleg az egyik legjobb ebben a kategoriában

Bandew
Én még 1x sem. :-(

20 eves film 😊
Bar ez nem mentseg, mert a kozel 25 eves The Thing-tol meg ma is osszefosom magam, pedig mar lattam 100x

Mike
Pentek 13 - tegnap ejjel film+

yikes
ezt a szart
vmiert elso feltunersekor megereztem, hogy a szoke csaj marad eletben, es hogy lehetne mar egyszer no is gyilkos, mindketto bejott
egyebkent rem unalmas volt
egyedul a vegen ijedtem meg egy pillanatra

0/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Világok harca

szokásos technikai bravurokkal operalo katasztrofafilm
a vegen azt csinaltam volna, hogy amikor az emberek a mozibol kitodulnak az utcara, hatalmas kurtszo, fix mindenki osszefosta volna magat 😄DDD
veszek ilyen gazkurtot, hehe

6/10

azert dvd-n megveszem, nem rostzabb mint a Holnaputan volt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi
Szerintem a BE-ben a legfontosabb szálat hagyták a pinyóban rohadni, név szerint az "õrült apa" vonalat. AZ egész "utazás" nem a fiúval kezdõdött és egy egész érdekfeszítõ kis sztorit tudtak volna fabrikálni, ha nem írják le a fatert ilyen 1xûen (fõleg, hogy utal is az anyja halálára) !

A film jó próbálkozás, de nem bontakoztatták ki eléggé a témát és nem mertek átlépni bizonyos határokat. EZÉRT tartom én tinihorror kategóriának itt-ott már (afféle Angel módra)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem azért, hogy a Butterfly Effect védelmére keljek, de a tinihorror kategória szerintem a Sikoly trilógia, a Tudom mit tettél..., a Jeepers Creepers 1-2 (Aki bújt, aki nem),
Ami meg a befejezést illeti: Akinek nem tetszik a film eredeti befejezése, az nézze meg a DVD-n az alternatív befejezések egyikét, pl. azt, hogy amikor Kutcher kilép az utcára, és szermebjön vele a csaj az utcán, és "elsõ látásra" szimpatikusnak tûnnek egymásnak és egymás mellett folytatják tovább útjukat, vagyis ott vagyunk, ahol a film fõ problémája kialakult, vagyis az én értelmezésemben a fõ probléma a NÕ!!!!

A Hannibal problémára visszatérve pedig, nem szeretném kipróbálni, csak tetszik a Hopkins fantasztikus játéka és a filmzene, és a beteges jelenetek, és az egész film, az egész trilógia...
Sir Quno Jedi
legyen...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mondom: directors cut. Az azért elég darkos...

Sir Quno Jedi
AZ kevés nékem dark-os befejezésnek...

Akkor nézd meg a rendezõi változatot - abban aztán egy gramm hepiend nincs. (Bár szerintem az eredeti változat is csak haloványan emlékeztet hepiendre. Elvégre a srác lemond a szerelmérõl azért, hogy mindenkinek rendben maradjon az élete...)

Amennyire tudom, nem lehetséges, mert amint megnyitják a koponyát, az ember kómába esik.

Mitõl volt hõs? Szerintem csak megpróbált túlélni.

Sir Quno Jedi
Ehhe, Butterfly E. ! Nem is rosssz film, csak kicsit tinihorror stílusba csap át és hepiendes (azt útálom), de amúgy tisztességes munka.

Várj. Kipróbálom. Estére meg lesz a válasz. 😊
Rafaelo
mért kiakarod probálni valakin ? 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

U.I.: Az egyik legszebb jelenet, amikor a Ray Liotta által megformált Paul-nak felnyitja Dr. Lecter a koponyáját, és egy darabkát megsüt a "viselkedés-központjából", amit Paul jóízûen elfogyaszt!
Szerintetek lehetséges a fenti jelenet, vagy csak egy jól megkreált kitaláció? Magyarán létezhet, hogy egy ember eszméleténél legyen, amikor...? Ha az agymûtétekre gondolok, ott sincs mindig mélyaltatásban a beteg, sõt néha eszméleténél van....
Mi a véleményetek?