Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg kalóz cd-s felirat nincs?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
hát nem egy szokványos film, az egyszer biztos
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
termeszetesen ugy ultem le a tv ele hogy ez valami bugyutasag... az hat.. de azert jo volt latni a herbiet nomeg lindseyt😄
nem olyan jó mint az 1 de lehet rajta röhögni!
szállító 2
sztem 1sze nézhetõs ha tetszett az 1 akkor ez is fog
vadgalamb
madagaszkár szintû egyszser érdemes megnézni
nice legs. what time to open?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Megnéztem, de minek?! Több mint szörnyû, unalmas, vontatott.
Kerüljétek el nagy ívbõl.
1/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kicsit vicces hogy nem tudom az egyik kedvenc filmem nevét de képtelen vagyok megjegyezni, Ryan közlegény megmentése stílus, csak ez a kóreai háborúról szól, majd javítsatok ki ha vkinek beugrott...(kóreai szereplõkkel)
Amerikai szépség
Oldboy
The Usual Suspects (nem ugrik be a magyar neve)
Repülõ tõrõk klánja
Tigris és Sárkány
Closer
K-PAX
Gattaka
Beverly Hills-i zsaru1-2 😄
Vadkanok
Airplane1-2
lehetne a neve microsoft flight simulator 2006 látni lehet hogy 3d studio maxal
csinálták 😄 spoiler néger meghal hogy sajnáljuk de két kékszemü északink
tovább küzd 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Te rengetegszer írtad már, hogy 1-2 film után napokig nem lehetett hozzád szólni, stb., azt hittem ez is ilyen lesz, sry. :|
(Egész évben mindenki hype-olta - jogosan - de, ahogy már velem is elõfordult párszor: így nem ütött akkorát a film. Szerintem errõl van szó.)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szal szerintem egyaltalan nem egy akkora nagy was zum das ahogy egysek itt bealitjak de remelem nem nezel le a velemenyem miatt.
Egyszer megnezni jo de szerintem boven eleg is.
Jah es jovore jon a amcsi verzio 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Keresem az Alien Vs Predator dvd-mellékletéhez adott 2 hatalomkártyát !!!
Akinek van az jelezze plz a : [email protected] címen.
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A REMÉNY BAJNOKA utot!
Nos hat oszinten nekem naon bejott. A szereplogarda naon teccet es nem volt semmi eroltetett poen ami mostanaban ritka. Igaz a hulye beleszeretek minden szep is jo majd kiderul egy nagy titkom es mindeki utaja egymast majd a vegen egy bravuros orszag vilag lattara beismeros vallomasal elsimitom cliche az megvolt de na...
Sokan leszólták, ezért elég kedvtelenül ültem neki, de kellemesen csalódtam a filmben. Nekem nagyon tetszett.
8,5/10
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Tsui Hark egy igazán jó filmet hozott össze.
A harci jelenetek nagyszerûek,de ezt megszokhattuk a keleti filmekben.
Mindezáltal elég véres is,és történet szempontjából tisztelgés a Kuroszava:7 szamurája iránt.2,és fél óra,de szinte elröppent.
Nagyon tetszett!
9/10
Go Jeff Go!!!!
(másodjára megnézve)
Sajnos nincs benne sok, "odabaszos" poén, de amik vannak nagggyon jóak^^. Szvsz nem hoz csalódást elõdeire. Ha mint filmet értéklelem: 10/9, poénszinten (elõdjeihez viszonyítva): 10/7
Kár hogy csak DVD-n adják ki, moziban szvsz tarolt volna.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
😄DDDDDD
köcsög