Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Elõre is elnézéseteket kérem, hogy off hozzászólásom van, de a kérdésemet nem tudtam sehova sem beilleszteni. Annyi fiatal géniusz van ezen az oldalon, hogy szerintem jobb helyen nem is tudnék segítséget kérni. A fiam harmadéves egyetemista, de mindenre azt mondja, hogy öreg vagyok már , úgy sem értem. Nem tartom magam még szenilis hülyének, de az igaz, hogy computer szakember nem vagyok. Amiben a segítséget szeretném kérni. Kérlek benneteket mondjátok meg, hogy ha valaki a neten proxit használ az IP szám eltüntetésére, meg lehet-e mégis találni a világban és ha igen, akkor hogyan ???
Köszi elõre is a segítséget

Üdv. Öregpapa
CSOCSO
az jo volt😄 foleg mikor bejelenti a tv ben azt hogy mire koltene inkabb a valtsagdijat😄
Sephi
Vicceltem! Komolyan nem sertesnek szantam de jot nevettem. En sem vaok tokeletes nehogy magadra vedd!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandee1987
Most néztem meg a Váltságdíjat. Egész jó film volt, lehetett benne izgulni.
Mel Gibson és Gary Sinise egész jól alakított benne.

8/10

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mincsi
jah...bocsi...köszi.. Titkok kulcsa.<#szomoru1>

de nem lehet mindenki tökéletes....nem?

Rush!

SASboy
Én még csak a grimmet láttam, de az nem vmi nagy eresztés.

nice legs. what time to open?

STREEX
Szerintetek melyik a jobb film?A grimm, vagy az erõszakos múlt?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

fifi
Csontdaráló

tudom, hogy majd mindjárt jönnek az okos emberek, hogy az eredeti így, meg úgy, de mindegy. Az eredeti engem különösebben nem izgat, nem is akarom hasonlítgatni.
Ez a film nekem nagyon tetszett, jókat röhögtem, aranyos volt. Viszont van valami, amit kezdek unnni, az pedig a sitten lévõ nõnek öltözött fickók akik kurvulnak...Minden filmben, szinte mintha ugyanazokat az embereket szerzõdtetnék, ugyanazzal a viselkedéssel!
de összességében jó volt, tetszett
8/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

magus
fel, nem is baj ez, csak szerintem a film akkor is olyan ures a tobbihez kepest

Blasta
Egyszer indenkinek fel kell nõnie...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mike at home
na végre valaki, aki ugyanazt a semmilyent érezte, amit én is 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

desigo
pont hétvégén néztük meg
elejét még untam,nade a vége...
magus
jah, es ez a politikai korrektseg megorjit. volt indiai kinai fekete, minden.

amin meg rohogtem, nem emlekszem, hogy a konyben hogy volt, de a franciak repulovel, a bolgarok hajoval mennek haza? logikus.

magus
harry potter

kar, hogy sok dolgot ilyen roviden lerendeztek, neztem volna meg a vilagkupat...
volt par dolog amin hangosan rohogtem, pl mikor Hermione beszelt, teh, ez levelezon vegezte a szinesztanodat sztem, az a fej amit vag mikozben gesztikulal az hatalmas😊 meg a francia lanyok sapesza, ami leginkabb egy ovszerre hasonlit, nah azon megborultam😊
bar mar reg olvastam, a regi regenyek akkor tokre magaval ragadtak. Amikor lattam az elso filmet, meg az is magaval ragadott, de ez, olyan semmilyen volt. bar biztos en nottem mar ki ennyire.
Konkluzio, konyvben mindig minden jobb, es ez erre is igaz. pont azokat az apro jeleneteket vagtak ki amik miatt tetszett anno a konyv. azert egyszer nezheto, hisz olvastam, de egyre csak rosszabb lesz.

Sephi
Kifigurazni? En csak rohogtem nem kifiguraztam. En kerek elnesest.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Mondjuk elgépelési eseteket asszem nem Neked kéne kifigurázni. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
"Titkos Kulcsa"

😄DDD

Mincsi
Titkos kulcsa

az csók film volt....kb kellett néhány óra,hogy felfoghassam...persze a logikus eszemmel😊 De vissza térve, elgonolkodtató, de nem ijeszgetõs, mint egy kifejezetten horror film...

7/10

Rush!

Sephi
Corpse Bride - <#finom><#eljen><#taps>

Nagyon kellemes volt. Imadtam a szereploket es a helyszineket. Meg a sztori is teccet 😊 Szerintem alabecsulik egyesek. Igaz a Nightmare Before Christmast megsem eri utol de ugyanaz a szint. Engem megvarazsolt a film.

Sephi
<#law>

Loál János
#23923, és haggy. :|

Blasta
A sajtóbemutatók tudtommal a sima premier elõtt vannak, ott elképzelhetõ, hogy hamarabb megnézi vki a filmet.

I.C.ram
Már 14én lesz a mozikban a mozimûsor szerint.
Sephi
Mondom hogy tegnap mutattak be. Haverom vaze nem VIP es ott volt. Meg kell tole kerdezzem csak nincs fent neten.... de kivancsi vagyok mijeza VIP dolog.

Mike at home
HP film
nekem csalódás
ez már nem az a mese, mint ami az elején volt, a szereplõk is vének, nyugodtan szerepelhetnének, a tudom mit ettél meg tavaly nyáron tinisorozatban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Blasta
Nem csak szerinted.
Az egy kurvanagy film, és nagyon nem zonbis (viszont a rendezõ is annak tituálta, hogy esne hanyatt a disznók között) :-)))

jointeer
28 nappak késõbb - tök jó volt, meg fílinges az egész. annyira nem zombis, valami más inkább, szerintem.

köcsög

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Iori
egy olyan pre screeningre nem mehet el csak úgy bárki...

I love this game!

jointeer
"annak ellenere, hogy 2004-es."
erre értem :|
mintha valami hátrány lenne a filmnél, hogy tavalyi, vagy még inkább :|
de inkább felyezzük abba, köszy -.-

köcsög

Sephi
Miert? Tele volt a mozi...azok VIP-ek...? Nem is tudtam 😄

Iori
õ úgy értette hogy a nagy közönségnek és nem a vipnak

I love this game!

Sephi
Tegnap mutattak be. De nem baj.

[Jakuza]
Azt irtam erdemes megnezni, annak ellenere, hogy 2004-es.
Nem pedig azt, hogy szar es nem erdemes megnezni.
Bar lehet, hogy van egy kicsi ertelmezesi problemad. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CSOCSO
lehet kimaradtam valamibol de feleslegesen flamelsz.. semmi olyat nem mondott hogy szar a film mert tavalyi...csak mondta hogy nem zsiruj film.. hanem 2004 es.. ennyi😊 szvsz
jointeer
és ha 2004es akkor már minden rossz alapból? -.-

köcsög

CSOCSO
feliratok.hu
ott a forumon keress megfelelo topikot es kerdezd meg... amugy nincs
Iori
szia

I love this game!

Sephi
Azaz 😄

Rafaelo
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Loál János
Jaja, én is körbenéztem gyorsan, és csak ezt találtam.

[Jakuza]
Millió dolláros bébi
Igaz 2004es film, de mindenkinek ajanlom, erdemes megnezni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
Sztem tuti nem az van meg neki, eddig ennyi jelent meg a hálón:

"King Kong: Peter Jackson's Production Diaries - DiSC 1 (2005) *DVDRiP*"
"King Kong: Peter Jackson's Production Diaries - DiSC 2 (2005) *DVDRiP*"

Loál János
Biztos, hogy a PJ-féle van meg?

Jó de a film már megvan nekem csak gondoltam hátha már, vki lefordította, mert ugye angolul van alapból és hát, akik ezzel foglalkoznak azoknak nem sokba telik😊
Loál János
Peter Jackson King Kongját a jövõ héten fogják bemutatni. (13-án nyit Új-Zélandon, 15-én lesz nálunk.)

üdv!

king konghoz (peter jackson féléhez)
lord of war
a 40 éves szûz

ezekhez a filmekhez tud vki magyar feliratot vagy egy linket ahonnan le lehet szedni a feliratokat?
CSOCSO
Doom

ize...... nem emlexem mennyit adtam a zu berfos alone in the darkra.. ez egy fokkal jobb..talan 4/10...

tisztelem a film keszitesebe olt idot es penzt nomeg erofeszitest... jobb mint az alone in the dark.. de ettol meg egy szar marad ez is.. alien roxxx
Blasta
Még nem láttam õket, de én azt leszarom.
Legyen meg majd díszdobozban együtt a hat film és kezicsókolom, lezárult egy korszak.
(legalábbis nekem) :-)

Mike at home
csak a boritókat sikerült volna normálisan megcsinálni, nem pedig egy mûkedvelõ pancsernak kiadni 😞