Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenesetre érdekes.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na erre varjál gombot, robotember
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hat, en errol meg nem nagyon hallottam.
csak azert toltottem le mert az IMDB-n 8 pontra all.
mikor beleneztem csak ugy ossze-vissza hogy megis mi ez nem nagyon estem tole hasra.
sztan meglestem... es meglepo modon nem is olyan szar! bar a szineszek szamomra ismeretlenek de nincs veluk baj. es ahhoz kepest hogy nem lattam sehol bemutatot rola vagy valami reklamot ezert meg is lep hogy ilyen jo kis film
7/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem a tájszólással van a baj, hanem a hangsúlyokkal. Mindha valami felolvasás lett volna. A zene meg nagyon gyenge volt, és nem odaillõ
-A fonokod kirug bazmeg.
A feleseged othagy basszameg.
Basszak meg az egeszet.
-Te aztan csunyan beszelsz bazmeg.
-Bazmeg 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A Dutyidili-t nem tudom, hányszor láttam, de mindig széjjel röhögöm magam rajta. A szinkron teliltalálat (Sztankai István volt Pryor hangja).
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nice legs. what time to open?
az õt sosem zavraja 😊
csak azk nézzék meg akik látták a sorozatot különben nem nagyon élvezhetõ
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
De mar az elejen mondja hogy azoknak akik ismerik a vilagot es nem masoknak. Mar elore be volt jelentve hogy aki nem ismeri a FFVII vilagat nem fogja elvezni a filmet. Szal attol meg hogy te nem ismered a storyit es nem notek a szivedhez a karakterek es a helyszinek , ez nem egy rosz film. Sot valami hihetettlen. Es nem tudom mifele zenebe kotol bele hiszen valami fergeteges volt bar ebbol is az jon le hogy te nem igazan jacottal soha FF jatekot.
SZal az a 8.2 nem no comment hanem meg tul keves is egy ilyen mualkotashoz. A japan szinkronhangokrol meg nem vagyok hozzaerto a szakmaban hogy a tajszolast eszrevegyem.
Nos, aki valami igazán értelmes kikapcsolódásra vágyik, annak javaslom nézze meg. Nem lepõdnék meg, ha megkapná a legjobb külföldi film katagóriában - ha jelölik - az Oscart.
Sajnos jó magyar szokás szerint Budapesten egy popcorn moziba, a Mammutba tették (rajta kívül a szintén "nagyon fontos mozinak" számító Szinbád adja).
Sajnos így sem volt elég érdeklõdõ a teremben. Amúgy eredeti nyelven megy, felirattal.
A medve nem játék.
Elõre is elnézéseteket kérem, hogy off hozzászólásom van, de a kérdésemet nem tudtam sehova sem beilleszteni. Annyi fiatal géniusz van ezen az oldalon, hogy szerintem jobb helyen nem is tudnék segítséget kérni. A fiam harmadéves egyetemista, de mindenre azt mondja, hogy öreg vagyok már
Köszi elõre is a segítséget
Üdv. Öregpapa
Mel Gibson és Gary Sinise egész jól alakított benne.
8/10
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de nem lehet mindenki tökéletes....nem?
Rush!