Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát nem tudom, mennyire hihetõ a dolog... de azért nem rossz dok.film.
Inkább nem osztályoznám.
Gridlock'd (Utolsó belövés)
Kellemes délutáni getto-drog-akciókomédia. Ilyen izé. 'sevótrossz.
4/10
0,5 pontot kap a film, a srác meg az akrobatikáért kap 3,5 felet
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szajré a lejátszóban😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
:-))))
2005. második évfolyam. 14
szerintem tok jo kis film😄
amugy mar sokadszorra lattam...
santa maria belepoje meglepoen jora sikeredett..nem is olyan blod nemetes az egesz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
10/10
no comment
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én arra csaptam le.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
éjjen <#smile>#smile>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amúgy jó film, én szeretem.
Jujjuj, nem láttam a cut verziót, de gyanítom, abban a ~10 percben veszett el minimum 1 pont. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
The Fly (2006)
Csak mert a Cronenberg féle is remake.
Itt az eredeti:
The Fly (1958)
Vagy most megint csinálnak egy újat?
Egyébként visszatérve az elsõ részre: úgy tûnik, nálam a 86 perces, rövidített verzió járt. Ez mennyiben kevesebb a 95 perces "unrated"-nél?
Ja, és West szvsz nem hal meg az elsõ rész végén. Oké, fuldoklik, meg köd, meg ilyesmi, de semmi konkrétum. Szóval akármi is lehet... még az is, hogy a zsebében van némi szérum. 😄
Kicsit érdekes, hogy Dr. Herbert West (Jeffrey Combs, akit remélem elismersz, mint iszonyat nagy színész (persze kategórián belül), és ismered is munkásságát) minden részben meghal, aztán él, és virul. 😄
Ez spoiler-gyanúsnak hangozhat, de nem az. 😉
😄
Nálam egy 8-as a film egyébként, mert jó helyen voltam jó idõben, olyan 1986-87 környékén. 😄
Weheheee. 😊 Orvosi krimik, Vészhelyzet? Ugyan már! Robin Cook? Olcsó utánzat. A Re-Animator az, amiért a mûfajt igazán kitalálták. 😊 Az imdb sci-fi / horror / komédiaként katalogizálja, és a film mindhárom kitételnek maximálisan eleget tesz. Bár a trükkök itt-ott elég bénán néznek ki, illetve vannak benne bugok (pl. mikor a fõdoki - már fej nélkül 😉 - úgy képes irányítani a testét, hogy olyan dolgokat is megtegyen, amiket egyébként nem is lát, vagy élvezettel tudja tapizni a meztelen leányzót, ami azért kicsit morbid 😛 ), ettõl függetlenül egy nagyon jó filmmel van dolgunk.
A Miskatonic Orvosi Egyetemen vagyunk (igen, igen, Lovecraft-átiratról van szó 😊 ), ahová egy különös figura érkezik Európából. Herbert West hallgató egy szerencsétlen körülmények között elhalálozott híres doki tanítványa volt, és érkezése után nem sokkal már összetûzésbe is keveredik az egyetem kiskirályként uralkodó boncnokával, Dr. Hill-lel. West beköltözik egy évfolyamtársához, Dan-hez, aki egyébként a rektor lányával kavar. Ezek a fõbb szereplõk, több ne is kell. West folytatja titkos kísérleteit a halál utáni élet vizsgálatáról, minek következtében hamarosan furcsa dolgok történnek a boncterem mélyén... 😉
Vér, sok vér, még több vér, egyéb gusztustalanságok, meztelen szép szõke néni (na, ez nem éppen gusztustalan darab 😊 ), agybaj, halál, zölden fluoreszkáló titokzatos csodaszer... mi kell még?
Értékelés: 7/10
Ui.: Pár színész baromi ismerõs volt, utána is néztem az imdb-n, hol láthattam õket. Nos, a szõke csaj késõbb a From Beyond-ban is szerepelt (onnan volt ismerõs), a West-et alakító ficak meg a Michael Fox-féle Frighteners-ben a sátánista zsarut játszotta (de volt még egy csomó híres filmben is).
:-)))))