Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szintén tegnap néztem meg, igaz még csak félig. Kövezzetek meg, de nekem Michael Keaton az igazi Batman, nem pedig Christian Bale (ez a csávó milyen beszédhibás%!! CSak azt nem értem, hogy lehet így színész), Val Kilmer, vagy George Clooney.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
De a Begins az király lett, abszlute nem értek egyet az alant felsorolt véleményekkel.(leszámítva Dinamit véleményét, of z :-D)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nice legs. what time to open?
Nekem nagyon bejött a Begins.
nice legs. what time to open?
Hirtelen én is erre gondoltam, csak ennek semmi elõzménye nem volt...
Azt meg még mindig fel nem fogom, hogy milyen ÉRTELMES indoka volt a puncinak a másikat kinyírni a végén. Én tuti, hogy a végére hagytam volna a személyes bosszút. Végülis ketten talán több esélyük lenne a menekülésre. Nah, mind1, nõk.
SPOILER
Sz.tem a csaj is bentrekedt a barlangban, csak elõtte hallucinált egy keveset a kimenekülésrõl. A kannibálok sikítozása az uccsó jelenetben pedig szvsz arra utal, hogy Õt is utoléri a végzete egy kétméter magas vak húszabáló személyében😞
Szóval én NEM vágom.
És szerinted mi lett a vége? Csak kérdem, mert én vágom.
Szánom a letöltögetõs ostobákat (sry), a második rész is tipikus MOZIfilm. Nagy vásznon, nagy hangerõvel élvezhetõ - de úgy nagyon.
Végig feszültséggel teli, mint az elsõ rész, nagyon ötletes "játékokkal", és egész jó befejezéssel. Folyamatosan kényelmetlenül éreztem magam a sok rettenet láttán, pl. a tûs résznél elhagyott minden erõm, durva volt. 😊
Többen kifogásolták a csattanót, hát nem tudom mire számítottak, ez így teljesen rendben volt. Naná, hogy az elsõ részbõl okkulva mindenki TUDTA, hogy lesz csattanó - így természetesen nem üt akkorát.
Egyetlen negatívumként ismét a videoklip-szerû vágás(halmaz)t tudnám említeni, ami már az elsõben sem tetszett. Nálam valahogy jobban hat, ha végig mutatnak egy durva jelenetet, mintsem 20fps-sel váltogassák a ketyegõ óra, és az adott trancsírjelenet képeit a bömbölõ zenére.
Úgyhogy minden mozirajongónak ajánlom, aki bírja a sílust.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
nem nagyon csipem azokat a filmeket ahol teljes kaosz es felfordulas van..ez is egy ilyen film.. es a legvegeig elegge kenyelmetlenul ereztem magam... merthat jon egy csako.. es csak galibat okoz.. minden percben minden tettevel... de a vegere jott egy aranyosabb resz.
vegulis aranyos kis film! 6.5/10
es BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!
10/9 Nagyon jó film volt, érdekes volt ez a család története három generáción keresztül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Egyszerû film, de nézhetõ.Sokaknak úgysem fog tetszeni, mert általában "fúj-fúj, kötsög Majka" szinten állnak hozzá.Azok ne is nézzék.Szerintem tûrhetõen játszott ahhoz képest, hogy nem színész.
10/6
SZétsúrolta az összes idegszálamat. Az elsõ percétõl az utolsóig odaszögezett a monitor elé, miközben felváltva néha hol becsokiztam egy-egy jelenettõl, vagy épp kezdtem rosszul lenni a klausztrofóbikus hangulattól. Qrva jó film, bátran ajánlom mindenkinek.
10/9 --> mert a legvége nem teccett.
Nagyon jó hangulattal indul, és az elején tényleg elhittem, hogy a nõ tényleg buta. Amikor az elsõ antireális esemény történik onnantól már nem annyira azgalmas. A végén meg a szétsírom magam jelenet. .
9/10
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ez engem már zavar:Csordás jelenet,szinte semmi esély nemlenne túlélni,meg mikor a rovarok,meg külömbözõ herkenytyûk támadnak,csak úgy lövöldöznek,persze egy golyó sem sérti hõseinnket.pedig a kiccsávó szinte nemis céloz.
Kong harca a dinókkal jó volt,meg Naomi,és Kong jelenetei.Pár szép látkép,ahogy nézik a napfelkeltét.
Sajnáltom szegényt mikor lelõtték,és az egézs film,az emberi telhetetlenség,szenzációhajhászás keresésérõl szól.(Eszembeötlött a kihalófélben levõ állatok sorsa.Mondjuk mikor a hegyigorillákat mutatják,kis családi idill majd aztán már csak a levágott fejüket,meg kezüket,vagy ami éppen maradt belõlük.)
Na jó,szóval a sok hihetetlendolgot eltekintve tetszett,és gyorsan elröppen a nemcsekély majd 3 óra.A bennszülöttek erõsen hajaztak az orkokra.
Peter Jackson azért jól megcsinálta.
10/8
Go Jeff Go!!!!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.1.avi
War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.2.avi
en tegnap lattam az elso ertelmes dvd ripet.. de csak 1 cd... ket oras film.. es igy a minoseg meg most se a legjobb.. mar nezheto lenne tv-n.. de jol jonne egy dolby-s ertelmesebb valtozat...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
jo autok fasza csonakok.. es miami... nomeg persze csajok.. mi kellene meg?😄
csak en hianyzom a filmbol...😞
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Akkor mennyit adjak? Kritikát meg nem írok.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Band ban nagyon jo volt 😊
Band of brothers után most a SAW 2-ben fõszerepet kapott ugye...
Off a téma, de nekem a funky korszakban az Õ számai voltak az etalonok. :-)
Izélések és...
Amúgy a Italian Job nekem mint film se tetszett és az "alakítása" sem hozott semmi de semmi extrát. Olyan tipikus "adom ami vagyok, erre a filmre az is elég"...