Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is elnézéseteket kérem, hogy off hozzászólásom van, de a kérdésemet nem tudtam sehova sem beilleszteni. Annyi fiatal géniusz van ezen az oldalon, hogy szerintem jobb helyen nem is tudnék segítséget kérni. A fiam harmadéves egyetemista, de mindenre azt mondja, hogy öreg vagyok már
Köszi elõre is a segítséget
Üdv. Öregpapa
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mel Gibson és Gary Sinise egész jól alakított benne.
8/10
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de nem lehet mindenki tökéletes....nem?
Rush!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
tudom, hogy majd mindjárt jönnek az okos emberek, hogy az eredeti így, meg úgy, de mindegy. Az eredeti engem különösebben nem izgat, nem is akarom hasonlítgatni.
Ez a film nekem nagyon tetszett, jókat röhögtem, aranyos volt. Viszont van valami, amit kezdek unnni, az pedig a sitten lévõ nõnek öltözött fickók akik kurvulnak...Minden filmben, szinte mintha ugyanazokat az embereket szerzõdtetnék, ugyanazzal a viselkedéssel!
de összességében jó volt, tetszett
8/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amin meg rohogtem, nem emlekszem, hogy a konyben hogy volt, de a franciak repulovel, a bolgarok hajoval mennek haza? logikus.
kar, hogy sok dolgot ilyen roviden lerendeztek, neztem volna meg a vilagkupat...
volt par dolog amin hangosan rohogtem, pl mikor Hermione beszelt, teh, ez levelezon vegezte a szinesztanodat sztem, az a fej amit vag mikozben gesztikulal az hatalmas😊 meg a francia lanyok sapesza, ami leginkabb egy ovszerre hasonlit, nah azon megborultam😊
bar mar reg olvastam, a regi regenyek akkor tokre magaval ragadtak. Amikor lattam az elso filmet, meg az is magaval ragadott, de ez, olyan semmilyen volt. bar biztos en nottem mar ki ennyire.
Konkluzio, konyvben mindig minden jobb, es ez erre is igaz. pont azokat az apro jeleneteket vagtak ki amik miatt tetszett anno a konyv. azert egyszer nezheto, hisz olvastam, de egyre csak rosszabb lesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
😄DDD
az csók film volt....kb kellett néhány óra,hogy felfoghassam...persze a logikus eszemmel😊 De vissza térve, elgonolkodtató, de nem ijeszgetõs, mint egy kifejezetten horror film...
7/10
Rush!
Nagyon kellemes volt. Imadtam a szereploket es a helyszineket. Meg a sztori is teccet 😊 Szerintem alabecsulik egyesek. Igaz a Nightmare Before Christmast megsem eri utol de ugyanaz a szint. Engem megvarazsolt a film.
nekem csalódás
ez már nem az a mese, mint ami az elején volt, a szereplõk is vének, nyugodtan szerepelhetnének, a tudom mit ettél meg tavaly nyáron tinisorozatban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az egy kurvanagy film, és nagyon nem zonbis (viszont a rendezõ is annak tituálta, hogy esne hanyatt a disznók között) :-)))
köcsög
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
erre értem :|
mintha valami hátrány lenne a filmnél, hogy tavalyi, vagy még inkább :|
de inkább felyezzük abba, köszy -.-
köcsög
Nem pedig azt, hogy szar es nem erdemes megnezni.
Bar lehet, hogy van egy kicsi ertelmezesi problemad. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Igaz 2004es film, de mindenkinek ajanlom, erdemes megnezni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"King Kong: Peter Jackson's Production Diaries - DiSC 1 (2005) *DVDRiP*"
"King Kong: Peter Jackson's Production Diaries - DiSC 2 (2005) *DVDRiP*"
king konghoz (peter jackson féléhez)
lord of war
a 40 éves szûz
ezekhez a filmekhez tud vki magyar feliratot vagy egy linket ahonnan le lehet szedni a feliratokat?
ize...... nem emlexem mennyit adtam a zu berfos alone in the darkra.. ez egy fokkal jobb..talan 4/10...
tisztelem a film keszitesebe olt idot es penzt nomeg erofeszitest... jobb mint az alone in the dark.. de ettol meg egy szar marad ez is.. alien roxxx
Legyen meg majd díszdobozban együtt a hat film és kezicsókolom, lezárult egy korszak.
(legalábbis nekem) :-)