Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Akkor mennyit adjak? Kritikát meg nem írok.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Band ban nagyon jo volt 😊
Band of brothers után most a SAW 2-ben fõszerepet kapott ugye...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Off a téma, de nekem a funky korszakban az Õ számai voltak az etalonok. :-)
Izélések és...
Amúgy a Italian Job nekem mint film se tetszett és az "alakítása" sem hozott semmi de semmi extrát. Olyan tipikus "adom ami vagyok, erre a filmre az is elég"...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Three Kings-et be fogom pótolni, már a listámon van régóta. 😊
A Three Kings-et nem láttad? (Az valamivel a FOUR Brothers elõtt volt, de a Two Towers-ben nem jáccott :-DDDDDD) Abban is hasonló, vagány USASZOLDZSÖR.
Amúgy a Boogie Nights-ban is marhajó.
A four brothers nekem egész végig bejött, egyedül a végén húztam kicsit a számat, mikor SPOILER!!!!!!!!! megjelent a nagyonvagány srác egyedül sétálva a havon, körülötte seholsemmi, valszeg kilómétereket tett meg gyalog, hogy pont a megfelelõ idõben érkezzen a helyszínre és tudja szétverni a fõcsúnyabácsi fejét :-)))))
Az utóbbi négy potnozásod közül három "EGÉSZnyócra" végzõdött... :-)))))
Egyrészt azé pontoz a többség itt 10-es listán, mert szvsz simán elég 10 pontszám egy film értékeléséhez.
Másrészt ha már törtszámokat is írsz -te dolgod, nem kötözködöm- akkor legalább keress valami egyebet is a nyolcason kívül, mert így a világon semmi értelme :-))))
Ez az a nyuszis volt 😄 Es hozta a formajat! Nekem nagyon bejovos ez a gyurmafilm 😄
Ümmm, egyértelmûen a látványra hajaz :/ TREX -s rész + a csordás über volt, kb. ennyi maradt meg.
10 / 6.8
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amerikai pite 4-Ritkán szoktam ilyet mondani de ez a film akkora baromság volt hogy még nekem se teteszett.😊5/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Hol itt a csavar?
Még a 90-es évek közepén volt egy haverom, aki filmklubot csinált egy rockkocsmában, és anno õ ismertette meg velem a Szõke András filmeket. Az Európa kemping pl majdnem összes helyszínét jól ismerem, itt van tõlünk nem messze 😊
A Zsiguli címû filmje 2004-es. Ez már nagyon súlyos, néhol a Citromdisznóhoz hasonlóan, kicsit gondolkodni kell, hogy most mit akar kihozni ebbõl??? 😊
Két rendõrrõl szól a dolog akik megoldják a "dinnyés ügyet". Megegyeznek, hogy mindketten kitûntetést kapjanak, kamuzni fognak. Perzse amikor bemennek külön-külön a kihallgatóba össze-vissza beszélnek, és mindkettõ a másikat mártja be. A film kuriózumértékét növeli, hogy apróbb szerepeket olyan emberek mint Jakupcsek Gabriella, Fábry Sándor/az õ jelenetén majdnem beszartam 😊/, Demjén Rózsi, Somló Tamás stb/õk állítólag baráti segítségbõl vállalták/... A vizsgálótisztet alakító csaj sztem telitalálat a szerephez, nekem nagyon tetszik az a nõ ott/úgy különben is 😊/ Ha jól láttam ebben is alkalmazta Szõke azt, amit eddig majd minden filmjében, hogy a szereplõk igenis rögtönöznek-improvizálnak, aminek természetesen a legmulatságosabb mestere Badár Sándor, aki itt két szerepet is játszik, és egy hihetetlen figura...
A rendõrök "félhivatalos" "jegyzõkönyvi" nyelvezete vmi eszméletlen, nem lehetett egyszerû ennyi baromságot kitalálni 😊
Összességében az egész egy igazi magyar mentalitást sugárzó jó kis "bûnügyi" film Szõke saját humorával megfejelve és persze teljesen komolytalanul. Aki eddig nem szerette, nem ettõl fogja megszeretni, de akinek az eddigi filmjei tetszenek, és még nem látta, az mindenképpen nézze meg.
számomra a film kuriózum értékû, így pontot nem írnék rá
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha ekkora "csavart" nem fedezel fel ebben a filmben, akkor maradj a dokumentumfilmeknél, ott mindent elmagyaráznak...
Go Jeff Go!!!!
Szerintem még az is belejátszott, hogy a vágottszemû a szõke férjével is kavart, erre már az elején is vannak utalások. Talán hogy "izgalmas" legyen még ez is... <#unalmas>#unalmas>
Most akkor mindenki meghalt, vagy...?
a vége sztem az, hogy mindenkinek annyi... 😊
a baltát azért vágta a lábába, mert ugye a csaj/tévedésbõl/ leszúrta a másik nõt, de aztán ezt elhallgatta. De a baltás nõ véletlenül megtalálta a csajt, ott vérben tocsogva, haldokolva, és a kezében volt a késes medálja. Onnan tudta, hogy a csaj szúrta le/véletlenül/, de mégis elhallgatta. Gondolom büntibõl vágott bele baltával, mivel pl megerõszakolni nem tudta volna. 😄DD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem számítottam nagy etvaszra, de ez még azt is alulmúlta. Igaz a Kevin Perryhez mértem csúcsfilm, szal ezért nem 1-es
2/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nalam ez a resz is nagyot utott.
hat nekem ez egyaltalan nem jott be...
szerintem igazan gyenge volt. az elso tetszett, de ez mar igencsak kevesbe.
nem izgultam.. nem talaltam erdekesnek..szal egy nagy NULLAT nyujtott a film...
Ennyire gyenge filmet az utóbbi idõben nem láttam amit moziban leadtak... Egyszerûen szörnyû volt. A rendezõ a szünetekben heroin élt a maszkosok meg szintetikusat szedtek sztem. A rendezõ összevissza ugráltatta az eseményeket azt se lehetett tudni mit miért csinálnak és honnan hova mennek. A szörnyek valami eszméletlen gyagyik voltak. Az alapsztori nem lett volna rossz de a rendezõ számomra egy 5 évvel ezelõtt nézhetõ RTL-klubon leadott SZUPERMOZI-nak tudható be. A szereplõk nem igazán tudták beleélni magukat a dologba nameg a barlang is olyan volt mintha hungarocellbõl lett volna. A kamerabeállítások gyengék voltak és az alaptörténetbõl kihozott sztori pedig egyenesen borzalmas. Bent vannak a Kárpátokban a föld alatt egyszer fölfele mennek aztán megint le ott valamilyen okból kifolyólag brutál jég van áttörik és 15 méter múlva tüzes terem van építve. Aztán jönnek a gyógyi szörnyek meg az önfeláldozó megfertõzödött fõhõs aki késsel vetõdik rá a drogos látványtervezõk és maszkosok által megcsinált szörnynek... Na mondhatom NAGGYON király volt ez a film. Elvesztegettem az életembõl másfél órát a semmiért. Még szerencse hogy nem moziban néztem...
Mindenesetre aki szeretne másfél órát elvesztegetni az életébõl az nézze meg!!
Az biztos, hogy a rendezõ nevét megjegyzem és egy filmjét sem nézem meg...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Azon rágódni, hogy a "T-Rexek" - amik tulképpen nem is T-Rexek voltak, más volt a nevük -, miért kerültek bele, vagy, hogy minek kellett a pókos jelenet, vagy mi sebez nagyobbat: egy géppuska vagy egy õskori ragadozó foga egy majmon, ami kitalált lény? Tök felesleges. A történetet - mint az eredetit - belehelyezték a 20. század I. VH utáni forgatagába, és iszonyat jól megcsinálták a 20-as évek végi New Yorkot, szóval MÁR érdemes volt megnézni. Az effektek, a díszlet, a rendezés, a szereplõk mind odaillettek, jók voltak.
A medve nem játék.
Fákjúal!
pfff azt hittem legalább vicces lessz de nem
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem tudom miért kéne ugyanazt a filmet mégegyszer megcsinálni, ha már azt a filmet más megcsinálta
jobb nem lesz tõle, max a technika más