Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEKEM AZ volt. Neked nem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
meg az, hogy a mozi közönsége a film után fix befosott volna egy ilyen hang hallatán 😄D
meg elmerengtem azon mit csináltam volna én ilyen helyzetben
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha majd megnyerted a lottóötöst ezzel fogunk kínozni 😄DDDD
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egyébként sokkal másabb lett volna a hozzáállásod, ha láttad volna az '53-as verziót. Nem a filmet védem, nekem sem tetszett összességében (csak az, hogy azok a gennyek módszeresen aprítják az emberiséget, az jó volt 😄), csak annak fényében, hogy ez egy rimék egy akkor ütõs történetbõl (ami szerintem sem állja meg a helyét MA), talán találtál volna benne értékelhetõ momentumokat.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
könyv idején
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Gudbáj :-)
Magvas egy mondanivaló, pláne egy "sci-fi"-tõl...
ID4 fináléja igen, eléggé gyerekes volt. Nade kérdem én: "JUJJ ODASS, A CÚNA TRIPODOK MEGBETEGEDTEK, MÁR LEHET ÕKET BAZUKÁZNI JÓÓÓL" finálé mennyivel kifinomultabb?
😄
ezé futnak
bezzeg independence dayben elég gyerekesen oldották meg a finálét no comment
(csak azért kérdem, hogy tudjam: mit tartasz Te sci-fi-nek. Mert a mûfaj ugyebár Tudományos-Fantasztikus-t jelent, és ebben a filmben tudományos dolgokat nem sokat láttam, fantasztikusnak meg aztán tényleg nem nevezném)
EZ????????
Mondcsak, láttál már sci-fit? Úgy értem: SCI-Fi-t? Netalán olvastál esetleg?
a scifit mondjuk orson welshez nincs köze 😊
monnyá le
Színészi munka nincs. Hol lenne? Futni kell? Megyek én is.
A kis Dakota megérdemelt volna egy lapátot valóban 😄
A hullafolyó fullos volt.
A mondanivaló, hogy mennyire leigázhatóak vagyunk az kafa.
A film megérdemel egy egyszeri megnézést....de ezek a Grimmek....fáááááá 😄
Canon 450 D
Hát nekem egyáltalán nem jött be.
Nem tudom miért...egyszerûen másra számítottam. Arra számítottam, hogy mesés lesz, boldog és vidám...ehelyett inkább egy rémálom, mint egy szép mese. Nem ijesztõ, igaz vannak benne ocsmány pofák, de az egész film sötét...vissztaszító egy-két jelenet nagyon...ááá....nem is tudom....jobbra számítottam. Szerintem olcsón lett kihozva a film.
Canon 450 D
Meg amúgy sem szeretem ha gyerekek vannak a filmben, mert tudom, hogy azok tuti hogy nem nyiffannak ki😄
Én kikészültem tõle, soha, semmilyen formában nem kívánom újra látni, inkább bármikor megnézek egy közönséges bûnözõket vagy traffic-et, demég akár a jeleket is mint ezt a gányt.
ellentetben mondjuk a keleti kiralysaggal? es az utolso szamurajjal
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
--------------------
Szpílberg MONNYON LE!!!!!!!!!
Értékelhetetlen, foslé, még 5 pohár J&B/kóla után is
Látvány - moziban biztos jobb volt, de monitoron NULLA (láttam már monitoron olyat, hogy tátva maratt a szám), najó 2/10
Akció - nem emléxem ilyesmire
Forgatókönyv - sux, uncsi, béna
Színészi játék - volt ilyen? (Tim Robbins mint gyerekkorában szexuálisan inzultált f@sz, akárcsak a mystic river-ben :-////////) :-)
Idegenek - sokkal inkább egy ID4 vagy Jelek
Végjáték - ultra-mega-hiper LOL, ennél bénábbat és unalmasabbat elképzelni sem tudtam
Komolyan, nálam bekerült az elsõ 10 citromdíjas közé
hat, mire megneztem mar kultfilm lett belole, ennek ellenere bejott nagyon, a vegen mikor kiderul ki a csaj, felallt a szor a hatamon annyira passzolt az egesz
...tök jó <#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Elmenyvilag , kepvilag es az a utolso 10 perces inteznitas megvolt. Story alapbol olyan hogy minden szora figyelni kell mert a vegen vegunk a fejukre. Ugy neztem hogy remegtem a vegen es aszitem kiugrok az ablakon az izgalomtol amit valjuk be utojara a Saw elso resze hozta ezt elo.
VISZONT AZ ELSO RESZT NEM UBERELI AZ TUTI DE EZ MAJDNEM ANNYIRA UTOS.
Ha valaki megkerdi melyik a ket kedvenc filmem ilyen temaban tuti ez lesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hmm... az elsõ részt természetesen nem sikerült überelnie, és a végsõ poén se durrant akkorát.
Hmmm... 7 / 10 Nagyon jó indulattal, meg az elsõ részre való tekintettel
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy újabb beteg világ egy aranyos történettel (y)
Úgy érzed nyomott vagy?
Érdekes lesz a "Sziklát" felzselézett szõke hajjal látni... 😊
Tyûûha. 1,5 órás lazítás angol módra. Gáj Ricsi iz di inglis Tárántinó lédiz end dzsentlmen. Több ilyet akarunk!!! A kamerabeállítások eszméletlenek voltak, egyszóval odab*szott.
9/10
I love this game!
Duke of Hazzard: 6 / 10
ez érdekes...
dehát ahogy érzed 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
7.5 / 10 utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb sci-fi -je, jó poénok, ehetõ történet, ismeretlen színészek. Tetszett!
"nagyon dühös leszek,... komolyan...még könnyekrõl is lehet szó" 😄DDDDDD
I love this game!
Farkasok Birodalma: 6.7 / 10
Légcsavar: 5.7 / 10
The Amityville Horror: 6.8 / 10
Land of the dead: 4 / 10
Duke of Hazzard: 6 / 10
Összeségében egyik se volt egy nagy durr.
holnap SAW II -zõk, na attól minimum egy 8 / 10 várok 😊