Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
ezt én nem kétlem...
mindenesetre érdekes.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SASboy
szerinetm sem

nice legs. what time to open?

Mike
akkor szar
de nekünk jó

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

fifi
az sztem alapvetõen nem lehet jó film, amit "CSAK" fanok értenek, "CSAK" fanoknak tetszik...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
mi?

Mike
én nem vagyok fan, de megnéztem, és véleméynt is nyilvánítottam, mert tetszett
na erre varjál gombot, robotember

nxfn
ércsedmá:@

Rafaelo
mi?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nxfn
land of the dead - tökjó hogy az enberek a gonoszak meg ilyenek, de valami hiányzott a filmbõl, nekem :|

Sephi
Amen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Az FFVII AC egy jó film, de CSAK fanoknak, aki nem az, ne nézze meg, ha megnézte ne nyilvánítson véleményt, ha pedig véleményt nyilvánít ne lepõdjön meg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mincsi
O.K. de nem vettem sértésnek...

Rush!

Sephi
Jah mar ket napja ez a tema 😄 Hires lette' vaze' 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
Serenity

hat, en errol meg nem nagyon hallottam.
csak azert toltottem le mert az IMDB-n 8 pontra all.
mikor beleneztem csak ugy ossze-vissza hogy megis mi ez nem nagyon estem tole hasra.
sztan meglestem... es meglepo modon nem is olyan szar! bar a szineszek szamomra ismeretlenek de nincs veluk baj. es ahhoz kepest hogy nem lattam sehol bemutatot rola vagy valami reklamot ezert meg is lep hogy ilyen jo kis film

7/10
Mike at home
iken mert az én nagy kocka fejemmel, az i.c.-rõl másra asszociáltam 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Alien
Nyugodjon Békében! 😞

Vaklármában hatalmas volt 😊 😞

SASboy
bezony 😄

I.C.ram
Látom egy hatalmas rejtélyt is sikerült felfedezni 😄
I.C.ram
Hát ez van, nekem nem jött be 😛 Gondoltam a nevedbõl, hogy nagy FF fan vagy 😄

Nem a tájszólással van a baj, hanem a hangsúlyokkal. Mindha valami felolvasás lett volna. A zene meg nagyon gyenge volt, és nem odaillõ
SASboy
😊

CSOCSO
azota mar eszrevettem...
SASboy

CSOCSO
ICram... marCI
Vaklarma 😊 Szinkron alap... Toljak a kocsit kozben bazmegolnak...

-A fonokod kirug bazmeg.
A feleseged othagy basszameg.
Basszak meg az egeszet.

-Te aztan csunyan beszelsz bazmeg.

-Bazmeg 😄

Rafaelo
<#rinya>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

zaki
szegény 😞

nyugodjon békében

Jano
Cikk.

A Dutyidili-t nem tudom, hányszor láttam, de mindig széjjel röhögöm magam rajta. A szinkron teliltalálat (Sztankai István volt Pryor hangja).

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

a.carkey
Meghalt Richard Pryor.

A medve nem játék.

Jano
<#wow3>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Mike at home
ez nekem sem tünt eddig még fel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SASboy
thx<#mf1>

Iori
pfff és tényleg 😄D

I love this game!

Sephi
Gratz! <#taps>

SASboy
Ha hátulról olvasod az I.C. RAM -ot akkor kijön, hogy Marci. Most jöttem rá 😄

Sephi
De man alapbol ha valaminek megfilmesitik a folytatasat logikus hogy nem fogjak azzal fecserelni a draga idejet a filmnek hogy meg el is magyarazzak mirol szolt. Anno a FFVII nekem majdnem 40 ora volt amig vegig vittem. Meg reoviden sem tudnam elmeselni mirol szol...vagy eltudnam de annak nem lenne lenyege.

Mike at home
én élveztem, pedig csak annyit tudok a FF-rõl, hogy van az a csajszi, meg az a pasi vagyis amit egy-két játékok okán kiadott átvezetõ animból láttam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
elsõ mondatra

az õt sosem zavraja 😊

Mike at home
Marcinak hivják? Jó tudni 😊

Iori
Sahara:

Az egyszeri megnézést is soknak tartom, kerülje el mindenki.
3/10

I love this game!

Rafaelo
Serenity 7/10

csak azk nézzék meg akik látták a sorozatot különben nem nagyon élvezhetõ

Sephi
Marcikam vaze igy kapasbol megsertettel tobb FFVII fant es meg igazad sincs.
De mar az elejen mondja hogy azoknak akik ismerik a vilagot es nem masoknak. Mar elore be volt jelentve hogy aki nem ismeri a FFVII vilagat nem fogja elvezni a filmet. Szal attol meg hogy te nem ismered a storyit es nem notek a szivedhez a karakterek es a helyszinek , ez nem egy rosz film. Sot valami hihetettlen. Es nem tudom mifele zenebe kotol bele hiszen valami fergeteges volt bar ebbol is az jon le hogy te nem igazan jacottal soha FF jatekot.

SZal az a 8.2 nem no comment hanem meg tul keves is egy ilyen mualkotashoz. A japan szinkronhangokrol meg nem vagyok hozzaerto a szakmaban hogy a tajszolast eszrevegyem.

Mike at home
rasszista 😞

I.C.ram
Final Fantasy VII... Az még oké, hogy aki nem ismeri a játékból a sztorit, annak teljeséggel érthetlen, de hogy ilyen igénytelen zenék, és japán szinkronhangok legyenek az már sok... A film története meg úgy volt szar, ahogy van. Mintha egy egész estés Dragonballt néztem volna a sok hülye mandulaszemûvel... :/ imdb 8.2 no comment. Bár észrevettem ,hogy ott minden manga film, vagy anim magas pontot kap.
a.carkey
Tegnap láttam a Hétköznapi mennyország (Sa som i himmelen) címû svéd filmet.

Nos, aki valami igazán értelmes kikapcsolódásra vágyik, annak javaslom nézze meg. Nem lepõdnék meg, ha megkapná a legjobb külföldi film katagóriában - ha jelölik - az Oscart.

Sajnos jó magyar szokás szerint Budapesten egy popcorn moziba, a Mammutba tették (rajta kívül a szintén "nagyon fontos mozinak" számító Szinbád adja).

Sajnos így sem volt elég érdeklõdõ a teremben. Amúgy eredeti nyelven megy, felirattal.

A medve nem játék.

Sziasztok !

Elõre is elnézéseteket kérem, hogy off hozzászólásom van, de a kérdésemet nem tudtam sehova sem beilleszteni. Annyi fiatal géniusz van ezen az oldalon, hogy szerintem jobb helyen nem is tudnék segítséget kérni. A fiam harmadéves egyetemista, de mindenre azt mondja, hogy öreg vagyok már , úgy sem értem. Nem tartom magam még szenilis hülyének, de az igaz, hogy computer szakember nem vagyok. Amiben a segítséget szeretném kérni. Kérlek benneteket mondjátok meg, hogy ha valaki a neten proxit használ az IP szám eltüntetésére, meg lehet-e mégis találni a világban és ha igen, akkor hogyan ???
Köszi elõre is a segítséget

Üdv. Öregpapa
CSOCSO
az jo volt😄 foleg mikor bejelenti a tv ben azt hogy mire koltene inkabb a valtsagdijat😄
Sephi
Vicceltem! Komolyan nem sertesnek szantam de jot nevettem. En sem vaok tokeletes nehogy magadra vedd!

Bandee1987
Most néztem meg a Váltságdíjat. Egész jó film volt, lehetett benne izgulni.
Mel Gibson és Gary Sinise egész jól alakított benne.

8/10

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mincsi
jah...bocsi...köszi.. Titkok kulcsa.<#szomoru1>

de nem lehet mindenki tökéletes....nem?

Rush!

SASboy
Én még csak a grimmet láttam, de az nem vmi nagy eresztés.