Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hasonlítanám az Oldboyhoz, másabb ez a film. Úgy érzem itt nem a bosszún van a legnagyobb hangsúly hanem sokkal inkább a fõhõsnõ karakterén, jellemén. A bosszútéma sztem itt nem játszik annyi szerepet mint az Oldboyban, de ez csak a szubjektív véleményem. A történet számomra lapos volt, sík, nincsenek benne csavarok amit a legjobban vártam. De amiben nagyon jó volt ez a film: A látványvilága, koreográfiája nagyon elbûvölt, tisztára úgy éreztem volna magamat mintha vmi mûvészfilmet látnám
A maga módján jó ez a film, ne hasonlítsuk a trilógia elõzö két részéhez(legalábbis az Oldboyhoz ne, a másikat nem láttam), szvsz.
8/10
I love this game!
A Vengeance-trilógia elsõ két része (Sympathy For Mr. Vengeance, Oldboy) meglehetõsen ütõs volt, így nagy várakozással ültem le a harmadik rész elé, de sajnos két óra múlva meglehetõs csalódottsággal kellett felállnom. Bár az író/rendezõ továbbra is Chak Won-Park, ez a történet messze kilóg a sorozatból.
Elõször is csak röviden, mirõl is van szó: a 19 éves Geum-ja egy ötéves gyerek megöléséért 13 év börtönt kap. Odabent, a többi nõi rab között csakhamar afféle földre szállt angyal lesz, aki mindenkin segít, és mindenkihez van egy kedves szava. Pedig valójában ez csak álca. 13 évet várt arra, hogy kiszabaduljon, és az elsõ nap óta tervezgeti, hogyan áll bosszút azon, aki miatt vállalta a gyilkosságot, és aki helyett börtönbe vonult...
A sztorival tkp. semmi baj, egész jó filmet lehetett volna belõle forgatni (a két elõzõ film mintájára; abból is inkább az elsõre hasonlít), de a megvalósítás sztem nem igazán sikerült. Csavarok nincsenek, minden tökegyenesen halad végig a forgatókönyv által kijelölt pályán. Bízhatnánk a kegyetlen, véres részekben, de a végefelé felbukkanó ilyen jelenetek is elég haloványak, és inkább csak sejtetnek. A fõhõsnõvel semmi szimpátiát nem érez az ember, és nincsenek megoldásra váró rejtélyek sem. A film elején az európai nézõ erõsen kell koncentráljon, mert semmi nem utal arra, mikor történik visszautalás a múltra, mikor van a jelen, és egyáltalán még a szereplõk szétválogatása is komoly fejfájást fog okozni. Késõbb szerencsére javul a helyzet, ugyanis a legtöbb, az elején egy kupacban bemutatott szereplõ egyszerûen, különösebb jelek nélkül eltûnik a történetbõl. A feladatuk vszleg az lett volna, hogy bemutassák, a nõ hogyan használja ki õket, csakhogy a nézõ ezt nem fogja észrevenni. A film olyan lassan hömpölyög, hogy idõnként az elalvás komoly veszélye is fennáll, a történések is egyszerûek, igazából senki ne számítson semmi látványosra. Az egészet össze lehetett volna vonni úgy 15-20 percben, és akkor még talán izgalmat is okozna... Csalódás volt, na.
Értékelés: 4/10
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
én is épp ma szemeztem vele az egyik standon... de végül nem vettem meg.
8/10 Nem volt rossz film, bár sztem a Sztálingrád jobb volt.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szóval Lewis és Tolkien volt a fantasy mûfaj atyja.
Majd máskor.
Narnia krónikái: 10 / 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A történet magával ragadt miközben néztem a filmet...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[the Chronicles of Narnia the Lion the Witch and the Wardrobe 2005
Azzal kezdem, hogy a könyvet nem olvastam, de befogom pótolni, mivel állítólag jobb mint a film. A filmhez úgy álltam neki, hogy foggalmam sem volt milyen lesz, csak annyit tudtam, hogy könyv adaptáció és a LOTR és Potter "studiok" dolgoztak rajta. Hát elkell, hogy mondjam, hogy egy darabig
Szereplõk jók voltak, bár a film elején nem tetszettek nekem, és néha-néha nem felejtettem el, hogy tényleg gyermek szereplõk, de itt leis tudom zárni a negatívumot ennyivel.
A történet oda lett téve rendesen, kicsit szomorkás, kicsit úgymond nemesi és izgalmas is egyben.
Vizuális effektek gyönyörûek voltak, mondjuk el is várom ilyen studiotol 2005 végére. Olyan tájak voltak, hogy leesett az álam. Néhol egy-egy kis humor felbukkant ami csak "háziasabbá", közelebbé tette a filmet a nézõhöz.
Egyenlõre nemtudok mást mondani mint számomra bekerült a top5 filmbe.
----> 9.8/10
meg a grease !!! 😊))
9.5/10
Kegyetlen jó film, nem amcsi-szerûen adja elõ a sztálingrádi harcokat, hanem a kemény, rideg valóságot mutatja be.
legnagyobb értelmetlenség mikor a könnyûvérû akarta kivenni a tût - nem is tudta volna használni (nem is tudta <#gonosz1>#gonosz1>)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egynek jó volt így estére, meg persze tetszett pár jelenet belõle, de nem tartom egy maradandó filmnek...
viszont C.T.valami hihetetlen, eszméletlen egy nõ <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
6/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ritkán akad olyan film, ami felidegesít, ez sikeresen megtette. A képi világ, az irritáló amatõrszínjátszó-jellegû szereplõk (az öreg Sol oly' mértékben volt antipatikus személy hogy azt kifejezni sem tudom), a világítás, a noise-effect, a nekem rendkívül száraz,semmitmondó és nehezen követhetõ történet végül is megadásra késztetett az elsõ óra végén, majd egy F8 lenyomásával szomorúan konstatáltam magamban, hogy ezt a filmet és engem nem egymásnak teremtettek.
10/2 --> a viszonylag jól kinézõ indiai szomszédnõ miatt.
I love this game!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD