Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Supert en is lattam. Szvsz hulyeseg...de nem kivanom leirni miert mert itt sok az okos ember!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Supersize Me...

Hát nem tudom, mennyire hihetõ a dolog... de azért nem rossz dok.film.
Inkább nem osztályoznám.

Gridlock'd (Utolsó belövés)

Kellemes délutáni getto-drog-akciókomédia. Ilyen izé. 'sevótrossz.

Kandurex
Ong - Bak

4/10

0,5 pontot kap a film, a srác meg az akrobatikáért kap 3,5 felet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Én max 5/10-et adtam volna neki. Szép látványvilág, de a film egy nagy nulla.
desigo
<#beka2>
Sephi
Remek pontozas!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

desigo
A történet lehetett volna izgalmasabb is.Mondjuk a vége felé.
Blasta
NYOLC/10???? <#idiota>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

desigo
Sky kapitány és a holnap világa 8\10
A lencsevédõ... <#nevetes1>
Bandew
Hát nem jött be. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BADE
tegnap néztük meg a Szajré címû filmet Edward Norton és Robert de Niro fõszereplésével,a lemez a lejátszóban ragadt,ennek ellenére 7/10 a film😊
Szajré a lejátszóban😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Blasta
"Egy masszív korabeli illemhelyrõl fantáziálok! Gyönyörû arany csapok, szûzi fehér márvány, ébenfából faragott ülõke. A WC tartály csordultig Chanel 5-ös parfümmel, és a WC papír tartó nyers selyemkendõcskéket rejt!"

:-))))

Blasta
Ez van ráírva:
2005. második évfolyam. 14

CSOCSO
manitu bocskora

szerintem tok jo kis film😄

amugy mar sokadszorra lattam...
santa maria belepoje meglepoen jora sikeredett..nem is olyan blod nemetes az egesz
desigo
Anchorman 6\10
A gépész 9\10
magus
van trainspotting 3k-ert

Mike at home
www.netpiac.hu

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CSOCSO
igy van!
fifi
Halálsoron

10/10

no comment

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

magus
mikori szamban volt?

magus
hat, akkor mostantol vegiglatogatom a shell kutakat...

Blasta
:-)
Egy shell kúton :-D

magus
oooo

hol vetted? akarhova elutazom annyiert

CSOCSO
ezt lattam de mar nem emlexem
Blasta
Trainspotting volt a minap "ajándékba" az Auto3 magazinhoz, ezeröté!
Én arra csaptam le.

Jovoheten betapolok az ilyen helyeken 😊

Bandew
Szinte mindenhol annyi. Nagyon sok helyen láttam, de pl Tesco.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hol?

Mike
ma megvettem a Zatoichit 1k-ért
éjjen <#smile>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Blasta
Dobo Kata nem kis mellékszereplésével... :-)

Amúgy jó film, én szeretem.

PetruZ
Ha tetszett, akkor nézd meg a 15 perc hírnév-et is (15 Minutes), a téma hasonló, és nem kevésbé gyomorforgató. Persze ha még nem láttad. 😊
Tegnap megneztem ujra a Szuletett Gyilkosokat. Legutobb vagy 10 eve lattam. Olver Stone nagyon komolyan beletenyerelt. Szo szerint gyuloltem a szereploket. A negativ figurak balvanyozasa a media altal pedig nagyon komolyan meg van csinalva. es sajnos egyre inkabb igaz itthon is.

Jano
A második szvsz elég blõd, a harmadik számomra egy rendkívül kellemes meglepetés volt, ne ahgyd ki õket.

Jujjuj, nem láttam a cut verziót, de gyanítom, abban a ~10 percben veszett el minimum 1 pont. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Annyukt

Jano
Igen, a remek rimék rimékje lesz jövõre.

Bandew
Ha imdb mindnre jó, bár most kiakadtam... <#zavart2>

The Fly (2006)

Csak mert a Cronenberg féle is remake.
Itt az eredeti:
The Fly (1958)

Bandew
Mármint a Cronenberg félére gondolsz? (ami szerintem istenkirály)
Vagy most megint csinálnak egy újat?

CSOCSO

hehehehe most csinaltam😄
PetruZ
Naná, hogy megnézem a folytatásokat is. 😊

Egyébként visszatérve az elsõ részre: úgy tûnik, nálam a 86 perces, rövidített verzió járt. Ez mennyiben kevesebb a 95 perces "unrated"-nél?
Ja, és West szvsz nem hal meg az elsõ rész végén. Oké, fuldoklik, meg köd, meg ilyesmi, de semmi konkrétum. Szóval akármi is lehet... még az is, hogy a zsebében van némi szérum. 😄
Jano
Engem a Légy (The Fly, David Cronenberg) rimék hírének hallatára kapott el a hányás...

Jano
Ja, de ugye megnézed a folytatásokat is?
Kicsit érdekes, hogy Dr. Herbert West (Jeffrey Combs, akit remélem elismersz, mint iszonyat nagy színész (persze kategórián belül), és ismered is munkásságát) minden részben meghal, aztán él, és virul. 😄
Ez spoiler-gyanúsnak hangozhat, de nem az. 😉

Jano
Azért RÓLAD EZT nem gondoltam volna.

😄

Nálam egy 8-as a film egyébként, mert jó helyen voltam jó idõben, olyan 1986-87 környékén. 😄

PetruZ
Nem viccelek. Tudom, hogy nekem "kötelezõ" 😉 lett volna már régóta, de így alakult, most láttam elõször. 😊
Jano
Ugye viccelsz, hogy most láttad elõször?

PetruZ
Re-Animator (1985, http://imdb.com/title/tt0089885/)
Weheheee. 😊 Orvosi krimik, Vészhelyzet? Ugyan már! Robin Cook? Olcsó utánzat. A Re-Animator az, amiért a mûfajt igazán kitalálták. 😊 Az imdb sci-fi / horror / komédiaként katalogizálja, és a film mindhárom kitételnek maximálisan eleget tesz. Bár a trükkök itt-ott elég bénán néznek ki, illetve vannak benne bugok (pl. mikor a fõdoki - már fej nélkül 😉 - úgy képes irányítani a testét, hogy olyan dolgokat is megtegyen, amiket egyébként nem is lát, vagy élvezettel tudja tapizni a meztelen leányzót, ami azért kicsit morbid 😛 ), ettõl függetlenül egy nagyon jó filmmel van dolgunk.
A Miskatonic Orvosi Egyetemen vagyunk (igen, igen, Lovecraft-átiratról van szó 😊 ), ahová egy különös figura érkezik Európából. Herbert West hallgató egy szerencsétlen körülmények között elhalálozott híres doki tanítványa volt, és érkezése után nem sokkal már összetûzésbe is keveredik az egyetem kiskirályként uralkodó boncnokával, Dr. Hill-lel. West beköltözik egy évfolyamtársához, Dan-hez, aki egyébként a rektor lányával kavar. Ezek a fõbb szereplõk, több ne is kell. West folytatja titkos kísérleteit a halál utáni élet vizsgálatáról, minek következtében hamarosan furcsa dolgok történnek a boncterem mélyén... 😉
Vér, sok vér, még több vér, egyéb gusztustalanságok, meztelen szép szõke néni (na, ez nem éppen gusztustalan darab 😊 ), agybaj, halál, zölden fluoreszkáló titokzatos csodaszer... mi kell még?
Értékelés: 7/10
Ui.: Pár színész baromi ismerõs volt, utána is néztem az imdb-n, hol láthattam õket. Nos, a szõke csaj késõbb a From Beyond-ban is szerepelt (onnan volt ismerõs), a West-et alakító ficak meg a Michael Fox-féle Frighteners-ben a sátánista zsarut játszotta (de volt még egy csomó híres filmben is).
Bandew
Hát nem lepett volna meg az biztos... <#fejvakaras>

Blasta
Najó, de ez triviális, marhaság lenne átcímezni (de simán elképzelhetõ más - hasonlóan láma cím is mint amit írtam :-D)

Bandew
Csak azért gondoltam, mert a remakejeiknek általában más a címük. :-)

Blasta
mondjuk: The Fighter's Revenge
:-)))))

Bandew
Ja már látom! :-D
Nem sokat változtattak rajta. :-)
Oldboy (2006)